Gåshaga Brygga, Gåshaga Brygga 47

Friliggande villa 166 + 4 kvm
20 000 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Therese Klockare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Synnerligen exklusivt och tilltalande livsstilsboende med en underbar, omedelbar och hänförande havsutsikt attraktivt beläget näst längst ut på den södra piren. Gåshaga Bryggas eftertraktade pirhus i modern, stilren och spännande arkitektur av Thomas Sandell. Lyxigt och väldisponerat boende med en totalyta om 170 kvm fördelade på två våningsplan bestående av generösa och trivsamma sällskapsytor, stilrent och påkostat kök, rofyllda sovrum, exklusiva badrum samt ljuvliga terrasser med fantastisk och hänförande havsutsikt.

Fastigheten är utrustad med en magnifik och centralt placerad öppen spis som bidrar till fastighetens varma och trivsamma atmosfär. Fastigheten präglas av ljus och rymd, öppna sällskapsytor, generös takhöjd, stora glaspartier, magnifik havsutsikt och ett härligt ljusinsläpp i fastighetens samtliga rum. Genomgående exklusiva materialval, goda förvaringsutrymmen, praktiska, dekorativa och effektfulla lösningar, ljusa ytskikt, vackra golv i natursten samt massiva trägolv. Fastigheten är utrustad med luftkonditionering, ett integrerat ljudsystem samt dekorativ, välplacerad och exklusiv belysning samt ett avancerat larmsystem. Fastigheten är även utrustad med ett automatiskt markissystem som styrs av sol och vind för ett optimalt inomhusklimat året runt. Fasaden är utrustad med genomtänkt, dekorativ och välplacerad utomhusbelysning.

Till fastigheten hör en båtplats samt en rymlig sjöbod om 8 kvm i direkt anslutning till båtplatsen. En egen parkeringsplats på gatan i anslutning till fastigheten samt även en garageplats i varmgarage följer med fastigheten.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Lyftkranen 33
 • Adress Gåshaga Brygga 47
  181 66 Lidingö
 • Boarea 166 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
 • Biarea 4 kvm
 • Antal rum 5 rum varav 2-3 sovrum
 • Byggnad 2 plan
 • Byggår 2001
 • Internet 1000 Mbit

Planlösning

Rumsbeskrivning: Entréplanets ljuvliga sällskapsrum med dess enorma fönsterpartier är något alldeles extraordinärt. Ett magnifikt fönsterparti med glasad altandörr leder ut till den underbara terrassen som vetter mot vattnet, båthamnen och Stockholms vackra inlopp. Utsikten här är ljuvlig! Sällskapsrummet är utrustat med en centralt placerad öppen spis som bidrar till hemmets varma och trivsamma atmosfär. Från sällskapsrummet är det öppet upp till våningsplanet ovanför vilket ger en takhöjd om 5,7 m. Takhöjden tillför karaktär och bidrar till hemmets fina ljus och härliga rymd. I anslutning till sällskapsrummet ligger den ljusa och trevliga matsalen med plats för det stora sällskapet.

Exklusivt kök från italienska Boffi med full maskinell utrustning från Miele. Vita högblanka köksluckor, generösa arbetsytor samt gott om förvaring. Vackert golv i natursten. Rymlig matplats invid generöst fönsterparti med fint ljusinsläpp. Ljuvlig utsikt över vattnet och båthamnen. Goda förvaringsutrymmen i rymligt intilliggande förråd.

I anslutning köket och entrén ligger en solig och stensatt uteplats som vetter mot vattnet och den vackra båthamnen. Välkomnande och rymlig hall utrustad med goda förvaringsutrymmen. Exklusiva garderobslösningar med fin inredning. Vackert naturstensgolv. Stilrent och påkostat badrum utrustat med tvättställ och wc. Badrummet rymmer även goda förvaringsutrymmen, tvättmaskin och torktumlare dolt bakom dekorativa vikväggar. Entréplanet rymmer ytterligare ett förråd inkluderande fastighetens teknik.

Stilren trappa med dekorativ belysning infälld i väggen. Trappan leder upp till hemmets övre våningsplan och husets privata del. Den stora öppningen ner mot sällskapsrummet bidrar till en härlig känsla av ljus och rymd samt en naturlig kontakt med det levande entréplanet. Det övre våningsplanet rymmer ett underbart sällskapsrum med fantastisk utsikt över vattnet, båthamnen och den vackra omgivningen. Sällskapsrummet kan med fördel göras om till ett härligt masterbedroom. Rummet är utrustat med goda förvaringsutrymmen. Våningsplanet rymmer även två rofyllda och rymliga sovrum. Här njuter man av den underbara, omedelbara och oslagbara utsikten över vattnet och den vackra omgivningen.

Stilrent och påkostat badrum med fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Från badrummet är det fin utsikt över vattnet och båthamnen. Badrummet rymmer dubbla tvättställ, ett spabadkar samt en dusch med takdusch samt diverse andra funktioner. Separat wc utrustad med ett vackert tvättställ i marmor. Övre plan rymmer även en exklusiv garderobsvägg med goda förvaringsmöjligheter.

Varmt välkomna till Gåshaga Brygga 47 och ett unikt tillfälle att förvärva ett synnerligen exklusivt och eftertraktat livsstilsboende. Här njuter man av den magnifika havsutsikten och den självklara skärgårdskänslan i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, caféer, båthamnar, badplatser samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med Lidingöbanan samt båtarna in till stan men också vidare ut i skärgården. Bra närliggande förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra. Varmt välkomna till ett underbart och extraordinärt boende endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Betong. Bjälklag: Betong. Fasad: Sandblästrad rostfri plåt & lärkträ. Takbeklädnad: Rostfri bandplåt. Utv Plåtarbeten: Rostfri plåt. Fönster: Isolerglasfönster. Ventilation: Mekanisk ventilation.

Ekonomi

20 000 000 kr/bud. Driftkostnaden är ca 82 316 kr/år och fördelas enligt följande: el 31 770 kr, uppvärmning 15 746 kr, väg/samfällighetsavgift 34 800 kr. En samfällighetsförening med totalt 40 medlemmar förvaltar gemensamhetsanläggningar såsom pirar, bryggor, vägar, belysning, grönområden, parkering och garage. I avgiften till samfälligheten om 2 900 kr/mån (inkluderade i driftkostnaden) ingår garageplats, båtplats, vatten, avlopp, sophantering, snöröjning, tv samt bredband om 1000 Mbit (grundutbud).