Gåshaga, Södra Kungsvägen 338A

Bostadsrätt 128 + 86 kvm
10 500 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Varmt välkomna till Södra Kungsvägen 338A
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Planlösning

Planlösning

Synnerligen eftertraktat bostadsrättsradhus med trivsamt gavelläge attraktivt beläget i Gåshagas trivsamma och sjönära kvarter. Hemmet med en generös totalyta om 214 kvm fördelade på fyra våningsplan, varav källaren och vindsvåningen går att inreda för att möjliggöra fler sovrum, härliga sällskapsytor samt generösa förvaringsutrymmen. Hemmet präglas av öppna, generös och väldisponerade sällskapsytor, fina fönsterpartier samt ljus och rymd. Hemmet är omsorgsfullt inrett med vackra och tidstypiska detaljer samt stilrena och påkostade materialval.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan men också vidare ut i skärgården. Närliggande förskolor, skolor, gym, padelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

Varmt välkomna till Södra Kungsvägen 338A i Gåshaga trivsamma och eftertraktade kvarter.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljshus
 • Byggår 1915
 • Våningsplan Bottenvåning
 • Boarea 128 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Biarea 86 kvm
 • Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
 • Avgift 4 550 kr/mån
 • Internet ComHem 306 kr/månad
 • Bilplats En parkeringsplats med laddstolpe till en kostnad om 300 kr/mån. Det finns en ledig plats tillgänglig om man önskar hyra ytterligare en parkeringsplats.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Ljust och trevligt kök med fina fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Köket är utrustat med en köksö, goda förvaringsutrymmen, generösa arbetsytor samt full maskinell utrustning. Köket är öppet mot sällskapsrummet och den ljusa och härliga matplatsen med plats för det stora sällskapet. Sällskapsrummet är utrustat med en fin braskamin som bidrar till entréplanets varma och hemtrevliga atmosfär. Vackert ljusinsläpp tack vare sällskapsrummets generösa fönsterpartier i två väderstreck. Entréplanet rymmer även en rymlig och välkomnade hall med goda förvaringsutrymmen samt ett intilliggande badrum utrustat med dusch, handfat och wc.

Trappan leder upp till husets andra våningsplan som idag rymmer fyra sovrum av olika storlek. Våningsplanet kan med enkla medel göras om för den som önskar återskapa den ursprungliga planlösningen med två generösa och rogivande sovrum. Två av sovrummen är utrustade med goda förvaringsutrymmen i flertalet garderober. I anslutning till sovrummen ligger våningsplanets härliga badrum. Ljust och helkaklat badrum utrustat med badkar, dusch, handfat, wc samt klinkergolv med golvvärme. Angränsande tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med tvättställ samt goda förvaringsutrymmen. Trivsam och möblerbar hall i anslutning till trappan som med fördel kan nyttjas som bibliotek alternativt arbetsrum.

Ytterligare en trappa upp återfinns det oinredda vindsplanet om 24,5 kvm (biarea). Här finns det en fin möjlighet att skapa ett härligt utrymme som med fördel kan nyttjas som master bedroom alternativt ett eget våningsplan för familjens tonåring.

Nedre plan rymmer huset källare som rymmer ytterligare ett sällskapsrum samt även ett gästrum. Det rymliga källarplanet om totalt 61,5 kvm (biarea) rymmer även en separat del med mycket goda förvaringsutrymmen samt generösa ytor perfekt för familjen som önskar ett hobbyutrymme alternativt möjlighet till pysselrum, verkstad alternativt studio.

Gemensamma utrymmen

Gemensamt förråd för cyklar, utemöbler, vinterdäck etc.

Ekonomi

10 500 000 kr/bud. Avgift 4 550 kr/mån. Driftkostnad är ca 2 310 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 375 kr, försäkring 435 kr, uppvärmning 1 500 kr. I avgiften ingår kallvatten & sophämtning. Andel i föreningen är 9.0035%. Andel av årsavgiften är 9.00402%.

Bostadsrättsförening

Brf Stapelbädden 4. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 11 lägenheter.

Föreningen förvärvade 2002-06-04 fastigheten Stapelbädden 4 i Lidingö kommun. Föreningens fastighet består av 3 flerbostadshus med totalt 11 bostadsrätter. Den totala boytan är ca 1 409 kvm.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos försäkringsbolaget Trygg Hansa.

Underhållsplan för fastigheten upprättades 2015.

Den ekonomiska förvaltningen hanteras av Calculare i Österskär AB.

För övrig information se årsredovisning och stadgar.

Ingen beslutad avgiftsförändring men styrelsen för en dialog om att eventuellt höja avgifterna med 5%.