Gåshaga Pirar, Hamnvägen 11

Bostadsrätt 95 kvm
8 500 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2022-09-25 12:00-12:30

 • Varmt välkomna till Hamnvägen 11 i Gåshaga
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktat, smakfullt och påkostat hem högt och fritt beläget i en modern och stilren fastighet attraktivt belägen nära vattnet på trivsamma Hamnvägen 11 i Gåshaga Pirar. Hemmet präglas av dess fina utsikt över vattnet och den vackra omgivningen, stilrena och påkostade materialval, öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd samt generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Hemmet har en stor inglasad terrass om 15 kvm samt två längsgående balkonger med fin sol och härlig utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp. Möjlighet till båtplats.

Ett unikt tillfälle att förvärva ett mycket tilltalande och eftertraktat hem i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan men också vidare ut i skärgården. Bra förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljshus
 • Byggår 2001
 • Lägenhetsnr 1302
 • Våningsplan 3 av 5
 • Boarea 95 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
 • Avgift 4 335 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Fiber, leverantör Telia. 219 kr/mån. Obligatorisk avgift.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Stilrent och påkostat kök med öppen planlösning mot hemmets rymliga matplats och trivsamma vardagsrum. Ljuvlig matplats invid generöst fönsterparti med vacker utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp. Stort och härligt vardagsrum med fantastiska fönsterpartier samt underbar utsikt över vattnet och den vackra och gröna omgivningen. Exklusivt kök med fint ljusinsläpp, bra arbetsytor i corian, vägg i carraramarmor, fina förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning från Gaggenau. Från köket nås den stora och härliga terrassen om 15 kvm med skjutbara glaspartier. Här njuter man av härliga och stunder året runt.

Två rymliga och rogivande sovrum utrustade med altandörrar som leder ut till hemmets längsgående balkonger med utsikt över vattnet samt sol morgon och förmiddag respektive eftermiddag och kväll. Rymligt badrum utrustat med bubbelbadkar, handfat samt wc. Praktisk tvättstuga med utgång till den längsgående balkongen med utsikt över vattnet. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Intilliggande gästwc utrustad med dusch, handfat och wc. Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för ytterkläder i rymliga garderober samt rymlig separat klädkammare.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand. Vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan med också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra.

Varmt välkomna till Hamnvägen 11 och detta underbara hem i Gåshagas vackra och rogivande skärgårdsmiljö!

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, övernattningslägenhet, soprum och tvättstuga.

Ekonomi

8 500 000 kr/bud. Avgift 4 335 kr/mån. I avgiften ingår kallvatten. Andelstal 0,83800.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Gåshaga Pirar 1. Föreningen beskattas som bostadsrättsförening. I föreningen finns 102 lägenheter.

Fastigheten bebyggdes 2000/2001 och består av 12 flerbostadshus och 4 parhus med sammanlagt åtta lägenheter vilket innebär totalt 102 lägenheter vilka samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Värdeåret är 2000. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 13 619 kvm varav 12 037 kvm utgör boyta och 1 582 kvm utgör lokalyta.

Bostadsrättsföreningen registrerades 1999-09-21. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 2000-11-20 och nuvarande stadgar registrerades 2020-10-09 hos Bolagsverket. Föreningen har sitt säte i Lidingö.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

För mer information om föreningen, se årsredovisning, stadgar samt föreningens hemsida.

Styrelsen har i nuläget inte planerat någon avgiftshöjning. Dock kommer styrelsen troligen besluta om ökad debitering av förbrukningsavgifterna så att kostnaderna överensstämmer bättre med respektive medlems förbrukningsvärden. Denna ökning på avgiftsavierna kan komma att gälla redan för kvartal 4 i år.