Dalénum, Agavägen 76

Bostadsrätt 98 kvm
7 950 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2022-10-02  
 • 2022-10-03  

 • Varmt välkomna till Agavägen 76 i Dalénum
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Varmt välkomna till Agavägen 76 och denna synnerligen eftertraktade fyra attraktivt belägen nära vattnet i trivsamma Dalénum. Med ett högt och fritt läge ligger denna fantastiska lägenhet med magnifik utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Lägenheten präglas av ljus och rymd, generösa och väldisponerade ytor, stilrena och påkostade materialval samt fina fönsterpartier med ett härligt ljusinsläpp. Hemmet har två härliga balkonger med fin sol och härlig utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp.

I området finns trevliga restauranger, caféer, ett härligt glasscafé samt närliggande Lidingö Saluhall. Nära till vackra grönområden, fina promenadstråk längs vattnet, motionsspår, badplatser, bryggor och båthamnar. Gångavstånd till mataffärer, apotek, café, gym, förskolor, skolor och bra kommunikationer. Området präglas av dess exceptionella läge och fina utsikt över Saltsjön och Stockholms inlopp och området trafikeras frekvent av pendlarbåten som leder till bl a Frihamnen, Ropsten, Nacka Strand och Nybroplan.

Varmt välkomna till ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i en underbar marin miljö!

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljshus
 • Byggår 2016/2017
 • Lägenhetsnr 1501
 • Våningsplan 5 av 6
 • Boarea 98 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
 • Avgift 5 455 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Telia Triple Play (telefoni, bredband och TV). 220 kr/mån. Avgiften är obligatorisk.
 • Bilplats Garage med 97 p-platser med infart från Optikvägen. Kostnad 1000 kr/mån samt 1500 kr/mån för familjeplats. Garageplatserna nås bekvämt via hiss från bostaden. Det finns 16 p-platser med laddstolpe. Kostnad 1200 kr/mån. Förbrukning tillkommer. 3 timmarsparkering utanför på gatan med P-skiva fram till 17:00. Därefter fritt över natten. Till garageplatserna är det separat kö.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Ljust och härligt kök med öppen planlösning mot den rymliga matplatsen och det stora och trivsamma vardagsrummet. Generös matplats invid vackert fönsterparti med utgång till den härliga balkongen med morgonsol och ljuvlig utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Köket har en trevlig bardisk som delar av köket och vardagsrummet på ett trevligt sätt. Köket är utrustat med full maskinell utrustning, gott om förvaringsutrymmen samt bra arbetsytor.

Härligt vardagsrum med öppna och generösa ytor samt ett vackert fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Glasad balkongdörr leder ut till den stora och härliga balkongen med sol eftermiddag och kväll samt vacker utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Här finns plats för loungemöbler, matgrupp samt grill. Här njuter man av härliga stunder från tidig vår till sen höst.

Rogivande masterbedroom med fönster i två väderstreck. Goda förvaringsutrymmen i rymliga garderober samt intilliggande klädkammare. Hemmet rymmer ytterligare två bra och lättmöblerade sovrum. Stilrent och påkostat badrum utrustat med badkar, handfat samt wc. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen.

Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för ytterkläder. Intilliggande gästwc utrustad med dusch, handfat och wc.

Varmt välkomna till eftertraktade Agavägen 76 och denna fantastiska lägenhet attraktivt belägen nära vattnet i Dalénums trivsamma kvarter.

Gemensamma utrymmen

Det finns barnvagnsrum samt cykelförråd. Lägenheten disponerar ett förråd.

Ekonomi

7 950 000 kr/bud. Avgift 5 455 kr/mån. Driftkostnad är ca 1 749 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 1 389 kr, försäkring 360 kr. I avgiften ingår värme och kallvatten. Varmvatten debiteras efter individuell förbrukning. Andel i föreningen är 1.0711%.

Bostadsrättsförening

Brf Kajhusen Dalénum. Föreningen beskattas som bostadsrättsförening. I föreningen finns 103 lägenheter.

Föreningen är ägare till fastigheten Solventilen 2 i Lidingö kommun. På föreningens fastighet finns det fyra flerbostadshus i fyra till sex våningar med totalt 103 bostadsrättslägenheter, total boarea cirka 8 862 kvm samt en lokal med en total lokalarea om cirka 138 kvm. Föreningen disponerar över 97 parkeringsplatser varav 97 i garage.

Gåshaga Pirar, Hamnvägen 11

Bostadsrätt 95 kvm
8 500 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2022-09-25 12:00-12:30

 • Varmt välkomna till Hamnvägen 11 i Gåshaga
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktat, smakfullt och påkostat hem högt och fritt beläget i en modern och stilren fastighet attraktivt belägen nära vattnet på trivsamma Hamnvägen 11 i Gåshaga Pirar. Hemmet präglas av dess fina utsikt över vattnet och den vackra omgivningen, stilrena och påkostade materialval, öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd samt generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Hemmet har en stor inglasad terrass om 15 kvm samt två längsgående balkonger med fin sol och härlig utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp. Möjlighet till båtplats.

Ett unikt tillfälle att förvärva ett mycket tilltalande och eftertraktat hem i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan men också vidare ut i skärgården. Bra förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljshus
 • Byggår 2001
 • Lägenhetsnr 1302
 • Våningsplan 3 av 5
 • Boarea 95 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
 • Avgift 4 335 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Fiber, leverantör Telia. 219 kr/mån. Obligatorisk avgift.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Stilrent och påkostat kök med öppen planlösning mot hemmets rymliga matplats och trivsamma vardagsrum. Ljuvlig matplats invid generöst fönsterparti med vacker utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp. Stort och härligt vardagsrum med fantastiska fönsterpartier samt underbar utsikt över vattnet och den vackra och gröna omgivningen. Exklusivt kök med fint ljusinsläpp, bra arbetsytor i corian, vägg i carraramarmor, fina förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning från Gaggenau. Från köket nås den stora och härliga terrassen om 15 kvm med skjutbara glaspartier. Här njuter man av härliga och stunder året runt.

Två rymliga och rogivande sovrum utrustade med altandörrar som leder ut till hemmets längsgående balkonger med utsikt över vattnet samt sol morgon och förmiddag respektive eftermiddag och kväll. Rymligt badrum utrustat med bubbelbadkar, handfat samt wc. Praktisk tvättstuga med utgång till den längsgående balkongen med utsikt över vattnet. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Intilliggande gästwc utrustad med dusch, handfat och wc. Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för ytterkläder i rymliga garderober samt rymlig separat klädkammare.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand. Vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan med också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra.

Varmt välkomna till Hamnvägen 11 och detta underbara hem i Gåshagas vackra och rogivande skärgårdsmiljö!

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, övernattningslägenhet, soprum och tvättstuga.

Ekonomi

8 500 000 kr/bud. Avgift 4 335 kr/mån. I avgiften ingår kallvatten. Andelstal 0,83800.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Gåshaga Pirar 1. Föreningen beskattas som bostadsrättsförening. I föreningen finns 102 lägenheter.

Fastigheten bebyggdes 2000/2001 och består av 12 flerbostadshus och 4 parhus med sammanlagt åtta lägenheter vilket innebär totalt 102 lägenheter vilka samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Värdeåret är 2000. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 13 619 kvm varav 12 037 kvm utgör boyta och 1 582 kvm utgör lokalyta.

Bostadsrättsföreningen registrerades 1999-09-21. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 2000-11-20 och nuvarande stadgar registrerades 2020-10-09 hos Bolagsverket. Föreningen har sitt säte i Lidingö.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

För mer information om föreningen, se årsredovisning, stadgar samt föreningens hemsida.

Styrelsen har i nuläget inte planerat någon avgiftshöjning. Dock kommer styrelsen troligen besluta om ökad debitering av förbrukningsavgifterna så att kostnaderna överensstämmer bättre med respektive medlems förbrukningsvärden. Denna ökning på avgiftsavierna kan komma att gälla redan för kvartal 4 i år.

Ekholmsnäs/Killinge, Ekholmsnäsvägen 123A

Bostadsrätt 106 kvm
7 500 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2022-10-02 12:00-12:30
 • 2022-10-04 12:00-12:30

 • Varmt välkomna till Ekholmsnäsvägen 123A
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Planlösning

Mjukt inbäddad i lummig grönska ligger detta härliga gavelradhus med ett naturnära och eftersökt läge på härliga Ekholmsnäsvägen 123A attraktivt beläget i idylliska och barnvänliga villakvarter invid Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Välplanerat och yteffektiv hem om 106 kvm fördelade på tre trivsamma våningsplan. Hemmet är beläget i en modern och stilren fastighet med byggår 2008 och präglas av ljus och rymd tack vare bostadens härliga takhöjd samt generösa fönsterpartier. En centralt placerad braskamin bidrar till hemmets varma och trivsamma atmosfär. Hemmet omgärdas av en mysig trädgård med flertalet soliga och insynsskyddade uteplatser, fina gräsytor, häck, planteringar, grind samt en stensatt gång. Till bostaden hör en parkeringsplats med laddstolpe samt även en gästparkeringsplats i anslutning till det separata förrådet.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i idylliska och barnvänliga villakvarter med omedelbar närhet till Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, trevliga promenadstråk längs vattnet, motionsspår, vackra grönområden, badplatser, båthamnar, bryggor, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till skolor och förskolor, bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna till och från stan, gym, restauranger, caféer, bagerier, mataffärer, lekplatser och fotbollsplaner.

Fakta

 • Byggår 2008
 • Våningsplan Bottenvåning
 • Boarea 106 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 5 rum varav 3-4 sovrum
 • Avgift 5 390 kr/mån
 • Internet Fiber, leverantör Telia. Kostnad 200 kr/mån.
 • Bilplats Till bostaden hör en parkeringsplats med laddstolpe i direkt anslutning till bostaden samt en gästparkeringsplats i anslutning till det separata förrådet.
 • Uppvärmning Frånluftsvärmepump
 • Balkong/Uteplats Mark i anslutning till bostadsrätten. Uteplatser och trädgård ingår i upplåtelsen av bostadsrätten.

Planlösning

Mysig och barnvänlig trädgård med flertalet soliga uteplatser, gräsmatta, häck, grind samt en stensatt gång som leder fram till entrén. Välkomnande entré med klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter. Trevligt och funktionellt kök i vinkel med fina fönster mot entrésidan. Vita köksluckor och rostfria vitvaror. Generösa arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen.

Köket är öppet mot det härliga vardagsrummet med dess generösa takhöjd. Stora fönsterpartier med utsikt över den vackra och gröna omgivningen. Vardagsrummet rymmer plats för soffgrupp samt en trevlig matplats invid vackert fönsterparti. Vardagsrummet är utrustat med en braskamin som bidrar till hemmets varma och trivsamma atmosfär.

Våningsplanet rymmer även ett helkaklat badrum med klinkergolv och fönster i anslutning till entrén. Badrummet är utrustat med dusch, wc, tvättställ, handdukstork, värmegolv samt spotlights med dimmer.

Trappan leder upp till bostadens övre våningsplan respektive ner till bostadens nedre våningsplan. Stort och härligt rum på övre plan utrustat med två takfönster samt ett fint fönster på gaveln som ger ett fint ljusinsläpp. Rummet nyttjas idag som ett härligt masterbedroom men kan med fördel nyttjas som ytterligare ett sällskapsrum, lekrum, bibliotek alternativt gästrum. Separat förråd alternativt klädkammare.

Bostadens nedre våningsplan rymmer tre härliga och rogivande sovrum, samtliga med fint ljusinsläpp. Två av sovrummen är utrustade med glasade altandörrar som leder ut till den generösa uteplatsen vackert belägen mot den tysta och fridfulla baksidan. Stor altan med plats för både matgrupp, loungemöbler, grill, krukor och lyktor. Badrum utrustat med bastu, tvättställ, wc, handdukstork och värmegolv. Mindre intilliggande tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Rymligt förråd under trappan.

Ekonomi

7 500 000 kr/bud. Avgift 5 390 kr/mån. Pantsättningsavgift uppgår till 476 kr. Driftkostnad är ca 2 000 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 2 000 kr. I avgiften ingår vatten och sophämtning & förråd. El debiteras ut till varje lägenhet kvartalsvis baserat på den el man har förbrukat. Andel i föreningen är 16.67%. Andel av årsavgiften är 16.67%.

Bostadsrättsförening

Brf Killinge Park. Föreningen beskattas som bostadsrättsförening. I föreningen finns 6 lägenheter.

Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Lidingö Björkhagen 4 och 5. Fastigheterna förvärvades år 2008. På fastigheterna står två bostadshus med sammanlagt sex radhuslägenheter vilka samtliga upplåtits med bostadsrätt. Utöver de två bostadshusen äger föreningen även en förrådsbyggnad uppdelad i sex separata förrådsutrymmen. Varje lägenhet har tillgång till ett förrådsutrymme.

Föreningen/styrelsen har inte diskuterat någon förändring av avgifterna. Föreningen reserverar sig dock mot eventuella extraordinära händelser i nuvarande energikris och räntemarknad som ligger utanför föreningens kontroll.

Gåshaga, Gamla Ekholmsnäsvägen 5

Friliggande villa 129 + 72 kvm
16 500 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Planlösning

Mjukt inbäddad i lummig grönska ligger detta härliga och eftertraktade hem med ett idylliskt och naturnära läge på lugna och barnvänliga återvändsgatan Gamla Ekholmsnäsvägen 5 i Gåshagas trivsamma villakvarter. Hemmet präglas av stilrena och påkostade materialval, öppna och väldisponerade sällskapsytor samt ljus och rymd tack vare den generösa takhöjden och fastighetens stora fönsterpartier.

Villan omgärdas av en härlig och insynsskyddad trädgård som rymmer en pool omgärdad av en stor altan med flertalet soliga och insynsskyddade uteplatser, altanen rymmer även en utedusch. Härlig trädgård med fina nivåskillnader, generösa gräsytor, planteringsytor, buskar, häckar och träd samt dekorativ och effektfull trädgårdsbelysning. Fasaden är utrustad med dekorativ och välplacerad utomhusbelysning. Rymlig carport utrustad med laddare för elbil, generös uppfart samt goda förråds- och förvaringsutrymmen.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i idylliska och barnvänliga villakvarter med omedelbar närhet till trevliga promenadstråk längs vattnet, vackra grönområden så som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, motionsspår, badplatser, bryggor, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till restauranger, caféer, bagerier, mataffärer, lekplatser, bra kommunikationer, förskolor och skolor.

Varmt välkomna till ett mycket barnvänligt och eftersökt läge på lugna och barnvänliga Gamla Ekholmsnäsvägen 5 attraktivt belägen på tyst och lugn återvändsgata i Gåshagas trivsamma och eftertraktade villakvarter.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Lidingö 12:170
 • Adress Gamla Ekholmsnäsvägen 5
  18166 Lidingö
 • Boarea 129 kvm. Areauppgifter enligt mätning.
 • Biarea 72 kvm
 • Antal rum 8 rum varav 3-6 sovrum
 • Byggnad 3 plan varav 1 plan i souterräng
 • Byggår 1938

Planlösning

Rumsbeskrivning:

Ekonomi

16 500 000 kr/bud. Driftkostnaden är ca 74 600 kr/år och fördelas enligt följande: el 48 000 kr, försäkring 18 000 kr, renhållning 3 300 kr, vatten och avlopp 5 300 kr.

Renoveringar

2018

Gåshaga Brygga, Gåshaga Brygga 47

Friliggande villa 166 + 4 kvm
20 000 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Therese Klockare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Synnerligen exklusivt och tilltalande livsstilsboende med en underbar, omedelbar och hänförande havsutsikt attraktivt beläget näst längst ut på den södra piren. Gåshaga Bryggas eftertraktade pirhus i modern, stilren och spännande arkitektur av Thomas Sandell. Lyxigt och väldisponerat boende med en totalyta om 170 kvm fördelade på två våningsplan bestående av generösa och trivsamma sällskapsytor, stilrent och påkostat kök, rofyllda sovrum, exklusiva badrum samt ljuvliga terrasser med fantastisk och hänförande havsutsikt.

Fastigheten är utrustad med en magnifik och centralt placerad öppen spis som bidrar till fastighetens varma och trivsamma atmosfär. Fastigheten präglas av ljus och rymd, öppna sällskapsytor, generös takhöjd, stora glaspartier, magnifik havsutsikt och ett härligt ljusinsläpp i fastighetens samtliga rum. Genomgående exklusiva materialval, goda förvaringsutrymmen, praktiska, dekorativa och effektfulla lösningar, ljusa ytskikt, vackra golv i natursten samt massiva trägolv. Fastigheten är utrustad med luftkonditionering, ett integrerat ljudsystem samt dekorativ, välplacerad och exklusiv belysning samt ett avancerat larmsystem. Fastigheten är även utrustad med ett automatiskt markissystem som styrs av sol och vind för ett optimalt inomhusklimat året runt. Fasaden är utrustad med genomtänkt, dekorativ och välplacerad utomhusbelysning.

Till fastigheten hör en båtplats samt en rymlig sjöbod om 8 kvm i direkt anslutning till båtplatsen. En egen parkeringsplats på gatan i anslutning till fastigheten samt även en garageplats i varmgarage följer med fastigheten.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Lyftkranen 33
 • Adress Gåshaga Brygga 47
  181 66 Lidingö
 • Boarea 166 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
 • Biarea 4 kvm
 • Antal rum 5 rum varav 2-3 sovrum
 • Byggnad 2 plan
 • Byggår 2001
 • Internet 1000 Mbit

Planlösning

Rumsbeskrivning: Entréplanets ljuvliga sällskapsrum med dess enorma fönsterpartier är något alldeles extraordinärt. Ett magnifikt fönsterparti med glasad altandörr leder ut till den underbara terrassen som vetter mot vattnet, båthamnen och Stockholms vackra inlopp. Utsikten här är ljuvlig! Sällskapsrummet är utrustat med en centralt placerad öppen spis som bidrar till hemmets varma och trivsamma atmosfär. Från sällskapsrummet är det öppet upp till våningsplanet ovanför vilket ger en takhöjd om 5,7 m. Takhöjden tillför karaktär och bidrar till hemmets fina ljus och härliga rymd. I anslutning till sällskapsrummet ligger den ljusa och trevliga matsalen med plats för det stora sällskapet.

Exklusivt kök från italienska Boffi med full maskinell utrustning från Miele. Vita högblanka köksluckor, generösa arbetsytor samt gott om förvaring. Vackert golv i natursten. Rymlig matplats invid generöst fönsterparti med fint ljusinsläpp. Ljuvlig utsikt över vattnet och båthamnen. Goda förvaringsutrymmen i rymligt intilliggande förråd.

I anslutning köket och entrén ligger en solig och stensatt uteplats som vetter mot vattnet och den vackra båthamnen. Välkomnande och rymlig hall utrustad med goda förvaringsutrymmen. Exklusiva garderobslösningar med fin inredning. Vackert naturstensgolv. Stilrent och påkostat badrum utrustat med tvättställ och wc. Badrummet rymmer även goda förvaringsutrymmen, tvättmaskin och torktumlare dolt bakom dekorativa vikväggar. Entréplanet rymmer ytterligare ett förråd inkluderande fastighetens teknik.

Stilren trappa med dekorativ belysning infälld i väggen. Trappan leder upp till hemmets övre våningsplan och husets privata del. Den stora öppningen ner mot sällskapsrummet bidrar till en härlig känsla av ljus och rymd samt en naturlig kontakt med det levande entréplanet. Det övre våningsplanet rymmer ett underbart sällskapsrum med fantastisk utsikt över vattnet, båthamnen och den vackra omgivningen. Sällskapsrummet kan med fördel göras om till ett härligt masterbedroom. Rummet är utrustat med goda förvaringsutrymmen. Våningsplanet rymmer även två rofyllda och rymliga sovrum. Här njuter man av den underbara, omedelbara och oslagbara utsikten över vattnet och den vackra omgivningen.

Stilrent och påkostat badrum med fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Från badrummet är det fin utsikt över vattnet och båthamnen. Badrummet rymmer dubbla tvättställ, ett spabadkar samt en dusch med takdusch samt diverse andra funktioner. Separat wc utrustad med ett vackert tvättställ i marmor. Övre plan rymmer även en exklusiv garderobsvägg med goda förvaringsmöjligheter.

Varmt välkomna till Gåshaga Brygga 47 och ett unikt tillfälle att förvärva ett synnerligen exklusivt och eftertraktat livsstilsboende. Här njuter man av den magnifika havsutsikten och den självklara skärgårdskänslan i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, caféer, båthamnar, badplatser samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med Lidingöbanan samt båtarna in till stan men också vidare ut i skärgården. Bra närliggande förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra. Varmt välkomna till ett underbart och extraordinärt boende endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Betong. Bjälklag: Betong. Fasad: Sandblästrad rostfri plåt & lärkträ. Takbeklädnad: Rostfri bandplåt. Utv Plåtarbeten: Rostfri plåt. Fönster: Isolerglasfönster. Ventilation: Mekanisk ventilation.

Ekonomi

20 000 000 kr/bud. Driftkostnaden är ca 82 316 kr/år och fördelas enligt följande: el 31 770 kr, uppvärmning 15 746 kr, väg/samfällighetsavgift 34 800 kr. En samfällighetsförening med totalt 40 medlemmar förvaltar gemensamhetsanläggningar såsom pirar, bryggor, vägar, belysning, grönområden, parkering och garage. I avgiften till samfälligheten om 2 900 kr/mån (inkluderade i driftkostnaden) ingår garageplats, båtplats, vatten, avlopp, sophantering, snöröjning, tv samt bredband om 1000 Mbit (grundutbud).

Killinge, Klarbärsvägen 21

Radhus 130 + 10 kvm
10 500 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2022-09-25 13:00-13:30

 • Varmt välkomna till Klarbärsvägen 21 i Killinge
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Eftertraktat, välplanerat och smakfullt renoverat radhus attraktivt och fridfullt beläget invid Långängens naturreservat på lugna och barnvänliga Klarbärsvägen 21 i trivsamma Killinge. Hemmet präglas av öppna och generösa sällskapsytor, ljus och rymd, stilrena och påkostade materialval samt stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Mysig och insynsskyddad trädgård med soliga uteplatser, gräsmatta, buskar och träd. Generöst och fint renoverat gästhus utrustat med toalett, handfat samt platsbyggd bänk med diskho. Stensatt uppfart samt goda förvaringsutrymmen i två rymliga förråd.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i Killinges idylliska och barnvänliga kvarter med omedelbar närhet till Långängens och Ekholmsnäs naturreservat, Kyrkviken och Kottlasjön, trevliga promenadstråk längs vattnet, belysta motionsspår, vackra grönområden, badplatser, båthamnar, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till restauranger, caféer, bageri, mataffärer, lekplatser, fotbollsplaner, gym, bra kommunikationer, förskolor och skolor.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Klarbärsträdet 17
 • Adress Klarbärsvägen 21
  181 67 Lidingö
 • Boarea 130 kvm. Areauppgifter enligt mätning.
 • Biarea 10 kvm
 • Antal rum 0 rum varav 0 sovrum
 • Byggnad 2 plan
 • Byggår 1979
 • Internet ComHem

Planlösning

Rumsbeskrivning: Ljust, smakfullt och påkostat kök med fint ljusinsläpp. Vita köksluckor, fina vitrinskåp, gott om förvaringsutrymmen, bra arbetsytor samt full maskinell utrustning. Generös matplats med plats för det stora sällskapet. Stort och härligt vardagsrum med generösa sällskapsytor och fina fönsterpartier som vetter mot den härliga trädgården. Vardagsrummet rymmer en fin braskamin som bidrar till hemmets varma och hemtrevliga atmosfär. Glasade altandörrar leder ut till den stora och soliga altanen fridfullt belägen mot den insynsskyddade baksidan samt den vackra lilla skogen. Stor altan med plats för både matgrupp, loungegrupp, grill, krukor och lyktor. Här njuter man av härliga stunder från tidig vår till sen höst. Altanen rymmer även ett härligt spabadkar.

Stilren trappa leder upp till hemmets övre våningsplan som rymmer tre ljusa och rogivande sovrum. Från ena sovrummet nås en solig balkong som vetter mot den fridfulla trädgården och den vackra lilla skogen. Stilrent och påkostat badrum med fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Badrummet är utrustat med badkar, handfat samt toalett.

Välkomnande och rymlig entré med goda förvaringsutrymmen. Fint tapetserad gästwc utrustad med handfat och toalett. Rymlig och funktionell tvättstuga med groventré. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt arbetsbänk med tvättho. Intilliggande rymlig klädkammare. Angränsande bastu med fönster som vetter mot trädgårdens härliga och soliga baksida. Stilrent och påkostat duschrum klätt i marmor. Från den glasade altandörren nås det stora och härliga spabadkaret som är fint placerat på den insynsskyddade baksidan.

Solig och insynsskyddad altan i anslutning till entrén. Här finns plats för utemöbler, krukor och lyktor. Generöst och fint renoverat gästhus utrustat med toalett, handfat samt platsbyggd bänk med diskho. Utrymmen kan med fördel nyttjas av familjens tonåring, barnflickan alternativt den egna företagaren. Två rymliga förråd med gott om plats för förvaring av trädgårdsredskap, cyklar, barnvagnar samt allt övrigt. Cykelskjul med plats för flertalet cyklar.

Varmt välkomna till ett mycket eftersökt och naturnära läge och detta härliga hem attraktivt beläget på trevliga Klarbärsvägen 21 i Killinges trivsamma, idylliska och barnvänliga kvarter endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Takpapp. Utv Plåtarbeten: Målad galvaniserad plåt.

Ekonomi

10 500 000 kr/bud . Driftkostnaden är ca 39 700 kr/år och fördelas enligt följande: el 26 000 kr, försäkring 6 500 kr, renhållning 2 000 kr, vatten och avlopp 3 000 kr, väg/samfällighetsavgift 2 200 kr.

Renoveringar

2018 taket lades om.
2017 braskaminen installerades och provtrycktes.
2017 elen byttes ut.
2017 vattenledningar.
2017 delar av stammar.
2017 badrum renoverades.
2017 samtliga fönster byttes ut.

Gåshaga Strand, Musselvägen 23

Friliggande villa 202 kvm
21 000 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Therese Klockare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Varmt välkomna till detta eftertraktade och generösa enplanshus attraktivt beläget nära vattnet på trivsamma Musselvägen 23 i utkanten av Gåshaga Strands lugna och barnvänliga villakvarter. Fastigheten präglas av modern arkitektur, stilrena och påkostade materialval, öppna och trivsamma sällskapsytor, generös takhöjd, fina fönsterpartier samt ljus och rymd. Fastigheten med dess generösa och väldisponerade ytor omgärdas av en härlig trädgård.

Välskött och insynsskyddad trädgård med härliga gräsytor, fina planteringar, soliga och stensatta uteplatser med plats för både loungedel och matgrupp. Trädgården rymmer även trädgårdsland, en damm och ett växthus. Trädgården och fastigheten är utrustad med dekorativ och välplacerad utomhusbelysning. Dubbelgarage, stensatt uppfart samt rymligt förråd med gott om plats för förvaring. Möjlighet till båtplats.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i Gåshaga Strands idylliska villakvarter med omedelbar närhet till vattnet, Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, trevliga promenadstråk längs vattnet, fina motionsspår, vackra grönområden, badplatser, bryggor, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till flertalet restauranger, caféer, bageri, mataffärer, lekplatser, gym, förskolor och skolor, bra kommunikationer med Lidingöbanan till Ropsten men också skärgårdsbåtarna till och från stan men också vidare ut i skärgården.

Varmt välkomna till ett mycket barnvänligt och eftersökt läge på lugna och trivsamma Musselvägen 23 attraktivt och fridfullt beläget i utkanten av Gåshaga Strands eftertraktade och trivsamma villakvarter.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Rasta 79
 • Adress Musselvägen 23
  18166 Lidingö
 • Boarea 202 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
 • Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
 • Byggnad Enplanshus
 • Byggår 2006

Planlösning

Rumsbeskrivning: Ljust och härligt vardagsrum med öppna och mycket generösa sällskapsytor, fina fönsterpartier från golv till tak samt generös takhöjd som förstärker husets ljus, rymd och karaktär. Det stora vardagsrummet är utrustat med en centralt placerad öppen spis som bidrar till husets varma och trivsamma atmosfär. Härligt vardagsrum med stor matplats invid vackert fönsterparti med fint ljusinsläpp. Glasad altandörr leder ut till trädgårdens soliga och insynsskyddade baksida som rymmer en stor stensatt uteplats, en damm, ett växthus, härliga gräsytor, fina planteringar, trädgårdsland, buskar och träd.

Trevligt kök med köksö. Köket är öppet mot den rymliga matplatsen och det härliga vardagsrummet. Från köket nås den stensatta och insynsskyddade uteplatsen. Köket är utrustat med goda förvaringsutrymmen, generösa arbetsytor i granit samt full maskinell utrustning. Intilliggande tvättstuga samt groventré. Ljus tvättstuga med fönster mot trädgården samt fint ljusinsläpp. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk samt goda förvaringsutrymmen.

Huset rymmer fyra rymliga och rogivande sovrum samt ett generöst och ljust och påkostat badrum med fönster. Badrummet är utrustat med badkar, dusch, handfat, wc samt bastu. Ett av sovrummen nyttjas idag som kontor. Kontoret är utrustat med ett mindre kök. Intilliggande badrum är utrustat med dusch, handfat och toalett. Bra förvaring i rymlig klädkammare. Kontoret är även utrustat med en separat entré vilket gör att utrymmet med enkla medel kan avgränsas och hyras ut. Välkomnande, rymlig och funktionell entré med mycket goda förvaringsutrymmen.

Ljuvlig, solig och insynsskyddad trädgård som erbjuder allt man önskar och lite till. Stensatta uteplatser, härlig gräsytor, fina planteringar, buskar, träd, frukt, bär och trädgårdsland med grönsaker. Trädgården rymmer även ett växthus och en damm med fiskar och vackra näckrosor. Dubbelgarage, generös uppfart samt rymligt förråd med gott om plats för förvaring. Fastigheten är även utrustad med ett larmsystem.

Varmt välkomna till Musselvägen 23 och ett mycket tilltalande och eftertraktat boende attraktivt beläget i utkanten av Gåshaga Strands idylliska och barnvänliga villakvarter med omedelbar närhet till vattnet, Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, trevliga promenadstråk längs vattnet, vackra grönområden, motionsspår, badplatser, bryggor, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till flertalet restauranger, caféer, bageri, mataffär, lekplatser, gym, förskolor och skolor, bra kommunikationer med Lidingöbanan till Ropsten men också skärgårdsbåtarna till och från stan men också vidare ut i skärgården.

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Plåt. Utv Plåtarbeten: Målad galvaniserad plåt. Fönster: 3-glasfönster.

Ekonomi

21 000 000 kr/bud. Driftkostnaden är ca 78 761 kr/år och fördelas enligt följande: el 36 314 kr, renhållning 2 000 kr, uppvärmning 18 357 kr, vatten och avlopp 8 090 kr, väg/samfällighetsavgift 14 000 kr. I avgiften till samfälligheten om 14 000 kr ingår kabel-tv samt bredband via kabelnätet med leverantör Com Hem, områdets sommarunderhåll, vinterunderhåll, el, nät och drift, övriga externa kostnader samt personalkostnader.

Dalénum, Optikvägen 10

Bostadsrätt 130 kvm
12 250 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2022-09-25 15:00-15:30

 • Varmt välkomna till Optikvägen 10 i Dalénum
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Varmt välkomna till detta unika och eftertraktade townhouse attraktivt beläget nära vattnet på Optikvägen 10 i trivsamma Dalénum. Vi har äran att erbjuda er möjligheten att förvärva detta härliga och extraordinära hem. Lägenheten präglas av ljus och rymd tack vare hemmets generösa och genomgående takhöjd om 3,7 m. Öppna och väldisponerade ytor, stilrena och påkostade materialval samt fina fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Till lägenheten hör en ljuvlig uteplats på den vackra och fridfulla innergården samt en solig uteplats utanför köket på entrésidan. Lägenheten har två separata entréer och kan med fördel delas av och hyras ut för den som önskar.

I området finns trevliga restauranger, caféer, ett härligt glasscafé samt närliggande Lidingö Saluhall. Nära till vackra grönområden, fina promenadstråk längs vattnet, motionsspår, badplatser, bryggor och båthamnar. Gångavstånd till mataffärer, apotek, café, gym, skolor, förskolor och bra kommunikationer. Området präglas av dess exceptionella läge och fina utsikt över Saltsjön och Stockholms inlopp och området trafikeras frekvent av pendlarbåten som leder till bl a Frihamnen, Ropsten, Nacka Strand och Nybroplan.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljhus
 • Byggår 2021
 • Lägenhetsnr 1002
 • Våningsplan 0 av 4
 • Boarea 130 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
 • Avgift 6 634 kr/mån
 • Internet Telia Triple Play (telefoni, bredband och TV). 220 kr/mån. Avgiften är obligatorisk.
 • Bilplats Parkeringsplats utan laddstolpe i externt garage (49 stycken), kostnad 1250 kr/mån. Parkeringsplats med laddstolpe i externt garage (6 stycken), 2000 kr/mån. Förbrukning tillkommer. På gatan är det kostnadsfri parkering med p-skiva i 3 timmar fram till kl 17:00, därefter fritt över natten. Till samtliga parkeringsplatser är det separat kö.
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Balkong/Uteplats Till bostadsrätten hör även mark i en omfattning som framgår av lägenhetsritning markerat ”Mark upplåten med bostadsrätt”.

Planlösning

Stilrent och påkostat kök med öppen planlösning mot den härliga matplatsen och det stora och trivsamma vardagsrummet. Ljus och rymlig matplats invid magnifika fönsterpartier som vetter mot den trevliga uteplatsen utanför köket. Köket har gott om förvaringsutrymmen, bra arbetsytor samt full maskinell utrustning.

Ljuvligt vardagsrum med generösa ytor och fantastiska fönsterpartier som vetter mot den gröna och fina innergården. Utgång till den stora och härliga uteplatsen tyst och lugnt belägen på den vackra innergården. Här njuter man av härliga stunder från tidig vår till sen höst. Rymligt förråd med goda förvaringsmöjligheter i anslutning till uteplatsen.

Rymligt masterbedroom tyst och lugnt beläget mot den grönskande uteplatsen och den fridfulla innergården. Hemmet rymmer ytterligare tre härliga och rogivande sovrum med generös takhöjd och vackra fönsterpartier. Sovrummen är utrustade med goda förvaringsutrymmen.

Stilrent och påkostat badrum utrustat med dusch, handfat samt toalett. Badrummet rymmer även tvättmaskin, torktumlare och goda förvaringsutrymmen.

Lägenheten har två separata entréer och kan med enkla medel delas av om man så önskar. Den mindre lägenheten kan med fördel hyras ut alternativt nyttjas av den egna företagaren alternativt familjens tonåring. I garderoben har man förberett med anslutning om man önskar installera ett trinettkök. Intilliggande badrum utrustat med dusch, handfat och toalett. Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för ytterkläder i rymlig garderob.

Varmt välkomna till eftertraktade Optikvägen 10 och detta fantastiska och extraordinära townhouse attraktivt beläget nära vattnet i Dalénums trivsamma kvarter.

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd. I fastigheten finns cykelrum, barnvagnsrum, städrum och rullstolsförråd. I fastigheten finns det även utrymme för källsortering av sopor och sopsugsanläggning.

Ekonomi

12 250 000 kr/bud. Avgift 6 634 kr/mån. Driftkostnad är ca 1 000 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 1 000 kr. Andel i föreningen är 2.62%.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Periskopet Dalénum. Föreningen beskattas som bostadsrättsförening. I föreningen finns 54 lägenheter.

Föreningen har den 2 september 2020 förvärvat fastigheten Tryckregulatorn 3 i Lidingö kommun. Lagfart erhölls den 4 januari 2021.
Föreningen har tecknat avtal med JM AB (Entreprenören) för uppförande av föreningens hus. På föreningens fastighet har det uppförts ett flerbostadshus i fem till nio våningar med totalt 54
bostadsrättslägenheter, total boarea ca 4 452 kvm. Föreningen disponerar över 55 parkeringsplatser i garage i annan fastighet genom ett hyresavtal.

Föreningen har tecknat avtal med JM@Home AB för ekonomisk- och teknisk förvaltning.

Överlåtelseavgiften är 2,5% av årets prisbasbelopp och betalas av köparen. Pantsättningsavgiften är 1% av årets prisbasbelopp.

För mer information om föreningen, var vänlig ta del av årsredovisning och stadgar.

Inga planerade avgiftsförändringar.

Skärsätra, Violstigen 4

Friliggande villa 133 + 63 kvm
16 500 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2022-09-25 14:00-14:30

 • Varmt välkomna till Violstigen 4
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Mjukt inbäddad i lummig grönska ligger denna enastående och eftertraktade 60-talsvilla attraktivt belägen på trivsamma Violstigen 4 i Skärsätras lugna och barnvänliga villakvarter. Villan med dess totalyta om 196 kvm fördelade på tre trevliga halvplan bjuder på välbevarade och tidstypiska detaljer, öppna och trivsamma sällskapsytor, generös takhöjd, ljus och rymd samt fina fönsterpartier som ger ett vackert ljusinsläpp.

Den underbara trädgården om 1016 kvm rymmer soliga och insynsskyddade uteplatser, dekorativa stensättningar, fina planteringsytor, härliga gräsytor, buskar och träd. Rymligt förråd med goda förvaringsutrymmen. Stensatt uppfart med plats för två bilar.

Varmt välkomna till denna underbara 60-talsvilla attraktivt och idylliskt belägen i Skärsätras trivsamma och barnvänliga villakvarter nära vackert naturreservat, underbara grönområden, härliga promenadstråk längs vattnet, Kottlasjön, badplatser och båthamnar. Bra kommunikationer med Lidingöbanan samt fina båtförbindelser till och från Stockholms innerstad. Närliggande förskolor, skolor, mataffärer, gym, frisör, restauranger, Lidingö Saluhall samt närliggande Lidingö centrum med all övrig och önskvärd service.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Nyckelblomstret 3
 • Adress Violstigen 4
  181 60 Lidingö
 • Boarea 133 kvm. Areauppgifter enligt mätning.
 • Biarea 63 kvm
 • Antal rum 7 rum varav 5 sovrum
 • Byggnad Villa i 3 halvplan varav 1 källarplan
 • Byggår 1961
 • Internet Fiber

Planlösning

Rumsbeskrivning: Villans fantastiska vardagsrum med dess härliga ytor, generösa takhöjd och vackra fönsterpartier vetter mot trädgården och den insynsskyddade och lummiga baksidan. Från vardagsrummet nås den underbara och soliga uteplatsen och den vackra och fridfulla trädgården. Vardagsrummet rymmer en öppen spis som bidrar till den varma, trivsamma och hemtrevliga atmosfären.

Ljust och härligt kök med goda förvaringsutrymmen, generösa arbetsytor samt full maskinell utrustning. Köket är öppet mot den ljusa och rymliga matplatsen och vetter mot den härliga och insynsskyddade trädgården. Från köket nås den soliga och generösa altanen med plats för både matgrupp, solstolar, loungedel, grill, krukor och lyktor. Här njuter man av härliga stunder från tidig vår till sen höst.

En halv trappa leder upp till fastighetens privata del och här återfinns tre av villans härliga och rogivande sovrum tyst och lugnt belägna mot den vackra och grönskande trädgården. Våningsplanet rymmer även ett arbetsrum, ett badrum utrusat med dusch samt en separat gästwc. Rymlig och välkomnande entré med goda förvaringsutrymmen.

En halv trappa ner ligger husets andra sällskapsrum som även det rymmer en öppen spis. Intilliggande sovrum med mycket goda förvaringsutrymmen. Rummet kan med fördel nyttjas som hobbyrum, arbetsrum, lekrum, gästrum alternativt nyttjas av den egna företagaren eller familjens barnflicka då rummet har en separat entré. Våningsplanet rymmer även en härlig relaxdel med bastu och dusch samt en praktisk tvättstuga och en matkällare.

Den insynsskyddade och välplanerade trädgården om 1016 kvm rymmer generösa och soliga uteplatser, dekorativa stensättningar, fina planteringsytor, härliga gräsytor, buskar och träd. Rymligt förråd med generösa förvaringsutrymmen. Stensatt uppfart med plats för två bilar.

Varmt välkommen till Violstigen 4 och möjligheten att förvärva en underbar och mycket eftertraktad 60-talsvilla attraktivt och centralt belägen i Skärsätras lugna och barnvänliga villakvarter.

Byggnadssätt

Grund: Källare, grundsulor & krypgrund. Stomme: Lättbetong & trä. Bjälklag: Betong & trä. Fasad: Putsad. Takbeklädnad: Betongpannor. Utv Plåtarbeten: Målad galvaniserad plåt. Fönster: Kopplade 2-glasfönster & isolerglasfönster. Ventilation: Självdrag, mekanisk frånluftsventilation & tilluft.

Ekonomi

16 500 000 kr/bud. Driftkostnaden är ca 44 378 kr/år och fördelas enligt följande: el 31 591 kr, försäkring 9 708 kr, renhållning 1 079 kr, vatten och avlopp 2 000 kr.

Renoveringar

2022 gjordes service av bergvärmeanläggningen, vilket har skett årligen sedan installation.
2018 målades fönster om på utsidan.
2012 byggdes matsalen till.
2012 byggdes köket om.
2012 monterades en ny entrédörr i matsalen.
2012 monterades en ny altandörr i matsalen.
2012 installerades en ny elcentral.
2012 byggdes altanen av trä.
2010 byggdes tvättstugan om.
2008 installerades en radonsug.
2008 byggdes duschrummet om på entréplanet.
2007 lagades och färgades fasaden om.
2007 lagades och färgades grundmur/hussockel om.
2007 målades utvändiga snickerier om.
2007 målades utvändiga plåtarbeten om.
2007 installerades bergvärme. Bergvärmepump och separat varmvattenberedare.
2002 lades yttertaket om.
2002 gjordes service, vatten- och avloppsledningar mellan fastigheten och gatan om.
1995 inreddes källaren.
1995 monterades en ny entrédörr i källaren.
1995 byggdes duschrummet i källaren.
1995 byggdes bastun.
1993 monterades en ny entrédörr.
1993 byggdes gästtoaletten.
1993 dränerades fastigheten om av den föregående ägaren.
Invändig ytskiktsrenovering har gjorts.

Övrigt

Fastigheten är besiktigad. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för besiktningsprotokoll samt mer information.