Dalénum, Prismastigen 6

Bostadsrätt 104 kvm
12 750 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Therese Klockare på 070-735 99 22 alternativt therese@klockare.se..
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Varmt välkomna till eftertraktade och nyproducerade Fyrtornet attraktivt beläget närmast vattnet på kajkanten i Dalénum. Med ett högt och storslaget läge på 20:e våningen ligger denna fantastiska våning med magnifik panoramautsikt över Saltsjön och Stockholms vackra inlopp. Våningen präglas av dess extraordinära och vidsträckta utsikt över vattnet, det rika båtlivet och den vackra omgivningen med Kaknästornet, Globen, Frihamnen, Fjäderholmarna och Blockhusudden i blickfånget. Stilrena och påkostade materialval. Generösa, öppna och väldisponerade sällskapsytor, ljus och rymd samt fina fönsterpartier med ett härligt ljusinsläpp. 104 trivsamma kvadratmeter fördelade på 4 rum och kök. Våningen kan med enkla medel göras om till en våning om 3 rum och kök för den som önskar ännu större sällskapsytor. Våningen smyckas av en rund, spektakulär och inglasad balkongen med milsvid och hänförande utsikt över vattnet och den vackra omgivningen.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 2019/2020
 • Lägenhetsnr 32903
 • Våningsplan 20 av 22
 • Boarea 104 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
 • Avgift 5 688 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet TV, IP-telefoni och bredband via Telia Triple Play, 220 kr/mån. Redovisas separat på hyresavin.
 • Bilplats Parkeringsplats med laddstolpe i externt garage, 2 000 kr/mån. Parkeringsplats utan laddstolpe i det externa garaget, 1 250 kr/mån. Parkeringsplats med laddstolpe under lamellhuset 2 300 kr/mån.
 • Uppvärmning Vattenburet radiatorsystem, fjärrvärme

Planlösning

Stilrent och påkostat kök med öppen planlösning mot den rymliga matplatsen och det stora och trivsamma vardagsrummet. Rymlig matplats invid stort fönsterparti med milsvid utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Gott om förvaringsutrymmen, bra arbetsytor samt full maskinell utrustning. Ljust och härligt vardagsrum med generösa ytor och magnifika fönsterpartier som vetter mot vattnet och den vackra strandpromenaden. Utgång från kök och vardagsrum till den runda, spektakulära och inglasade balkongen som vetter mot vattnet och Stockholms vackra inlopp. Utsikten här är storslagen!

Ljuvligt masterbedroom med milsvid utsikt över Saltsjön och Stockholms inlopp. Sovrummet är utrustat med en hel garderobsvägg med skjutdörrar. I anslutning till sovrummet finns det även en klädkammare som även kan nyttjas som förråd. Ytterligare två härliga sovrum som vetter mot vattnet. Dessa kan med fördel nyttjas som gästrum alternativt kontor. Båda sovrummet rymmer garderober med skjutdörrar.

Stilrent badrum utrustat med badkar, takdusch, handfat och wc. Badrummet rymmer även tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Separat wc utrustad med tvättställ och wc. Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för ytterkläder i rymlig garderob med skjutdörrar.

Ett unikt tillfälle att förvärva en nyproducerad och mycket eftertraktad lägenhet attraktivt belägen närmast vattnet och den härliga strandpromenaden. I området finns trevliga restauranger, caféer samt ett glasscafé. Gångavstånd till Lidingös saluhall. Nära till vackra grönområden, badplatser och motionsspår. Omedelbar närhet till mataffärer, apotek, café, gym, skolor, förskolor och bra kommunikationer. Området präglas av dess exceptionella läge och fina utsikt över Saltsjön och Stockholms inlopp och trafikeras frekvent av pendlarbåten som leder till bl a Frihamnen, Ropsten, Nacka Strand och Nybroplan.

Varmt välkomna till Lidingös nya landmärke på Prismastigen 6 och denna fantastiska våning attraktivt belägen närmast vattnet i Fyrtornet på Dalénums vackra kajkant.

Gemensamma utrymmen

Cykelförråd i källarplan i punkthuset. Nätförråd i källaren. Barnvagnsförråd, rullstolsförråd och styrelserum. Postboxar placerade i entrén i trapphuset.

Ekonomi

12 750 000 kr/bud. Avgift 5 688 kr/mån. I avgiften ingår värme samt förråd. Övrig driftkostnad är ca 550 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 300 kr, försäkring 200 kr, vatten/avlopp 50 kr. Säljaren har ej själv bott i lägenheten varför driftkostnaderna som har angetts utgår från schablon. Andel i föreningen är 0.86%. Uppgift om andel av årsavgift har ej gått att få fram. Bostadsrätten är inte pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Fyrtornet Dalénum. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 129 lägenheter.

Bostadsrättsföreningen Fyrtornet Dalénum består av totalt 129 bostäder fördelat på två hus, lamellhuset med två trapphus är 8 våningar högt och punkthuset är 22 våningar högt.

Teknisk och ekonomisk förvaltning via JM@Home.

Med sina 22 våningar vid vattnet och vackra former signerade Wingårdh arkitektkontor är höghuset Fyrtornet Lidingös nya landmärke. Här bor man några meter från Saltsjöns vatten med panoramautsikt mot Saltsjön, Djurgården och Kaknästornet. De runda och inglasade hörnbalkongerna ser till att höghuset får en arkitektur som sticker ut.

Några minuter bort ligger Dalénums brygga där man kliver av och på pendelbåtlinjen som går mellan Nybroplan och Frihamnen. Här har man kajpromenaden med dess soldäck och trevliga folkliv. Väster om ligger AGA-parken, utformad av Ulf Nordfjell, en av Sveriges främsta landskapsarkitekter.

Varmt välkomna till Lidingös nya landmärke och denna fantastiska våning attraktivt belägen närmast vattnet i Fyrtornet på Dalénums vackra kajkant.

Var vänlig ta del av årsredovisning, stadgar samt ekonomisk plan för mer information.