Ekholmsnäs/Killinge, Ekholmsnäsvägen 123A

Bostadsrätt 106 kvm
7 500 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2022-10-02 12:00-12:30
 • 2022-10-04 12:00-12:30

 • Varmt välkomna till Ekholmsnäsvägen 123A
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Planlösning

Mjukt inbäddad i lummig grönska ligger detta härliga gavelradhus med ett naturnära och eftersökt läge på härliga Ekholmsnäsvägen 123A attraktivt beläget i idylliska och barnvänliga villakvarter invid Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Välplanerat och yteffektiv hem om 106 kvm fördelade på tre trivsamma våningsplan. Hemmet är beläget i en modern och stilren fastighet med byggår 2008 och präglas av ljus och rymd tack vare bostadens härliga takhöjd samt generösa fönsterpartier. En centralt placerad braskamin bidrar till hemmets varma och trivsamma atmosfär. Hemmet omgärdas av en mysig trädgård med flertalet soliga och insynsskyddade uteplatser, fina gräsytor, häck, planteringar, grind samt en stensatt gång. Till bostaden hör en parkeringsplats med laddstolpe samt även en gästparkeringsplats i anslutning till det separata förrådet.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i idylliska och barnvänliga villakvarter med omedelbar närhet till Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, trevliga promenadstråk längs vattnet, motionsspår, vackra grönområden, badplatser, båthamnar, bryggor, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till skolor och förskolor, bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna till och från stan, gym, restauranger, caféer, bagerier, mataffärer, lekplatser och fotbollsplaner.

Fakta

 • Byggår 2008
 • Våningsplan Bottenvåning
 • Boarea 106 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 5 rum varav 3-4 sovrum
 • Avgift 5 390 kr/mån
 • Internet Fiber, leverantör Telia. Kostnad 200 kr/mån.
 • Bilplats Till bostaden hör en parkeringsplats med laddstolpe i direkt anslutning till bostaden samt en gästparkeringsplats i anslutning till det separata förrådet.
 • Uppvärmning Frånluftsvärmepump
 • Balkong/Uteplats Mark i anslutning till bostadsrätten. Uteplatser och trädgård ingår i upplåtelsen av bostadsrätten.

Planlösning

Mysig och barnvänlig trädgård med flertalet soliga uteplatser, gräsmatta, häck, grind samt en stensatt gång som leder fram till entrén. Välkomnande entré med klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter. Trevligt och funktionellt kök i vinkel med fina fönster mot entrésidan. Vita köksluckor och rostfria vitvaror. Generösa arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen.

Köket är öppet mot det härliga vardagsrummet med dess generösa takhöjd. Stora fönsterpartier med utsikt över den vackra och gröna omgivningen. Vardagsrummet rymmer plats för soffgrupp samt en trevlig matplats invid vackert fönsterparti. Vardagsrummet är utrustat med en braskamin som bidrar till hemmets varma och trivsamma atmosfär.

Våningsplanet rymmer även ett helkaklat badrum med klinkergolv och fönster i anslutning till entrén. Badrummet är utrustat med dusch, wc, tvättställ, handdukstork, värmegolv samt spotlights med dimmer.

Trappan leder upp till bostadens övre våningsplan respektive ner till bostadens nedre våningsplan. Stort och härligt rum på övre plan utrustat med två takfönster samt ett fint fönster på gaveln som ger ett fint ljusinsläpp. Rummet nyttjas idag som ett härligt masterbedroom men kan med fördel nyttjas som ytterligare ett sällskapsrum, lekrum, bibliotek alternativt gästrum. Separat förråd alternativt klädkammare.

Bostadens nedre våningsplan rymmer tre härliga och rogivande sovrum, samtliga med fint ljusinsläpp. Två av sovrummen är utrustade med glasade altandörrar som leder ut till den generösa uteplatsen vackert belägen mot den tysta och fridfulla baksidan. Stor altan med plats för både matgrupp, loungemöbler, grill, krukor och lyktor. Badrum utrustat med bastu, tvättställ, wc, handdukstork och värmegolv. Mindre intilliggande tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Rymligt förråd under trappan.

Ekonomi

7 500 000 kr/bud. Avgift 5 390 kr/mån. Pantsättningsavgift uppgår till 476 kr. Driftkostnad är ca 2 000 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 2 000 kr. I avgiften ingår vatten och sophämtning & förråd. El debiteras ut till varje lägenhet kvartalsvis baserat på den el man har förbrukat. Andel i föreningen är 16.67%. Andel av årsavgiften är 16.67%.

Bostadsrättsförening

Brf Killinge Park. Föreningen beskattas som bostadsrättsförening. I föreningen finns 6 lägenheter.

Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Lidingö Björkhagen 4 och 5. Fastigheterna förvärvades år 2008. På fastigheterna står två bostadshus med sammanlagt sex radhuslägenheter vilka samtliga upplåtits med bostadsrätt. Utöver de två bostadshusen äger föreningen även en förrådsbyggnad uppdelad i sex separata förrådsutrymmen. Varje lägenhet har tillgång till ett förrådsutrymme.

Föreningen/styrelsen har inte diskuterat någon förändring av avgifterna. Föreningen reserverar sig dock mot eventuella extraordinära händelser i nuvarande energikris och räntemarknad som ligger utanför föreningens kontroll.