Gåshaga Pirar, Norra Hamnpromenaden 3

Bostadsrätt 104 kvm
7 900 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2022-12-01 17:00-17:30
 • 2022-12-04 14:00-14:30

 • Varmt välkomna till Norra Hamnpromenaden 3 i Gåshaga
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktad och väldisponerad lägenhet om 104 kvm attraktivt belägen nära vattnet i modern och stilren fastighet på trevliga Norra Hamnpromenaden 3 i Gåshaga Pirar. Lägenheten präglas av dess fina utsikt över vattnet, parken och den vackra omgivningen. Generösa, öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd samt en genomgående takhöjd om 2,70 m. Stilrena och påkostade materialval samt generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Stor inglasad balkong attraktivt belägen i markplan. Balkongen är utrustad med en skjutdörr som leder ut till den vackra och intilliggande parken.

En mycket tilltalande och eftertraktad lägenhet i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar med möjlighet till båtplats, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närliggande förskolor, skolor, lekplatser, gym, padelbanor, mataffär samt mindre närcentra. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt skärgårdsbåtarna in till stan men också vidare ut i skärgården.

Varmt välkomna till Norra Hamnpromenaden 3 i Gåshaga Pirars trivsamma och eftertraktade kvarter.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljhus
 • Byggår 2007
 • Lägenhetsnr 1103
 • Våningsplan 1 av 5
 • Boarea 104 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
 • Avgift 5 999 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Föreningen har avtal för gruppanslutning av TV, bredband och telefoni med Telenor till en kostnad om 219 kr/månad, obligatorisk avgift.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 650 kr/mån. Till garageplatsen är det ingen kö. Laddstolpe går att hyra för 250 kr/mån, kostnad för den faktiska elförbrukningen tillkommer.
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Balkong/Uteplats Inglasad balkong i markplan.

Planlösning

Trevligt kök med köksö i direkt anslutning till den rymliga matplatsen med utrymme för det stora sällskapet. Full maskinell utrustning, gott om köksskåp och bra arbetsytor. Öppen planlösning mellan kök, matplats och lägenhetens härliga vardagsrum. Underbart vardagsrum med generösa ytor samt utgång till den stora och inglasade balkongen attraktivt belägen i markplan. Balkongen är utrustad med en skjutdörr som leder ut till parken och den vackra grönskan. Här njuter man av härliga stunder året runt.

Masterbedroom med härliga ytor samt fint burspråk med ljuvlig och rogivande utsikt över vattnet, båthamnen och den vackra omgivningen. Sovrummet är utrustat med en rymlig garderob med skjutdörrar. Rymligt intilliggande sovrum med vackra fönsterpartier med utsikt mot parken och den vackra omgivningen.

Stort angränsande badrum med fönster samt fin utsikt över vattnet och båthamnen. Badrummet rymmer badkar, tvättställ, wc, tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen.

Stor klädkammare i anslutning till entrén. Klädkammaren nyttjas idag som ett trevligt arbetsrum och kan med fördel nyttjas som ytterligare ett sovrum alternativt ett gästrum. Rummet har ett fint fönsterparti med utsikt över vattnet, båthamnen och den vackra strandpromenaden.

Angränsande gäst wc utrustad med dusch, toalett och handfat. Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för förvaring av ytterkläder.

Varmt välkomna till Norra Hamnpromenaden 3 i Gåshaga Pirars trivsamma och eftertraktade kvarter.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd i markplan, samlingslokal, tvättstuga och övernattningslägenhet som kan hyras till en kostnad om 400 kr/natt. Tvättstugan är utrustad med en stor tvättmaskin, torktumlare, mangel och torkskåp. Det finns även möjlighet att hyra båtplats samt sjöbod, till båtplatserna samt sjöbodarna är det separat kö.

Ekonomi

7 900 000 kr/bud. Avgift 5 999 kr/mån. Driftkostnad är ca 825 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 500 kr, försäkring 325 kr. I avgiften ingår värme och vatten.

Bostadsrättsförening

Gåshaga Pirar 5. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 73 lägenheter.

På fastigheten finns 5 stycken bostadshus innehållande 73 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Den totala boytan är 7 592 kvm. Föreningen registrerades 2005-03-30. Nuvarande ekonomiska plan registrerades 2006-11-16 och nuvarande stadgar registrerades 2017-08-24. Föreningen förvaltas av Storholmen Förvaltning AB.

För mer information om föreningen, se årsredovisning, stadgar samt föreningens hemsida.

Inga beslutade avgiftsförändringar.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

Gåshaga Pirar, Skepparkroken 7

Bostadsrätt 84 kvm
5 100 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Eftertraktad och väldisponerad 3:a om 84 kvm med trivsamt och eftertraktat läge nära vattnet på trevliga Skepparkroken 7 i Gåshaga Pirar. Lägenheten präglas av generösa och väldisponerade ytor, ljus och rymd samt stora fönsterpartier. Stor inglasad balkong attraktivt belägen i markplan. Balkongen är utrustad med en skjutdörr som leder ut till den vackra grönskan. Här njuter man av härliga stunder året runt.

Ett unikt tillfälle att förvärva en mycket tilltalande och eftertraktad lägenhet i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan men också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, paddelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

Varmt välkomna till trevliga Skepparkroken 7 i Gåshaga Pirars trivsamma och eftertraktade kvarter.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljhus
 • Byggår 2004
 • Lägenhetsnr 1001
 • Våningsplan 1 av 5
 • Boarea 84 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
 • Avgift 4 292 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Bredband och telefoni, leverantör Com Hem.
 • Bilplats Garageplats går att hyra för 700 kr/mån. Det finns 73 platser i garaget. Till platserna är det separat kö. Det finns även kostnadsfria parkeringsplatser på gatan.
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Balkong/Uteplats Inglasad balkong i markplan.

Planlösning

Trevligt kök med köksö i direkt anslutning till den rymliga matplatsen med utrymme för det stora sällskapet. Full maskinell utrustning, gott om köksskåp och bra arbetsytor. Öppen planlösning mellan kök, matplats och lägenhetens härliga vardagsrum. Underbart vardagsrum med generösa ytor samt utgång till den stora och inglasade balkongen attraktiv belägen i markplan. Balkongen är utrustad med en skjutdörr som leder ut till den vackra grönskan.

Rymligt och rogivande sovrum utrustat med rymliga garderobsutrymmen. Lägenheten rymmer ytterligare ett mindre rum som med fördel kan nyttjas som ytterligare ett sovrum alternativt arbetsrum eller gästrum. Stort angränsande badrum utrustat med badkar, tvättställ, wc, tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Rymligt förråd/klädkammare i anslutning till entrén. Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för avhängning av ytterkläder.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd, samlingslokal, övernattningslägenhet och tvättstuga med torkrum.

Ekonomi

5 100 000 kr/bud. Avgift 4 292 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband & telefoni. Andel av årsavgiften är 1.06257%.

Bostadsrättsförening

Brf Gåshaga Pirar 4. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 73 lägenheter.

Husen på höjden färdigställdes under 2004 och ligger endast ett stenkast från havet. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Cisternen 1. På fastigheten finns 6 flerbostadshus i 5 våningsplan innehållande totalt 67 lägenheter samt 1 byggnad med radhus i 3 våningsplan innehållande 6 lägenheter. Samtliga 73 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.

Nedersta planen i flerbostadshusen innehåller cykelrum, barnvagnsförråd samt ett antal lägenhetsförråd. Det finns även en gemensam tvättstuga och en övernattningslägenhet för medlemmarna att hyra samt även ett garage som förutom garageplatserna även innehåller lägenhetsförråd.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

Vidare information om föreningen, se årsredovisning samt stadgar.

Föreningen planerar en höjning av avgifterna med ca 20% från 1/1-23.

Gåshaga Pirar, Norra Hamnpromenaden 5

Bostadsrätt 121 kvm
10 900 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Therese Klockare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktad lägenhet om 121 kvm attraktivt belägen med ett eftersökt och sjönära läge närmast vattnet på Norra Hamnpromenaden 5 i Gåshaga Pirar. Lägenheten präglas av dess magnifika utsikt över vattnet, Stockholms inlopp, Kyrkviken och den vackra omgivningen. Öppna, generösa och väldisponerade ytor samt stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Stor inglasad balkong med fantastisk havsutsikt. Ett unikt tillfälle att förvärva ett av Gåshaga Pirars absolut bästa lägen närmast vattnet, strandpromenaden och båthamnen.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende attraktivt beläget i en underbar marin miljö invid vattnet och den vackra strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar med möjlighet till båtplats, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närliggande förskolor, skolor, lekplatser, gym, padelbanor, mataffär samt mindre närcentra. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt skärgårdsbåtarna in till stan men också vidare ut i skärgården.

Varmt välkomna till Norra Hamnpromenaden 5 och detta eftertraktade hem attraktivt beläget närmast vattnet i Gåshagas trivsamma kvarter!

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljhus
 • Byggår 2007
 • Lägenhetsnr 1101
 • Våningsplan 1 av 5
 • Boarea 121 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 4 rum varav 2-3 sovrum
 • Avgift 6 766 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Föreningen har avtal för gruppanslutning av TV, bredband och telefoni med Telenor till en kostnad om 219 kr/månad, obligatorisk avgift.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 650 kr/mån. Till garageplatsen är det ingen kö. Laddstolpe går att hyra för 250 kr/mån, kostnad för den faktiska elförbrukningen tillkommer.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Ljust och trevligt kök med mobil köksö i direkt anslutning till rymlig matplats med utrymme för det stora sällskapet. Från köket och matplatsen är det fin utsikt över vattnet. Full maskinell utrustning, gott om köksskåp och bra arbetsytor. Öppen planlösning mellan kök, matplats och lägenhetens fantastiska vardagsrum som vetter mot vattnet med ljuvlig utsikt över Stockholms inlopp, vackra Kyrkviken och båthamnen. Härligt vardagsrum med generösa ytor samt utgång till den stora och inglasade balkongen. Balkongen är utrustad med skjutbara glaspartier samt infravärme. Här njuter man av den fina utsikten och härliga stunder året runt.

Generöst rum med fantastisk utsikt över vattnet i anslutning till vardagsrummet. Rummet kan med fördel nyttjas som matsal alternativt bibliotek men kan även med enkla medel delas av för att möjliggöra ytterligare ett rum. Rymligt masterbedroom med rogivande utsikt över vattnet, båthamnen och den vackra omgivningen. Sovrummet är utrustat med en rymlig garderob med skjutdörrar. Lägenheten rymmer ytterligare ett mindre rum som med fördel kan nyttjas som arbetsrum, gästrum alternativt stor klädkammare.

Ljust angränsande badrum med fönster och fin utsikt över vattnet. Badrummet rymmer även tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Intilliggande separat gästwc utrustad med dusch, tvättställ och wc. Välkomnande entré med omedelbar utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Rymlig hall med gott om plats för ytterkläder i rymlig garderob med skjutdörrar.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd i markplan, samlingslokal, tvättstuga och övernattningslägenhet som kan hyras till en kostnad om 400 kr/natt. Tvättstugan är utrustad med en stor tvättmaskin, torktumlare, mangel och torkskåp. Det finns även möjlighet att hyra båtplats samt sjöbod, till båtplatserna och sjöbodarna är det separat kö.

Ekonomi

10 900 000 kr/bud. Avgift 6 766 kr/mån. Driftkostnad är ca 1 060 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 1 060 kr. I avgiften ingår värme och vatten. Andelstal 1,54500.

Bostadsrättsförening

Gåshaga Pirar 5. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 73 lägenheter.

På fastigheten finns 5 stycken bostadshus innehållande 73 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Den totala boytan är 7 592 kvm. Föreningen registrerades 2005-03-30. Nuvarande ekonomiska plan registrerades 2006-11-16 och nuvarande stadgar registrerades 2017-08-24. Föreningen förvaltas av Storholmen Förvaltning AB.

För mer information om föreningen, se årsredovisning, stadgar samt föreningens hemsida.

Inga beslutade avgiftsförändringar.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

Gåshaga Brygga, Gåshaga Brygga 63

Friliggande villa 226 + 8 kvm
20 000 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Therese Klockare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Planlösning

Synnerligen exklusivt och tilltalande livsstilsboende med en underbar, omedelbar och hänförande havsutsikt attraktivt beläget i Gåshaga Bryggas eftertraktade kvarter bestående av exklusiva fastigheter i modern, stilren och spännande arkitektur av den internationellt erkände arkitekten Thomas Sandell. Ett lyxigt och väldisponerat boende med en totalyta om 234 kvm fördelade på tre generösa och trivsamma våningsplan.

Fastigheten präglas av ljus och rymd, öppna sällskapsytor, generös takhöjd, stora glaspartier, magnifik havsutsikt och ett härligt ljusinsläpp i samtliga rum på fastighetens tre våningsplan. Genomgående exklusiva materialval, goda förvaringsutrymmen, praktiska, dekorativa och effektfulla lösningar, fina ytskikt samt vackra trägolv. Fastigheten är även utrustad med ett automatiskt markissystem som styrs av sol och vind för ett optimalt inomhusklimat året runt. Fasaden är utrustad med genomtänkt, dekorativ och välplacerad utomhusbelysning.

Till fastigheten hör en båtplats samt en rymlig sjöbod i direkt anslutning till båtplatsen. En egen parkeringsplats på gatan i anslutning till fastigheten samt även en garageplats i varmgarage med laddning för elbil följer med fastigheten.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Lyftkranen 44
 • Adress Gåshaga Brygga 63
  18166 Lidingö
 • Boarea 226 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
 • Biarea 8 kvm
 • Antal rum 6 rum varav 4 sovrum
 • Byggnad 3 plan
 • Byggår 2002
 • Internet 1000 Mbit/s

Planlösning

Rumsbeskrivning: Entréplanet präglas av det magnifika sällskapsrummet och dess generösa takhöjd. Från sällskapsrummet är det öppet upp till våningsplanet ovanför vilket ger en takhöjd om ca 6 meter. Takhöjden tillför karaktär och bidrar till hemmets fina ljus och härliga rymd. Sällskapsrummet är öppet mot den ljusa och rymliga matplatsen med plats för det stora sällskapet.

Stilrent och påkostat kök utrustat med full maskinell utrustning, generösa arbetsytor samt mycket goda förvaringsutrymmen. Köket rymmer en generös köksö som förbinder köket med matsalen, sällskapsrummet och den underbara terrassen.

Ett magnifikt fönsterparti med glasad altandörr leder ut till den stora och insynsskyddade terrassen med gott om plats för stor matgrupp, loungemöbler samt grill, lyktor och krukor. Här njuter man av härliga stunder från tidig vår till sen höst. Utsikten från terrassen är ljuvlig!

Den spatiösa entrén ligger i anslutning till en härlig och insynsskyddad innergård. Välkomnande hall med goda förvaringsutrymmen. Stort intilliggande förråd som även rymmer fastighetens teknik. Stilrent och påkostat badrum utrustat med dusch, tvättställ, wc, golvvärme och handdukstork.

Stilren trappa med dekorativ belysning infälld i väggen, trappan leder upp till hemmets andra våningsplan och husets privata del. Den stora öppningen ner mot sällskapsrummet bidrar till en härlig känsla av ljus och rymd samt en naturlig kontakt med det levande entréplanet. Våningsplanet rymmer hemmets andra sällskapsrum. Ett magnifikt fönsterparti i sällskapsrummet ger ett härligt ljusinsläpp. Våningsplanet rymmer även två härliga och rogivande sovrum med fin utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. En exklusiv garderobsvägg från Boffi med generösa förvaringsutrymmen sträcker sig längs hela passagen som förbinder sovrummen. Stilrent och påkostat badrum inrett med en exklusiv knappmosaik. Badrummet rymmer badkar invid fönsterparti med fin utsikt samt dubbla tvättställ och wc.

Stilren trappa leder upp till hemmets tredje våningsplan som rymmer ytterligare två generösa och härliga sovrum med magnifika fönsterpartier. Utsikten över vattnet och den vackra omgivningen från det övre våningsplanet är fantastisk och måste upplevas. Från masterbedroom nås den underbara och generösa terrassen med utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp. Stilrent och påkostat badrum inrett med en exklusiv knappmosaik. Bastu invid generöst fönsterparti med rogivande utsikt över vattnet och båthamnen. Från bastun nås terrassen via en glasad altandörr. Badrummet rymmer dusch, dubbla tvättställ, golvvärme, handdukstork, tvättmaskin samt torktumlare. Separat intilliggande wc med utrustad med tvättställ.

Fastigheten är utrustad med ett automatiskt markissystem som styrs av sol och vind för ett optimalt inomhusklimat året runt. Fasaden utrustad med genomtänkt, dekorativ och välplacerad utomhusbelysning.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende med magnifik havsutsikt och självklar skärgårdskänsla, egen båtplats och sjöbod. Omedelbar närhet till vattnet, trevliga promenadstråk längs vattnet, Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, fina motionsspår, vackra grönområden, badplatser, bryggor, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till flertalet restauranger, caféer, bageri, mataffärer, lekplatser, gym, padelbanor, skolor och dagis, endast ett par minuters gångavstånd till bra kommunikationer med Lidingöbanan till Ropsten men också skärgårdsbåtarna till och från stan men också vidare ut i skärgården.

Varmt välkomna till Gåshaga Brygga 63 och ett eftersökt och extraordinärt gavelläge attraktivt beläget nära havet i Gåshaga Bryggas eftertraktade kvarter.

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Betong. Fasad: Sandblästrad plåt/lärkträ. Takbeklädnad: Rostfri bandplåt. Fönster: Isolerglasfönster. Ventilation: Mekanisk ventilation.

Ekonomi

20 000 000 kr/bud. Driftkostnaden är ca 98 200 kr/år och fördelas enligt följande: el 27 400 kr, försäkring 12 000 kr, uppvärmning 24 000 kr, väg/samfällighetsavgift 34 800 kr. En samfällighetsförening med totalt 40 medlemmar förvaltar gemensamhetsanläggningar såsom pirar, bryggor, vägar, belysning, grönområden, parkering och garage. I avgiften till samfälligheten om 2 900 kr/mån (inkluderade i driftkostnaden) ingår garageplats, båtplats, vatten, avlopp, sophantering, snöröjning, tv samt bredband om 1000 Mbit/s (grundutbud).

Gåshaga Pirar, Skepparkroken 7

Bostadsrätt 103 kvm
7 700 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Therese Klockare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktad och väldisponerad lägenhet om 103 kvm attraktivt belägen nära vattnet i modern och stilren fastighet på trevliga Skepparkroken 7 i Gåshaga Pirar. Lägenheten präglas av dess fina utsikt över vattnet, båthamnen och den vackra omgivningen. Generösa, öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd, stilrena och påkostade materialval samt generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Stor inglasad balkong med härlig sol samt utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Möjlighet till båtplats.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan men också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, paddelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

Varmt välkomna till Skepparkroken 7 i Gåshaga Pirars trivsamma och eftertraktade kvarter.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljhus
 • Byggår 2004
 • Lägenhetsnr 1103
 • Våningsplan 2 av 5
 • Boarea 103 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
 • Avgift 4 987 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Bredband och telefoni, leverantör Com Hem.
 • Bilplats Garageplats går att hyra för 700 kr/mån. Det finns 73 platser i garaget. Till platserna är det separat kö. Det finns även kostnadsfria parkeringsplatser på gatan.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Trevligt kök med köksö i direkt anslutning till den rymliga matplatsen med utrymme för det stora sällskapet. Full maskinell utrustning, gott om köksskåp och bra arbetsytor. Öppen planlösning mellan kök, matplats och lägenhetens härliga vardagsrum. Underbart vardagsrum med generösa ytor samt utgång till den stora och inglasade balkongen med den vackra utsikten över vattnet, Stockholms inlopp och den fina omgivningen.

Två härliga sovrum med rogivande havsutsikt över vattnet och båthamnen. Masterbedroom med härliga ytor samt generöst fönsterparti med ljuvlig utsikt över vattnet. Sovrummet är utrustat med en rymlig garderob med skjutdörrar. Stort angränsande badrum med fönster samt fin utsikt över vattnet och båthamnen.

Badrummet rymmer dusch, tvättställ, wc, tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Rymlig klädkammare i anslutning till entrén. Klädkammaren nyttjas idag som ett trevligt arbetsrum och kan med fördel nyttjas som ytterligare ett sovrum alternativt gästrum. Rummet har ett fint fönsterparti med utsikt över vattnet, båthamnen och den vackra strandpromenaden. Angränsande gäst wc utrustad med dusch, toalett och handfat. Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för avhängning av ytterkläder.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd, samlingslokal, övernattningslägenhet och tvättstuga med torkrum.

Ekonomi

7 700 000 kr/bud. Avgift 4 987 kr/mån. Driftkostnad är ca 934 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 750 kr, försäkring 184 kr. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband & telefoni. Andel av årsavgiften är 1.23465%.

Bostadsrättsförening

Brf Gåshaga Pirar 4. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 73 lägenheter.

Husen på höjden färdigställdes under 2004 och ligger endast ett stenkast från havet. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Cisternen 1. På fastigheten finns 6 flerbostadshus i 5 våningsplan innehållande totalt 67 lägenheter samt 1 byggnad med radhus i 3 våningsplan innehållande 6 lägenheter. Samtliga 73 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.

Nedersta planen i flerbostadshusen innehåller cykelrum, barnvagnsförråd samt ett antal lägenhetsförråd. Det finns även en gemensam tvättstuga och en övernattningslägenhet för medlemmarna att hyra samt även ett garage som förutom garageplatserna även innehåller lägenhetsförråd.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

Vidare information om föreningen, se årsredovisning samt stadgar.

Föreningen planerar en höjning av avgifterna med ca 20% från 1/1-23.

Gåshaga Brygga, Gåshaga Brygga 17

Friliggande villa 173 + 10 kvm
20 000 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Therese Klockare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Synnerligen exklusivt townhouse vid havet med panoramautsikt över Stockholms vackra skärgård! Egen båtplats samt sjöbod i direkt anslutning till fastigheten!

Varmt välkomna till Gåshaga Brygga 17 och detta underbara townhouse attraktivt beläget närmast vattnet och båthamnen. Exklusivt och eftertraktat townhouse med en underbar, omedelbar och hänförande havsutsikt. Gåshaga Bryggas eftertraktade och påkostade townhouse med modern, stilren och spännande arkitektur av den internationellt erkände arkitekten Thomas Sandell. Lyxigt och väldisponerat boende med en generös totalyta om 183 kvm fördelade på två härliga våningsplan bestående av öppna och trivsamma sällskapsytor, stilrent och påkostat kök, rofyllda sovrum, exklusiva badrum samt en ljuvlig och solig terrass med fantastisk och hänförande havsutsikt. En arkitektritad innergård utrustad med en öppen spis samt ljussatt med stämningsfull och dekorativ belysning.

Fastigheten präglas av ljus och rymd, öppna sällskapsytor, generös takhöjd, stora glaspartier, magnifik havsutsikt och ett härligt ljusinsläpp i fastighetens samtliga rum på båda våningsplanen. Genomgående exklusiva materialval, goda förvaringsutrymmen, praktiska, dekorativa och effektfulla lösningar, fina ytskikt samt vackra trägolv. Fastigheten är även utrustad med ett automatiskt markissystem som styrs av sol och vind för ett optimalt inomhusklimat året runt. Fasaden är utrustad med genomtänkt, dekorativ och välplacerad utomhusbelysning samt även ett trådburet larmsystem.

Till fastigheten hör en båtplats samt en rymlig sjöbod i direkt anslutning till båtplatsen. En egen parkeringsplats på gatan i anslutning till fastigheten samt även en garageplats i varmgarage med laddning för elbil följer med fastigheten.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Lyftkranen 15
 • Adress Gåshaga Brygga 17
  181 66 Lidingö
 • Boarea 173 kvm. Areauppgifter enligt mätning.
 • Biarea 10 kvm
 • Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
 • Byggnad Townhouse i 2 plan med stor sjöbod.
 • Byggår 2001
 • Internet 1000 Mbit/s

Planlösning

Rumsbeskrivning: Entréplanets underbara sällskapsrum med dess enorma fönsterpartier är något alldeles extraordinärt. Vacker panoramavy över havet och den vackra omgivningen. Ett magnifikt fönsterparti med glasade altandörrar leder ut till den underbara och soliga terrassen som vetter mot vattnet. Den generösa terrassen rymmer en stor matplats men också gott om plats för solstolar, loungemöbler, krukor, lyktor och grill. Här njuter man av härliga stunder från tidig vår till sen höst. Utsikten från terrassen är ljuvlig och måste upplevas! I anslutning till sällskapsrummet ligger det exklusiva köket från italienska Boffi. Rymligt kök med full maskinell utrustning, vita högblanka köksluckor, vackra bänkskivor, generösa arbetsytor, gott om förvaring samt en stor köksö öppen mot den generösa matplatsen och vardagsrummet. Från sällskapsrummet är det öppet upp till våningsplanet ovanför vilket ger en takhöjd om ca 6 m. Takhöjden tillför karaktär och bidrar till hemmets fina ljus och härliga rymd. Magnifik utsikt över havet, den fina båthamnen och det rika båtlivet.

Entrén ligger i anslutning till en insynsskyddad och arkitektritad innergård som även nås från vardagsrummet. Generös och exklusivt inredd uteplats utrustad med en öppen spis samt dekorativ och stämningsfull belysning för härliga stunder från tidig vår till sen höst. Den öppna spisen drivs av gasol och styrs med fjärrkontroll. Välkomnande hall med möjlighet till goda förvaringsutrymmen. Stilrent och påkostat badrum utrustat med dusch, tvättställ, wc, golvvärme och handdukstork. Separat och rymligt förråd som även rymmer fastighetens teknik. Förrådet nås även via en separat entré från innergården.

Stilren trappa med glasat räcke leder upp till det övre planet och husets privata del som rymmer fastighetens andra sällskapsrum. Våningsplanet rymmer även tre härliga sovrum, varav två med den underbara, omedelbara och oslagbara utsikten över vattnet och den vackra omgivningen. Stilrent och påkostat badrum med fin utsikt över vattnet och båthamnen. Badrummet är utrustat med badkar, dubbla tvättställ, wc, golvvärme samt handdukstork. Badrummet rymmer även tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen.

Fastigheten är utrustad med ett automatiskt markissystem som styrs av sol och vind för ett optimalt inomhusklimat året runt. Fasaden är utrustad med genomtänkt, dekorativ och välplacerad utomhusbelysning.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende med magnifik havsutsikt och självklar skärgårdskänsla, egen båtplats och sjöbod. Omedelbar närhet till vattnet, trevliga promenadstråk längs vattnet, Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, fina motionsspår, vackra grönområden, badplatser, bryggor, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till flertalet restauranger, caféer, bageri, mataffärer, lekplatser, gym, padelbanor, skolor och dagis, endast ett par minuters gångavstånd till bra kommunikationer med Lidingöbanan till Ropsten men också skärgårdsbåtarna till och från stan men också vidare ut i skärgården.

Varmt välkomna till Gåshaga Brygga 17 och ett eftersökt och extraordinärt hem attraktivt beläget närmast havet i Gåshaga Bryggas eftertraktade kvarter.

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Betong. Bjälklag: Betong. Fasad: Sandblästrad och rostfri plåt/lärkträ. Takbeklädnad: Rostfri bandplåt. Fönster: Isolerglasfönster. Ventilation: Mekanisk ventilation.

Ekonomi

20 000 000 kr/bud. Driftkostnaden är ca 85 400 kr/år och fördelas enligt följande: el 25 000 kr, försäkring 5 600 kr, uppvärmning 20 000 kr, väg/samfällighetsavgift 34 800 kr. En samfällighetsförening med totalt 40 medlemmar förvaltar gemensamhetsanläggningar såsom pirar, bryggor, vägar, belysning, grönområden, parkering och garage. I avgiften till samfälligheten om 2 900 kr/mån (inkluderade i driftkostnaden) ingår garageplats, båtplats, vatten, avlopp, sophantering, snöröjning, tv samt bredband om 1000 Mbit/s (grundutbud).

Dalénum, Agavägen 76

Bostadsrätt 98 kvm
7 250 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Varmt välkomna till Agavägen 76 i Dalénum
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Varmt välkomna till Agavägen 76 och denna synnerligen eftertraktade fyra attraktivt belägen nära vattnet i trivsamma Dalénum. Med ett högt och fritt läge ligger denna fantastiska lägenhet med magnifik utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Lägenheten präglas av ljus och rymd, generösa och väldisponerade ytor, stilrena och påkostade materialval samt fina fönsterpartier med ett härligt ljusinsläpp. Hemmet har två härliga balkonger med fin sol och härlig utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp.

I området finns trevliga restauranger, caféer, ett härligt glasscafé samt närliggande Lidingö Saluhall. Nära till vackra grönområden, fina promenadstråk längs vattnet, motionsspår, badplatser, bryggor och båthamnar. Gångavstånd till mataffärer, apotek, café, gym, förskolor, skolor och bra kommunikationer. Området präglas av dess exceptionella läge och fina utsikt över Saltsjön och Stockholms inlopp och området trafikeras frekvent av pendlarbåten som leder till bl a Frihamnen, Ropsten, Nacka Strand och Nybroplan.

Varmt välkomna till ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i en underbar marin miljö.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljshus
 • Byggår 2016/2017
 • Lägenhetsnr 1501
 • Våningsplan 5 av 6
 • Boarea 98 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
 • Avgift 5 455 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Telia Triple Play (telefoni, bredband och TV). 220 kr/mån. Avgiften är obligatorisk.
 • Bilplats Garage med 97 p-platser med infart från Optikvägen. Kostnad 1000 kr/mån samt 1500 kr/mån för familjeplats. Garageplatserna nås bekvämt via hiss från bostaden. Det finns 16 p-platser med laddstolpe. Kostnad 1200 kr/mån. Förbrukning tillkommer. 3 timmarsparkering utanför på gatan med P-skiva fram till 17:00. Därefter fritt över natten. Till garageplatserna är det separat kö.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Ljust och härligt kök med öppen planlösning mot den rymliga matplatsen och det stora och trivsamma vardagsrummet. Generös matplats invid vackert fönsterparti med utgång till den härliga balkongen med morgonsol och ljuvlig utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Köket har en trevlig bardisk som delar av köket och vardagsrummet på ett trevligt sätt. Köket är utrustat med full maskinell utrustning, gott om förvaringsutrymmen samt bra arbetsytor.

Härligt vardagsrum med öppna och generösa ytor samt ett vackert fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Glasad balkongdörr leder ut till den stora och härliga balkongen med sol eftermiddag och kväll samt vacker utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Här finns plats för loungemöbler, matgrupp samt grill. Här njuter man av härliga stunder från tidig vår till sen höst.

Rogivande masterbedroom med fönster i två väderstreck. Goda förvaringsutrymmen i rymliga garderober samt intilliggande klädkammare. Hemmet rymmer ytterligare två bra och lättmöblerade sovrum. Stilrent och påkostat badrum utrustat med badkar, handfat samt wc. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen.

Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för ytterkläder. Intilliggande gästwc utrustad med dusch, handfat och wc.

Varmt välkomna till eftertraktade Agavägen 76 och denna fantastiska lägenhet attraktivt belägen nära vattnet i Dalénums trivsamma kvarter.

Gemensamma utrymmen

Det finns barnvagnsrum samt cykelförråd. Lägenheten disponerar ett förråd.

Ekonomi

7 250 000 kr/bud. Avgift 5 455 kr/mån. Pantsättningsavgift uppgår till 480 kr. Driftkostnad är ca 1 749 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 1 389 kr, försäkring 360 kr. I avgiften ingår värme och kallvatten. Varmvatten debiteras efter individuell förbrukning. Andelstal 1,0711.

Bostadsrättsförening

Brf Kajhusen Dalénum. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 103 lägenheter.

Föreningen är ägare till fastigheten Solventilen 2 i Lidingö kommun. På föreningens fastighet finns det fyra flerbostadshus i fyra till sex våningar med totalt 103 bostadsrättslägenheter, total boarea cirka 8 862 kvm samt en lokal med en total lokalarea om cirka 138 kvm. Föreningen disponerar över 97 parkeringsplatser varav 97 i garage.

Gåshaga Strand, Musselvägen 23

Friliggande villa 202 kvm
21 000 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2022-12-04  

 • Anmälan önskas! Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Therese Klockare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Varmt välkomna till detta eftertraktade och generösa enplanshus attraktivt beläget nära vattnet på trivsamma Musselvägen 23 i utkanten av Gåshaga Strands lugna och barnvänliga villakvarter. Fastigheten präglas av modern arkitektur, stilrena och påkostade materialval, öppna och trivsamma sällskapsytor, generös takhöjd, fina fönsterpartier samt ljus och rymd. Fastigheten med dess generösa och väldisponerade ytor omgärdas av en härlig trädgård.

Välskött och insynsskyddad trädgård med härliga gräsytor, fina planteringar, soliga och stensatta uteplatser med plats för både loungedel och matgrupp. Trädgården rymmer även trädgårdsland, en damm och ett växthus. Trädgården och fastigheten är utrustad med dekorativ och välplacerad utomhusbelysning. Dubbelgarage, stensatt uppfart samt rymligt förråd med gott om plats för förvaring. Möjlighet till båtplats.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i Gåshaga Strands idylliska villakvarter med omedelbar närhet till vattnet, Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, trevliga promenadstråk längs vattnet, fina motionsspår, vackra grönområden, badplatser, bryggor, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till flertalet restauranger, caféer, bageri, mataffärer, lekplatser, gym, förskolor och skolor, bra kommunikationer med Lidingöbanan till Ropsten men också skärgårdsbåtarna till och från stan men också vidare ut i skärgården.

Varmt välkomna till ett mycket barnvänligt och eftersökt läge på lugna och trivsamma Musselvägen 23 attraktivt och fridfullt beläget i utkanten av Gåshaga Strands eftertraktade och trivsamma villakvarter.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Rasta 79
 • Adress Musselvägen 23
  18166 Lidingö
 • Boarea 202 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
 • Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
 • Byggnad Enplanshus
 • Byggår 2006

Planlösning

Rumsbeskrivning: Ljust och härligt vardagsrum med öppna och mycket generösa sällskapsytor, fina fönsterpartier från golv till tak samt generös takhöjd som förstärker husets ljus, rymd och karaktär. Det stora vardagsrummet är utrustat med en centralt placerad öppen spis som bidrar till husets varma och trivsamma atmosfär. Härligt vardagsrum med stor matplats invid vackert fönsterparti med fint ljusinsläpp. Glasad altandörr leder ut till trädgårdens soliga och insynsskyddade baksida som rymmer en stor stensatt uteplats, en damm, ett växthus, härliga gräsytor, fina planteringar, trädgårdsland, buskar och träd.

Trevligt kök med köksö. Köket är öppet mot den rymliga matplatsen och det härliga vardagsrummet. Från köket nås den stensatta och insynsskyddade uteplatsen. Köket är utrustat med goda förvaringsutrymmen, generösa arbetsytor i granit samt full maskinell utrustning. Intilliggande tvättstuga samt groventré. Ljus tvättstuga med fönster mot trädgården samt fint ljusinsläpp. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk samt goda förvaringsutrymmen.

Huset rymmer fyra rymliga och rogivande sovrum samt ett generöst och ljust och påkostat badrum med fönster. Badrummet är utrustat med badkar, dusch, handfat, wc samt bastu. Ett av sovrummen nyttjas idag som kontor. Kontoret är utrustat med ett mindre kök. Intilliggande badrum är utrustat med dusch, handfat och toalett. Bra förvaring i rymlig klädkammare. Kontoret är även utrustat med en separat entré vilket gör att utrymmet med enkla medel kan avgränsas och hyras ut. Välkomnande, rymlig och funktionell entré med mycket goda förvaringsutrymmen.

Ljuvlig, solig och insynsskyddad trädgård som erbjuder allt man önskar och lite till. Stensatta uteplatser, härlig gräsytor, fina planteringar, buskar, träd, frukt, bär och trädgårdsland med grönsaker. Trädgården rymmer även ett växthus och en damm med fiskar och vackra näckrosor. Dubbelgarage, generös uppfart samt rymligt förråd med gott om plats för förvaring. Fastigheten är även utrustad med ett larmsystem.

Varmt välkomna till Musselvägen 23 och ett mycket tilltalande och eftertraktat boende attraktivt beläget i utkanten av Gåshaga Strands idylliska och barnvänliga villakvarter med omedelbar närhet till vattnet, Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, trevliga promenadstråk längs vattnet, vackra grönområden, motionsspår, badplatser, bryggor, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till flertalet restauranger, caféer, bageri, mataffär, lekplatser, gym, förskolor och skolor, bra kommunikationer med Lidingöbanan till Ropsten men också skärgårdsbåtarna till och från stan men också vidare ut i skärgården.

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Plåt. Utv Plåtarbeten: Målad galvaniserad plåt. Fönster: 3-glasfönster.

Ekonomi

21 000 000 kr/bud. Driftkostnaden är ca 78 761 kr/år och fördelas enligt följande: el 36 314 kr, renhållning 2 000 kr, uppvärmning 18 357 kr, vatten och avlopp 8 090 kr, väg/samfällighetsavgift 14 000 kr. I avgiften till samfälligheten om 14 000 kr ingår kabel-tv samt bredband via kabelnätet med leverantör Com Hem, områdets sommarunderhåll, vinterunderhåll, el, nät och drift, övriga externa kostnader samt personalkostnader.