Gåshaga / Killinge, Björkhagsstigen 2B

Bostadsrätt 104 kvm
6 450 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Planlösning

Mjukt inbäddad i lummig grönska ligger detta väldisponerade och yteffektiva radhus om 104 kvm fördelade på tre trivsamma våningsplan. Modern och stilren fastighet med byggår 2011. Naturnära och eftersökt läge på härliga Björkhagsstigen 2B attraktivt beläget i trivsamt och barnvänligt villaområde. Huset präglas av ljus och rymd tack vare husets härliga takhöjd samt generösa fönsterpartier. Stilrena och påkostade materialval samt goda förvaringsutrymmen. Mysig trädgård med flertalet soliga och insynsskyddade terrasser som fridfullt vetter mot den vackra och fridfullt intilliggande skogen. Föreningen är i slutskedet av att färdigställa byggnation av en gemensam pool om 4x8 meter med tillhörande soldäck samt utedusch. Till bostaden hör två parkeringsplatser varav en med uttag för motorvärmare. Bostaden med dess lugna och eftersökta läge är magnifikt belägen med ett idylliskt och naturnära läge i utkanten av Gåshaga Strands villaområde med omedelbar närhet till Ekholmsnäs och Långängens naturreservat.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättsradhus
 • Byggår 2011
 • Lägenhetsnr 2
 • Våningsplan Bottenvåning
 • Boarea 104 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 4 rum och kök.
 • Avgift 4 000 kr/mån
 • Bilplats Två parkeringsplatser.
 • Uppvärmning El via värmepump
 • Balkong/Uteplats Altaner om ca 40 m² ingår i upplåtelsen av bostadsrätten

Planlösning

Mysig och barnvänlig trädgård med flertalet soliga och insynsskyddade uteplatser fridfullt belägna intill den vackra och fridfulla skogen. Entré med klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter. Trevligt och funktionellt kök i vinkel med fönster mot entrésidan. Vita köksluckor och rostfria vitvaror. Generösa arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen.

Köket är öppet mot det luftiga vardagsrummet med dess generösa takhöjd. Stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp samt utsikt över den vackra omgivningen. Vardagsrummet är utrustat med en braskamin som bidrar till husets varma, härliga och hemtrevliga atmosfär.

Helkaklat badrum med klinkergolv och fönster i anslutning till entrén. Badrummet är utrustat med dusch, wc, tvättställ, handdukstork, värmegolv samt spotlights med dimmer.

Trappan leder upp till bostadens övre våningsplan respektive ner till bostadens nedre våningsplan. Stort och härligt rum på övre plan med två takfönster som ger ett fint ljusinsläpp. Rummet kan med fördel nyttjas som ytterligare ett sällskapsrum, masterbedroom, arbetsrum, bibliotek alternativt gästrum. Separat förråd/klädkammare.

Husets nedre våningsplan rymmer två bra och lättmöblerade sovrum, samtliga med fint ljusinsläpp. Båda sovrummen med glasade altandörrar som leder ut till den härliga uteplatsen mot den lugna, tysta och vackra baksidan. Angränsande och generös walk in closet. Badrum med dusch, tvättställ, wc, handdukstork och värmegolv. Mindre separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Stort förråd under trappan med goda förvaringsutrymmen.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i idylliska och barnvänliga villakvarter med omedelbar närhet till Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, Gåshaga och dess trevliga promenadstråk längs vattnet, vackra grönområden, badplatser, båthamnar, motionsspår, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till flera restauranger, caféer, bageri, mataffärer, lekplatser, bra kommunikationer, skolor och dagis. Varmt välkommen till ett perfekt boende endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Ekonomi

6 450 000 kr/bud. Avgift 4 000 kr/mån. I avgiften ingår vatten, bredband & förråd. Övrig driftkostnad är ca 936 kr/mån och fördelas enligt följande: försäkring 216 kr, uppvärmning 720 kr. Andel i föreningen är 33.33%. Andel av årsavgiften är 33.33%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Gåshaga Park. Föreningen beskattas som . I föreningen finns 3 lägenheter.

Föreningen består av 3 radhus med adress Björkhagsstigen 2A, B och C som tillsammans äger fastigheten Lidingö 12:62 med tomtareal om 1 114 kvm.