Gåshaga Strand, Litorinavägen 28

Friliggande villa 164 + 91 kvm
19 500 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Varmt välkomna till Litorinavägen 28 i Gåshaga Strand
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Synnerligen eftertraktad fastighet attraktivt belägen närmast vattnet på trivsamma Litorinavägen 28 i Gåshaga Strands lugna och barnvänliga villakvarter. Här njuter man av härlig kvällssol och ljuvliga solnedgångar året runt. Fastigheten präglas av dess magnifika utsikt över vattnet och den vackra omgivningen, dess tilltalande arkitektur, stilrena och påkostade materialval, ljus och rymd, generös takhöjd samt fina fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Ett extraordinärt och sjönära boende med en underbar, omedelbar och hänförande utsikt över vackra Kyrkviken, Hustegafjärden och Stockholms inlopp. Generös totalyta om 255 kvm fördelade på två trivsamma våningsplan.

Vacker, välskött och välplanerad trädgård planerad och anlagd av trädgårdsarkitekt. Trädgården rymmer flertalet soliga och insynsskyddade uteplatser med fantastisk utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Härliga gräsytor, fina planteringar, uppvuxna häckar, träd samt fina stensättningar. Carport med laddare för elbil samt rymlig uppfart. Flertalet generösa förrådsutrymmen med goda förvaringsmöjligheter. Fasaden är utrustad med genomtänkt och dekorativ utomhusbelysning. Fastigheten är utrustad med ett larm från Verisure.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i idylliska och barnvänliga villakvarter med omedelbar närhet till vattnet, Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, strandpromenaden och trevliga promenadstråk längs vattnet, motionsspår, vackra grönområden, badplatser, båthamnar, bryggor, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till flertalet restauranger, caféer, bagerier, mataffärer, lekplatser, gym, paddelbanor, skolor och förskolor. Bra kommunikationer med Lidingöbanan till Ropsten men också skärgårdsbåtarna till och från stan men också vidare ut i skärgården. I nära anslutning till fastigheten ligger Gåshaga Strand Båtklubb, en båtklubb för villaägare i Gåshaga Strand.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Rasta 15
 • Adress Litorinavägen 28
  18166 Lidingö
 • Boarea 164 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
 • Biarea 91 kvm
 • Antal rum 6 rum varav 4-5 sovrum
 • Byggnad 2 plan varav 1 i souterräng
 • Byggår 2001
 • Uppvärmning Vattenburen golvvärme från fjärrvärme 
 • Internet Bredband via kabel-TV, leverantör Com Hem.
 • Servitut Gemensamhetsanläggning: Lidingö Rasta GA:1 ändamål: Vägar, Elledning och/eller belysning, Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Lidingö Rasta GA:2 ändamål: Avloppsanläggning, Gemensamhetsanläggning: Lidingö Rasta GA:3 ändamål: Vägar, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden
  Planbestämmelser: Detaljplan (1999-02-22).

Planlösning

Rumsbeskrivning: Entréplanets ljuvliga vardagsrum med dess generösa fönsterpartier är något alldeles extraordinärt. Ett magnifikt fönsterparti med två glasade altandörrar leder ut till den underbara balkongen som vetter mot vattnet och den vackra omgivningen. Här njuter man av den vackra utsikten och sagolikt vackra solnedgångar. Vardagsrummet är utrustat med en braskamin som bidrar till den varma och hemtrevliga atmosfären. I anslutning till sällskapsrummet ligger den rymliga matplatsen med plats för det stora sällskapet. Från matplatsen nås den härliga terrassen med fin utsikt över vattnet. Den generösa takhöjden och vardagsrummets två effektfulla takfönster bidrar till entréplanets fina ljusinsläpp och härliga rymd. Öppningen ner till sällskapsrummet bidrar till en härlig och luftig känsla samt en naturlig kontakt med hemmets nedre plan. Stilrent och påkostat kök med generösa arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen. Köket är utrustat med sous vide-ugn, combiugn, induktionshäll, exterluftsfläkt, vacumpackare, diskmaskin med comfortlift, kyl och frys med isfunktion, en blandare med hetvatten och en blandare med kolsyrat vatten. Entréplanet rymmer även ett stort rum som med fördel kan delas av för att möjliggöra ytterligare ett rum. Ljust badrum utrustat med dusch, wc och handfat. Funktionell tvättstuga med praktisk groventré i direkt anslutning till entrén. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, tvättho samt goda förvaringsutrymmen. Välkomnande entré med omedelbar utsikt över vattnet. Goda förvarings- och avhängningsmöjligheter.

Stilren trappa med magnifikt fönsterparti leder ned till hemmets hemmets härliga och rymliga sällskapsrum. Från sällskapsrummet är det öppet i tak upp till det levande entréplanet. Mycket effektfullt. Öppningen tillför karaktär och bidrar till husets härliga atmosfär, ljus och rymd. Våningsplanet rymmer tre rofyllda sovrum samtliga med den underbara, omedelbara och oslagbara utsikten över vattnet och den vackra omgivningen. Två av sovrummen utrustade med altandörrar som leder ut till trädgården och den insynsskyddade uteplatsen under balkongen. Masterbedroom är utrustat med en fin walk-in-closet. I anslutning till sovrummen ligger våningsplanets stora och härliga badrum. Stilrent och påkostat badrum utrustat med dubbla duschar, bubbelbadkar, fristående bastu med lavasten, dubbelt handfat och toalett. Tre separata och mycket rymliga förrådsutrymmen som även kan nyttjas som biorum, hobbyrum, gym alternativt ytterligare klädförvaring.

Vacker, välskött och välplanerad trädgård planerad och anlagd av trädgårdsarkitekt. Trädgården rymmer flertalet soliga och insynsskyddade uteplatser med fantastisk utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Härliga gräsytor, fina planteringar, uppvuxna häckar, träd samt fina stensättningar. Carport med laddare för elbil samt rymlig uppfart. Flertalet generösa förrådsutrymmen med goda förvaringsmöjligheter. Fasaden är utrustad med genomtänkt och dekorativ utomhusbelysning. Fastigheten är utrustad med ett larm från Verisure.

Varmt välkomna till ett mycket eftersökt läge närmast vattnet på lugna och barnvänliga Litorinavägen 28 i Gåshaga Strands eftertraktade och trivsamma villakvarter.

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Trä samt stålreglar på insidan av betongmurar. Bjälklag: Betong (entréplan), betong (souterräng). Fasad: Puts och trä. Takbeklädnad: Falsad bandplåt. Utv Plåtarbeten: Målad galvaniserad plåt. Fönster: Treglasisolerglasfönster. Ventilation: Mekaniska frånluftsventilation, tilluft via spaltventiler i fönster.

Ekonomi

19 500 000 kr/bud. Driftkostnaden är ca 60 000 kr/år och fördelas enligt följande: el 3 800 kr, försäkring 11 800 kr, renhållning 2 600 kr, uppvärmning 23 900 kr, vatten och avlopp 5 900 kr, väg/samfällighetsavgift 12 000 kr. I avgiften till samfälligheten om 12 000 kr ingår kabel-tv samt bredband via kabelnätet med leverantör Com Hem, områdets sommarunderhåll, vinterunderhåll, el, nät och drift, övriga externa kostnader samt personalkostnader.

Renoveringar

2023 har fasaden rengjorts på sjösidan.
?2023 har fogarna i hallgolvet förbättrats.
?2023 installerades en ny vattenmätare.
2021 installerades vattenbrytare på inkommande vatten.
2021 installerades kol och partikelfilter på inkommande vatten.
2020 installerades en laddare för elbil.
2020 målades grundmur/hussockel om.
2020, i december, sotades rökkanalen till braskaminen med godkänt resultat.
2019 rensades/rengjordes alla frånluftskanaler.
2017 byggdes köket om.
2017 monterades nya stolpfria glasräcken med ?rostfria handledare på alla altaner.
2017 lades ny trätrall på alla altaner.
2017 byggdes träballutstrader vid uteplats och vid garage.
2017 målades utvändiga trädetaljer om.
2017 målades entrédörren om.
2017 målades hallen om.
2017 installerades en luft/luft värmepump.
2016 byggdes badrummet om i souterrängplanet. Arbetet gjordes av fackman. Kvalitetsdokument finns.
2016 monterades nya pelare av trä under balkongen.
2016 byggdes altanen i väst.
2016 isolerades förrådet vid carporten.
2015 byggdes klädkammare i sovrum.
2015 delades förråd i souterrängplan upp i tre förråd.
2015 byggdes altanen vid köket om, inkl. underliggande kallförråd.
2014 monterades jordfelsbrytare på elcentral.
2014 installerades larm; inbrottslarm med skalskydd på alla fönster och dörrar, brandlarm samt vattenlarm.

Övrigt

Killinge/Brevik, Gåshagavägen 13A

Friliggande villa 197 kvm
13 500 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Varmt välkomna till Gåshagavägen 13A
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Mjukt inbäddad i lummig grönska ligger denna generösa och väldisponerad villa om 197 kvm fördelade på två trevliga våningsplan. Villan är attraktivt belägen med ett högt, fritt och eftertraktat läge på trevliga Gåshagavägen 13A i Killinges barnvänliga villakvarter. Villan präglas av stilrena och påkostade materialval, öppna och trivsamma sällskapsytor, ljus och rymd samt generösa fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Den stora och härliga trädgården om 1279 kvm rymmer flertalet soliga och insynsskyddade uteplatser, härliga gräsytor, fina planteringar, buskar och fruktträd. Trädgården omgärdas av en uppvuxen häck, staket samt grind. Carport, generös uppfart samt rymligt förråd.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i Killinges idylliska och barnvänliga villakvarter med omedelbar närhet till Kottlasjön, Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, trevliga promenadstråk längs vattnet, motionsspår, vackra grönområden, badplatser, bryggor, golfbana, skidspår och skidbacke. Promenadavstånd till flertalet restauranger, caféer, bagerier, mataffärer, lekplatser, gym, paddelbanor, skolor och förskolor, bra kommunikationer med Lidingöbanan till Ropsten men också skärgårdsbåtarna till och från stan och vidare ut i skärgården.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Ormbunken 34
 • Adress Gåshagavägen 13A
  18167 Lidingö
 • Boarea 197 kvm. Areauppgifter enligt mätning.
 • Antal rum 8 rum varav 5 sovrum
 • Byggnad 1 ½ plan
 • Byggår 1979
 • Uppvärmning Direktverkande el, golvvärme, luft/luft värmepump, två braskaminer 
 • Internet Bredband
 • Servitut Planbestämmelser: Tomtindelning (1979-11-26) Stadsplan (1975-04-10).

Planlösning

Rumsbeskrivning: Ljust och härligt kök utrustat med generös köksö i vacker Carrara marmor. Köket rymmer generösa arbetsytor, goda förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning. Trivsam och öppen planlösning mellan det härliga köket, den ljusa och fina matplatsen samt det generösa vardagsrummet. Trevlig matplats invid vackra och generösa fönsterpartier. Från köket och vardagsrummet nås den stora och härliga verandan som vetter mot trädgårdens fina, barnvänliga och insynsskyddade framsida. Verandan rymmer en stor matplats, loungedel, parasoll, krukor och lyktor. Här njuter man av härliga stunder från tidig morgon till sen kväll. Stort och härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp. Vardagsrummet är utrustat med en braskamin som bidrar till hemmets varma och hemtrevliga atmosfär.

Våningsplanet rymmer även två stora och rymliga sovrum samt angränsande badrum. Stilrent och påkostat badrum med fönster. Badrummet är utrustat med dusch, handfat samt toalett. I anslutning till sovrummen ligger ett rymligt arbetsrum som med fördel kan nyttjas som bibliotek, ytterligare ett sällskapsrum alternativt ett gästrum. Välkomnande entré utrustad med goda förvaringsutrymmen i rymlig garderob samt separat klädkammare. Ljus och praktisk tvättstuga i anslutning till entrén.

Stilren trappa med glasat räcke leder upp till hemmets övre våningsplan och husets privata del. Våningsplanet rymmer ytterligare tre trivsamma sovrum varav det ena idag nyttjas som ett stort och härligt masterbedroom. Sovrummet är utrustat med en fin braskamin som bidrar till hemmets varma och härliga känsla. Stilrent och påkostat badrum utrustat med badkar, dusch, handfat och wc. Trevlig, ljus och möblerbar hall med utgång till den soliga och härliga balkongen med utsikt över den vackra och gröna omgivningen. Rymlig klädkammare med goda förvaringsutrymmen.

Generös, mysig och välplanerad trädgård om 1279 kvm. Den uppvuxna trädgården rymmer flertalet soliga och insynsskyddade uteplatser, härliga gräsytor, fruktträd, bärbuskar, uppvuxen häck samt fina planteringsytor. Rymliga förrådsutrymmen, carport samt uppfart med plats för flertalet bilar.

Varmt välkomna till denna härliga villa attraktivt belägen på trivsamma Gåshagavägen 13A i Killinges omtyckta och barnvänliga kvarter!

Byggnadssätt

Grund: Krypgrund. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betongpannor. Utv Plåtarbeten: Målad galvaniserad plåt. Fönster: 3-glas isolerrutor och 2+1. Ventilation: Självdrag.

Ekonomi

13 500 000 kr/bud. Driftkostnaden är ca 64 742 kr/år och fördelas enligt följande: försäkring 13 455 kr, renhållning 7 638 kr, uppvärmning 35 780 kr, vatten och avlopp 7 869 kr.

Övrigt

Fastigheten är besiktigad. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för besiktningsprotokoll samt mer information.

Käppala, Södra Kungsvägen 310

Friliggande villa 190 + 12 kvm
22 000 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Therese Klockare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Varmt välkomna till denna synnerligen eftertraktade, exklusiva och stilrena fastighet attraktivt belägen på trivsamma Södra Kungsvägen 310 i Käppalas lugna och barnvänliga villakvarter. Fastigheten med dess generösa totalyta om 202 kvm är fördelade på två trevliga våningsplan. Fastigheten präglas av exklusiva, stilrena och påkostade materialval, öppna och generösa sällskapsytor, ljus och rymd samt fina fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. En vacker öppen spis bidrar till husets varma och trivsamma atmosfär.

Underbar, välskött och insynsskyddad trädgård med fina gräsytor, dekorativa planteringar, stensättningar, grus samt välplacerad och effektfull trädgårdsbelysning. Trädgården omgärdas av en uppvuxen häck, staket och grindar. Generös, insynsskyddad och solig terrass som rymmer flertalet uteplatser. Terrassen är utrustad med en exklusiv och påkostad pool, utedusch, en fin pergola samt en öppen spis som bidrar till den varma och härliga atmosfären. Här njuter man av härliga stunder från tidig morgon till sen kväll. Stort garage om 60 kvm som idag är inrett och rymmer både studio, gym samt generösa förvaringsutrymmen. Rymlig uppfart med plats för tre bilar.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i Käppalas idylliska och barnvänliga villakvarter med omedelbar närhet till vattnet, Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, strandpromenaden och trevliga promenadstråk längs vattnet, motionsspår, vackra grönområden, badplatser, bryggor, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till flertalet restauranger, caféer, bageri, mataffärer, lekplatser, gym, paddelbanor, skolor och förskolor, bra kommunikationer med Lidingöbanan till Ropsten men också skärgårdsbåtarna till och från stan och vidare ut i skärgården.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Lidingö 11:168
 • Adress Södra Kungsvägen 310
  18163 Lidingö
 • Boarea 190 kvm. Areauppgifter enligt mätning.
 • Biarea 12 kvm
 • Antal rum 7 rum varav 4-5 sovrum
 • Byggnad 2 plan varav 1 i souterräng
 • Byggår 1964
 • Uppvärmning Luftvärme, ventilation & kyla, öppen spis 
 • Servitut Planbestämmelser: Fastighetsplan (1988-06-14) Stadsplan (1986-02-14).

Planlösning

Rumsbeskrivning: Ljust och generöst vardagsrum utrustat med en vacker öppen spis som bidrar till hemmets varma och hemtrevliga atmosfär. Generösa fönsterpartier samt glasad altandörr leder ut till den generösa, soliga och insynsskyddade terrassen som rymmer en exklusiv pool, en utedusch, en härlig pergola, flertalet soliga uteplatser samt en fin öppen spis. Poolen och terrassen är utrustad med genomtänkt, välplacerad och effektfull belysning. Här njuter man av härliga stunder från tidig vår till sen höst. Vardagsrummet är utrustat med aircondition för ett härligt inomhusklimat året runt.

Exklusivt, stilrent och påkostat kök utrustat med full maskinell utrustning från exklusiva Gaggenau. Köket rymmer en generös köksö med en fin bänkskiva i Carrara marmor. Fransk balkongdörr som vetter mot trädgårdens fina framsida. Trevlig och öppen planlösning mellan köket, matplatsen och vardagsrummet. Rymlig matplats invid vackert fönsterparti med plats för det stora sällskapet.

Stort och härligt sovrum med fransk balkong som vetter mot trädgården och den fina framsidan. Sovrummet kan även nyttjas som ytterligare ett sällskapsrum för den som önskar. Sovrummet är utrustat med aircondition för ett härligt inomhusklimat året runt. Exklusivt och stilrent badrum klätt i marmor, badrummet är utrustat med dusch, wc samt handfat. Övre plan rymmer även ett trevligt kontor som med fördel kan nyttjas som ytterligare ett sovrum. Glasad altandörr leder ut till den stora och soliga och insynsskyddade terrassen, pergolan, öppna spisen, den härliga poolen och uteduschen. Här njuter man av härliga stunder från tidig morgon till sen kväll. Trevligt bibliotek med platsbyggda bokhyllor. Biblioteket är öppet mot det trivsamma köket och vardagsrummet. Från biblioteket nås den ljuvliga terrassen och poolen.

Nedre plan rymmer två rymliga och rogivande sovrum som båda är utrustade med glasade altandörrar som leder ut till den fina och välskötta trädgården. Generöst och lyxigt badrum klätt i marmor. Badrummet är utrustat med ett exklusivt och äggformat badkar, dubbla handfat, wc samt en generös ångbastu. Angränsande walk-in-closet utrustad med påkostad inredning. Läckert biorum med glasad altandörr som leder ut till den fina och insynsskyddade trädgården. Biorummet kan för den som önskar även nyttjas som ytterligare ett sovrum.

Rymlig tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt goda förvaringsutrymmen. Tvättstugan rymmer även fastighetens teknik. Ljus och välkomnande entré med goda möjligheter till förvaring av ytterkläder. Intilliggande gästwc utrustad med handfat och wc.

Underbar, välskött och insynsskyddad trädgård med fina gräsytor, dekorativa planteringar, stensättningar, grus samt välplacerad och effektfull trädgårdsbelysning. Trädgården omgärdas av en uppvuxen häck, staket och grindar. Generös, insynsskyddad och solig terrass som rymmer flertalet uteplatser. Terrassen är utrustad med en exklusiv och påkostad pool, utedusch, en fin pergola samt en öppen spis som bidrar till den varma och härliga atmosfären. Här njuter man av härliga stunder från tidig morgon till sen kväll. Fastigheten och trädgården är utrustad med genomtänkt, dekorativ och välplacerad utomhusbelysning. Fastigheten är även utrustad med ett larmsystem.

Stort garage om 60 kvm som idag är inrett och rymmer både studio, gym samt generösa förvaringsutrymmen. Rymlig uppfart med plats för tre bilar.

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Lättbetong. Fasad: Tegel. Takbeklädnad: Papp. Fönster: 3-glas. Ventilation: FTX.

Ekonomi

22 000 000 kr/bud. Driftkostnaden är ca 63 300 kr/år och fördelas enligt följande: el 48 000 kr, försäkring 12 000 kr, renhållning 3 300 kr.

Renoveringar

2023 ny vinkyl Gaggenau
2022 ny diskmaskin Gaggenau
2022 ny fläkt Gaggenau
2022 ny spis induktionshäll Gaggenau
2022 ny pool deline inklusive dränering, reningsverk, fjärrstyrd belysning och uppvärmningsaggregat till separat poolhus med vinterkåpa (Poolspecialisten Lidingö)
2022 nytt poolskydd
2022 nya tvättmaskiner Miele
2022 nytt torkskåp Miele
2022 måttbeställda luxaflex jalusier till alla sovrum uppe nere
2022 varmluftspump Dakin i masterbedroom, vardagsrum och garage med värme och kylreglage.
2022 nybyggd pergola med tak
2022 all utebelysning, styrd av Plejd
2022 all belysning invändigt, styrd av plejd
2021 larm Securitas, alla dörrar fönster uppe och nere
2021 badrumsmöbler och belysning badrum 1 och 2 badrumsspecialisten
2021 bredband Telia
2020 Fastigheten totalrenoverades
2020 golvvärme och luftvärme Nibe
2020-2022 el utbytt
2020 samtliga fönster och dörrar är utbytta, Elitfönster samt dörrar från Beijers Lidingö (70% energispar)

Övrigt

Gåshaga Pirar, Hamnvägen 4

Bostadsrätt 182 kvm
18 000 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Therese Klockare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktad och smakfull takvåning med en generös totalyta om 182 kvm. Våningen är attraktivt belägen nära vattnet på trevliga Hamnvägen 4 i Gåshagas trivsamma och eftertraktade kvarter. Här bor man högst upp i fastigheten på ett eget våningsplan med direktaccess till våningen via hissen som leder hela vägen upp. Våningen präglas av dess magnifika utsikt över vattnet, Stockholms inlopp och den vackra omgivningen. Öppna och väldisponerade ytor, generös takhöjd och stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp och vacker utsikt. Två soliga och generösa terrasser, två inglasade uterum som kan nyttjas året runt samt fyra längsgående balkonger omgärdar våningen. Här njuter man av solen och den vackra utsikten från tidig morgon till sen kväll. Ett unikt tillfälle att förvärva en av Gåshagas finaste takvåningar attraktivt belägen nära vattnet, den vackra strandpromenaden och båthamnen.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar med möjlighet till båtplats, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan men också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, paddelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljshus
 • Byggår 2000/2001
 • Lägenhetsnr 4151
 • Våningsplan 5 av 5
 • Boarea 182 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 5 rum varav 3-4 sovrum
 • Avgift 8 866 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Fiber, leverantör Telia. 219 kr/mån. Obligatorisk avgift.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 600 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. För elbil tillkommer 200 kr/mån, kostnad för förbrukning tillkommer och debiteras separat. Vid uppstart av laddplats utgår en startavgift på 250 kr.
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Balkong/Uteplats Två generösa terrasser, två inglasade uterum som med fördel kan nyttjas året runt samt fyra längsgående balkonger. Fin utsikt över vattnet och den vackra omgivningen från samtliga balkonger och terrasser.

Planlösning

Ljust och härligt vardagsrum med ljuvlig utsikt över Stockholms vackra inlopp och den vackra omgivningen. Vardagsrummet präglas av öppna och trivsamma sällskapsytor samt generösa fönsterpartier i tre väderstreck med fint ljusinsläpp. Vardagsrummet är utrustad med en öppen spis som bidrar till våningens varma och trivsamma atmosfär. Vardagsrummet vetter mot vattnet och den stora och ljuvliga takterrassen samt det inglasade uterummet som man med fördel kan nyttja året runt. Från vardagsrummet når man terrassen och två av våningens längsgående balkonger via tre separata altandörrar. Den stora, soliga och insynsskyddade takterrassen rymmer både en stor matgrupp, loungedel, solstolar samt grill, krukor och lyktor. Här njuter man av den magnifika utsikten över vattnet och den vackra omgivningen.

Ljust och trevligt kök med rymlig matplats invid generöst fönsterparti. Full maskinell utrustning, gott om förvaring samt fina arbetsytor. Från köket nås en av våningens längsgående balkonger med fin utsikt samt härlig sol.

Våningens rymmer tre rogivande sovrum samt ett mindre arbetsrum som samtliga är utrustade med balkongdörrar som leder ut till våningens längsgående balkonger som leder till den stora terrassen. Ett av sovrummen nyttjas idag som ett sällskapsrum men kan med fördel nyttjas som sovrum, arbetsrum eller kontor vid behov. En glasad altandörr leder ut till det inglasade uterummet som leder vidare till den underbara och soliga takterrassen och dess generösa ytor med plats för matgrupp, loungedel, solstolar, krukor, grill och lyktor. Här njuter man av utsikten och solen samt härliga stunder från tidig vår till sen höst. För den som önskar ytterligare ett sovrum så går det att med enkla medel avgränsa en del av det generösa vardagsrummet.

Ljust angränsande badrum med glasad altandörr som leder ut till en av våningens längsgående balkonger. Badrummet rymmer badkar, dusch, dubbla tvättställ samt wc. Separat gästwc utrustad med dusch, tvättställ och wc. Intilliggande separat tvättstuga som rymmer tvättmaskin, torktumlare, tvättho samt goda förvaringsutrymmen. Rymlig klädkammare med goda förvaringsutrymmen. Från klädkammaren nås en av våningens längsgående balkonger.

Våningen nås via den vanliga entrédörren men också med direktaccess från hissen. Rymlig och välkomnande entré med goda förvaringsutrymmen.

Varmt välkomna till denna generösa och fantastiska takvåning attraktivt belägen nära vattnet i Gåshagas trivsamma och eftertraktade kvarter!

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd med generös takhöjd. Det finns även cykelförråd, övernattningslägenhet, soprum och tvättstuga.

Ekonomi

18 000 000 kr/bud. Avgift 8 866 kr/mån. Driftkostnad är ca 2 000 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 200 kr, försäkring 650 kr, uppvärmning 1 100 kr, vatten/avlopp 50 kr. I avgiften ingår kallvatten. Andel i föreningen är 1.382%. Andel av årsavgiften är 1.38256%.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Gåshaga Pirar 1. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 102 lägenheter.

Fastigheten bebyggdes 2000/2001 och består av 12 flerbostadshus och 4 parhus med sammanlagt åtta lägenheter vilket innebär totalt 102 lägenheter vilka samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Värdeåret är 2000. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 13 619 kvm varav 12 037 kvm utgör boyta och 1 582 kvm utgör lokalyta.

Bostadsrättsföreningen registrerades 1999-09-21. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 2000-11-20 och nuvarande stadgar registrerades 2020-10-09 hos Bolagsverket. Föreningen har sitt säte i Lidingö.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

För mer information om föreningen, se årsredovisning, stadgar samt föreningens hemsida.

Avgiften höjdes med 24% 2023-01-01. Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar men kan eventuellt komma att höjas med anledning av rådande ränteläge.

Gåshaga Pirar, Skepparkroken 8

Bostadsrätt 189 kvm
12 750 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Varmt välkomna till Skepparkroken 8 i Gåshaga
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Planlösning

Synnerligen tilltalande bostadsrättsradhus attraktivt beläget på lugna och barnvänliga Skepparkroken 8 i Gåshagas trivsamma kvarter nära vattnet och den härliga strandpromenaden. En generös totalyta om 189 kvm fördelade på tre trivsamma våningsplan. Hemmet präglas av ljus och rymd, öppna och väldisponerade sällskapsytor, generös takhöjd samt fina fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Smakfulla materialval, ljusa ytskikt samt goda förvaringsutrymmen. Den fina trädgården rymmer härliga uteplatser, gräsmatta, fin grönska samt plats för studsmatta eller spabadkar. Stor inglasad terrass med fin utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Här njuter man av härliga stunder året runt.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan men också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, paddelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättsradhus
 • Byggår 2004
 • Boarea 189 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 5 rum varav 3-4 sovrum
 • Avgift 7 873 kr/mån
 • Internet Bredband och telefoni, leverantör Com Hem.
 • Bilplats Carport samt uppfart. Laddare elbil, 250 kr/mån (frivilligt). Garageplats går att hyra för 700 kr/mån. Det finns 73 platser i garaget. Till platserna är det separat kö. Det finns även kostnadsfria parkeringsplatser på gatan.
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Balkong/Uteplats Två uteplatser i markplan, en vid entrén och en i anslutning till trädgården på baksidan.

Planlösning

Ljuvligt vardagsrum med öppna och generösa sällskapsytor. Två separata altandörrar leder ut till den insynsskyddade och soliga uteplatsen samt den gröna och härliga trädgården. I anslutning till vardagsrummet ligger den trivsamma matplatsen med plats för det stora sällskapet. Stor och ljust kök utrustat med generösa arbetsytor, goda förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning. Rymlig matplats invid generöst fönsterparti samt utgång till den mysiga och insynsskyddade uteplatsen i anslutning till entrén.

Stilren trappa leder upp till husets privata del. Våningsplanet rymmer tre härliga sovrum varav det ena är ett härligt masterbedroom med två franska balkonger. Här njuter man av den fina utsikten över vattnet och den vackra omgivningen. Intilliggande sällskapsrum med direktaccess ut till den stora och soliga terrassen med fin utblick över den härliga trädgården. Våningsplanet rymmer även ett fint badrum utrustat med handfat, toalett och badkar. Rymlig intilliggande klädkammare.

Trappan leder upp till ytterligare ett rum som med fördel kan nyttjas som arbetsrum, gästrum alternativt bibliotek. Rummet leder ut till den underbara och inglasade terrassen med gott om plats för härliga loungemöbler, krukor och lyktor. Härlig utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Här njuter man av härliga stunder året runt.

Välkomnande hall med gott om plats för förvaring av ytterkläder. Stilrent och påkostat badrum i anslutning till entrén. Badrummet är utrustat med dusch, handfat och wc. Från köket nås den rymliga tvättstugan utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen.

Carport och rymlig uppfart. Två intilliggande förråd med goda förvaringsutrymmen.

Varmt välkomma till Skepparkroken 8 i Gåshagas trivsamma och barnvänliga kvarter!

Gemensamma utrymmen

Det finns en övernattningslägenhet som kan hyras av medlemmarna.

Ekonomi

12 750 000 kr/bud. Avgift 7 873 kr/mån. Pantsättningsavgift uppgår till 525 kr. Driftkostnad är ca 2 552 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 1 038 kr, uppvärmning 1 094 kr, vatten/avlopp 420 kr. I avgiften ingår kabel-TV, bredband & telefoni. Andel i föreningen är 1.73858%. Andel av årsavgiften är 1.51712%.

Bostadsrättsförening

Brf Gåshaga Pirar 4. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 73 lägenheter.

Husen på höjden färdigställdes under 2004 och ligger endast ett stenkast från havet. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Cisternen 1. På fastigheten finns 6 flerbostadshus i 5 våningsplan innehållande totalt 67 lägenheter samt 1 byggnad med radhus i 3 våningsplan innehållande 6 lägenheter. Samtliga 73 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.

Nedersta planen i flerbostadshusen innehåller cykelrum, barnvagnsförråd samt ett antal lägenhetsförråd. Det finns även en gemensam tvättstuga och en övernattningslägenhet för medlemmarna att hyra samt även ett garage som förutom garageplatserna även innehåller lägenhetsförråd.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

Vidare information om föreningen, se årsredovisning samt stadgar.

Avgiften höjdes med 7,7% 1/7-23. Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i nuvarande ränteläge men kan bli aktuellt vid eventuella framtida räntehöjningar.

Renoveringar

2023 Platsbyggd skjutdörr på plan 2 
2022-2023 Målat om alla väggar och tak i hela huset
2022 Ny tvättmaskin och torktumlare
2022 Byggt altan
2022 Byggt staket
2021  Byggt om tvättstugan
2021  Renoverat förråd plan 2
2020 Bytt fjärrvärmepump