Elfvik, Elinshällsvägen 15A

Bostadsrätt 99 kvm
9 600 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Mjukt inbäddad i lummig grönska ligger detta magnifika och sjönära hem attraktivt beläget invid vattnet på vackra Elfvikslandet med den eftersökta adressen Elinshällsvägen 15A. Här njuter man av den underbara, omedelbara och hänförande utsikten över vattnet och glittrande Hustegafjärden. Varmt välkomna till ett härligt, inbjudande och smakfullt hem med magnifika panoramafönster mot vattnet och den vackra omgivningen.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 1968
 • Lägenhetsnr 7
 • Våningsplan 1 av 2
 • Boarea 99 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
 • Avgift 3 320 kr/mån
 • Internet Fiber, 400 kr/mån.
 • Bilplats Parkeringsplats med laddstolpe ingår.
 • Balkong/Uteplats Altanen ingår i upplåtelsen.

Planlösning

Ljuvligt vardagsrum med magnifikt fönsterparti och underbar utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Genom de skjutbara fönsterpartierna njuter man av årstidernas vackra skiftningar. Utgång till den härliga terrassen i söder med gott om plats för utemöbler, grill krukor och lyktor. Här njuter man av den vackra utsikten över vattnet och precis intill ligger föreningens brygga med båtplatser samt den lilla och mysiga sandstranden.

Trivsamt kök öppet mot den rymliga matplatsen samt det härliga vardagsrummet. Full maskinell utrustning, gott om förvaringsutrymmen samt bra arbetsytor. Rymlig matplats med plats för det stora sällskapet. Underbar utsikt över glittrande Hustegafjärden från både kök, matplats och vardagsrum.

Våningsplanet rymmer även ett rymligt sovrum samt en intilliggande gästwc med vackert marmorgolv.

Dekorativ och stilren spiraltrappa leder upp till hemmets övre våningsplan. Ljuvligt masterbedroom med underbar utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Sovrummet är utrustat med ett magnifikt och skjutbart panoramafönster samt en fransk balkong. Utsikten här är ljuvlig och måste upplevas!

Stilrent intilliggande badrum utrustat med badkar, handfat samt tvättmaskin. Vita kaklade väggar och vackert marmorgolv. Mycket goda förvaringsutrymmen längs övre hallens hela vägg.

Våningsplant rymmer ytterligare ett rymligt och rogivande sovrum med utgång till härlig balkong. Intilliggande wc utrustad med wc och handfat samt vita kaklade väggar och vackert marmorgolv.

Välkomnande och trevlig entré med omedelbar utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Hallen är utrustad med goda förvaringsutrymmen. Till bostadsrätten hör två förråd.

Ett unikt tillfälle att förvärva ett synnerligen tilltalande och eftertraktat livsstilsboende på idylliska, vackra och härliga Elfvikslandet nära den fina strandpromenaden med badplatser och bryggor. Närhet till mataffär, bra kommunikationer, förskolor och skolor. Varmt välkomna till ett extraordinärt boende endast 15 minuter från Stockholms innerstad.

Ekonomi

9 600 000 kr/bud. Avgift 3 320 kr/mån. I avgiften ingår vatten, sophämtning och förråd. Övrig driftkostnad är ca 2 108 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 1 666 kr, försäkring 442 kr. Andel i föreningen är 9.04%. Uppgift om andel av årsavgift har ej gått att få fram. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Ekudden 1. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 11 lägenheter.

Brf Ekudden 1 består av fastighet med ursprung från 1967. Fastigheten är ritad av Tengbom Arkitektkontor. År 2003 byggdes fastigheten om till nuvarande standard och innehåller idag 11 lägenheter med bostadsrätt.

Föreningen ingår i en bryggsamfällighet tillsammans med intilliggande kedjehus. Det finns 8 båtplatser vid bryggan varav två tillhör Brf Ekudden 1, övriga 6 platser tillhör intilliggande kedjehus.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1100 kr i överlåtelsavgift. Betalas av köparen. Pantsättningsavgift om 1 % av gällande prisbasbelopp debiteras per pant.