Gåshaga Pirar, Hamnvägen 13

Bostadsrätt 69 kvm
5 200 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Eftertraktad, nyrenoverad och mycket väldisponerad 2:a (möjlig 3:a) om 69 kvm med trivsamt och eftertraktat läge nära vattnet på trevliga Hamnvägen 13 i Gåshaga Pirar. Lägenheten präglas av generösa och väldisponerade ytor, ljus och rymd, stora fönsterpartier samt stilrena och påkostade materialval. Härlig balkong med morgonsol samt ljuvlig terrass i markplan med kvällssol. Möjlighet till båtplats.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Lägenhetsnr 6311
 • Våningsplan 1 av 5
 • Boarea 69 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 2 rum varav 1 sovrum
 • Avgift 3 489 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Fiber, leverantör Telia. 300 kr/mån. Obligatorisk avgift.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Balkong/Uteplats Den stensatta terrassen ingår i upplåtelsen av bostadsrätten, varvid föreningens regler avseende uteplatser gäller.

Planlösning

Synnerligen tilltalande lägenhet om 69 kvm attraktivt belägen i modern och stilren fastighet med eftersökt och sjönära läge på trivsamma Hamnvägen 13 i eftertraktade Gåshaga Pirar.

Stilrent och påkostat kök från italienska Binova. Öppen planlösning mot lägenhetens rymliga matplats och trivsamma vardagsrum. Trivsamt kök med bra arbetsytor samt full maskinell utrustning. Härligt och ljust vardagsrum med generösa ytor och fantastiska fönsterpartier. Vardagsrummets vägg smyckas av en platsbyggd bokhylla i ask. Glasad altandörr leder ut till lägenhetens härliga och längsgående balkong samt den stensatta terrassen i markplan. Uteplatsen är omgärdad av vacker grönska. Här njuter man av sol eftermiddag och kväll. Ett härligt och rogivande sovrum med utgång till lägenhetens längsgående balkong med sol morgon och förmiddag. Här njuter man av den fina utsikten över vattnet och Stockholms vackra inlopp. Ljust badrum med fönster. Badrummet är utrustat med badkar, tvättställ, wc, tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för ytterkläder samt separat rymlig klädkammare med inredning från italienska Lema. I hallen finns det en inbyggd och dekorativ bokhylla. Genomgående enstavigt ekgolv i en ljus och stilren nyans.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, caféer, badplatser, båthamnar med möjlighet till båtplats. Närliggande vackra grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer, förskolor, skolor, mataffärer, gym samt mindre närcentra. Varmt välkommen till ett ljuvligt boende endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Ekonomi

5 200 000 kr/bud. Avgift 3 489 kr/mån. I avgiften ingår kallvatten. Andel av årsavgiften är 0.67454%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Gåshaga Pirar 1. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 102 lägenheter. Bostadsrättsföreningen har 3 lokaler.

På fastigheten finns 12 bostadshus som innehåller 94 lägenheter och fyra parhus med sammanlagt åtta lägenheter vilket innebär totalt 102 lägenheter vilka samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 12 273 kvm varav 12 011 kvm utgör lägehetsyta och 262 kvm utgör lokalyta.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

För mer information om föreningen, se årsredovisning, stadgar samt föreningens hemsida.

Båtplatserna administreras av Genova Gåshaga. Kötiden varierar beroende på båtplatsens storlek. Kostnaden baseras på båplatsens bredd.