Käppala, Södra Kungsvägen 310

Friliggande villa 190 + 12 kvm
22 000 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Therese Klockare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Varmt välkomna till denna synnerligen eftertraktade, exklusiva och stilrena fastighet attraktivt belägen på trivsamma Södra Kungsvägen 310 i Käppalas lugna och barnvänliga villakvarter. Fastigheten med dess generösa totalyta om 202 kvm är fördelade på två trevliga våningsplan. Fastigheten präglas av exklusiva, stilrena och påkostade materialval, öppna och generösa sällskapsytor, ljus och rymd samt fina fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. En vacker öppen spis bidrar till husets varma och trivsamma atmosfär.

Underbar, välskött och insynsskyddad trädgård med fina gräsytor, dekorativa planteringar, stensättningar, grus samt välplacerad och effektfull trädgårdsbelysning. Trädgården omgärdas av en uppvuxen häck, staket och grindar. Generös, insynsskyddad och solig terrass som rymmer flertalet uteplatser. Terrassen är utrustad med en exklusiv och påkostad pool, utedusch, en fin pergola samt en öppen spis som bidrar till den varma och härliga atmosfären. Här njuter man av härliga stunder från tidig morgon till sen kväll. Stort garage om 60 kvm som idag är inrett och rymmer både studio, gym samt generösa förvaringsutrymmen. Rymlig uppfart med plats för tre bilar.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i Käppalas idylliska och barnvänliga villakvarter med omedelbar närhet till vattnet, Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, strandpromenaden och trevliga promenadstråk längs vattnet, motionsspår, vackra grönområden, badplatser, bryggor, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till flertalet restauranger, caféer, bageri, mataffärer, lekplatser, gym, paddelbanor, skolor och förskolor, bra kommunikationer med Lidingöbanan till Ropsten men också skärgårdsbåtarna till och från stan och vidare ut i skärgården.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Lidingö 11:168
 • Adress Södra Kungsvägen 310
  18163 Lidingö
 • Boarea 190 kvm. Areauppgifter enligt mätning.
 • Biarea 12 kvm
 • Antal rum 7 rum varav 4-5 sovrum
 • Byggnad 2 plan varav 1 i souterräng
 • Byggår 1964
 • Uppvärmning Luftvärme, ventilation & kyla, öppen spis 
 • Servitut Planbestämmelser: Fastighetsplan (1988-06-14) Stadsplan (1986-02-14).

Planlösning

Rumsbeskrivning: Ljust och generöst vardagsrum utrustat med en vacker öppen spis som bidrar till hemmets varma och hemtrevliga atmosfär. Generösa fönsterpartier samt glasad altandörr leder ut till den generösa, soliga och insynsskyddade terrassen som rymmer en exklusiv pool, en utedusch, en härlig pergola, flertalet soliga uteplatser samt en fin öppen spis. Poolen och terrassen är utrustad med genomtänkt, välplacerad och effektfull belysning. Här njuter man av härliga stunder från tidig vår till sen höst. Vardagsrummet är utrustat med aircondition för ett härligt inomhusklimat året runt.

Exklusivt, stilrent och påkostat kök utrustat med full maskinell utrustning från exklusiva Gaggenau. Köket rymmer en generös köksö med en fin bänkskiva i Carrara marmor. Fransk balkongdörr som vetter mot trädgårdens fina framsida. Trevlig och öppen planlösning mellan köket, matplatsen och vardagsrummet. Rymlig matplats invid vackert fönsterparti med plats för det stora sällskapet.

Stort och härligt sovrum med fransk balkong som vetter mot trädgården och den fina framsidan. Sovrummet kan även nyttjas som ytterligare ett sällskapsrum för den som önskar. Sovrummet är utrustat med aircondition för ett härligt inomhusklimat året runt. Exklusivt och stilrent badrum klätt i marmor, badrummet är utrustat med dusch, wc samt handfat. Övre plan rymmer även ett trevligt kontor som med fördel kan nyttjas som ytterligare ett sovrum. Glasad altandörr leder ut till den stora och soliga och insynsskyddade terrassen, pergolan, öppna spisen, den härliga poolen och uteduschen. Här njuter man av härliga stunder från tidig morgon till sen kväll. Trevligt bibliotek med platsbyggda bokhyllor. Biblioteket är öppet mot det trivsamma köket och vardagsrummet. Från biblioteket nås den ljuvliga terrassen och poolen.

Nedre plan rymmer två rymliga och rogivande sovrum som båda är utrustade med glasade altandörrar som leder ut till den fina och välskötta trädgården. Generöst och lyxigt badrum klätt i marmor. Badrummet är utrustat med ett exklusivt och äggformat badkar, dubbla handfat, wc samt en generös ångbastu. Angränsande walk-in-closet utrustad med påkostad inredning. Läckert biorum med glasad altandörr som leder ut till den fina och insynsskyddade trädgården. Biorummet kan för den som önskar även nyttjas som ytterligare ett sovrum.

Rymlig tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt goda förvaringsutrymmen. Tvättstugan rymmer även fastighetens teknik. Ljus och välkomnande entré med goda möjligheter till förvaring av ytterkläder. Intilliggande gästwc utrustad med handfat och wc.

Underbar, välskött och insynsskyddad trädgård med fina gräsytor, dekorativa planteringar, stensättningar, grus samt välplacerad och effektfull trädgårdsbelysning. Trädgården omgärdas av en uppvuxen häck, staket och grindar. Generös, insynsskyddad och solig terrass som rymmer flertalet uteplatser. Terrassen är utrustad med en exklusiv och påkostad pool, utedusch, en fin pergola samt en öppen spis som bidrar till den varma och härliga atmosfären. Här njuter man av härliga stunder från tidig morgon till sen kväll. Fastigheten och trädgården är utrustad med genomtänkt, dekorativ och välplacerad utomhusbelysning. Fastigheten är även utrustad med ett larmsystem.

Stort garage om 60 kvm som idag är inrett och rymmer både studio, gym samt generösa förvaringsutrymmen. Rymlig uppfart med plats för tre bilar.

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Lättbetong. Fasad: Tegel. Takbeklädnad: Papp. Fönster: 3-glas. Ventilation: FTX.

Ekonomi

22 000 000 kr/bud. Driftkostnaden är ca 63 300 kr/år och fördelas enligt följande: el 48 000 kr, försäkring 12 000 kr, renhållning 3 300 kr.

Renoveringar

2023 ny vinkyl Gaggenau
2022 ny diskmaskin Gaggenau
2022 ny fläkt Gaggenau
2022 ny spis induktionshäll Gaggenau
2022 ny pool deline inklusive dränering, reningsverk, fjärrstyrd belysning och uppvärmningsaggregat till separat poolhus med vinterkåpa (Poolspecialisten Lidingö)
2022 nytt poolskydd
2022 nya tvättmaskiner Miele
2022 nytt torkskåp Miele
2022 måttbeställda luxaflex jalusier till alla sovrum uppe nere
2022 varmluftspump Dakin i masterbedroom, vardagsrum och garage med värme och kylreglage.
2022 nybyggd pergola med tak
2022 all utebelysning, styrd av Plejd
2022 all belysning invändigt, styrd av plejd
2021 larm Securitas, alla dörrar fönster uppe och nere
2021 badrumsmöbler och belysning badrum 1 och 2 badrumsspecialisten
2021 bredband Telia
2020 Fastigheten totalrenoverades
2020 golvvärme och luftvärme Nibe
2020-2022 el utbytt
2020 samtliga fönster och dörrar är utbytta, Elitfönster samt dörrar från Beijers Lidingö (70% energispar)

Övrigt