Södra Hamnpromenaden 3
181 66 Lidingö


070 735 99 22


info@klockare.se

Underhandsförsäljningar

En hel del av de hem vi förmedlar når aldrig den öppna marknaden på grund av att säljaren önskar full diskretion. Försäljningen sker genom att vi kontaktar presumtiva köpare som anmält intresse för ett objekt som stämmer väl överens med det vi har att erbjuda.

Vi har ett upparbetat, unikt och omfattande register med kunder som aktivt söker bostäder på Lidingö och Gotland. De väntar på rätt objekt och är för det beredda att betala mycket bra. En försäljning underhand är ett bra alternativ för dig som diskret vill sälja din bostad samt exponeras mot en mycket köpstark målgrupp.

Anmäl dig gärna till vårt spekulantregister genom att skicka ett mail till info@klockare.se och berätta vad du söker så ser vi till att du löpande får information om objekt på Lidingö och Gotland som motsvara dina önskemål och krav.

Många gånger är det just underhandsförsäljningar som möjliggör de mest lyckosamma försäljningarna. Varmt välkommen att kontakta Therese Klockare på tel 070 735 99 22 alternativt info@klockare.se så berättar jag närmare om våra aktuella underhandsförsäljningar på Lidingö och Gotland.

Vi använder oss av sociala medier för att kontinuerligt kunna informera våra kunder. Gilla oss gärna på Facebook och varmt välkommen att följa oss på Instagram.