Gåshaga Pirar, Slipvägen 8

Bostadsrätt 112 kvm
9 750 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktad lägenhet attraktivt belägen närmast vattnet på trivsamma Slipvägen 8 i Gåshaga Pirar. Lägenheten präglas av dess magnifika utsikt över vattnet, Stockholms inlopp och den vackra omgivningen. Stor inglasad balkong med fantastisk havsutsikt samt ytterligare två längsgående balkonger, även dessa med underbar utsikt över vattnet. Ljuvlig uteplats i markplan med utsikt över Stockholms vackra inlopp, strandpromenaden och båthamnen. Ett unikt tillfälle att förvärva ett av Gåshaga Pirars absolut bästa lägen närmast vattnet, den vackra strandpromenaden och båthamnen. Möjlighet till båtplats!

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljhus
 • Byggår 2001
 • Lägenhetsnr 1101
 • Våningsplan 1 av 5
 • Boarea 112 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
 • Avgift 4 888 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Fiber, leverantör Telia. 219 kr/mån. Obligatorisk avgift.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Balkong/Uteplats Inglasad balkong, två längsgående balkonger samt en stensatt uteplats i markplan ingår i upplåtelsen.

Planlösning

Lägenheten präglas av dess extraordinära och vidsträckta utsikt över vattnet och den vackra omgivningen med Stockholms inlopp i blickfånget. Trivsamma, öppna och väldisponerade sällskapsytor, ljus och rymd, generös takhöjd och fina fönsterpartier.

Trevligt och nyrenoverat kök med öppen planlösning mot lägenhetens rymliga matplats och trivsamma vardagsrum. Härligt vardagsrum med generösa ytor och magnifika fönsterpartier som vetter mot vattnet och det rika båtlivet utanför. Trevligt kök med gott om förvaringsutrymmen, bra arbetsytor samt full maskinell utrustning. Utgång till lägenhetens stora och inglasade balkong som vetter mot vattnet med utsikt över Stockholms vackra inlopp. Utsikten här är ljuvlig!

Två härliga och rogivande sovrum med utgång till en varsin längsgående balkong varav den ena har morgon- och förmiddagssol och den andra eftermiddags- och kvällssol. Uteplats i markplan omgärdad av vacker grönska. Här njuter man av lugnet och den fina utsikten över vattnet. Angränsande badrum utrustat med badkar för sköna och avkopplande stunder. Separat tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Intilliggande separat gästwc utrustad med handfat, toalett och dusch.

Välkomnande och rymlig entré med omedelbar utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Rymlig klädkammare som idag är inredd och nyttjas som ett trevligt arbetsrum. Glasad altandörr leder ut till den längsgående balkongen med utsikt över vattnet och båthamnen.

Ett unikt tillfälle att förvärva en mycket tilltalande och eftertraktad lägenhet i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan men också vidare ut i skärgården. Bra förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra. Varmt välkommen till ett underbart boende endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, övernattningslägenhet, soprum och tvättstuga.

Ekonomi

9 750 000 kr/bud. Avgift 4 888 kr/mån. Pantsättningsavgift uppgår till 483 kr. I avgiften ingår kallvatten. Uppgift om andel av årsavgift har ej gått att få fram.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Gåshaga Pirar 1. Föreningen beskattas som bostadsrättsförening. I föreningen finns 102 lägenheter.

På fastigheten finns 12 bostadshus som innehåller 94 lägenheter och fyra parhus med sammanlagt åtta lägenheter vilket innebär totalt 102 lägenheter vilka samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 12 273 kvm varav 12 011 kvm utgör lägehetsyta och 262 kvm utgör lokalyta.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

För mer information om föreningen, se årsredovisning, stadgar samt föreningens hemsida.

Styrelsen har i nuläget inte planerat någon avgiftshöjning. Dock kommer styrelsen troligen besluta om ökad debitering av förbrukningsavgifterna så att kostnaderna överensstämmer bättre med respektive medlems förbrukningsvärden. Denna ökning på avgiftsavierna kan komma att gälla redan för kvartal 4 i år.