Gåshaga Pirar, Skepparkroken 3

Bostadsrätt 122 kvm
9 850 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2017-11-19
 • 2017-11-20 12:00-12:30
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktad takvåning om 122 kvm attraktivt belägen högst upp i den moderna och stilrena fastigheten på Skepparkroken 3 i Gåshaga Pirar. Våningen präglas av dess magnifika utsikt över vattnet och den vackra omgivningen, ljus och rymd, generösa och väldisponerade ytor, stora fönsterpartier samt stilrena, påkostade och mycket smakfulla materialval. Stor inglasad balkong med fin havsutsikt samt en härlig terrass med fantastisk utsikt över vattnet och vackra Kyrkviken. Ett fint tillfälle att förvärva en av Gåshaga Pirars absolut finaste våningar med ett högt, fritt och insynsskyddat läge samt dubbla terrasser med sol från tidig morgon till sen kväll. Möjlighet till båtplats!

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 2004
 • Lägenhetsnr 443
 • Våningsplan 5 av 5
 • Boarea 122 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 4 rum och kök, varav 3 sovrum.
  3 rum och kök enligt lägenhetsförteckningen men kan med fördel nyttjas och disponeras som 4 rum och kök.
 • Avgift 5 685 kr/mån
 • Hiss Finns
 • TV Ansluten till kabelnät, leverantör Com Hem.
 • Internet Bredband och telefoni, leverantör Com Hem.
 • Bilplats Garageplats går att hyra för 600 kr/mån. Det finns även parkeringsplatser på gatan samt parkeringsplatser för gäster.
 • Energideklaration Energiprestanda 136 kWh/m² år.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Stort och härligt vardagsrum med generösa fönsterpartier samt ljuvlig utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Utgång till den stora och inglasade balkongen med utsikt över vattnet och den fina omgivningen samt den angränsande och soliga terrassen med utsikt över vackra Kyrkviken. Stilrent kök med köksö samt full maskinell utrustning, vinkyl, gott om köksskåp och bra arbetsytor.

Två trivsamma och lättmöblerade sovrum, rymlig intilliggande klädkammare samt bra garderobsutrymmen. Arkitektritat och mycket påkostat badrum med fönster samt fin utsikt över vattnet. Separat wc utrustad med tvättmaskin och torktumlare (Miele). Välkomnande hall med mycket goda förvaringsutrymmen för ytterkläder i rymlig klädkammare med fönster och fin utsikt över vattnet. Rummet kan med fördel nyttjas som ytterligare ett sovrum, gäsrum, bibiliotek alternativt arbetsrum.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, caféer, badplatser, båthamnar med möjlighet till båtplats, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer, förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra. Varmt välkommen till ett perfekt boende endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd, samlingslokal, övernattningslägenhet och tvättstuga med torkrum.

Ekonomi

9 850 000 kr/bud. Avgift 5 685 kr/mån. I avgiften ingår kabel-tv, värme, vatten, bredband & telefoni. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1120 kr som betalas av köparen. Pantsättningsavgift uppgår till 448 kr. Övrig driftkostnad är ca 590 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 450 kr, uppvärmning 140 kr. Andel av årsavgiften är 1.40751%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Gåshaga Pirar 4. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 73 lägenheter.

Husen på höjden färdigställdes under 2004 och ligger endast ett stenkast från havet. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Cisternen 1. På fastigheten finns 6 flerbostadshus i 5 våningsplan innehållande totalt 67 lägenheter samt 1 byggnad med radhus i 3 våningsplan innehållande 6 lägenheter. Samtliga 73 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.

Nedersta planen i flerbostadshusen innehåller cykelrum, barnvagnsförråd samt ett antal lägenhetsförråd. Det finns även en gemensam tvättstuga och en övernattningslägenhet för medlemmarna att hyra samt även ett garage som förutom garageplatserna även innehåller lägenhetsförråd. Den totala boytan är 8 833 kvm.

Föreningen förvaltas av SBC. Båtplatserna administreras av Genova Gåshaga. Kötiden varierar beroende på båtplatsens storlek. Kostnaden baseras på båplatsens bredd.

Vidare information om föreningen, se årsredovisning samt stadgar.

Renoveringar

2016 Golven slipades och hårdvaxoljades
2016 Väggar och tak målades om
Samtliga rum har utrustats med elementskydd. Genomgående fönsterbläck i marmor. Solskydd och mörkläggningsgardiner i vardagrum. Larm från Verisure samt brandskydd.

Högberga, Höguddsvägen 39 A

Friliggande villa 127 + 13 kvm
7 500 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2017-11-19
 • 2017-11-20 13:15-13:45
 • 2017-11-22 18:00-18:30
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Planlösning

Tillfälle att förvärva en del i denna samägda fastighet mjukt inbäddad i lummig grönska. Fastigheten är attraktivt belägen på lugna och barnvänliga Höguddsvägen 39A i Högbergas trivsamma och eftertraktade villakvarter. Fastigheten präglas av stilrena och påkostade materialval, generösa ytor samt ljus och rymd. Välplanerad och lummig trädgård med soliga och insynskyddade uteplatser. Rymlig uppfart med plats för två bilar samt garage med plats för en bil. Mycket goda förråds- och förvaringsutrymmen. Ett inbjudande och mycket smakfullt boende med en härlig känsla av ljus och rymd i en eftertraktad och sjönära miljö nära båthamnen, strandpromenaden, badplatser, vackra grönområden, lekplatser, fotbollsplaner samt tennisbanor. Närhet till bra kommunikationer, förskolor, skolor, mataffärer, restauranger, caféer, bageri samt mindre närcentra.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Bergryggen 36
 • Adress Höguddsvägen 39 A
  181 62 Lidingö
 • Boarea 127 kvm. Areauppgifter enligt mätning.
 • Biarea 13 kvm
 • Antal rum Boarea 127 kvm, biarea 13 kvm. Areauppgifter enligt mätning (Svensk Standard SS 21054:2009). Areauppgifterna avser den del av byggnaden som kommer att nyttjas självständigt av köparen enligt samäganderättsavtal.

  Byggnadens totala area:
  Boarea: 195 kvm (Källa: mätbevis. Uppmätning enligt Svensk Standard SS 21054:2009)
  Biarea: 134 kvm

  Boarea: 231 kvm (Källa: areauppgifter från fastighetsregistret)
  Biarea: 97 kvm

  Del av byggnaden som kommer att nyttjas självständigt av köparen enligt samäganderättsavtal.

  Enligt utkast till samäganderättsavtal kommer köparen ha rätt att självständigt nyttja vissa delar av byggnaden som framgår av ritningarna som utgör bilaga till utkastet till samäganderättsavtal. De delar av byggnaden som köparen självständigt kommer ha rätt att nyttja har en boarea på 127 kvm och en biarea på 13 kvm. Köparen kommer även ha rätt att nyttja vissa delar av byggnaden gemensamt med ägaren/ägarna till resterande 2/5 av fastigheten. Gemensamma utrymmen framgår av ritningarna som utgör bilaga till utkastet till samäganderättsavtal. Gemensam boarea 6 kvm, gemensam biarea 55 kvm och gemensamt verktygsförråd (ej mätvärt utrymme) 1 kvm. Ägaren/ägarna till resterande 2/5 av fastigheten har rätt att självständigt nyttja vissa delar av byggnaden enligt utkastet till samäganderättsavtal (Boarea 62 kvm och biarea 66 kvm).
 • Byggnad Friliggande villa, Villa i 1 ½ plan med källare.
 • Byggår 1957
 • Uppvärmning Vattenburen värme från bergvärme. Golvvärme (el) i badrummet på entréplanet. 
 • Bilplats Rymlig uppfart med plats för två bilar samt garage med plats för en bil.
 • Energideklaration Energiprestanda 83 kWh/m² år. Energideklaration är utförd 2012-06-04.
 • Servitut Planbestämmelser stadsplan (1936-11-20) , tomtindelning (1956-01-26). Övriga gravationer avtalsservitut ledning mm. Last avtalsservitut ledning mm. Rättigheter-last: Avtalsservitut Ledning Mm

Planlösning

Entréplan
Entréplanets trivsamma vardagsrum med dess effektfulla fönsterparti vetter mot den trevliga uteplatsen och den lummiga och insynsskyddade trädgården. Ljust, nyrenoverat och påkostat kök med full maskinell utrustning, bra arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen. Köket är öppet mot den ljusa matplatsen i anslutning till det härliga och rymliga vardagsrummet.

Lättmöblerat och rogivande sovrum tyst och lugnt beläget mot den fina trädgården. Ljust, stilrent och påkostat badrum med fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Badrummet är utrustat med badkar, dusch, tvättställ samt wc. Våningsplanet rymmer även en praktisk och rymlig tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt tvättställ. Välkomnande och rymlig entré med goda förvaringsutrymmen samt gott om plats för ytterkläder.

Övre plan
Trappan leder upp till det övre våningsplanet som rymmer ytterligare två härliga och rogivande sovrum varav det ena sovrummet är utrustat med en hel garderobsvägg. Intilliggande sällskapsrum som med fördel kan nyttjas som arbetsrum alternativt bibliotek. Angränsande badrum utrustat med dusch, tvättställ samt wc.

Nedre plan
Fastighetens nedre våningsplan rymmer husets generösa förråd- och förvaringsutrymmen, fastighetens teknik samt även direktaccess till garaget. Utrymmet i källaren disponeras och sköts om gemensamt.

Insynsskyddad och lummig trädgård med härliga gräsytor, fina planteringsytor, uppvuxna buskar, ett fint äppelträd, grusgångar samt fastighetens insynsskyddade och soliga uteplats. Fasaden samt trädgården är utrustad med dekorativ och välplacerad utomhusbelysning. Rymlig uppfart med plats för två bilar samt garage.

Ett unikt tillfälle att förvärva en del i denna trivsamma fastighet attraktivt belägen på lugna och barnvänliga Höguddsvägen 39A i Högbergas trevliga villakvarter. Ett inbjudande och mycket smakfullt boende med en härlig känsla av ljus och rymd i en eftertraktad och mycket sjönära miljö, nära båthamnen, strandpromenaden, badplatser, vackra grönområden, lekplatser, fotbollsplaner samt tennisbanor. Närhet till bra kommunikationer, förskolor, skolor, mataffärer, restauranger, caféer, bageri samt mindre närcentra. Varmt välkommen till Höguddsvägen 39A endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Tomt

Tomtarea 1 002 m² (friköpt). Tomten disponeras gemensamt med den andra ägaren.

Byggnadssätt

Grund: Grundsulor med mellangjutna betonggolv. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä entréplan & övre plan, betong i källaren. Fasad: Trä & aluminiumplåt. Takbeklädnad: Tvåkupigt lertegel. Utv Plåtarbeten: Målad galvaniserad plåt. Fönster: Äldre kopplade tvåglasfönster. Ventilation: Självdrag. Larm: Finns. Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp.

Ekonomi

7 500 000 kr/bud. Taxeringsvärdet är 5 952 000 (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 1 848 000 kr. Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd. Värdeår 1961. Driftkostnaden är ca 62 044 kr/år och fördelas enligt följande:

Renoveringar

1967 byggdes fastigheten till.
2017 kommer en ny bergvärmeanläggning att installeras.
2017 ny värmepanna.
2016 lades yttertaket om med nya tvåkupiga lertegelpannor, med ny läkt och med ny papp.
2016 målades fasaden om.
2016 byggdes köket om.
2016 målades kakel och klinkerplattor i tvättstugan.

Invändig ytskikstrenovering har gjorts.
Fastigheten är omdränerad, exakt när är inte känt.
Badrummet på entréplanet är ombyggt, exakt när är inte känt.
Duschrummet på det övre planet är ombyggt, exakt när är inte känt.
Elinstallationen är omgjord, helt eller delvis är inte känt. Exakt när det gjordes är inte känt.

Övrigt

Andel i fastighet / samägd fastighet

Köpeobjektet utgörs av 3/5 av fastigheten Lidingö Bergryggen 36. Köpet avser inte en viss fysisk del av fastigheten, utan en andel i denna. Fastigheten kommer att innehas med samäganderätt tillsammans med ägaren till resterande 2/5 av fastigheten.

Samäganderättslagen gäller om inte delägarna avtalat om annat. Ett villkor för detta köp är att köparen ingår ett samäganderättsavtal med ägaren till resterande 2/5 av fastigheten. Säljaren har tagit fram ett utkast/förslag på samäganderättsavtal som innebär att lagen om samäganderätt inte ska vara tillämplig. Vidare reglerar samäganderättsavtalet bl.a. nyttjandet och förvaltningen av fastigheten. Samäganderättsavtalet kommer att ingås med ägaren till resterande 2/5 av fastigheten i samband med att köpekontrakt skrivs med säljaren/ägaren till köpeobjektet enligt ovan.

Björnbo, Nilstorpsvägen 75

Radhus 80 kvm
6 850 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2017-11-19 12:00-12:30
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Attraktivt, nyrenoverat och mycket välplanerat enplansradhus beläget på omtyckta och barnvänliga Nilstorpsvägen 75 i trivsamma och barnvänliga Björnbo. Fin möjlighet för köparen att slutföra påbörjad inredning av vindsutrymmet för att möjliggöra ytterligare två sovrum, badrum samt förvaring. Ett mycket eftertraktat radhus med ett idylliskt och naturnära läge med omedelbar närhet till de vackra omgivningarna bestående av fina grönområden, härliga promenadstråk, vackra Kyrkviken samt närliggande badplatser.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Nilstorp 11
 • Adress Nilstorpsvägen 75
  181 47 Lidingö
 • Boarea 80 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
 • Antal rum 3 rum (kan göras om till 5 rum), varav 2-4 sovrum.

  Möjlighet för köparen att färdigställa inredning av vindsplanet.
 • Byggnad Radhus, 1 plan med oinredd vind.
 • Byggår 1987
 • Uppvärmning Direktverkande el. Luftburen värme via uppvärmd tilluft. Värmeåtervinning via frånluftsvärmepump. 
 • Internet Bredband, leverantör Com Hem.
 • Bilplats Garage i länga som hanteras av samfällighet.
 • Övriga byggnader Förråd.
 • Energideklaration Energiklass G, energiprestanda 188 kWh/m² år. Energideklaration är utförd 2016-04-18
 • Servitut Gemensamhetsanläggning Lidingö Nilstorp GA:1 Planbestämmelser stadsplan (1988-02-09) , ändring av detaljplan (1997-11-18).

Planlösning

Välkomnande entré med goda förvarings- och avhängningsmöjligheter. Rymligt och ljust vardagsrum med generösa sällskapsytor, stort fönsterparti samt utgång till den härliga altanen och den insynsskyddade baksidan. Nyrenoverat kök öppet mot den ljusa matplatsen samt den mysiga altanen. Bra arbetsytor, goda förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning.

Två rogivande sovrum med fint ljusinsläpp. Sovrummen är utrustade med flertalet garderober. Nyrenoverat badrum utrustat med badkar, tvättställ samt wc. Intilliggande tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt tvättbänk med ho. Tvättstugan rymmer även radhusets teknik.

Lättskött och välplanerad trädgård med mysiga uteplatser samt en fin och insynsskyddad baksida med hallonbuskar samt mindre gräsyta som vetter mot den härliga och idylliska allmänningen.

Ett mycket eftertraktat och barnvänligt boende med närhet till vackra Kyrkviken, badplatser, promenadstråk, härliga naturområden, bra kommunikationer, förskolor, skolor samt en välsorterad mataffär. Varmt välkommen till ett mycket trivsamt och eftersökt läge på trevliga Nilstorpsvägen 75 i trivsamma Björnbo.

Tomt

Tomtarea 197 m² (friköpt).

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Betong och trä. Bjälklag: Betong på entréplan. Betong på vindsplanet. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betongpannor. Utv Plåtarbeten: Målad galvaniserad plåt. Fönster: Treglasisolerglasfönster. Ventilation: Mekanisk till- & frånluftsvent, värmeåtervinning. Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp.

Ekonomi

6 850 000 kr/bud. Taxeringsvärdet är 3 482 000 (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 913 000 kr. Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd. Värdeår 1987. Driftkostnaden är ca 36 000 kr/år och fördelas enligt följande: hushållsström 20 000 kr, försäkring 6 400 kr, samfällighet 9 600 kr. I samfällighetsavgiften ingår sophämtning, snöröjning, vatten samt kabel-tv.

Renoveringar

2017 köket renoverades.
2016 badrummet renoverades.
2016 tvättstugan renoverades.
2017 Två nya takkupor/fönster monterades på det oinredda övre vindsplanet.
2016 inredning av vindsutrymmet påbörjades.
2016 invändning målning av väggar och tak på entréplanet.
2017 nytt parkettgolv i båda sovrummen på entréplanet.
2009 fasaden målades om.
2009 installerades en ny frånluftsvärmepump.
2010 ny tvättmaskin.
2010 ny värmepanna.
2011 trädäck altan.
Elradiatorerna är utbytta. Exakt när är inte känt, men sannolikt gjordes detta i början av 2000-talet.

Gåshaga Pirar, Slipvägen 7

Bostadsrätt 95 kvm
5 750 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2017-11-19 13:00-13:30
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Eftertraktad och väldisponerad 3:a om 95 kvm med trivsamt och mycket eftertraktat läge på trevliga Slipvägen 7 i Gåshaga Pirar endast ett stenkast från vattnet och den vackra strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, caféer, badplatser och båtliv. Lägenheten präglas av dess härliga läge nära vattnet, generösa och väldisponerade ytor, ljus och rymd samt stora fönsterpartier. Härlig balkong med sol morgon och förmiddag samt ljuvlig uteplats i markplan med sol eftermiddag och kväll. Möjlighet till båtplats.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 2001/2002
 • Lägenhetsnr 10112
 • Våningsplan 1 av 5
 • Boarea 95 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 3 rum och kök (kan göras om till 4 rum), varav 2-3 sovrum.
 • Avgift 5 402 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Basutbud av digitala TV-kanaler, bredbandstjänst samt IP-telefoni via Com Hem. Ingår i avgiften.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
 • Energideklaration Energiprestanda 137 kWh/m² år.
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Balkong/Uteplats Mark i anslutning till bostadsrätten: Den stensatta ytan ingår i upplåtelsen av bostadsrätten, varvid föreningens regler avseende uteplatser gäller.

Planlösning

Stort och trevligt kök med öppen planlösning mot lägenhetens rymliga matplats och trivsamma vardagsrum. Glasad altandörr leder ut till den inglasade terrassen samt den längsgående balkongen med sol både morgon och förmiddag samt fin sjöutsikt. Trevligt kök med bra arbetsytor samt full maskinell utrustning. Stort och härligt vardagsrum med generösa ytor, fina fönsterpartier samt utgång till den längsgående balkongen samt den stensatta uteplatsen i markplan med fin utsikt över vattnet och den vackra omgivningen samt sol eftermiddag och kväll. Det stora vardagsrummet kan med fördel delas av för att möjliggöra ytterligare ett rum.

Två bra sovrum varav det ena sovrummet har utgång till den längsgående balkongen med sol morgon och förmiddag och det andra sovrummet med utgång till den stora och inglasade terrassen. Ljust och fint badrum utrustat med tvättställ, wc samt badkar. Separat tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Glasad altandörr leder ut till den längsgående balkongen samt stensatta uteplatsen i markplan. I anslutning till hallen ligger lägenhetens gästwc utrustad med dusch, wc och tvättställ. Välkomnande och rymlig hall med gott om plats för förvaring ytterkläder.

En mycket tilltalande lägenhet attraktivt belägen i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, caféer, badplatser, båthamnar med möjlighet till båtplats samt närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer, skärgårdsbåtar, förskolor, skolor, mataffärer samt mindre närcentra. Varmt välkommen till ett ljuvligt boende endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, stort källarförråd, övernattningslägenhet, soprum och tvättstuga.

Ekonomi

5 750 000 kr/bud. Avgift 5 402 kr/mån. I avgiften ingår kabel-tv, värme, vatten, & bredband. Övrig driftkostnad är ca 480 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 375 kr, försäkring 105 kr. Andel av årsavgiften är 1.60999%. Bostadsrätten är inte pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Gåshaga Pirar 2. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 55 lägenheter. Bostadsrättsföreningen har 1 lokaler.

Brf Gåshaga Pirar 2 är en av fem bostadsrättsföreningar i Gåshaga Pirar. På fastigheten finns 7 stycken bostadshus med adresserna Slipvägen 3, 5, 7, 9 samt Trossvägen 2, 4 och 6. Bostadshusen rymmer 55 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, dessutom finns det en lokal. Den totala bostadsytan är 6145 kvm och lokalytan 63 kvm. Föreningen bildades 2 februari 2000. De 7 husen och området som är föreningen Gåshaga Pirar 2 byggdes under 2001-2002 med fastighetsbeteckning Stapelbädden 6, Lidingö stad.

Rudboda, Yxvägen 19

Radhus 158 + 22 kvm
8 950 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2017-11-26 12:00-12:30
 • 2017-11-28 17:30-18:00
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Attraktivt och mycket välplanerat gavelradhus tyst och lugnt beläget på omtyckta och barnvänliga återvändsgatan Yxvägen 19 i trivsamma Rudboda. Generös och väldisponerad totalyta om 180 kvm fördelade på två trivsamma våningsplan. Ett mycket eftertraktat gavelradhus med ett idylliskt och naturnära läge med omedelbar närhet till de vackra omgivningarna bestående av fina grönområden, härliga promenadstråk, närliggande badplatser, idylliska Elfvikslandet, Bosön, Grönsta och Kyrkvikens småbåtshamn.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Barkjärnet 10
 • Adress Yxvägen 19
  181 47 Lidingö
 • Boarea 158 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
 • Biarea 22 kvm
 • Antal rum 6 rum, varav 4 sovrum.
 • Byggnad Radhus, 2 plan varav 1 i souterräng.
 • Byggår 1969
 • Uppvärmning Direktverkande el, luftvärmepump 
 • Internet Fiber.
 • Energideklaration Energiklass E, energiprestanda 85 kWh/m² år. Energideklaration är utförd 2015-03-27.
 • Servitut Gemensamhetsanläggning Lidingö Lidingö GA:3 Planbestämmelser stadsplan (1967-04-24) , tomtindelning (1967-10-17). Övriga gravationer nyttjanderätt område, avtalsservitut ledning, avtalsservitut ledning mm. Förmån avtalsservitut ledning mm(60 st). Last avtalsservitut ledning; avtalsservitut ledning mm. Rättigheter-förmån: Avtalsservitut Ledning Mm(60 st)
  Rättigheter-last: Avtalsservitut Ledning; Avtalsservitut Ledning Mm

Planlösning

Rymligt och ljust kök med köksö. Full maskinell utrustning, bra arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen. Köket vetter mot den soliga, härliga och insynsskyddade framsidan samt den generösa och stensatta terrassen. Köket är öppet mot den rymliga matplatsen med plats för det stora sällskapet. Härlig utsikt över den vackra och gröna omgivningen.

Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp, fina fönsterpartier samt utgång till den insynsskyddade baksidan. Vardagsrummet är utrustat med en öppen spis som bidrar till husets hemtrevliga, varma och trivsamma atmosfär. Rymligt intilliggande allrum samt ett angränsande utrymme som med fördel kan nyttjas som arbetsrum.

Huset rymmer även fyra trevliga och lättmöblerade sovrum samt två härliga badrum, det ena utrustat med badkar, tvättställ och wc och det andra med dusch, tvättställ och wc.

Rymlig tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt rymlig intilliggande klädkammare. Välkomnande entré med goda förvarings- och avhängningsmöjligheter. Ljus och fin gästwc med fönster i anslutning till hallen.

Lättskött och välplanerad trädgård med mysiga och soliga uteplatser, uppvuxna häckar, fina planteringsytor samt en lagom stor och lättskött gräsyta. Den fina och insynsskyddade baksidan vetter mot den tysta, vackra och gröna omgivningen. Garage samt rymlig uppfart.

Ett mycket eftertraktat och barnvänligt boende i omtyckta och barnvänliga kvarter med omedelbar närhet till vackra grönområden, fina promenadstråk, badplatser, gångväg till närliggande förskolor, skolor, lekplatser, välsorterad mataffär samt bra kommunikationer. På bekvämt avstånd ligger vackra och idylliska Elfvikslandet, Lidingövallen, Bosön, Grönsta, Kyrkvikens småbåtshamn samt trevliga Lidingö centrum. Varmt välkommen till ett mycket eftersökt, barnvänligt och naturnära läge på trevliga Yxvägen 19 i trivsamma Rudboda endast 10 minuter från Stockholms innerstad.

Tomt

Tomtarea 406 m² (friköpt).

Byggnadssätt

Grund: Torpargrund och platta på mark. Stomme: Betong. Bjälklag: Betong. Fasad: Tegel. Takbeklädnad: Papp. Utv Plåtarbeten: Galvaniserad plåt. Fönster: Tvåglas, plåtbeklädda. Ventilation: Självdrag, pax fläktar i samtliga våtutrymmen. Larm: Finns. Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp.

Ekonomi

8 950 000 kr/bud. Taxeringsvärdet är 5 014 000 (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 1 977 000 kr. Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd. Värdeår 1969. Driftkostnaden är ca 44 082 kr/år och fördelas enligt följande: försäkring 3 725 kr, renhållning 3 431 kr, uppvärmning 31 946 kr, vatten/avlopp 4 980 kr. Utöver driftkostnaderna tillkommer en avgift till samfälligheten (VA nätet). Normalt är kostnaden till samfälligheten 1000 kr/år men samfälligheten har tillfälligt höjt avgiften till 9 000 kr/år med anledning att det finns behov av kortsiktigt extra underhåll av VA nätet.

Renoveringar

2016 Byte av träbeklädnad och isolering på fasad och garage
2015 Byte av inner och yttertak och isolering
2015 Kök
2015 Duschrum
2015 Tvättstuga
2015 Garderober
2014 Byte av luftvärmepump
2014 Byte varmvattenberedare
2014 Installation av radonsug
2006 Badrum (ytskiktsrenoverades 2015)

Hersby, Ägirvägen 5

Bostadsrätt 174 + 6 kvm
10 950 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2017-11-23 17:30-18:00
 • 2017-11-26 13:00-13:30
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Planlösning

Unikt tillfälle att förvärva denna synnerligen exklusiva, arkitektritade och mycket trivsamma vindsetagevåning i absolut toppskick. Generös totalyta om 180 kvm. Våningen präglas av vackra, välbevarade och tidstypiska sekelskiftesdetaljer, exklusiva, stilrena och påkostade materialval, ljus och rymd samt trivsamma och härliga sällskapsytor. Våningen är attraktivt belägen med ett högt, fritt och insynsskyddat läge i en av Hersbys vackraste sekelskiftesvillor.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende centralt beläget i omtyckta och barnvänliga kvarter nära vackra grönområden, badplatser, lekparker, förskolor, skolor, mataffärer och bra kommunikationer. På bekvämt avstånd ligger Lidingövallen, Bosön, Grönsta, Kyrkvikens småbåtshamn samt trevliga Lidingö centrum. Varmt välkommen till ett perfekt boende endast 10 minuter från Stockholms innerstad.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 1908
 • Lägenhetsnr 2
 • Våningsplan 3 av 3
 • Boarea 174 kvm. Areauppgifter enligt mätning.
 • Biarea 6 kvm
 • Antal rum 5 rum och kök, varav 3-4 sovrum.
 • Avgift 7 269 kr/mån
 • Internet Bredband.
 • Bilplats 1 garageplats och 1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften.
 • Energideklaration Energiklass E, energiprestanda 77 kWh/m² år.
 • Uppvärmning Bergvärme
 • Balkong/Uteplats Marken ägs av föreningen men uteplatsen i anslutning till bostadsrätten är avsedd för enskilt bruk.

Planlösning

Underbart kök med generös takhöjd, synliga balkar, ljuvligt fönsterparti samt vacker glasad dörr mot den fina franska balkongen. Köket är öppet upp mot sällskapsrummet en trappa upp, öppningen tillför karaktär och bidrar till våningens spatiösa atmosfär och trevliga rymd. Vitt stilrent kök från Poggenpohl, generösa arbetsytor, goda förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning från Gaggenau samt en vinkyl från Siemens. Härlig matplats invid det vackra fönsterpartiet samt fin utsikt över den ljuvliga trädgården.

Den härliga passagen som förbinder köket och sällskapsrummet är utrustad med en vacker öppen spis. Fantastiskt sällskapsrum med vackra och dekorativa fönsterpartier samt glasade altandörrar som leder ut till en härlig terrass med högt och fritt söderläge samt härlig och värmande sol från tidig morgon till middagstid. Sällskapsrummet är utrustat med en vacker öppen spis som bidrar till våningens varma, härliga och trivsamma atmosfär.

Våningsplanet rymmer även tre härliga och rogivande sovrum, samtliga sovrum med en underbar utsikt över trädgården och den vackra omgivningen. Ljust, stilrent och påkostat badrum inrett med exklusiv och påkostad inredning. Badrummet är utrustat med tvättställ, wc, dusch med ångbastu, golvvärme, handdukstork, tvättmaskin samt torktumlare. Angränsande och separat wc utrustad med dusch, tvättställ samt wc. Våningsplanet rymmer även ett rymligt förråd med mycket goda förvaringsutrymmen.

Den stilrena trappan leder upp till våningens övre våningsplan samt våningens andra sällskapsrum. Stort och härligt rum med fantastisk karaktär och fina fönsterpartier. Här finns plats för både härlig sällskapsdel, lounge, bibliotek alternativt kontor. Rummet kan även med fördel nyttjas som ett fantastiskt och lyxigt masterbedroom. Trevlig och mycket effektfull öppning till det underbara köket nedanför, öppningen ger en härlig och luftig känsla samt en naturlig kontakt med det underbara och levande våningsplanet en trappa ner. Sällskapsrummet rymmer mycket goda förvaringsutrymmen i rymliga kattvindar.

Husets välkomnande entré ligger i anslutning till den soliga och insynsskyddade uteplatsen. Gott om plats för både matgrupp och härligt utrymme för trivsam loungedel. Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder.

Våningen har genomgående exklusiva materialval, goda förvaringsutrymmen, praktiska, stilrena, påkostade och effektfulla lösningar, ljusa ytskikt och vackra mörkoljade massiva ekgolv. Vattenburen golvvärme ger en härlig komfort i hela våningen. Samtliga rum är utrustade med dekorativa, effektfulla, exklusiva och infällda spotlights. Våningen är även utrustad med ett inbyggt ljudsystem, larm samt porttelefon med video och tvåvägskommunikation.

Underbar, uppvuxen och välskött trädgård med fina planteringar, buskar, häckar, vackra träd, fruktträd och bärbuskar. Fina stensättningar, härliga gräsytor och soliga uteplatser. Liten söt lekstuga samt studsmatta finns att tillgå i föreningen. Rymligt garage samt uppfart.

En synnerligen eftertraktad, exklusiv och mycket tilltalande våning attraktivt belägen i en sagolikt vacker sekelskiftesvilla med omedelbar närhet till den härliga naturen endast 10 minuter från Stockholms innerstad. Varmt välkomna till trivsamma Ägirvägen 5 i Hersbys vackra och idylliska villakvarter.

Ekonomi

10 950 000 kr/bud. Avgift 7 269 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten. Övrig driftkostnad är ca 1 091 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 708 kr, försäkring 383 kr. Andel i föreningen är 41.06%. Andel av årsavgiften är 41.06%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Villa Mira. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 3 lägenheter.

Renoveringar

2017 bergvärmepumpen byttes ut.
2012 målades hela fastigheten om.
2008 grindstugan byggdes.