Gåshaga Pirar, Hamnvägen 4

Bostadsrätt 182 kvm
18 000 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Therese Klockare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktad och smakfull takvåning med en generös totalyta om 182 kvm. Våningen är attraktivt belägen nära vattnet på trevliga Hamnvägen 4 i Gåshagas trivsamma och eftertraktade kvarter. Här bor man högst upp i fastigheten på ett eget våningsplan med direktaccess till våningen via hissen som leder hela vägen upp. Våningen präglas av dess magnifika utsikt över vattnet, Stockholms inlopp och den vackra omgivningen. Öppna och väldisponerade ytor, generös takhöjd och stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp och vacker utsikt. Två soliga och generösa terrasser, två inglasade uterum som kan nyttjas året runt samt fyra längsgående balkonger omgärdar våningen. Här njuter man av solen och den vackra utsikten från tidig morgon till sen kväll. Ett unikt tillfälle att förvärva en av Gåshagas finaste takvåningar attraktivt belägen nära vattnet, den vackra strandpromenaden och båthamnen.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar med möjlighet till båtplats, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan men också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, paddelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljshus
 • Byggår 2000/2001
 • Lägenhetsnr 4151
 • Våningsplan 5 av 5
 • Boarea 182 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 5 rum varav 3-4 sovrum
 • Avgift 8 866 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Fiber, leverantör Telia. 219 kr/mån. Obligatorisk avgift.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 600 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. För elbil tillkommer 200 kr/mån, kostnad för förbrukning tillkommer och debiteras separat. Vid uppstart av laddplats utgår en startavgift på 250 kr.
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Balkong/Uteplats Två generösa terrasser, två inglasade uterum som med fördel kan nyttjas året runt samt fyra längsgående balkonger. Fin utsikt över vattnet och den vackra omgivningen från samtliga balkonger och terrasser.

Planlösning

Ljust och härligt vardagsrum med ljuvlig utsikt över Stockholms vackra inlopp och den vackra omgivningen. Vardagsrummet präglas av öppna och trivsamma sällskapsytor samt generösa fönsterpartier i tre väderstreck med fint ljusinsläpp. Vardagsrummet är utrustad med en öppen spis som bidrar till våningens varma och trivsamma atmosfär. Vardagsrummet vetter mot vattnet och den stora och ljuvliga takterrassen samt det inglasade uterummet som man med fördel kan nyttja året runt. Från vardagsrummet når man terrassen och två av våningens längsgående balkonger via tre separata altandörrar. Den stora, soliga och insynsskyddade takterrassen rymmer både en stor matgrupp, loungedel, solstolar samt grill, krukor och lyktor. Här njuter man av den magnifika utsikten över vattnet och den vackra omgivningen.

Ljust och trevligt kök med rymlig matplats invid generöst fönsterparti. Full maskinell utrustning, gott om förvaring samt fina arbetsytor. Från köket nås en av våningens längsgående balkonger med fin utsikt samt härlig sol.

Våningens rymmer tre rogivande sovrum samt ett mindre arbetsrum som samtliga är utrustade med balkongdörrar som leder ut till våningens längsgående balkonger som leder till den stora terrassen. Ett av sovrummen nyttjas idag som ett sällskapsrum men kan med fördel nyttjas som sovrum, arbetsrum eller kontor vid behov. En glasad altandörr leder ut till det inglasade uterummet som leder vidare till den underbara och soliga takterrassen och dess generösa ytor med plats för matgrupp, loungedel, solstolar, krukor, grill och lyktor. Här njuter man av utsikten och solen samt härliga stunder från tidig vår till sen höst. För den som önskar ytterligare ett sovrum så går det att med enkla medel avgränsa en del av det generösa vardagsrummet.

Ljust angränsande badrum med glasad altandörr som leder ut till en av våningens längsgående balkonger. Badrummet rymmer badkar, dusch, dubbla tvättställ samt wc. Separat gästwc utrustad med dusch, tvättställ och wc. Intilliggande separat tvättstuga som rymmer tvättmaskin, torktumlare, tvättho samt goda förvaringsutrymmen. Rymlig klädkammare med goda förvaringsutrymmen. Från klädkammaren nås en av våningens längsgående balkonger.

Våningen nås via den vanliga entrédörren men också med direktaccess från hissen. Rymlig och välkomnande entré med goda förvaringsutrymmen.

Varmt välkomna till denna generösa och fantastiska takvåning attraktivt belägen nära vattnet i Gåshagas trivsamma och eftertraktade kvarter!

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd med generös takhöjd. Det finns även cykelförråd, övernattningslägenhet, soprum och tvättstuga.

Ekonomi

18 000 000 kr/bud. Avgift 8 866 kr/mån. Driftkostnad är ca 2 000 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 200 kr, försäkring 650 kr, uppvärmning 1 100 kr, vatten/avlopp 50 kr. I avgiften ingår kallvatten. Andel i föreningen är 1.382%. Andel av årsavgiften är 1.38256%.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Gåshaga Pirar 1. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 102 lägenheter.

Fastigheten bebyggdes 2000/2001 och består av 12 flerbostadshus och 4 parhus med sammanlagt åtta lägenheter vilket innebär totalt 102 lägenheter vilka samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Värdeåret är 2000. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 13 619 kvm varav 12 037 kvm utgör boyta och 1 582 kvm utgör lokalyta.

Bostadsrättsföreningen registrerades 1999-09-21. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 2000-11-20 och nuvarande stadgar registrerades 2020-10-09 hos Bolagsverket. Föreningen har sitt säte i Lidingö.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

För mer information om föreningen, se årsredovisning, stadgar samt föreningens hemsida.

Avgiften höjdes med 24% 2023-01-01. Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar men kan eventuellt komma att höjas med anledning av rådande ränteläge.