Gåshaga Pirar, Norra Hamnpromenaden 3

Bostadsrätt 121 kvm
12 500 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Varmt välkomna till Norra Hamnpromenaden 3 i Gåshaga
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktad lägenhet om 121 kvm attraktivt belägen med ett eftersökt och sjönära läge närmast vattnet på Norra Hamnpromenaden 3 i Gåshaga Pirar. Lägenheten präglas av dess magnifika och 180-gradiga utsikt över vattnet, Stockholms inlopp, Kyrkviken och den vackra omgivningen. Öppna, generösa och väldisponerade ytor samt stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Stor inglasad balkong med fantastisk havsutsikt. Ett unikt tillfälle att förvärva ett av Gåshaga Pirars absolut bästa lägen närmast vattnet, strandpromenaden och båthamnen.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende attraktivt beläget i en underbar marin miljö invid vattnet och den vackra strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar med möjlighet till båtplats, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närliggande förskolor, skolor, lekplatser, gym, padelbanor, mataffär samt mindre närcentra. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt skärgårdsbåtarna in till stan men också vidare ut i skärgården.

Varmt välkomna till Norra Hamnpromenaden 3 och detta eftertraktade hem attraktivt beläget närmast vattnet i Gåshagas trivsamma kvarter!

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljshus
 • Byggår 2007
 • Lägenhetsnr 1101
 • Våningsplan 1 av 5
 • Boarea 121 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
 • Avgift 7 781 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet TV, bredband och telefoni till en kostnad om 219 kr/månad, avgiften är obligatorisk.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 750 kr/mån. Till garageplatsen är det ingen kö. Laddstolpe går att hyra för 250 kr/mån, kostnad för den faktiska elförbrukningen tillkommer.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Härligt vardagsrum med generösa ytor samt utgång till den stora och inglasade balkongen. Balkongen är utrustad med skjutbara glaspartier samt infravärme. Här njuter man av den fina utsikten och härliga stunder året runt. Ljust och trevligt kök med mobil köksö i direkt anslutning till rymlig matplats med utrymme för det stora sällskapet. Från köket och matplatsen är det underbar utsikt över vattnet. Full maskinell utrustning, gott om köksskåp och bra arbetsytor. Öppen planlösning mellan kök, matplats och lägenhetens fantastiska vardagsrum som vetter mot vattnet med ljuvlig utsikt över Stockholms inlopp, vackra Kyrkviken och båthamnen.

Generöst masterbedroom med fantastisk utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Här somnar man till havets
och vågornas rogivande toner. Rummet kan med fördel även nyttjas som matsal alternativt bibliotek men kan även med enkla medel delas av för att möjliggöra ytterligare ett sovrum. Rymligt intilliggande sovrum med rogivande utsikt över vattnet, båthamnen och den vackra omgivningen. Sovrummet är utrustat med en rymlig garderob med skjutdörrar. Lägenheten rymmer även ytterligare ett mindre rum som med fördel kan nyttjas som arbetsrum, gästrum alternativt stor klädkammare.

Ljust angränsande badrum med fönster och fin utsikt över vattnet. Badrummet är utrustat med badkar, tvättställ och wc. Badrummet rymmer även tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Intilliggande separat gästwc utrustad med dusch, tvättställ och wc. Välkomnande entré med omedelbar utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Rymlig hall med gott om plats för ytterkläder i rymlig garderob med skjutdörrar.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd i markplan (150x405 cm), samlingslokal, tvättstuga och övernattningslägenhet som kan hyras. Tvättstugan är utrustad med en stor tvättmaskin, torktumlare, mangel och torkskåp. Det finns även möjlighet att hyra båtplats samt sjöbod, till båtplatserna och sjöbodarna är det separat kö.

Ekonomi

12 500 000 kr/bud. Avgift 7 781 kr/mån. Driftkostnad är ca 830 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 705 kr, försäkring 125 kr. I avgiften ingår värme och vatten. Andel i föreningen är 1.545%. Andel av årsavgiften är 1.54502%.

Bostadsrättsförening

Gåshaga Pirar 5. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 73 lägenheter.

På fastigheten finns 5 stycken bostadshus innehållande 73 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Fastigheten bebyggdes 2005-2007 och består av fem flerbostadshus. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 8 794 kvm varav 7 594 kvm utgör lägenhetsyta och 1 200 kvm utgör lokalyta. Föreningen registrerades 2005-03-30. Föreningen förvaltas av Storholmen Förvaltning AB.

För mer information om föreningen, se årsredovisning, stadgar samt föreningens hemsida.

Föreningen höjde avgiften fr o m 1/1-24 med 15%. Ingen mer planerad avgiftsförändring avseende 2024.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

Gåshaga Pirar, Skepparkroken 3

Bostadsrätt 138 kvm
13 750 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Varmt välkomna till Skepparkroken 3 i Gåshaga
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktad lägenhet attraktivt belägen med ett högt och fritt läge nära vattnet på trivsamma Skepparkroken 3 i Gåshagas trevliga och sjönära kvarter. Lägenheten präglas av dess magnifika utsikt över vattnet, Stockholms inlopp, Kyrkviken och den vackra omgivningen. Väldisponerade, öppna och generösa sällskapsytor, stilrena och påkostade materialval, ljus och rymd samt generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp samt ljuvlig utsikt över vattnet, strandpromenaden, båthamnen och badön. Våningen har två underbara balkonger med generösa ytor samt skjutbara glaspartier. Här njuter man av härliga stunder samt den fantastiska utsikten året runt.

Varmt välkomna till detta stilrena och påkostade hem attraktivt beläget nära vattnet och den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, båthamnar med möjlighet till båtplats, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närliggande förskolor, skolor, lekplatser, gym, padelbanor, mataffär samt mindre närcentra. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt skärgårdsbåtarna in till stan men också vidare ut i skärgården.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljshus
 • Byggår 2004
 • Lägenhetsnr 1301
 • Våningsplan 3 av 4
 • Boarea 138 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 5 rum varav 3-4 sovrum
 • Avgift 8 879 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Bredband och telefoni, leverantör Tele2.
 • Bilplats Garageplats går att hyra för 700 kr/mån. Det finns 73 platser i garaget. Bostadsrättsinnehavaren har rätt till en garageplats, önskar man ytterligare en garageplats är det separat kö. Det finns även kostnadsfria parkeringsplatser på gatan.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Stilrent och påkostat kök utrustat med en generös köksö. Full maskinell utrustning från Gaggenau, gott om köksskåp och generösa arbetsytor. Öppen planlösning mellan köket, lägenhetens fantastiska vardagsrum och den härliga matplatsen med gott om plats för det stora sällskapet. Generösa fönsterpartier och fin utsikt över vattnet och den vackra omgivningen.

Underbart vardagsrum med ljuvlig utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp. Härligt vardagsrum med generösa ytor samt utgång till den stora och inglasade balkongen som vetter mot vattnet, strandpromenaden, badön och båthamnen. Balkongen är utrustad med skjutbara glaspartier och infravärme. Här njuter man av den fina utsikten och härliga stunder året runt.

Rymligt sovrum med utgång till en lägenhetens andra balkong. Generös balkong med skjutbara glaspartier samt fin utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Balkongen är utrustad med infravärme. Intilliggande utrymme utrustat med flertalet rymliga garderober. Lägenheten rymmer ytterligare ett generöst sovrum med rogivande utsikt över vackra Kyrkviken. Sovrummet är utrustat med en rymlig garderob med skjutdörrar. Intilliggande arbetsrum kan med fördel nyttjas som ytterligare ett sovrum. Önskar man ännu större sällskapsytor kan man med enkla medel ta ner väggar mellan vardagsrum och arbetsrum.

Ljust angränsande badrum med fönster och fin utsikt över vattnet. Badrummet är utrustat med dusch, handfat samt wc. Badrummet rymmer även tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Intilliggande separat gästwc utrustad med dusch, tvättställ och wc. Välkomnande entré med gott om plats för ytterkläder i rymlig garderob med skjutdörrar. Generös walk in closet utrustad med fönster som med fördel kan nyttjas som gästrum, arbetsrum alternativt ytterligare ett sovrum.

Varmt välkomna till Skepparkroken 3 i Gåshaga Pirars trivsamma och eftertraktade kvarter.

Gemensamma utrymmen

Det finns förråd, cykelförråd, samlingslokal, övernattningslägenhet och tvättstuga med torkrum.

Ekonomi

13 750 000 kr/bud. Avgift 8 879 kr/mån. Pantsättningsavgift uppgår till 573 kr. Driftkostnad är ca 816 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 696 kr, försäkring 120 kr. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband & telefoni. Andel i föreningen är 1.92063%. Andel av årsavgiften är 1.5606%.

Bostadsrättsförening

Brf Gåshaga Pirar 4. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 73 lägenheter.

Husen på höjden färdigställdes under 2004 och ligger endast ett stenkast från havet. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Cisternen 1. På fastigheten finns 6 flerbostadshus i 5 våningsplan innehållande totalt 67 lägenheter samt 1 byggnad med radhus i 3 våningsplan innehållande 6 lägenheter. Samtliga 73 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.

Nedersta planen i flerbostadshusen innehåller cykelrum, barnvagnsförråd samt ett antal lägenhetsförråd. Det finns även en gemensam tvättstuga och en övernattningslägenhet för medlemmarna att hyra samt även ett garage som förutom garageplatserna även innehåller lägenhetsförråd.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

Vidare information om föreningen, se årsredovisning samt stadgar.

Avgiften till föreningen höjdes med 10% fr o m 2024-01-01. Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar.

Sticklinge, Golfvägen 20

Parhus 147 kvm
12 750 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Varmt välkomna till Golfvägen 20 i Sticklinge
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Med ett idylliskt och naturnära läge på lugn och barnvänlig återvändsgata i Sticklinge, ligger detta generösa och trivsamma parhus. Fastigheten präglas av stilrena och påkostade materialval, öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd, generös takhöjd samt fina fönsterpartier med vackert ljusinsläpp.

Välskött och insynsskyddad trädgård som rymmer soliga uteplatser varav en stor altan som vetter mot den tysta och lugna baksidan och den intilliggande skogen. Trädgården är omgärdad av uppvuxna häckar och inbäddad i lummig grönska. Fasaden och väl valda delar av trädgården är utrustad med dekorativ belysning. Rymlig carport, generös uppfart samt goda förvaringsutrymmen i angränsande förråd.

Beläget nära Lidingöbron, golfbanan, båtklubben, stranden, skogen, förskola och skola har detta boende mycket att erbjuda vardag som helg. Varmt välkomna till detta härliga hem med ett eftersökt och naturnära läge på lugna och barnvänliga Golfvägen 20 i Sticklinges eftertraktade villakvarter.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Golfbollen 9
 • Adress Golfvägen 20
  18129 Lidingö
 • Boarea 147 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
 • Antal rum 5 rum varav 3-4 sovrum
 • Byggnad Parhus i två plan
 • Byggår 1997
 • Uppvärmning Värmepump-frånluft (el) och el (luftburen) 
 • Internet Bredband, leverantör Tele2
 • Servitut Gemensamhetsanläggning: Lidingö Golfbollen GA:5, Gemensamhetsanläggning: Lidingö Terränglöparen GA:1 ändamål: Radio- TV och/eller tele
  Planbestämmelser: Detaljplan (1991-12-16).

Planlösning

Rumsbeskrivning: Stilrent och påkostat kök med generös köksö. Öppen planlösning mot den härliga matplatsen skapar en levande känsla. Köket är utrustat med goda förvaringsutrymmen, generösa arbetsytor i vacker Carraramarmor, full maskinell utrustning samt vinkyl. Glasad altandörr leder ut till den mysiga uteplatsen som bjuder på sol från morgon till tidig eftermiddag.

Härligt vardagsrum med stora och stora fönsterpartier som ger ett vackert ljusinsläpp. Det generösa vardagsrummet rymmer även en fin matsal med plats för det stora sällskapet. Glasad altandörr leder ut till den soliga och insynsskyddade altanen och trädgårdens fridfulla baksida som vetter mot skogen och den vackra gröna omgivningen. Rymlig altan med härliga ytor som rymmer både matplats, grill och loungedel. Här njuter man av härliga stunder från tidig vår till sen höst.

Stilrent och påkostat badrum utrustat med dusch, handfat samt wc. Intilliggande förråd som även rymmer fastighetens teknik. Välkomnade hall med goda förvaringsutrymmen i garderob med skjutdörrar. Ytterligare förvaringsutrymmen finns under trappan.

Trappan leder upp till husets övre våningsplan som rymmer tre rogivande sovrum med generös takhöjd och fina fönsterpartier som ger en härlig känsla och ljus och rymd. Samtliga sovrum är utrustade med goda förvaringsutrymmen i rymliga garderober. Intilliggande sällskapsrum som vid behov kan nyttjas som ytterligare ett sovrum. Glasad altandörr leder ut till den trevliga balkongen som vetter mot den gröna och fridfulla baksidan. Våningsplanet rymmer även en fin klädkammare med fönster. Utrymmet kan med fördel nyttjas som ett mindre arbetsrum. Stilrent och påkostat badrum utrustat med hörnbadkar, dubbla handfat samt wc. Intilliggande tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, tvättbänk med ho samt goda förvaringsutrymmen.

Ett mycket tilltalande boende attraktivt beläget i Sticklinges idylliska villakvarter nära vackra grönområden, strandbad, Lidingö golfklubb, tennisbanor, Sticklinge Udde Båtklubb, lekparker, förskolor, skolor och bra kommunikationer. På bekvämt avstånd ligger Elfvikslandet, Lidingövallen, Bosön, Grönsta, Ekholmsnäsbacken samt trevliga Lidingö centrum.

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Betong & trä. Bjälklag: Betong. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betongpannor. Utv Plåtarbeten: Plåt. Fönster: Isolerglaskassetter. Ventilation: Mekanisk ventilation.

Ekonomi

12 750 000 kr/bud. Driftkostnaden är ca 85 700 kr/år och fördelas enligt följande: el 75 200 kr, renhållning 2 500 kr, vatten och avlopp 6 200 kr, väg/samfällighetsavgift 1 800 kr. I avgiften till samfälligheten ingår TV, bredband & telefoni via Tele2.

Driftkostnad avseende hushållets el innefattar kostnad för uppvärmning, hushållsel samt laddning av två elbilar.

Övrigt

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för besiktningsprotokoll samt mer information.