Gåshaga Pirar, Södra Kungsvägen 340

Bostadsrätt 131 kvm
10 500 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Varmt välkomna till Södra Kungsvägen 340 i Gåshaga
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Synnerligen eftertraktad och väldisponerad 4:a (ursprunglig 5:a) om 131 kvm med ett mycket attraktivt och sjönära läge på trevliga Södra Kungsvägen 340 i Gåshagas trivsamma kvarter nära vattnet och den vackra strandpromenaden. Lägenheten präglas av dess härliga utsikt över vattnet och den vackra omgivningen, generösa och väldisponerade ytor, ljus och rymd samt stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Generös, insynsskyddad och inglasad balkong med utsikt över Kyrkviken och den gröna och fina omgivningen. Här njuter man av den härliga kvällssolen året runt. Lägenheten har även två längsgående balkonger med sol morgon och förmiddag respektive eftermiddag och kväll. Lägenheten kan med fördel och med enkla medel göras om till en 5:a.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand. Vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna till och från stan med också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, lekplatser, gym, padelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

Varmt välkomna till en mycket trivsam lägenhet med ett eftersökt och sjönära läge i Gåshagas vackra och underbara skärgårdsmiljö.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljhus
 • Byggår 2002
 • Lägenhetsnr 1301
 • Våningsplan 3 av 5
 • Boarea 131 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
 • Avgift 7 255 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Bredband, leverantör Tele2. Ingår i avgiften.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra, kostnad 550 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Stilrent och påkostat kök med köksö. Ljust och härligt kök med generösa arbetsytor, goda förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning. Köket är öppet mot lägenhetens stora och trivsamma vardagsrum samt den rymliga matplatsen invid generöst fönsterparti med ljuvlig utsikt över Kyrkviken och den vackra omgivningen. Härligt vardagsrum med öppna och trivsamma sällskapsytor, generösa fönsterpartier, fint ljus insläpp och härlig utsikt över Stockholms vackra inlopp. Från vardagsrummet nås den längsgående balkongen med sol både morgon och förmiddag. Här njuter man av den ljuvliga utsikten över vattnet och den vackra omgivningen. Från köket och vardagsrummet nås den generösa, soliga och insynsskyddade balkongen samt den längsgående balkongen med fin sol eftermiddag och kväll.

Rymligt och rogivande masterbedroom med ljuvlig utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Från masterbedroom når man den soliga och längsgående balkongen som vetter mot vattnet och Stockholms vackra inlopp. Lägenheten rymmer ytterligare två rymliga och lättmöblerat sovrum med glasade altandörrar som leder ut till den härliga och längsgående balkongen med sol både eftermiddag och kväll.

Ljust och fint badrum med fönster och fint ljusinsläpp. Badrummet är utrustat med tvättställ, wc och dusch. Ljus och fin tvättstuga med utgång till den längsgående balkongen med utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Intilliggande gästwc utrustad med dusch, handfat och wc. Separat och rymlig walk-in-closet med fin inredning samt glasad altandörr som leder ut till den längsgående balkongen med sol både eftermiddag och kväll. Välkomnande och rymlig hall med gott om plats för ytterkläder.

Varmt välkommen till trivsamma Södra Kungsvägen 340 och denna underbara lägenhet attraktivt belägen i Gåshagas lugna och trivsamma kvarter.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, stort källarförråd, övernattningslägenhet, soprum och tvättstuga.

Ekonomi

10 500 000 kr/bud. Avgift 7 255 kr/mån. Driftkostnad är ca 876 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 626 kr, försäkring 250 kr. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, telefoni och TV. Andel i föreningen är 2%. Andel av årsavgiften är 1.99938%.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Gåshaga Pirar 3. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 54 lägenheter.

Föreningen registrerades 2000-02-21. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 2002-06-07 och nuvarande stadgar 2015-06-26 hos Bolagsverket.

Föreningen är ett s.k. privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen (1999:1229) och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening.

Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Gåshaga Hamnpromenad samfällighetsförening GA1 med en andel på 13% och Stapelbäddens samfällighetsförening GA2 med en andel på 25%. Samfälligheten förvaltar strandpromenaden samt garage, planteringar, parkeringsplatser samt gatunät och gatubelysning mm.

Fastigheten bebyggdes 2002 och består av sex flerbostadshus i fem våningar. Föreningen upplåter 54 lägenheter med bostadsrätt samt en gemensam gästlägenhet. Föreningen har sex uppgångar från Södra Kungsvägen 340 i väster till Trossvägens slut vid vattnet. Bostadshusen är tre till fyra våningar med en takvåning i varje uppgång och med terrasser i flera väderstreck. Närheten till havet tillvaratas genom stora fönsterytor och nästan alla lägenheter kan se de omkringliggande vattnen helt eller delvis. De gemensamma utrymmena präglas av elegans genom helglasade balkonger och generöst tilltagna trapphus. Lägenheterna har en öppen planlösning, generös takhöjd samt längsgående balkonger på två sidor.

Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 6401 kvadratmeter varav 6401 kvadratmeter utgör lägenhetsyta.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar. Avgiften höjdes i juli och oktober 2022.