Gåshaga Brygga, Gåshaga Brygga 20

Radhus 172 + 39 kvm
13 750 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2018-05-27 14:30-15:00
 • 2018-05-29 17:30-18:00
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Planlösning

Synnerligen exklusivt och tilltalande livsstilsboende med en underbar och hänförande utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Fastigheten är högt och fritt belägen med ett mycket attraktivt läge på eftertraktade Gåshaga Brygga. Fastigheten präglas av modern, stilren och spännande arkitektur av Thomas Sandell. Byggår 2002. Lyxigt och väldisponerat boende med en totalyta om 211 kvm fördelade på tre generösa och trivsamma våningsplan. Härlig trädgård samt tre generösa, stensatta och soliga terrasser. Ett härligt, inbjudande och smakfullt boende med en underbar känsla av ljus och rymd. Båtplats, sjöbod samt garageplats i eget garage följer med fastigheten.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Lyftkranen 7
 • Adress Gåshaga Brygga 20
  181 66 Lidingö
 • Boarea 172 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
 • Biarea 39 kvm
 • Antal rum 6 rum, varav 4 sovrum.
 • Byggnad Radhus, 3 plan varav 1 plan i souterräng.
 • Byggår 2002
 • Uppvärmning Vattenburen fjärrvärme, golvvärme samt konvektorer 
 • Bilplats Garageplats i eget garage samt parkeringsplats på uppfart.
 • Servitut Gemensamhetsanläggning Lidingö Lyftkranen GA:1, Lidingö Lyftkranen GA:2, Lidingö Lyftkranen GA:3, Lidingö Lyftkranen GA:4 Planbestämmelser detaljplan (1999-02-22) , ändring av detaljplan (1999-11-16). Last ledningsrätt fjärrvärme. Rättigheter-last: Ledningsrätt Fjärrvärme

Planlösning

Fastigheten präglas av ljus och rymd, öppna ytor, generös takhöjd, stora glaspartier, fantastisk havsutsikt med ett rikt och spännande båtliv utanför samt ett härligt ljusinsläpp i samtliga rum på fastighetens tre, generösa våningsplan. Genomgående exklusiva materialval, goda förvaringsutrymmen, praktiska, stilrena och effektfulla lösningar, ljusa ytskikt och oljade massiva trägolv i ett nästintill underhållsfritt boende.

Fastighetens luftiga vardagsrum med dess enorma fönsterparti samt generösa takhöjd är något alldeles extraordinärt. Ett magnifikt fönsterparti med glasad altandörr leder ut till den härliga trädgården och den stora och insynsskyddade terrassen Här finns plats för stor matgrupp, solstolar eller soffgrupp samt grill för härliga middagar från sen vår till tidig höst. I vardagsrummet är det öppet i tak till våningsplanet ovanför, vilket ger en svindlande takhöjd om cirka sex meter. Öppningen tillför karaktär och bidrar till husets spatiösa atmosfär och rymd. Vardagsrummet är utrustat med en öppen spis. Våningsplanet rymmer även ett sovrum som med fördel kan nyttjas som gästrum, allrum eller bibliotek. För den som önskar kan även väggen tas ned för att skapa ett ännu större vardagsrum med exempelvis angränsande matsalsdel. Intilliggande relaxavdelning utrustad med bastu, dusch samt en separat wc med tvättställ. Intilliggande förvaringsutrymmen samt även fastighetens teknik.

Exklusivt kök med köksö från italienska Boffi med full maskinell utrustning. Vita högblanka köksluckor, vackra bänkskivor i Carraramarmor med generösa arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen. Rymlig matplats med plats för det stora sällskapet. Angränsande sällskapsrum med fin utsikt över vattnet och och den vackra omgivningen, rummet kan med fördel nyttjas som matsalsdel, arbetsrum eller bibliotek. Från köket nås den mysiga, soliga och insynsskyddade framsidan och den generösa och stensatta uteplatsen. Våningsplanet är öppet ned till nedre planets härliga sällskapsrum vilket skapar en fin kontakt mellan fastighetens sällskapsytor.

En stilren trappa med diskret belysning infälld i väggen leder upp till fastighetens övre våningsplan, tillika husets privata våningsplan. Våningsplanet rymmer tre härliga sovrum utrustade med exklusiva garderober. Från två av sovrummen njuter man av den underbara utsikten över vattnet och den vackra omgivningen. Från masterbedroom nås den härliga terrassen med fin utsikt över vattnet och Stockholms inlopp samt det vackra och rika båtlivet. Utsikten måste upplevas! Angränsande stilrent och påkostat badrum inrett med exklusiv mosaik. Badrummet är utrustat med badkar invid fint fönsterparti, dubbla tvättställ, golvvärme och handdukstork. Badrummet rymmer även en tvättmaskin och en torktumlare. Intilliggande klädkammare med goda förvaringsutrymmen.

Husets entré ligger i anslutning till den härliga uteplatsen på den fina framsidan. Välkomnande hall utrustad med en hel garderobsvägg med exklusiv inredning från Boffi med med gott om plats för ytterkläder. Från hallen nås våningsplanet stilrena och påkostade badrum exklusivt inrett med en rund mosaik, dusch, tvättställ, wc, golvvärme och handdukstork.

Fastigheten är utrustad med ett automatiskt markissystem som styrs av sol och vind för ett optimalt inomhusklimat året runt. Fasaden i lärkträ och stål är i det närmaste helt underhållsfri och utrustad med en genomtänkt, dekorativ och välplacerad utomhusbelysning.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö med härlig havsutsikt och självklar skärgårdskänsla. Fastigheten är attraktivt belägen nära vattnet och områdets trevliga strandpromenad med den härliga mixen av restauranger, caféer, badplatser, båthamnar samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan med också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra. Varmt välkommen till ett extraordinärt boende endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Tomt

Tomtarea 258 m² (friköpt).

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Betong. Bjälklag: Betong. Fasad: Sandblästrad plåt/lärkträ. Takbeklädnad: Rostfri bandplåt. Hängrännor: Rostfri plåt. Fönster: Isolerglasfönster. Ventilation: Mekanisk ventilation. Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp.

Ekonomi

13 750 000 kr/bud. Taxeringsvärdet är 7 389 000 (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 2 389 000 kr. Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd. Värdeår 2002. Driftkostnaden är ca 62 635 kr/år och fördelas enligt följande: hushållsström 10 000 kr, försäkring 8 235 kr, samfällighet 26 400 kr, uppvärmning 15 000 kr, vatten/avlopp 3 000 kr. En samfällighetsförening med totalt 40 medlemmar förvaltar gemensamhetsanläggningar såsom pirar, bryggor, vägar, belysning, grönområden, parkering och garage. I avgiften tilll samfälligheten om 2 200 kr/mån (inkluderade i driftkostnaden) ingår garageplats, båtplats, vatten, avlopp, sophantering, snöröjning, tv och bredband.

Gåshaga Pirar, Hamnvägen 11

Bostadsrätt 95 kvm
6 550 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2018-05-27 11:30-16:00
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktad och väldisponerad lägenhet om 3 rum och kök attraktivt belägen nära vattnet på trivsamma Hamnvägen 11 i Gåshaga Pirar. Lägenheten präglas av dess fina utsikt över vattnet och den vackra omgivningen, öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd, stilrena och påkostade materialval samt generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp. En stor och inglasad balkong och en längsgående balkong med fin utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp samt härlig sol morgon och förmiddag, ytterligare en längsgående balkong med fin utsikt över vattnet samt fin sol eftermiddag och kväll. En mycket tilltalande och eftertraktad lägenhet högt och fritt belägen i modern och stilren fastighet med eftersökt och och sjönära läge i välskött förening med god ekonomi. Möjlighet till båtplats.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 2000/2001
 • Lägenhetsnr 6222
 • Våningsplan 2 av 5
 • Boarea 95 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 3 rum och kök.
 • Avgift 3 941 kr/mån
 • Internet Fiber, leverantör Telia. 300 kr/mån. Obligatorisk avgift.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
 • Energideklaration Energiprestanda 110 kWh/m² år.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Trevligt kök med öppen planlösning mot lägenhetens rymliga matplats och trivsamma vardagsrum. Härligt och lättmöblerat vardagsrum med fin utsikt över vattnet, fantastiska fönsterpartier samt utgång till lägenhetens stora och inglasade balkong med skjutbara glaspartier. Trivsamt kök med bra arbetsytor, goda förvaringsutrymmen, full maskinell utrustning samt separat utgång till lägenhetens inglasade balkong. Två härliga och rogivande sovrum, båda sovrummen med egen utgång till varsin längsgående balkong varav den ena har sol morgon och förmiddag och den andra har sol eftermiddag och kväll. Masterbedroom rymmer en hel garderobsvägg med skjutdörrar samt påkostad och fin inredning. Generöst badrum med utsikt över vattnet. Badrummet är utrustat med badkar, tvättställ samt wc. Intilliggande tvättstuga med utgång till den ena längsgående balkongen med underbar utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Rymlig angränsande klädkammare som med fördel kan göras om till ytterligare ett badrum. Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för ytterkläder i flertalet rymliga garderober.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, caféer, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan med också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra. Varmt välkommen till ett perfekt boende endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd, övernattningslägenhet, soprum och tvättstuga.

Ekonomi

6 550 000 kr/bud. Avgift 3 941 kr/mån. I avgiften ingår kallvatten. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1120 kr som betalas av köparen. Pantsättningsavgift uppgår till 448 kr. Övrig driftkostnad är ca 1 886 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 250 kr, försäkring 316 kr, uppvärmning 1 020 kr, vatten/avlopp 300 kr. Andel i föreningen är 0.83828%. Andel av årsavgiften är 0.83828%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Gåshaga Pirar 1. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 102 lägenheter. Bostadsrättsföreningen har 2 lokaler.

På fastigheten finns 12 bostadshus som innehåller 94 lägenheter och fyra parhus med sammanlagt åtta lägenheter vilket innebär totalt 102 lägenheter vilka samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Gåshaga Strand, Pärlvägen 4

Friliggande villa 223 + 27 kvm
13 250 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2018-05-24 17:30-18:00
 • 2018-05-27 13:30-14:00
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Planlösning

Synnerligen eftertraktad treplansvilla med en totalyta om 250 kvm attraktivt belägen nära vattnet på trivsamma Pärlvägen 4 i Gåshaga Strand. Ett extraordinärt och sjönära boende med fin utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Fastigheten präglas av modern och stilren arkitektur, väldisponerade och öppna sällskapsytor, generös takhöjd, ljus och rymd samt fina fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Välplanerad och välskött trädgård med uppvuxna träd och buskar, härliga gräsytor, fina stensättningar samt flertalet soliga och insynsskyddade uteplatser. Uppfart med plats för flertalet bilar samt rymligt förråd. Båtplats samt medlemskap i Gåshaga Strands Båtklubb med tillhörande klubbhus och bastu.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Rasta 49
 • Adress Pärlvägen 4
  181 66 Lidingö
 • Boarea 223 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
 • Biarea 27 kvm
 • Antal rum 8 rum, varav 5 sovrum.
 • Byggnad Friliggande villa, Villa i tre plan varav ett i souterräng.
 • Byggår 2005
 • Uppvärmning Vattenburen värme från fjärrvärme. 
 • TV Ansluten till kabelnät, leverantör Com Hem.
 • Internet Bredband, leverantör Com Hem.
 • Bilplats Rymlig uppfart med plats för flertalet bilar.
 • Energideklaration Energiklass D, energiprestanda 113 kWh/m² år. Energideklaration är utförd.
 • Servitut Gemensamhetsanläggning Lidingö Rasta GA:1, Lidingö Rasta GA:3, Lidingö Rasta GA:6 Planbestämmelser detaljplan (1999-02-22). Övriga gravationer avtalsservitut ledning mm.

Planlösning

Stilrent kök öppet mot vardagsrummet beläget på övre plan för bästa tänkbara utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Utgång till den stora längsgående balkongen från det trivsamma och härliga vardagsrummet som vetter mot vattnet. Generös takhöjd och stora fönsterpartier mot vattnet samt husets södersida ger en härlig rymd och ett fint ljusinsläpp. Stort och ljust kök med fina materialval, full maskinell utrustning samt generösa arbetsytor.

Våningsplanet rymmer även fastighetens härliga masterbedroom med intilliggande walk in closet. Ljust angränsande badrum utrustat med dusch, hörnbadkar, vägghängd wc, tvättställ, handdukstork, spotlights, helkaklade väggar samt klinkergolv med värme.

Entréplanet tillika husets privata del rymmer ytterligare två rymliga och trivsamma sovrum med utsikt över vattnet. Rymligt sällskapsrum med fina fönsterpartier samt utgång till den stora och soliga terrassen samt den härliga trädgården. Ljust badrum med fönster, dusch, vägghängd wc samt tvättställ. Helkaklade väggar, klinkergolv med värme, handdukstork samt spotlights.

Trappan med dess dekorativa fönsterpartier ger ett fint ljusinsläpp till den rymliga och välkomnande entrén med klinkergolv. Goda utrymmen för förvaring av ytterkläder bakom skjutdörrar i entrén. Angränsande gästwc samt intilliggande funktionell tvättstuga med fönster samt utgång till tomten. Tvättstugan utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt goda förvaringsutrymmen.

Fastighetens nedre våningsplan rymmer ytterligare två bra sovrum som med fördel kan nyttjas av familjens tonåringar alternativt som arbetsrum eller gästrum. Ytterligare ett rymligt sällskapsrum med gott om plats för det stora sällskapet. Intilliggande badrum utrustat med dusch, tvättställ, vägghängd wc samt angränsande bastu. Våningsplanet rymmer även två stora förråd med mycket goda förvaringsutrymmen.

Välplanerad, insynsskyddad och trädgård med härliga och soliga uteplatser. Fina gräs- och planteringsytor, fruktträd samt uppvuxna och välklippta häckar. Rymlig uppfart samt angränsande förråd med goda förvaringsmöjligheter.

I nära anslutning till fastigheten ligger Gåshaga Strand Båtklubb, en båtklubb för Gåshaga Strands villaägare. Båtplats ingår med tillhörande medlemskap i Gåshaga Strands Båtklubb som inkluderar tillgång till klubbhus och bastu.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö. Nära strandpromenaden, badplatser, båthamnar, restauranger, caféer samt grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra. Mycket bra kommunikationer med både Lidingöbanan och båtarna in till stan med också vidare ut i skärgården. Välkommen till ett perfekt boende endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Varmt välkommen till trivsamma Pärlvägen 4 och denna trevliga och representativa fastighet attraktivt belägen i lugna och barnvänliga villaområdet Gåshaga Strand.

Tomt

Tomtarea 608 m² (friköpt).

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä entréplan & övre plan. Betong souterrängplan.. Fasad: Putsad. Takfot av trä. Burspråk av plåt.. Takbeklädnad: Plåt. Utv Plåtarbeten: Målad galvaniserad plåt. Fönster: Treglasisolerglasfönster. Ventilation: Mekanisk frånluft. Tilluft via ventiler.. Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp.

Ekonomi

13 250 000 kr/bud. Taxeringsvärdet är 6 551 000 (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 3 110 000 kr. Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd. Värdeår 2005. Driftkostnaden är ca 59 000 kr/år och fördelas enligt följande: hushållsström 12 000 kr, försäkring 10 000 kr, samfällighet 10 000 kr, uppvärmning 19 500 kr, vatten/avlopp 7 500 kr. I avgiften till samfälligheten om 10 000 kr motsvarar ca 3 000 kr gruppavtalet för Com Hem (bredband 10MB, TV Digital, 8 favoriter, telefoni). I avgiften ingår utöver ovanstående områdets sommarunderhåll, vinterunderhåll, el, nät och drift, övriga externa kostnader samt personalkostnader.