Rudboda, Flädertunet 8

Radhus 145 + 25 kvm
7 250 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Eftertraktat, välplanerat och mycket rymligt gavelradhus attraktivt beläget på lugna och barnvänliga Flädertunet 8 i trivsamma Rudboda. Radhuset präglas av generösa, öppna och väldisponerade sällskapsytor, stilrena, påkostade och smakfulla materialval, ljus och rymd. Fin trädgård med härliga, insynsskyddade och soliga uteplatser.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i omtyckta och barnvänliga kvarter med omedelbar närhet till härliga Elfvikslandet, Fågelöudde, Bosön, trevliga promenadstråk, vackra grönområden, fina badplatser och bryggor samt närhet till mataffär, bra kommunikationer, lekplatser, förskolor och skolor.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Fläderbäret 6
 • Adress Flädertunet 8
  181 48 Lidingö
 • Boarea 145 kvm. Areauppgifter enligt mätning.
 • Biarea 25 kvm
 • Antal rum 7 rum, varav 5 sovrum.
 • Byggnad Radhus, 2 plan varav 1 i souterräng.
 • Byggår 1975
 • Uppvärmning Direktverkande el 
 • TV Fiber samt IPTV från Telia.
 • Bilplats Garage med plats för en bil samt en parkeringsplats i anslutning till garaget.
 • Energideklaration Energiklass F, energiprestanda 116 kWh/m² år.
  Status: Energideklaration är utförd
  Datum: 2018-02-20
 • Servitut Gemensamhetsanläggning Lidingö Lidingö GA:1, Lidingö Lidingö GA:2 Planbestämmelser (1974-02-06).

Planlösning

Ljust och fint kök öppet mot den stora matplatsen samt den härliga uteplatsen på husets mysiga och insynsskyddade framsida. Solig och stensatt uteplats med plats för loungemöbler, matgrupp, solstolar, grill, krukor och lyktor. Grå köksluckor, beslag i mässing, snygg köksbänk och fint bistrokakel på väggen. Gott om köksskåp, bra arbetsytor samt full maskinell utrustning.

Trivsamt vardagsrum med generösa sällskapsytor och stora fönsterpartier. Från vardagsrummet nås den underbara och soliga altanen på husets insynsskyddade gavel som vetter mot den gröna och fina allmänningen. Den mysiga balkongen som även den nås från vardagsrummet har fin morgonsol och vetter mot den gröna och fina baksidan. Matsalsdel med plats för det stora sällskapet invid vackert fönsterparti. Entréplanet rymmer även ett sovrum som med fördel kan nyttjas som gästrum, arbetsrum eller lekrum.

Trappan leder ned till husets privata våningsplan som rymmer ett stort sällskapsrum med utgång till trädgården och den fina uteplatsen på baksidan. Våningsplanet rymmer även tre härliga och lättmöblerade sovrum med fint ljusinsläpp varav det ena sovrummet har hela fyra meter i takhöjd samt också en separat dörr som leder ut till den gröna, fridfulla och mysiga baksidan. Ytterligare ett rum som med fördel kan nyttjas som sovrum, spelrum, biorum alternativt inredas till en stor walk in closet. Helkaklat badrum utrustat med dusch, tvättställ och wc. Funktionell och rymlig tvättstuga med fönster samt goda förvaringsutrymmen. Tvättstugan rymmer även fastighetens teknik.

Välkomnande entré med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Stilrent och påkostat badrum med fönster. Badrummet är utrustat med industridesignade och svartlackade duschväggar i rostfritt stål och säkerhetsglas, tvättställ samt wc. Spegelskåp, spotlights i tak samt golvvärme.

Mysig och insynsskyddad uteplats i anslutning till entrén. Angränsande förråd med gott om plats för förvaring av trädgårdsredskap, cyklar, barnvagnar samt allt övrigt. Förrådet kan även inredas till ett extra sovrum för den som önskar. Fasaden är utrustad med välplacerad och dekorativ belysning samt markiser för ett optimalt inomhusklimat.

Varmt välkommen till ett eftertraktat gavelläge på trevliga Flädertunet 8 i trivsamma och barnvänliga Rudboda endast 15 minuter från Stockholms innerstad.

Tomt

Tomtarea 353 m² (friköpt).

Byggnadssätt

Grund: Suterräng. Stomme: Betong & trä. Bjälklag: Betong. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betongpannor. Utv Plåtarbeten: Målad galvaniserad plåt. Fönster: 2-glasfönster. Ventilation: Självdrag. Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp.

Ekonomi

7 250 000 kr/bud. Taxeringsvärdet är 5 990 000 (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 440 000 kr. Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd. Värdeår 1976. Driftkostnaden är ca 39 076 kr/år och fördelas enligt följande: försäkring 6 800 kr, samfällighet 9 276 kr, uppvärmning 17 000 kr, vatten/avlopp 6 000 kr. I kostnaden för uppvärmning ingår även kostnaden för hushållsel. I avgiften till samfälligheten ingår sophämtning, sommar- och vinterunderhåll, tv- och fiberanslutning (100 Mbit).

Renoveringar

2018 Badrummet på entréplanet renoverades.
2018 Ny diskbänk, köksho, köksblandare samt diskmaskin. Nya strömbrytare och spotlights ovanför diskbänk.
2018 Nytt golv i kök, vardagsrum, arbetsrum och sällskapsrum.
2018 Tak i vardagsrum och tvättstuga målades.
2018 Ny toalett installerades nedre badrum.
2018 Ny ventilation installerades nedre badrum.
2018 Nya taklister och nya dörrar i hela huset.
2018 Bytt till oljefyllda radiatorer.
2018 Nya elkontakter, vägguttag och strömbrytare med dimmer.
2017 Trappan målades om samt nya trappsteg i vitlaserad ek.
2009 Trädgården kompletterades med en stensatt uteplats på framsidan. Mur byggdes och buxbom planterades. Rabatt med vit singel framför förråd och framför entrésidan.