Gåshaga Strand, Musselvägen 23

Friliggande villa 202 kvm
21 000 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Therese Klockare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Varmt välkomna till detta eftertraktade och generösa enplanshus attraktivt beläget nära vattnet på trivsamma Musselvägen 23 i utkanten av Gåshaga Strands lugna och barnvänliga villakvarter. Fastigheten präglas av modern arkitektur, stilrena och påkostade materialval, öppna och trivsamma sällskapsytor, generös takhöjd, fina fönsterpartier samt ljus och rymd. Fastigheten med dess generösa och väldisponerade ytor omgärdas av en härlig trädgård.

Välskött och insynsskyddad trädgård med härliga gräsytor, fina planteringar, soliga och stensatta uteplatser med plats för både loungedel och matgrupp. Trädgården rymmer även trädgårdsland, en damm och ett växthus. Trädgården och fastigheten är utrustad med dekorativ och välplacerad utomhusbelysning. Dubbelgarage, stensatt uppfart samt rymligt förråd med gott om plats för förvaring. Möjlighet till båtplats.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i Gåshaga Strands idylliska villakvarter med omedelbar närhet till vattnet, Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, trevliga promenadstråk längs vattnet, fina motionsspår, vackra grönområden, badplatser, bryggor, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till flertalet restauranger, caféer, bageri, mataffärer, lekplatser, gym, förskolor och skolor, bra kommunikationer med Lidingöbanan till Ropsten men också skärgårdsbåtarna till och från stan men också vidare ut i skärgården.

Varmt välkomna till ett mycket barnvänligt och eftersökt läge på lugna och trivsamma Musselvägen 23 attraktivt och fridfullt beläget i utkanten av Gåshaga Strands eftertraktade och trivsamma villakvarter.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Rasta 79
 • Adress Musselvägen 23
  18166 Lidingö
 • Boarea 202 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
 • Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
 • Byggnad Enplanshus
 • Byggår 2006

Planlösning

Rumsbeskrivning: Ljust och härligt vardagsrum med öppna och mycket generösa sällskapsytor, fina fönsterpartier från golv till tak samt generös takhöjd som förstärker husets ljus, rymd och karaktär. Det stora vardagsrummet är utrustat med en centralt placerad öppen spis som bidrar till husets varma och trivsamma atmosfär. Härligt vardagsrum med stor matplats invid vackert fönsterparti med fint ljusinsläpp. Glasad altandörr leder ut till trädgårdens soliga och insynsskyddade baksida som rymmer en stor stensatt uteplats, en damm, ett växthus, härliga gräsytor, fina planteringar, trädgårdsland, buskar och träd.

Trevligt kök med köksö. Köket är öppet mot den rymliga matplatsen och det härliga vardagsrummet. Från köket nås den stensatta och insynsskyddade uteplatsen. Köket är utrustat med goda förvaringsutrymmen, generösa arbetsytor i granit samt full maskinell utrustning. Intilliggande tvättstuga samt groventré. Ljus tvättstuga med fönster mot trädgården samt fint ljusinsläpp. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk samt goda förvaringsutrymmen.

Huset rymmer fyra rymliga och rogivande sovrum samt ett generöst och ljust och påkostat badrum med fönster. Badrummet är utrustat med badkar, dusch, handfat, wc samt bastu. Ett av sovrummen nyttjas idag som kontor. Kontoret är utrustat med ett mindre kök. Intilliggande badrum är utrustat med dusch, handfat och toalett. Bra förvaring i rymlig klädkammare. Kontoret är även utrustat med en separat entré vilket gör att utrymmet med enkla medel kan avgränsas och hyras ut. Välkomnande, rymlig och funktionell entré med mycket goda förvaringsutrymmen.

Ljuvlig, solig och insynsskyddad trädgård som erbjuder allt man önskar och lite till. Stensatta uteplatser, härlig gräsytor, fina planteringar, buskar, träd, frukt, bär och trädgårdsland med grönsaker. Trädgården rymmer även ett växthus och en damm med fiskar och vackra näckrosor. Dubbelgarage, generös uppfart samt rymligt förråd med gott om plats för förvaring. Fastigheten är även utrustad med ett larmsystem.

Varmt välkomna till Musselvägen 23 och ett mycket tilltalande och eftertraktat boende attraktivt beläget i utkanten av Gåshaga Strands idylliska och barnvänliga villakvarter med omedelbar närhet till vattnet, Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, trevliga promenadstråk längs vattnet, vackra grönområden, motionsspår, badplatser, bryggor, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till flertalet restauranger, caféer, bageri, mataffär, lekplatser, gym, förskolor och skolor, bra kommunikationer med Lidingöbanan till Ropsten men också skärgårdsbåtarna till och från stan men också vidare ut i skärgården.

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Plåt. Utv Plåtarbeten: Målad galvaniserad plåt. Fönster: 3-glasfönster.

Ekonomi

21 000 000 kr/bud. Driftkostnaden är ca 78 761 kr/år och fördelas enligt följande: el 36 314 kr, renhållning 2 000 kr, uppvärmning 18 357 kr, vatten och avlopp 8 090 kr, väg/samfällighetsavgift 14 000 kr. I avgiften till samfälligheten om 14 000 kr ingår kabel-tv samt bredband via kabelnätet med leverantör Com Hem, områdets sommarunderhåll, vinterunderhåll, el, nät och drift, övriga externa kostnader samt personalkostnader.