Näset, Illerbacken 3

Bostadsrätt 95 kvm
6 300 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktat, smakfullt och påkostat hem högt och fritt beläget på trivsamma Illerbacken 3. Hemmet präglas av stilrena och påkostade materialval, öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd, generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp. En solig och härlig balkong med fantastisk utsikt över den vackra omgivningen. Här njuter man av den fina utsikten och härliga stunder från tidig vår till sen höst.

Ett sällsynt tillfälle att förvärva ett tilltalande och eftertraktat hem i en underbar miljö nära vackra grönområden, fina promenadstråk, badplatser, lekparker, förskolor, skolor, bra kommunikationer till Ropstens tunnelbanestation, närliggande mataffärer, restauranger och caféer. På bekvämt avstånd ligger Lidingövallen, Bosön, Grönsta, Kyrkvägens småbåtshamn, Lidingö golfklubb samt trevliga Lidingö centrum med all tänkbar service.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljshus
 • Byggår 1959
 • Lägenhetsnr 1301
 • Våningsplan 3 av 4
 • Boarea 95 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 4 rum varav 2-3 sovrum
 • Avgift 4 989 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet ComHem, kostnad 548 kr/mån. Fiber installeras i februari 2024.
 • Bilplats Parkeringsplats 525 kr/månad. Till platserna är det separat kö.

Planlösning

Härligt och generöst vardagsrum med fint ljusinsläpp samt ljuvlig utsikt över den vackra och gröna omgivningen. Från vardagsrummet nås den soliga balkongen. Här njuter man av den fina utsikten och härliga stunder från tidig vår till sen höst. Stilrent och påkostat kök med generös matplats invid vackra fönsterpartier med fin utsikt över fina omgivningen. Rymligt kök med generösa arbetsytor i carraramarmor, goda förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning. Från köket och matplatsen nås den intilliggande matsalen med plats för det stora sällskapet. Matsalen kan med fördel nyttjas som ett arbetsrum alternativt ytterligare ett sovrum.

Hemmet rymmer två härliga och rogivande sovrum utrustade med rymliga garderobsutrymmen. Från båda sovrummen njuter man av den vackra utsikten över den fina och gröna omgivningen. Stilrent och påkostat badrum utrustat med dusch, handfat samt wc. Badrummet har även ett fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Rymlig klädkammare med generösa förvaringsutrymmen. Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för ytterkläder. Intilliggande gästwc utrustad med handfat och wc.

Varmt välkomna till Illerbacken 3 och möjligheten att förvärva detta underbara och eftertraktade hem attraktivt beläget i lugna och trivsamma kvarter.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelrum och till lägenheten hör ett källarförråd. Föreningen har en tvättstuga i källaren på Illerbacken 3.

Ekonomi

6 300 000 kr/bud. Avgift 4 989 kr/mån. Driftkostnad är ca 535 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 315 kr, försäkring 220 kr. I avgiften ingår värme och vatten. Andel i föreningen är 1.8887%. Andel av årsavgiften är 2.64%.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Illern 1. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 78 lägenheter.

Bostadsrättsföreningen Illern 1 äger fastigheten Illern 1 som består av 3 byggnader på en friköpt tomt om 6 762 kvm. Fastigheten är belägen överst på Näset och är en av Lidingös högsta punkter. Tomten ligger i direkt anslutning till naturen och Grönsta friluftsområde.

Fastigheten Illern 1 består av 78 lägenheter fördelat på 57 bostadsrättslägenheter, 21 hyresrättslägenheter, 11 lokaler och 2 större garage. Förningen har 45 parkeringsplatser.

Brf Illern 1 bildades 15 oktober 2021 och föreningen gjorde ett första bokslut per 2021-12-31.

För mer information om föreningen, se årsredovisning samt stadgar.

Gåshaga Pirar, Hamnvägen 11

Bostadsrätt 95 kvm
7 750 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2023-12-03 11:45-12:15

 • Varmt välkomna till Hamnvägen 11 i Gåshaga
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktad och väldisponerad 3:a om 95 kvm högt och fritt belägen i en modern och stilren fastighet attraktivt belägen nära vattnet på trevliga Hamnvägen 11 i Gåshagas trivsamma kvarter. Lägenheten präglas av dess fina utsikt över vattnet och den vackra omgivningen, öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd samt generösa fönsterpartier med ljuvlig utsikt samt fint ljusinsläpp. Lägenheten har en stor och inglasad terrass utrustad med infravärme samt två längsgående balkonger med fin sol och härlig utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp. Här njuter man av härliga stunder året runt.

Varmt välkomna till ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar med möjlighet till båtplats samt områdets fina badö med badbrygga och sandstrand. Vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna till och från stan med också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, lekplatser, gym, padelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljshus
 • Byggår 2000/2001
 • Lägenhetsnr 1402
 • Våningsplan 4 av 5
 • Boarea 95 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
 • Avgift 5 375 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Fiber, leverantör Telia. 219 kr/mån. Obligatorisk avgift.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 600 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. För elbil tillkommer 200 kr/mån, kostnad för förbrukning tillkommer och debiteras separat. Vid uppstart av laddplats utgår en startavgift på 250 kr.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Ljust och trevligt kök med öppen planlösning mot hemmets rymliga matplats och trivsamma vardagsrum. Ljuvlig matplats invid generöst fönsterparti med vacker utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp. Stort och härligt vardagsrum med fantastiska fönsterpartier samt underbar utsikt över vattnet och den gröna omgivningen. Trevligt kök med fint ljusinsläpp, bra arbetsytor, fina förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning. Från köket nås den stora och härliga terrassen utrustad med skjutbara glaspartier samt infravärme. Här njuter man av härliga och stunder året runt.

Två rymliga och rogivande sovrum utrustade med glasade altandörrar som leder ut till lägenhetens längsgående balkonger med utsikt över vattnet samt sol morgon och förmiddag respektive eftermiddag och kväll. Rymligt intilliggande badrum utrustat med dusch, handfat samt wc. Praktisk tvättstuga med utgång till den längsgående balkongen med utsikt över vattnet. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för ytterkläder i rymliga garderober samt rymlig separat klädkammare.

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd med generös takhöjd. Det finns även cykelförråd, övernattningslägenhet, soprum och tvättstuga.

Ekonomi

7 750 000 kr/bud. Avgift 5 375 kr/mån. Driftkostnad är ca 2 092 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 591 kr, försäkring 151 kr, uppvärmning 851 kr, vatten/avlopp 102 kr. I avgiften ingår kallvatten. Andel av årsavgiften är 0.83817%.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Gåshaga Pirar 1. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 102 lägenheter.

Fastigheten bebyggdes 2000/2001 och består av 12 flerbostadshus och 4 parhus med sammanlagt åtta lägenheter vilket innebär totalt 102 lägenheter vilka samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Värdeåret är 2000. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 13 619 kvm varav 12 037 kvm utgör boyta och 1 582 kvm utgör lokalyta.

Bostadsrättsföreningen registrerades 1999-09-21. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 2000-11-20 och nuvarande stadgar registrerades 2020-10-09 hos Bolagsverket. Föreningen har sitt säte i Lidingö.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

För mer information om föreningen, se årsredovisning, stadgar samt föreningens hemsida.

Föreningen har beslutat att höja avgiften med 3% fr o m 2024-01-01. Avgiften för varmvatten och värme kommer att höjas med 12% och kommer att gälla fr o m andra kvartalet 2024.

Gåshaga Pirar, Norra Hamnpromenaden 7

Bostadsrätt 71 kvm
6 650 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2023-12-03 11:00-11:30

 • Varmt välkomna till Norra Hamnpromenaden 7 i Gåshaga Pirar
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen välskött, eftertraktad och väldisponerad 3:a om 71 kvm attraktivt belägen närmast vattnet på trivsamma Norra Hamnpromenaden 7 i Gåshaga Pirar. Lägenheten präglas av öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd samt generösa fönsterpartier med ljuvlig utsikt samt fint ljusinsläpp. En stor och inglasad balkong med fin utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp. Här njuter man av härliga stunder året runt.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna till och från stan men också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, paddelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljshus
 • Byggår 2007
 • Lägenhetsnr 1202
 • Våningsplan 2 av 5
 • Boarea 71 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
 • Avgift 4 511 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet TV, bredband och telefoni till en kostnad om 219 kr/månad, avgiften är obligatorisk.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 650 kr/mån. Till garageplatsen är det ingen kö. Laddstolpe går att hyra för 250 kr/mån, kostnad för den faktiska elförbrukningen tillkommer.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Härligt och lättmöblerat vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp samt fin utsikt över vattnet, strandpromenaden och den vackra grönskan. Från vardagsrummet nås lägenhetens stora och härliga balkong som är utrustad med skjutbara glaspartier och infravärme. Här njuter man året runt av härliga stunder och den ljuvliga utsikten över vattnet, Stockholms inlopp samt den vackra omgivningen.

Trevligt kök med öppen planlösning mot lägenhetens rymliga matplats samt det generösa och trivsamma vardagsrummet. Det ljusa och härliga köket är utrustat med bra arbetsytor, goda förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning.

Lägenheten rymmer två härliga och rogivande sovrum varav det större sovrummet har en stor intilliggande klädkammare med goda förvaringsutrymmen.

Generöst badrum utrustat med dusch, tvättställ, wc, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare samt mycket goda förvaringsutrymmen.

Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för ytterkläder i flertalet rymliga garderober.

Varmt välkommen till Norra Hamnpromenaden 7 i Gåshaga Pirars sjönära och mycket trivsamma kvarter!

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd i markplan, samlingslokal, tvättstuga och övernattningslägenhet som kan hyras till en kostnad om 400 kr/natt. Tvättstugan är utrustad med en stor tvättmaskin, torktumlare, mangel och torkskåp. Det finns även möjlighet att hyra båtplats samt sjöbod, till båtplatserna samt sjöbodarna är det separat kö.

Ekonomi

6 650 000 kr/bud. Avgift 4 511 kr/mån. Driftkostnad är ca 640 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 400 kr, försäkring 240 kr. I avgiften ingår värme och vatten. Andel i föreningen är 1.03%. Andel av årsavgiften är 1.03011%.

Bostadsrättsförening

Gåshaga Pirar 5. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 73 lägenheter.

På fastigheten finns 5 stycken bostadshus innehållande 73 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Den totala boytan är 7 592 kvm. Föreningen registrerades 2005-03-30. Nuvarande ekonomiska plan registrerades 2006-11-16 och nuvarande stadgar registrerades 2017-08-24. Föreningen förvaltas av Storholmen Förvaltning AB.

För mer information om föreningen, se årsredovisning, stadgar samt föreningens hemsida.

Inga beslutade avgiftsförändringar men föreningen kommer sannolikt höja avgiften fr o m 1/1-24 med 10%.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

Gåshaga Strand, Litorinavägen 28

Friliggande villa 164 + 91 kvm
18 500 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Varmt välkomna till Litorinavägen 28 i Gåshaga Strand
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Synnerligen eftertraktad fastighet attraktivt belägen närmast vattnet på trivsamma Litorinavägen 28 i Gåshaga Strands lugna och barnvänliga villakvarter. Här njuter man av härlig kvällssol och ljuvliga solnedgångar året runt. Fastigheten präglas av dess magnifika utsikt över vattnet och den vackra omgivningen, dess tilltalande arkitektur, stilrena och påkostade materialval, ljus och rymd, generös takhöjd samt fina fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Ett extraordinärt och sjönära boende med en underbar, omedelbar och hänförande utsikt över vackra Kyrkviken, Hustegafjärden och Stockholms inlopp. Generös totalyta om 255 kvm fördelade på två trivsamma våningsplan.

Vacker, välskött och välplanerad trädgård planerad och anlagd av trädgårdsarkitekt. Trädgården rymmer flertalet soliga och insynsskyddade uteplatser med fantastisk utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Härliga gräsytor, fina planteringar, uppvuxna häckar, träd samt fina stensättningar. Carport med laddare för elbil samt rymlig uppfart. Flertalet generösa förrådsutrymmen med goda förvaringsmöjligheter. Fasaden är utrustad med genomtänkt och dekorativ utomhusbelysning. Fastigheten är utrustad med ett larm från Verisure.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i idylliska och barnvänliga villakvarter med omedelbar närhet till vattnet, Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, strandpromenaden och trevliga promenadstråk längs vattnet, motionsspår, vackra grönområden, badplatser, båthamnar, bryggor, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till flertalet restauranger, caféer, bagerier, mataffärer, lekplatser, gym, paddelbanor, skolor och förskolor. Bra kommunikationer med Lidingöbanan till Ropsten men också skärgårdsbåtarna till och från stan men också vidare ut i skärgården. I nära anslutning till fastigheten ligger Gåshaga Strand Båtklubb, en båtklubb för villaägare i Gåshaga Strand.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Rasta 15
 • Adress Litorinavägen 28
  18166 Lidingö
 • Boarea 164 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
 • Biarea 91 kvm
 • Antal rum 6 rum varav 4-5 sovrum
 • Byggnad 2 plan varav 1 i souterräng
 • Byggår 2001
 • Uppvärmning Vattenburen golvvärme från fjärrvärme 
 • Internet Bredband via kabel-TV, leverantör Com Hem.
 • Servitut Gemensamhetsanläggning: Lidingö Rasta GA:1 ändamål: Vägar, Elledning och/eller belysning, Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Lidingö Rasta GA:2 ändamål: Avloppsanläggning, Gemensamhetsanläggning: Lidingö Rasta GA:3 ändamål: Vägar, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden
  Planbestämmelser: Detaljplan (1999-02-22).

Planlösning

Rumsbeskrivning: Entréplanets ljuvliga vardagsrum med dess generösa fönsterpartier är något alldeles extraordinärt. Ett magnifikt fönsterparti med två glasade altandörrar leder ut till den underbara balkongen som vetter mot vattnet och den vackra omgivningen. Här njuter man av den vackra utsikten och sagolikt vackra solnedgångar. Vardagsrummet är utrustat med en braskamin som bidrar till den varma och hemtrevliga atmosfären. I anslutning till sällskapsrummet ligger den rymliga matplatsen med plats för det stora sällskapet. Från matplatsen nås den härliga terrassen med fin utsikt över vattnet. Den generösa takhöjden och vardagsrummets två effektfulla takfönster bidrar till entréplanets fina ljusinsläpp och härliga rymd. Öppningen ner till sällskapsrummet bidrar till en härlig och luftig känsla samt en naturlig kontakt med hemmets nedre plan. Stilrent och påkostat kök med generösa arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen. Köket är utrustat med sous vide-ugn, combiugn, induktionshäll, exterluftsfläkt, vacumpackare, diskmaskin med comfortlift, kyl och frys med isfunktion, en blandare med hetvatten och en blandare med kolsyrat vatten. Entréplanet rymmer även ett stort rum som med fördel kan delas av för att möjliggöra ytterligare ett rum. Ljust badrum utrustat med dusch, wc och handfat. Funktionell tvättstuga med praktisk groventré i direkt anslutning till entrén. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, tvättho samt goda förvaringsutrymmen. Välkomnande entré med omedelbar utsikt över vattnet. Goda förvarings- och avhängningsmöjligheter.

Stilren trappa med magnifikt fönsterparti leder ned till hemmets hemmets härliga och rymliga sällskapsrum. Från sällskapsrummet är det öppet i tak upp till det levande entréplanet. Mycket effektfullt. Öppningen tillför karaktär och bidrar till husets härliga atmosfär, ljus och rymd. Våningsplanet rymmer tre rofyllda sovrum samtliga med den underbara, omedelbara och oslagbara utsikten över vattnet och den vackra omgivningen. Två av sovrummen utrustade med altandörrar som leder ut till trädgården och den insynsskyddade uteplatsen under balkongen. Masterbedroom är utrustat med en fin walk-in-closet. I anslutning till sovrummen ligger våningsplanets stora och härliga badrum. Stilrent och påkostat badrum utrustat med dubbla duschar, bubbelbadkar, fristående bastu med lavasten, dubbelt handfat och toalett. Tre separata och mycket rymliga förrådsutrymmen som även kan nyttjas som biorum, hobbyrum, gym alternativt ytterligare klädförvaring.

Vacker, välskött och välplanerad trädgård planerad och anlagd av trädgårdsarkitekt. Trädgården rymmer flertalet soliga och insynsskyddade uteplatser med fantastisk utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Härliga gräsytor, fina planteringar, uppvuxna häckar, träd samt fina stensättningar. Carport med laddare för elbil samt rymlig uppfart. Flertalet generösa förrådsutrymmen med goda förvaringsmöjligheter. Fasaden är utrustad med genomtänkt och dekorativ utomhusbelysning. Fastigheten är utrustad med ett larm från Verisure.

Varmt välkomna till ett mycket eftersökt läge närmast vattnet på lugna och barnvänliga Litorinavägen 28 i Gåshaga Strands eftertraktade och trivsamma villakvarter.

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Trä samt stålreglar på insidan av betongmurar. Bjälklag: Betong (entréplan), betong (souterräng). Fasad: Puts och trä. Takbeklädnad: Falsad bandplåt. Utv Plåtarbeten: Målad galvaniserad plåt. Fönster: Treglasisolerglasfönster. Ventilation: Mekaniska frånluftsventilation, tilluft via spaltventiler i fönster.

Ekonomi

18 500 000 kr/bud. Driftkostnaden är ca 60 000 kr/år och fördelas enligt följande: el 3 800 kr, försäkring 11 800 kr, renhållning 2 600 kr, uppvärmning 23 900 kr, vatten och avlopp 5 900 kr, väg/samfällighetsavgift 12 000 kr. I avgiften till samfälligheten om 12 000 kr ingår kabel-tv samt bredband via kabelnätet med leverantör Com Hem, områdets sommarunderhåll, vinterunderhåll, el, nät och drift, övriga externa kostnader samt personalkostnader.

Renoveringar

2023 har fasaden rengjorts på sjösidan.
?2023 har fogarna i hallgolvet förbättrats.
?2023 installerades en ny vattenmätare.
2021 installerades vattenbrytare på inkommande vatten.
2021 installerades kol och partikelfilter på inkommande vatten.
2020 installerades en laddare för elbil.
2020 målades grundmur/hussockel om.
2020, i december, sotades rökkanalen till braskaminen med godkänt resultat.
2019 rensades/rengjordes alla frånluftskanaler.
2017 byggdes köket om.
2017 monterades nya stolpfria glasräcken med ?rostfria handledare på alla altaner.
2017 lades ny trätrall på alla altaner.
2017 byggdes träballutstrader vid uteplats och vid garage.
2017 målades utvändiga trädetaljer om.
2017 målades entrédörren om.
2017 målades hallen om.
2017 installerades en luft/luft värmepump.
2016 byggdes badrummet om i souterrängplanet. Arbetet gjordes av fackman. Kvalitetsdokument finns.
2016 monterades nya pelare av trä under balkongen.
2016 byggdes altanen i väst.
2016 isolerades förrådet vid carporten.
2015 byggdes klädkammare i sovrum.
2015 delades förråd i souterrängplan upp i tre förråd.
2015 byggdes altanen vid köket om, inkl. underliggande kallförråd.
2014 monterades jordfelsbrytare på elcentral.
2014 installerades larm; inbrottslarm med skalskydd på alla fönster och dörrar, brandlarm samt vattenlarm.

Övrigt

Killinge/Brevik, Gåshagavägen 13A

Friliggande villa 197 kvm
13 500 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Varmt välkomna till Gåshagavägen 13A
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Mjukt inbäddad i lummig grönska ligger denna generösa och väldisponerad villa om 197 kvm fördelade på två trevliga våningsplan. Villan är attraktivt belägen med ett högt, fritt och eftertraktat läge på trevliga Gåshagavägen 13A i Killinges barnvänliga villakvarter. Villan präglas av stilrena och påkostade materialval, öppna och trivsamma sällskapsytor, ljus och rymd samt generösa fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Den stora och härliga trädgården om 1279 kvm rymmer flertalet soliga och insynsskyddade uteplatser, härliga gräsytor, fina planteringar, buskar och fruktträd. Trädgården omgärdas av en uppvuxen häck, staket samt grind. Carport, generös uppfart samt rymligt förråd.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i Killinges idylliska och barnvänliga villakvarter med omedelbar närhet till Kottlasjön, Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, trevliga promenadstråk längs vattnet, motionsspår, vackra grönområden, badplatser, bryggor, golfbana, skidspår och skidbacke. Promenadavstånd till flertalet restauranger, caféer, bagerier, mataffärer, lekplatser, gym, paddelbanor, skolor och förskolor, bra kommunikationer med Lidingöbanan till Ropsten men också skärgårdsbåtarna till och från stan och vidare ut i skärgården.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Ormbunken 34
 • Adress Gåshagavägen 13A
  18167 Lidingö
 • Boarea 197 kvm. Areauppgifter enligt mätning.
 • Antal rum 8 rum varav 5 sovrum
 • Byggnad 1 ½ plan
 • Byggår 1979
 • Uppvärmning Direktverkande el, golvvärme, luft/luft värmepump, två braskaminer 
 • Internet Bredband
 • Servitut Planbestämmelser: Tomtindelning (1979-11-26) Stadsplan (1975-04-10).

Planlösning

Rumsbeskrivning: Ljust och härligt kök utrustat med generös köksö i vacker Carrara marmor. Köket rymmer generösa arbetsytor, goda förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning. Trivsam och öppen planlösning mellan det härliga köket, den ljusa och fina matplatsen samt det generösa vardagsrummet. Trevlig matplats invid vackra och generösa fönsterpartier. Från köket och vardagsrummet nås den stora och härliga verandan som vetter mot trädgårdens fina, barnvänliga och insynsskyddade framsida. Verandan rymmer en stor matplats, loungedel, parasoll, krukor och lyktor. Här njuter man av härliga stunder från tidig morgon till sen kväll. Stort och härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp. Vardagsrummet är utrustat med en braskamin som bidrar till hemmets varma och hemtrevliga atmosfär.

Våningsplanet rymmer även två stora och rymliga sovrum samt angränsande badrum. Stilrent och påkostat badrum med fönster. Badrummet är utrustat med dusch, handfat samt toalett. I anslutning till sovrummen ligger ett rymligt arbetsrum som med fördel kan nyttjas som bibliotek, ytterligare ett sällskapsrum alternativt ett gästrum. Välkomnande entré utrustad med goda förvaringsutrymmen i rymlig garderob samt separat klädkammare. Ljus och praktisk tvättstuga i anslutning till entrén.

Stilren trappa med glasat räcke leder upp till hemmets övre våningsplan och husets privata del. Våningsplanet rymmer ytterligare tre trivsamma sovrum varav det ena idag nyttjas som ett stort och härligt masterbedroom. Sovrummet är utrustat med en fin braskamin som bidrar till hemmets varma och härliga känsla. Stilrent och påkostat badrum utrustat med badkar, dusch, handfat och wc. Trevlig, ljus och möblerbar hall med utgång till den soliga och härliga balkongen med utsikt över den vackra och gröna omgivningen. Rymlig klädkammare med goda förvaringsutrymmen.

Generös, mysig och välplanerad trädgård om 1279 kvm. Den uppvuxna trädgården rymmer flertalet soliga och insynsskyddade uteplatser, härliga gräsytor, fruktträd, bärbuskar, uppvuxen häck samt fina planteringsytor. Rymliga förrådsutrymmen, carport samt uppfart med plats för flertalet bilar.

Varmt välkomna till denna härliga villa attraktivt belägen på trivsamma Gåshagavägen 13A i Killinges omtyckta och barnvänliga kvarter!

Byggnadssätt

Grund: Krypgrund. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betongpannor. Utv Plåtarbeten: Målad galvaniserad plåt. Fönster: 3-glas isolerrutor och 2+1. Ventilation: Självdrag.

Ekonomi

13 500 000 kr/bud. Driftkostnaden är ca 64 742 kr/år och fördelas enligt följande: försäkring 13 455 kr, renhållning 7 638 kr, uppvärmning 35 780 kr, vatten och avlopp 7 869 kr.

Övrigt

Fastigheten är besiktigad. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för besiktningsprotokoll samt mer information.

Gåshaga Pirar, Skepparkroken 8

Bostadsrätt 189 kvm
12 750 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Varmt välkomna till Skepparkroken 8 i Gåshaga
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Planlösning

Synnerligen tilltalande bostadsrättsradhus attraktivt beläget på lugna och barnvänliga Skepparkroken 8 i Gåshagas trivsamma kvarter nära vattnet och den härliga strandpromenaden. En generös totalyta om 189 kvm fördelade på tre trivsamma våningsplan. Hemmet präglas av ljus och rymd, öppna och väldisponerade sällskapsytor, generös takhöjd samt fina fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Smakfulla materialval, ljusa ytskikt samt goda förvaringsutrymmen. Den fina trädgården rymmer härliga uteplatser, gräsmatta, fin grönska samt plats för studsmatta eller spabadkar. Stor inglasad terrass med fin utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Här njuter man av härliga stunder året runt.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan men också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, paddelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättsradhus
 • Byggår 2004
 • Boarea 189 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 5 rum varav 3-4 sovrum
 • Avgift 7 873 kr/mån
 • Internet Bredband och telefoni, leverantör Com Hem.
 • Bilplats Carport samt uppfart. Laddare elbil, 250 kr/mån (frivilligt). Garageplats går att hyra för 700 kr/mån. Det finns 73 platser i garaget. Till platserna är det separat kö. Det finns även kostnadsfria parkeringsplatser på gatan.
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Balkong/Uteplats Två uteplatser i markplan, en vid entrén och en i anslutning till trädgården på baksidan.

Planlösning

Ljuvligt vardagsrum med öppna och generösa sällskapsytor. Två separata altandörrar leder ut till den insynsskyddade och soliga uteplatsen samt den gröna och härliga trädgården. I anslutning till vardagsrummet ligger den trivsamma matplatsen med plats för det stora sällskapet. Stor och ljust kök utrustat med generösa arbetsytor, goda förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning. Rymlig matplats invid generöst fönsterparti samt utgång till den mysiga och insynsskyddade uteplatsen i anslutning till entrén.

Stilren trappa leder upp till husets privata del. Våningsplanet rymmer tre härliga sovrum varav det ena är ett härligt masterbedroom med två franska balkonger. Här njuter man av den fina utsikten över vattnet och den vackra omgivningen. Intilliggande sällskapsrum med direktaccess ut till den stora och soliga terrassen med fin utblick över den härliga trädgården. Våningsplanet rymmer även ett fint badrum utrustat med handfat, toalett och badkar. Rymlig intilliggande klädkammare.

Trappan leder upp till ytterligare ett rum som med fördel kan nyttjas som arbetsrum, gästrum alternativt bibliotek. Rummet leder ut till den underbara och inglasade terrassen med gott om plats för härliga loungemöbler, krukor och lyktor. Härlig utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Här njuter man av härliga stunder året runt.

Välkomnande hall med gott om plats för förvaring av ytterkläder. Stilrent och påkostat badrum i anslutning till entrén. Badrummet är utrustat med dusch, handfat och wc. Från köket nås den rymliga tvättstugan utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen.

Carport och rymlig uppfart. Två intilliggande förråd med goda förvaringsutrymmen.

Varmt välkomma till Skepparkroken 8 i Gåshagas trivsamma och barnvänliga kvarter!

Gemensamma utrymmen

Det finns en övernattningslägenhet som kan hyras av medlemmarna.

Ekonomi

12 750 000 kr/bud. Avgift 7 873 kr/mån. Pantsättningsavgift uppgår till 525 kr. Driftkostnad är ca 2 552 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 1 038 kr, uppvärmning 1 094 kr, vatten/avlopp 420 kr. I avgiften ingår kabel-TV, bredband & telefoni. Andel i föreningen är 1.73858%. Andel av årsavgiften är 1.51712%.

Bostadsrättsförening

Brf Gåshaga Pirar 4. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 73 lägenheter.

Husen på höjden färdigställdes under 2004 och ligger endast ett stenkast från havet. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Cisternen 1. På fastigheten finns 6 flerbostadshus i 5 våningsplan innehållande totalt 67 lägenheter samt 1 byggnad med radhus i 3 våningsplan innehållande 6 lägenheter. Samtliga 73 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.

Nedersta planen i flerbostadshusen innehåller cykelrum, barnvagnsförråd samt ett antal lägenhetsförråd. Det finns även en gemensam tvättstuga och en övernattningslägenhet för medlemmarna att hyra samt även ett garage som förutom garageplatserna även innehåller lägenhetsförråd.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

Vidare information om föreningen, se årsredovisning samt stadgar.

Avgiften höjdes med 7,7% 1/7-23. Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i nuvarande ränteläge men kan bli aktuellt vid eventuella framtida räntehöjningar.

Renoveringar

2023 Platsbyggd skjutdörr på plan 2 
2022-2023 Målat om alla väggar och tak i hela huset
2022 Ny tvättmaskin och torktumlare
2022 Byggt altan
2022 Byggt staket
2021  Byggt om tvättstugan
2021  Renoverat förråd plan 2
2020 Bytt fjärrvärmepump