Gåshaga Pirar, Norra Hamnpromenaden 7

Bostadsrätt 71 kvm
6 650 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2023-12-03 11:00-11:30

 • Varmt välkomna till Norra Hamnpromenaden 7 i Gåshaga Pirar
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen välskött, eftertraktad och väldisponerad 3:a om 71 kvm attraktivt belägen närmast vattnet på trivsamma Norra Hamnpromenaden 7 i Gåshaga Pirar. Lägenheten präglas av öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd samt generösa fönsterpartier med ljuvlig utsikt samt fint ljusinsläpp. En stor och inglasad balkong med fin utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp. Här njuter man av härliga stunder året runt.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna till och från stan men också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, paddelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljshus
 • Byggår 2007
 • Lägenhetsnr 1202
 • Våningsplan 2 av 5
 • Boarea 71 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
 • Avgift 4 511 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet TV, bredband och telefoni till en kostnad om 219 kr/månad, avgiften är obligatorisk.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 650 kr/mån. Till garageplatsen är det ingen kö. Laddstolpe går att hyra för 250 kr/mån, kostnad för den faktiska elförbrukningen tillkommer.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Härligt och lättmöblerat vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp samt fin utsikt över vattnet, strandpromenaden och den vackra grönskan. Från vardagsrummet nås lägenhetens stora och härliga balkong som är utrustad med skjutbara glaspartier och infravärme. Här njuter man året runt av härliga stunder och den ljuvliga utsikten över vattnet, Stockholms inlopp samt den vackra omgivningen.

Trevligt kök med öppen planlösning mot lägenhetens rymliga matplats samt det generösa och trivsamma vardagsrummet. Det ljusa och härliga köket är utrustat med bra arbetsytor, goda förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning.

Lägenheten rymmer två härliga och rogivande sovrum varav det större sovrummet har en stor intilliggande klädkammare med goda förvaringsutrymmen.

Generöst badrum utrustat med dusch, tvättställ, wc, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare samt mycket goda förvaringsutrymmen.

Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för ytterkläder i flertalet rymliga garderober.

Varmt välkommen till Norra Hamnpromenaden 7 i Gåshaga Pirars sjönära och mycket trivsamma kvarter!

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd i markplan, samlingslokal, tvättstuga och övernattningslägenhet som kan hyras till en kostnad om 400 kr/natt. Tvättstugan är utrustad med en stor tvättmaskin, torktumlare, mangel och torkskåp. Det finns även möjlighet att hyra båtplats samt sjöbod, till båtplatserna samt sjöbodarna är det separat kö.

Ekonomi

6 650 000 kr/bud. Avgift 4 511 kr/mån. Driftkostnad är ca 640 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 400 kr, försäkring 240 kr. I avgiften ingår värme och vatten. Andel i föreningen är 1.03%. Andel av årsavgiften är 1.03011%.

Bostadsrättsförening

Gåshaga Pirar 5. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 73 lägenheter.

På fastigheten finns 5 stycken bostadshus innehållande 73 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Den totala boytan är 7 592 kvm. Föreningen registrerades 2005-03-30. Nuvarande ekonomiska plan registrerades 2006-11-16 och nuvarande stadgar registrerades 2017-08-24. Föreningen förvaltas av Storholmen Förvaltning AB.

För mer information om föreningen, se årsredovisning, stadgar samt föreningens hemsida.

Inga beslutade avgiftsförändringar men föreningen kommer sannolikt höja avgiften fr o m 1/1-24 med 10%.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.