Gåshaga Pirar, Södra Kungsvägen 340

Bostadsrätt 131 kvm
10 500 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Varmt välkomna till Södra Kungsvägen 340 i Gåshaga
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Synnerligen eftertraktad och väldisponerad 4:a (ursprunglig 5:a) om 131 kvm med ett mycket attraktivt och sjönära läge på trevliga Södra Kungsvägen 340 i Gåshagas trivsamma kvarter nära vattnet och den vackra strandpromenaden. Lägenheten präglas av dess härliga utsikt över vattnet och den vackra omgivningen, generösa och väldisponerade ytor, ljus och rymd samt stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Generös, insynsskyddad och inglasad balkong med utsikt över Kyrkviken och den gröna och fina omgivningen. Här njuter man av den härliga kvällssolen året runt. Lägenheten har även två längsgående balkonger med sol morgon och förmiddag respektive eftermiddag och kväll. Lägenheten kan med fördel och med enkla medel göras om till en 5:a.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand. Vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna till och från stan med också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, lekplatser, gym, padelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

Varmt välkomna till en mycket trivsam lägenhet med ett eftersökt och sjönära läge i Gåshagas vackra och underbara skärgårdsmiljö.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljhus
 • Byggår 2002
 • Lägenhetsnr 1301
 • Våningsplan 3 av 5
 • Boarea 131 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
 • Avgift 7 255 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Bredband, leverantör Tele2. Ingår i avgiften.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra, kostnad 550 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Stilrent och påkostat kök med köksö. Ljust och härligt kök med generösa arbetsytor, goda förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning. Köket är öppet mot lägenhetens stora och trivsamma vardagsrum samt den rymliga matplatsen invid generöst fönsterparti med ljuvlig utsikt över Kyrkviken och den vackra omgivningen. Härligt vardagsrum med öppna och trivsamma sällskapsytor, generösa fönsterpartier, fint ljus insläpp och härlig utsikt över Stockholms vackra inlopp. Från vardagsrummet nås den längsgående balkongen med sol både morgon och förmiddag. Här njuter man av den ljuvliga utsikten över vattnet och den vackra omgivningen. Från köket och vardagsrummet nås den generösa, soliga och insynsskyddade balkongen samt den längsgående balkongen med fin sol eftermiddag och kväll.

Rymligt och rogivande masterbedroom med ljuvlig utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Från masterbedroom når man den soliga och längsgående balkongen som vetter mot vattnet och Stockholms vackra inlopp. Lägenheten rymmer ytterligare två rymliga och lättmöblerat sovrum med glasade altandörrar som leder ut till den härliga och längsgående balkongen med sol både eftermiddag och kväll.

Ljust och fint badrum med fönster och fint ljusinsläpp. Badrummet är utrustat med tvättställ, wc och dusch. Ljus och fin tvättstuga med utgång till den längsgående balkongen med utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Intilliggande gästwc utrustad med dusch, handfat och wc. Separat och rymlig walk-in-closet med fin inredning samt glasad altandörr som leder ut till den längsgående balkongen med sol både eftermiddag och kväll. Välkomnande och rymlig hall med gott om plats för ytterkläder.

Varmt välkommen till trivsamma Södra Kungsvägen 340 och denna underbara lägenhet attraktivt belägen i Gåshagas lugna och trivsamma kvarter.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, stort källarförråd, övernattningslägenhet, soprum och tvättstuga.

Ekonomi

10 500 000 kr/bud. Avgift 7 255 kr/mån. Driftkostnad är ca 876 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 626 kr, försäkring 250 kr. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, telefoni och TV. Andel i föreningen är 2%. Andel av årsavgiften är 1.99938%.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Gåshaga Pirar 3. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 54 lägenheter.

Föreningen registrerades 2000-02-21. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 2002-06-07 och nuvarande stadgar 2015-06-26 hos Bolagsverket.

Föreningen är ett s.k. privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen (1999:1229) och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening.

Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Gåshaga Hamnpromenad samfällighetsförening GA1 med en andel på 13% och Stapelbäddens samfällighetsförening GA2 med en andel på 25%. Samfälligheten förvaltar strandpromenaden samt garage, planteringar, parkeringsplatser samt gatunät och gatubelysning mm.

Fastigheten bebyggdes 2002 och består av sex flerbostadshus i fem våningar. Föreningen upplåter 54 lägenheter med bostadsrätt samt en gemensam gästlägenhet. Föreningen har sex uppgångar från Södra Kungsvägen 340 i väster till Trossvägens slut vid vattnet. Bostadshusen är tre till fyra våningar med en takvåning i varje uppgång och med terrasser i flera väderstreck. Närheten till havet tillvaratas genom stora fönsterytor och nästan alla lägenheter kan se de omkringliggande vattnen helt eller delvis. De gemensamma utrymmena präglas av elegans genom helglasade balkonger och generöst tilltagna trapphus. Lägenheterna har en öppen planlösning, generös takhöjd samt längsgående balkonger på två sidor.

Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 6401 kvadratmeter varav 6401 kvadratmeter utgör lägenhetsyta.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar. Avgiften höjdes i juli och oktober 2022.

Gåshaga Pirar, Hamnvägen 9

Bostadsrätt 85 kvm
6 400 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Varmt välkomna till Hamnvägen 9 i Gåshaga
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktad och väldisponerad gavellägenhet om 85 kvm attraktivt belägen i modern och stilren fastighet med sjönära läge på trivsamma Hamnvägen 9 i Gåshaga Pirar. Lägenheten präglas av öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd samt generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp i tre väderstreck. Lägenheten rymmer två rogivande sovrum samt ett ljust badrum. Lägenheten har en härlig uteplats i markplan, en stor och inglasad balkong samt en längsgående balkong med fin sol och härlig utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Lägenheten kan med enkla medel göras om till en lägenhet om 4 rum och kök.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand. Vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna till och från stan med också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, lekplatser, gym, padelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

Varmt välkomna till en mycket trivsam lägenhet med ett eftersökt och sjönära läge i Gåshagas vackra och underbara skärgårdsmiljö.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljshus
 • Byggår 2000/2001
 • Lägenhetsnr 1101
 • Våningsplan Lägenheten är belägen i markplan.
 • Boarea 85 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
 • Avgift 4 980 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Fiber, leverantör Telia. 219 kr/mån. Obligatorisk avgift.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 600 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. För elbil tillkommer 200 kr/mån, kostnad för förbrukning tillkommer och debiteras separat. Vid uppstart av laddplats utgår en startavgift på 250 kr.
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Balkong/Uteplats En uteplats i markplan ingår i upplåtelsen.

Planlösning

Ljust och härligt kök med öppen planlösning mot lägenhetens trivsamma matplats och generösa vardagsrum. Trevligt kök med bra arbetsytor, fina förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning. Härligt vardagsrum med generösa ytor, fantastiska fönsterpartier med fint ljusinsläpp samt utgång till lägenhetens stora balkong utrustad med skjutbara glaspartier samt infravärme. Här njuter man av härliga stunder året runt.

Lägenheten rymmer två härliga och rogivande sovrum. Masterbedroom med utgång till lägenhetens längsgående balkong. Här njuter man av den vackra utsikten över vattnet samt den härliga solen morgon och förmiddag. Från det andra sovrummet når man den härliga uteplatsen i markplan med härlig sol eftermiddag och kväll.

Rymligt intilliggande badrum utrustat med badkar, handfat samt wc. Badrummet rymmer även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för ytterkläder. Rymlig separat klädkammare.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand. Vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna till och från stan med också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, lekplatser, gym, padelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

Varmt välkomna till Hamnvägen 9 och ett underbart hem i Gåshagas vackra och rogivande skärgårdsmiljö.

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. Det finns även cykelförråd, övernattningslägenhet, soprum och tvättstuga.

Ekonomi

6 400 000 kr/bud. Avgift 4 980 kr/mån. Driftkostnad är ca 2 040 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 416 kr, försäkring 439 kr, uppvärmning 1 105 kr, vatten/avlopp 80 kr. I avgiften ingår kallvatten. Andel av årsavgiften är 0.77658%.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Gåshaga Pirar 1. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 102 lägenheter.

Fastigheten bebyggdes 2000/2001 och består av 12 flerbostadshus och 4 parhus med sammanlagt åtta lägenheter vilket innebär totalt 102 lägenheter vilka samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Värdeåret är 2000. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 13 619 kvm varav 12 037 kvm utgör boyta och 1 582 kvm utgör lokalyta.

Bostadsrättsföreningen registrerades 1999-09-21. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 2000-11-20 och nuvarande stadgar registrerades 2020-10-09 hos Bolagsverket. Föreningen har sitt säte i Lidingö.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

För mer information om föreningen, se årsredovisning, stadgar samt föreningens hemsida.

Avgiften höjdes med 24% 2023-01-01.

Gåshaga, Södra Kungsvägen 338A

Bostadsrätt 128 + 86 kvm
10 500 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Varmt välkomna till Södra Kungsvägen 338A
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Planlösning

Planlösning

Synnerligen eftertraktat bostadsrättsradhus med trivsamt gavelläge attraktivt beläget i Gåshagas trivsamma och sjönära kvarter. Hemmet med en generös totalyta om 214 kvm fördelade på fyra våningsplan, varav källaren och vindsvåningen går att inreda för att möjliggöra fler sovrum, härliga sällskapsytor samt generösa förvaringsutrymmen. Hemmet präglas av öppna, generös och väldisponerade sällskapsytor, fina fönsterpartier samt ljus och rymd. Hemmet är omsorgsfullt inrett med vackra och tidstypiska detaljer samt stilrena och påkostade materialval.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan men också vidare ut i skärgården. Närliggande förskolor, skolor, gym, padelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

Varmt välkomna till Södra Kungsvägen 338A i Gåshaga trivsamma och eftertraktade kvarter.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljshus
 • Byggår 1915
 • Våningsplan Bottenvåning
 • Boarea 128 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Biarea 86 kvm
 • Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
 • Avgift 4 550 kr/mån
 • Internet ComHem 306 kr/månad
 • Bilplats En parkeringsplats med laddstolpe till en kostnad om 300 kr/mån. Det finns en ledig plats tillgänglig om man önskar hyra ytterligare en parkeringsplats.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Ljust och trevligt kök med fina fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Köket är utrustat med en köksö, goda förvaringsutrymmen, generösa arbetsytor samt full maskinell utrustning. Köket är öppet mot sällskapsrummet och den ljusa och härliga matplatsen med plats för det stora sällskapet. Sällskapsrummet är utrustat med en fin braskamin som bidrar till entréplanets varma och hemtrevliga atmosfär. Vackert ljusinsläpp tack vare sällskapsrummets generösa fönsterpartier i två väderstreck. Entréplanet rymmer även en rymlig och välkomnade hall med goda förvaringsutrymmen samt ett intilliggande badrum utrustat med dusch, handfat och wc.

Trappan leder upp till husets andra våningsplan som idag rymmer fyra sovrum av olika storlek. Våningsplanet kan med enkla medel göras om för den som önskar återskapa den ursprungliga planlösningen med två generösa och rogivande sovrum. Två av sovrummen är utrustade med goda förvaringsutrymmen i flertalet garderober. I anslutning till sovrummen ligger våningsplanets härliga badrum. Ljust och helkaklat badrum utrustat med badkar, dusch, handfat, wc samt klinkergolv med golvvärme. Angränsande tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med tvättställ samt goda förvaringsutrymmen. Trivsam och möblerbar hall i anslutning till trappan som med fördel kan nyttjas som bibliotek alternativt arbetsrum.

Ytterligare en trappa upp återfinns det oinredda vindsplanet om 24,5 kvm (biarea). Här finns det en fin möjlighet att skapa ett härligt utrymme som med fördel kan nyttjas som master bedroom alternativt ett eget våningsplan för familjens tonåring.

Nedre plan rymmer huset källare som rymmer ytterligare ett sällskapsrum samt även ett gästrum. Det rymliga källarplanet om totalt 61,5 kvm (biarea) rymmer även en separat del med mycket goda förvaringsutrymmen samt generösa ytor perfekt för familjen som önskar ett hobbyutrymme alternativt möjlighet till pysselrum, verkstad alternativt studio.

Gemensamma utrymmen

Gemensamt förråd för cyklar, utemöbler, vinterdäck etc.

Ekonomi

10 500 000 kr/bud. Avgift 4 550 kr/mån. Driftkostnad är ca 2 310 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 375 kr, försäkring 435 kr, uppvärmning 1 500 kr. I avgiften ingår kallvatten & sophämtning. Andel i föreningen är 9.0035%. Andel av årsavgiften är 9.00402%.

Bostadsrättsförening

Brf Stapelbädden 4. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 11 lägenheter.

Föreningen förvärvade 2002-06-04 fastigheten Stapelbädden 4 i Lidingö kommun. Föreningens fastighet består av 3 flerbostadshus med totalt 11 bostadsrätter. Den totala boytan är ca 1 409 kvm.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos försäkringsbolaget Trygg Hansa.

Underhållsplan för fastigheten upprättades 2015.

Den ekonomiska förvaltningen hanteras av Calculare i Österskär AB.

För övrig information se årsredovisning och stadgar.

Ingen beslutad avgiftsförändring men styrelsen för en dialog om att eventuellt höja avgifterna med 5%.

Gåshaga Pirar, Skepparkroken 3

Bostadsrätt 121 kvm
10 500 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Therese Klockare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktad lägenhet om 121 kvm attraktivt belägen med ett eftersökt och sjönära läge nära vattnet på trivsamma Skepparkroken 3 i Gåshaga Pirar. Lägenheten präglas av dess magnifika utsikt över vattnet, Stockholms inlopp och den vackra omgivningen, generösa och väldisponerade öppna ytor, ljus och rymd samt stilrena och påkostade materialval. Stor inglasad balkong med härlig sol och fantastisk havsutsikt. Ett unikt tillfälle att förvärva ett av Gåshaga Pirars absolut bästa lägen nära vattnet, strandpromenaden och båthamnen. Möjlighet till båtplats.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan men också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, paddelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljshus
 • Byggår 2004
 • Lägenhetsnr 1201
 • Våningsplan 2 av 5
 • Boarea 121 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 4 rum varav 2-3 sovrum
 • Avgift 6 748 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Bredband och telefoni, leverantör Com Hem.
 • Bilplats Garageplats går att hyra för 700 kr/mån. Det finns 73 platser i garaget. Till platserna är det separat kö. Det finns även kostnadsfria parkeringsplatser på gatan.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Ekonomi

10 500 000 kr/bud. Avgift 6 748 kr/mån. Pantsättningsavgift uppgår till 525 kr. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband & telefoni. Andel i föreningen är 1.66576%. Andel av årsavgiften är 1.39967%.

Bostadsrättsförening

Brf Gåshaga Pirar 4. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 73 lägenheter.

Husen på höjden färdigställdes under 2004 och ligger endast ett stenkast från havet. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Cisternen 1. På fastigheten finns 6 flerbostadshus i 5 våningsplan innehållande totalt 67 lägenheter samt 1 byggnad med radhus i 3 våningsplan innehållande 6 lägenheter. Samtliga 73 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.

Nedersta planen i flerbostadshusen innehåller cykelrum, barnvagnsförråd samt ett antal lägenhetsförråd. Det finns även en gemensam tvättstuga och en övernattningslägenhet för medlemmarna att hyra samt även ett garage som förutom garageplatserna även innehåller lägenhetsförråd.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

Vidare information om föreningen, se årsredovisning samt stadgar.

Avgiften till föreningen kommer att höjas med 7,7% fr o med 1/7-23.