Mölna, Tykövägen 20C

Bostadsrätt 77 kvm
6 550 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Unikt tillfälle att förvärva denna synnerligen exklusiva, arkitektritade och mycket trivsamma takvåning (penthouse) i absolut toppskick, magnifikt belägen på strandnära tomt framför vattnet på lugna och fina Tykövägen 20C. Våningen, inbäddad av härlig grönska, är högt och fritt belägen med en enastående vacker och hänförande vidsträckt utsikt över vattnet, Stockholms inlopp, Fjäderholmarna och den vackra omgivningen.

Generös totalyta om 77 kvm fördelade på två trevliga våningsplan med genomgående exklusiva, påkostade och stilrena materialval, härliga sällskapsytor som vetter mot vattnet, ljus och rymd, stora fönsterpartier, snygg fungerande öppen spis samt en mycket tilltalande planlösning. Den generösa, soliga och insynsskyddade terrassen vetter mot vattnet och den härliga och mycket välskötta trädgården, vackra gamla ekar och den fina strandpromenaden i Mölnas underbara och eftertraktade villakvarter.

Ett härligt, inbjudande och smakfullt boende med en underbar känsla av ljus och rymd, enastående vacker havsutsikt samt synnerligen eftertraktat läge i en ljuvlig och havsnära miljö intill strandpromenaden, härliga promenadstråk, vackra grönområden, fina naturreservat, badplatser och båthamnar. Bra kommunikationer samt närliggande båtförbindelser till Stockholms innerstad, Waxholm och vidare ut i skärgården. Närliggande förskolor, skolor, mataffärer samt all övrig och önskvärd service. Varmt välkommen till ett extraordinärt boende på Tykövägen 20C i eftertraktade Mölna endast 10 minuter från Stockholms innerstad.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 1961-1963
 • Lägenhetsnr 1
 • Våningsplan 2 av 2
 • Boarea 77 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 3 rum och kök, varav 2 sovrum.
 • Avgift 4 213 kr/mån
 • Internet Fiber.
 • Bilplats Garageplats går att hyra för 525 kr/mån. 1 parkeringsplats med motorvärmare ingår i månadsavgiften.
 • Energideklaration Energiprestanda 126 kWh/m² år.
 • Uppvärmning Bergvärme (vattenburen golvvärme)

Planlösning

Våningen är attraktivt och fridfullt belägen med ett högt och fritt läge intill Mölnas vackra strandpromenad. Våningens fantastiska och generösa vardagsrum smyckas av dess vackra stavparkett i ek, dess stora fönsterpartier som vetter mot vattnet, den vackra omgivningen och den underbara, självklara och rogivande havsutsikten. Glasade skjutdörrar leder ut till den ljuvliga och soliga terrassen som även den vetter mot vattnet. Stilrent och mycket påkostat kök från Poggenpohl med goda förvaringsutrymmen, generösa arbetsytor samt full maskinell utrustning från Gaggenau. Köket är öppet mot det härliga vardagsrummet och den rymliga matplatsen och den hänförande utsikten över Lilla Värtan, Stockholms inlopp och det rika båtlivet. Öppna, lättmöblerade och generösa ytor med plats för det stora sällskapet. Vardagsrummets öppna spis bidrar till våningens varma, trivsamma och härliga atmosfär.

Våningens rofyllda masterbedroom är tyst och lugnt beläget med fin utsikt över vattnet samt direktaccess till den fantastiska terrassen mot vattnet. Stilrent och påkostat badrum utrustat med badkar, dusch, tvättställ, wc, tvättmaskin samt torktumlare. Våningen rymmer ytterligare ett rymligt sovrum som med fördel kan nyttjas som arbetsrum, bibliotek alternativt gästrum.

Välkomnande entré med goda avhängningsmöjligheter i rymlig garderob. Stort separat förråd med mycket goda förvaringsmöjligheter.

Varmt välkommen till ett extraordinärt boende på Tykövägen 20C i eftertraktade Mölna endast 10 minuter från Stockholms innerstad.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd och källarförråd.

Ekonomi

6 550 000 kr/bud. Avgift 4 213 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, fiber & förråd. Övrig driftkostnad är ca 550 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 550 kr. Andel i föreningen är 11.42%. Uppgift om andel av årsavgift har ej gått att få fram. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Mölna Strand. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 5 lägenheter.

Bostadsrättsföreningen registrerades 2005-03-09. Nuvarande ekonomiska plan registrerades 2006-04-12 och nuvarande stadgar 2012-05-03 hos Bolagsverket. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen har fem medlemmar. Ekonomisk och teknisk förvaltning har skötts av föreningen.

Fastigheten byggdes på 1960-talet som en av Lidingös mest exklusiva privatbostäder. Fastigheten är byggd i solida material som sten och betong. År 2006 gjordes fastigheten om till en bostadsrättsförening med fem exklusiva våningar utrustade med mycket påkostade materialval, exklusiva kök och badrum.