Gåshaga Pirar, Norra Hamnpromenaden 3

Bostadsrätt 104 kvm
10 750 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Unikt tillfälle att förvärva detta synnerligen exklusiva och mycket tilltalande hem om 104 kvm attraktivt beläget närmast vattnet i modern och stilren fastighet på Norra Hamnpromenaden 3 i trivsamma Gåshaga Pirar. Hemmet präglas av en extraordinär och hänförande sjöutsikt, generösa och väldisponerade öppna ytor, stora fönsterpartier, generös takhöjd samt genomgående påkostade och smakfulla materialval.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 2007
 • Lägenhetsnr 0801
 • Våningsplan 1 av 5
 • Boarea 104 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 2 rum varav 1 sovrum
 • Avgift 5 999 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Föreningen har avtal för gruppanslutning av TV, bredband och telefoni med Telia till en kostnad om 219 kr/månad, obligatorisk avgift.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 650 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Balkong/Uteplats Inglasad balkong samt uteplats i markplan ingår i upplåtelsen varvid föreningens regler för uteplats gäller.

Planlösning

Nyrenoverat, stilrent och påkostat kök med generös och härlig köksö i direkt anslutning till den rymliga och intilliggande matplatsen med utrymme för det stora sällskapet. Full maskinell utrustning, gott om köksskåp och samt generösa arbetsytor. Öppen planlösning mellan kök, matplats och lägenhetens fantastiska vardagsrum som vetter mot vattnet med utsikt över Stockholms vackra inlopp och den vackra omgivningen. Härligt vardagsrum med generösa ytor samt utgång till den stora och inglasade terrassen samt den underbara och självklara havsutsikten. Från terrassen nås den underbara lilla trädgården och den mysiga uteplatsen som vetter mot vattnet och den vackra strandpromenaden.

Våningens ljuvliga, generösa och rogivande masterbedroom vetter mot vattnet, båthamnen och den underbara, självklara och rogivande havsutsikten. Angränsande badrum med fönster, dusch, tvättställ samt wc. Badrummet rymmer även tvättmaskin samt torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Rymlig intilliggande walk-in-closet med exklusiv inredning.

I anslutning till entrén finns våningens stilrena och påkostade gästwc utrustad med ett handfat från Kosta Boda samt wc. Intilliggande walk-in-closet samt ytterligare en rymlig klädkammare som med fördel kan nyttjas som förråd.

Generös och välkomnande entré med omedelbar och underbar utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Generösa förvaringsutrymmen för ytterkläder i rymlig garderob med skjutdörrar.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö närmast vattnet och den vackra strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, badplatser, båthamnar med möjlighet till båtplats. Närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med Lidingöbanan till Ropsten samt också Waxholmsbåtarna till och från stan samt vidare ut i skärgården. Närliggande förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra.

Varmt välkommen till ett synnerligen unikt, exklusivt samt mycket tilltalande hem attraktivt beläget närmast vattnet på Norra Hamnpromenaden 3 i trivsamma Gåshaga Pirar.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal, tvättstuga i samma fastighet samt övernattningslägenhet.

Ekonomi

10 750 000 kr/bud. Avgift 5 999 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Övrig driftkostnad är ca 350 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 150 kr, försäkring 200 kr. Uppgift om andel av årsavgift har ej gått att få fram. Bostadsrätten är inte pantsatt.

Bostadsrättsförening

Gåshaga Pirar 5. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 73 lägenheter.

På fastigheten finns 5 stycken bostadshus innehållande 73 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Den totala boytan är 7 592 kvm. Föreningen registrerades 2005-03-30. Nuvarande ekonomiska plan registrerades 2006-11-16 och nuvarande stadgar registrerades 2017-08-31. Föreningen förvaltas av Storholmen Förvaltning AB.

För mer information om föreningen, se årsredovisning, stadgar samt föreningens hemsida.

Båtplatserna administreras av Genova Gåshaga. Kötiden varierar beroende på båtplatsens storlek. Kostnaden baseras på båplatsens bredd.