Näset, Illerbacken 3

Bostadsrätt 95 kvm
6 300 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktat, smakfullt och påkostat hem högt och fritt beläget på trivsamma Illerbacken 3. Hemmet präglas av stilrena och påkostade materialval, öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd, generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp. En solig och härlig balkong med fantastisk utsikt över den vackra omgivningen. Här njuter man av den fina utsikten och härliga stunder från tidig vår till sen höst.

Ett sällsynt tillfälle att förvärva ett tilltalande och eftertraktat hem i en underbar miljö nära vackra grönområden, fina promenadstråk, badplatser, lekparker, förskolor, skolor, bra kommunikationer till Ropstens tunnelbanestation, närliggande mataffärer, restauranger och caféer. På bekvämt avstånd ligger Lidingövallen, Bosön, Grönsta, Kyrkvägens småbåtshamn, Lidingö golfklubb samt trevliga Lidingö centrum med all tänkbar service.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljshus
 • Byggår 1959
 • Lägenhetsnr 1301
 • Våningsplan 3 av 4
 • Boarea 95 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 4 rum varav 2-3 sovrum
 • Avgift 4 989 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet ComHem, kostnad 548 kr/mån. Fiber installeras i februari 2024.
 • Bilplats Parkeringsplats 525 kr/månad. Till platserna är det separat kö.

Planlösning

Härligt och generöst vardagsrum med fint ljusinsläpp samt ljuvlig utsikt över den vackra och gröna omgivningen. Från vardagsrummet nås den soliga balkongen. Här njuter man av den fina utsikten och härliga stunder från tidig vår till sen höst. Stilrent och påkostat kök med generös matplats invid vackra fönsterpartier med fin utsikt över fina omgivningen. Rymligt kök med generösa arbetsytor i carraramarmor, goda förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning. Från köket och matplatsen nås den intilliggande matsalen med plats för det stora sällskapet. Matsalen kan med fördel nyttjas som ett arbetsrum alternativt ytterligare ett sovrum.

Hemmet rymmer två härliga och rogivande sovrum utrustade med rymliga garderobsutrymmen. Från båda sovrummen njuter man av den vackra utsikten över den fina och gröna omgivningen. Stilrent och påkostat badrum utrustat med dusch, handfat samt wc. Badrummet har även ett fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Rymlig klädkammare med generösa förvaringsutrymmen. Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för ytterkläder. Intilliggande gästwc utrustad med handfat och wc.

Varmt välkomna till Illerbacken 3 och möjligheten att förvärva detta underbara och eftertraktade hem attraktivt beläget i lugna och trivsamma kvarter.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelrum och till lägenheten hör ett källarförråd. Föreningen har en tvättstuga i källaren på Illerbacken 3.

Ekonomi

6 300 000 kr/bud. Avgift 4 989 kr/mån. Driftkostnad är ca 535 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 315 kr, försäkring 220 kr. I avgiften ingår värme och vatten. Andel i föreningen är 1.8887%. Andel av årsavgiften är 2.64%.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Illern 1. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 78 lägenheter.

Bostadsrättsföreningen Illern 1 äger fastigheten Illern 1 som består av 3 byggnader på en friköpt tomt om 6 762 kvm. Fastigheten är belägen överst på Näset och är en av Lidingös högsta punkter. Tomten ligger i direkt anslutning till naturen och Grönsta friluftsområde.

Fastigheten Illern 1 består av 78 lägenheter fördelat på 57 bostadsrättslägenheter, 21 hyresrättslägenheter, 11 lokaler och 2 större garage. Förningen har 45 parkeringsplatser.

Brf Illern 1 bildades 15 oktober 2021 och föreningen gjorde ett första bokslut per 2021-12-31.

För mer information om föreningen, se årsredovisning samt stadgar.