Gåshaga Pirar, Norra Hamnpromenaden 1

Bostadsrätt 63 kvm
6 900 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Therese Klockare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktad och väldisponerad 2:a om 63 kvm attraktivt belägen med ett högt och fritt läge närmast vattnet på Norra Hamnpromenaden 1 i Gåshagas trivsamma och sjönära kvarter. Lägenheten präglas av dess magnifika utsikt över vattnet och den vackra omgivningen, öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd samt generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Lägenheten har en stor terrass samt en inglasad balkong med fin utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp. Här njuter man av den magnifika utsikten samt härliga stunder året runt.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna till och från stan men också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, paddelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljshus
 • Byggår 2007
 • Lägenhetsnr 1402
 • Våningsplan 4 av 5
 • Boarea 63 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 2 rum varav 1 sovrum
 • Avgift 4 774 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet TV, bredband och telefoni till en kostnad om 219 kr/månad, avgiften är obligatorisk.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 650 kr/mån. Till garageplatsen är det ingen kö. Laddstolpe går att hyra för 250 kr/mån, kostnad för den faktiska elförbrukningen tillkommer.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Härligt och lättmöblerat vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås lägenhetens stora och härliga terrass med fantastisk utsikt över vattnet, strandpromenaden och den vackra och gröna omgivningen. Från terrassen nås den stora balkongen som är utrustad med skjutbara glaspartier och infravärme. Här njuter man av härliga stunder samt den vackra utsikten året runt.

Trevligt kök med öppen planlösning mot lägenhetens rymliga matplats samt det generösa och trivsamma vardagsrummet. Det ljusa och härliga köket är utrustat med bra arbetsytor, goda förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning.

Lägenheten rymmer ett härligt och rogivande sovrum med en generös intilliggande klädkammare med goda förvaringsutrymmen. Glasad balkongdörr leder ut till den generösa och inglasade balkongen med plats för både loungedel och matplats. Utsikten från balkongen är magnifik.

Generöst badrum utrustat med dusch, tvättställ, wc, handdukstork, tvättmaskin/torktumlare samt goda förvaringsutrymmen.

Välkomnande och rymlig entré med generös intilliggande klädkammare.

Varmt välkommen till Norra Hamnpromenaden 1 i Gåshagas sjönära och trivsamma kvarter!

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd i markplan, samlingslokal, tvättstuga och övernattningslägenhet som kan hyras till en kostnad om 400 kr/natt. Tvättstugan är utrustad med en stor tvättmaskin, torktumlare, mangel och torkskåp. Det finns även möjlighet att hyra båtplats samt sjöbod, till båtplatserna samt sjöbodarna är det separat kö.

Ekonomi

6 900 000 kr/bud. Avgift 4 774 kr/mån. Driftkostnaderna är baserade på föregående ägares uppgifter. Driftkostnad är ca 550 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 550 kr. I avgiften ingår värme och vatten. Andel av årsavgiften är 0.94794%.

Bostadsrättsförening

Gåshaga Pirar 5. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 73 lägenheter.

På fastigheten finns 5 stycken bostadshus innehållande 73 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Fastigheten bebyggdes 2005-2007 och består av fem flerbostadshus. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 8 794 kvm varav 7 594 kvm utgör lägenhetsyta och 1 200 kvm utgör lokalyta. Föreningen registrerades 2005-03-30. Föreningen förvaltas av Storholmen Förvaltning AB.

För mer information om föreningen, se årsredovisning, stadgar samt föreningens hemsida.

Föreningen höjde avgiften fr o m 1/1-24 med 15%. Ingen mer planerad avgiftsförändring avseende 2024.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.