Gåshaga Pirar, Slipvägen 6

Bostadsrätt 112 kvm
8 900 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2024-05-19 11:15-11:45

 • Varmt välkomna till Slipvägen 6 i Gåshaga
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen trivsamt och eftertraktat hem attraktivt beläget nära vattnet i en modern och stilren fastighet på trivsamma Slipvägen 6 i Gåshaga Pirar. Hemmet präglas av stilrena och påkostade materialval, öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd samt generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Hemmet har en stor inglasad balkong, två längsgående balkonger samt en underbar uteplats i markplan med utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp.

Ett unikt tillfälle att förvärva ett mycket tilltalande och eftertraktat hem i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, badplatser, båthamnar med möjlighet till båtplats, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt närhet till vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna till och från stan men också vidare ut i skärgården. Närliggande förskolor, skolor, gym, padelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljshus
 • Byggår 2001
 • Lägenhetsnr 1101
 • Våningsplan Lägenheten är belägen i markplan.
 • Boarea 112 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
 • Avgift 6 243 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Fiber, leverantör Telia. 219 kr/mån. Obligatorisk avgift.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 600 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. För elbil tillkommer 200 kr/mån, kostnad för förbrukning tillkommer och debiteras separat. Vid uppstart av laddplats utgår en startavgift på 250 kr.
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Balkong/Uteplats En uteplats i markplan ingår i upplåtelsen.

Planlösning

Stilrent och påkostat kök med öppen planlösning mot hemmets ljusa och rymliga matplats och trivsamma vardagsrum. Köket är utrustat med goda förvaringsytor, full maskinell utrustning samt en härlig köksö med generösa arbetsytor i Carraramarmor. Glasad altandörr leder ut till den inglasade terrassen med skjutbara glaspartier. Här njuter man av härliga stunder året runt. Ljust vardagsrum med fantastiska fönsterpartier samt underbar utsikt över vattnet och den vackra omgivningen.

Hemmet rymmer två stora och härliga sovrum med glasade altandörrar som leder ut till de längsgående balkongerna med utsikt över vattnet. Hemmet rymmer ytterligare två något mindre sovrum. Önskar man ta ner väggen mellan de två mindre sovrummen samt väggen mot vardagsrummet för att möjliggöra ett större vardagsrum så går det alldeles utmärkt.

Stilrent och påkostat badrum utrustat med badkar, handfat samt wc. Praktisk tvättstuga med utgång till den längsgående balkongen samt den soliga uteplatsen i markplan. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, ho samt goda förvaringsutrymmen. Intilliggande gästwc utrustad med dusch, handfat och wc. Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för ytterkläder i platsbyggd och rymlig klädkammare med glasad fönsterdörr som leder ut till den längsgående balkongen.

Varmt välkomna till Slipvägen 6 och detta stilrena och påkostade hem i Gåshagas vackra och rogivande skärgårdsmiljö!

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd med generös takhöjd. Det finns även cykelförråd, övernattningslägenhet, soprum och tvättstuga.

Ekonomi

8 900 000 kr/bud. Avgift 6 243 kr/mån. Driftkostnad är ca 1 530 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 700 kr, försäkring 330 kr, uppvärmning 500 kr. I avgiften ingår kallvatten. Andel av årsavgiften är 0.94517%.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Gåshaga Pirar 1. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 102 lägenheter.

Fastigheten bebyggdes 2000/2001 och består av 12 flerbostadshus och 4 parhus med sammanlagt åtta lägenheter vilket innebär totalt 102 lägenheter vilka samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Värdeåret är 2000. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 13 619 kvm varav 12 037 kvm utgör boyta och 1 582 kvm utgör lokalyta.

Bostadsrättsföreningen registrerades 1999-09-21. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 2000-11-20 och nuvarande stadgar registrerades 2020-10-09 hos Bolagsverket. Föreningen har sitt säte i Lidingö.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

För mer information om föreningen, se årsredovisning, stadgar samt föreningens hemsida.

Föreningen höjde avgiften fr o m 2024-01-01. Avgiften för varmvatten och värme kommer att höjas med 12% och kommer att gälla fr o m andra kvartalet 2024. Inga planerade avgiftsförändringar under 2024. Kontrollerat med ordföranden 2024-04-23.