Torsvik, Västra Norevägen 10

Bostadsrätt 154 + 17 kvm
10 750 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Unikt tillfälle att förvärva denna synnerligen eftertraktade och mycket trivsamma etagevåning attraktivt belägen i Torsviks trevliga villakvarter. Våningen har en generös totalyta om 170 kvm och präglas av välbevarade och tidstypiska sekelskiftesdetaljer, vackra och spröjsade fönsterpartier, stilrena och påkostade materialval, ljus och rymd samt öppna och trivsamma sällskapsytor. Våningen är attraktivt belägen med ett högt, fritt och insynsskyddat läge i en av Torsviks vackraste sekelskiftesvillor anno 1911. Fastigheten genomgick under åren 2012-2015 en exklusiv totalrenovering.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende centralt beläget i Torsviks omtyckta och barnvänliga kvarter nära vackra grönområden, fina promenadstråk, badplatser, bryggor, båthamnar, lekparker, förskolor, skolor, restauranger, caféer, bagerier, mataffärer och bra kommunikationer. På nära avstånd ligger trevliga Lidingö centrum med all önskvärd service, Lidingövallen, Bosön, Grönsta, Kyrkvikens småbåtshamn, golfbana, skidbacke samt fina motionsspår.

Varmt välkomna till Västra Norevägen 10 och ett alldeles underbart boende attraktivt beläget endast 10 minuter från Stockholms innerstad.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 1911
 • Lägenhetsnr 1001
 • Våningsplan 0 av 3
 • Boarea 154 kvm. Areauppgifter enligt mätning.
 • Biarea 17 kvm
 • Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
 • Avgift 6 160 kr/mån
 • TV Fiber via Telia, 249 kr/mån.
 • Bilplats Det finns möjlighet att hyra en parkeringsplats till en kostnad om 600 kr/mån. Det finns 6 parkeringsplatser i föreningen.
 • Uppvärmning Bergvärme
 • Balkong/Uteplats Altan om ca 7 kvm ingår i upplåtelsen.

Planlösning

Våningens övre plan rymmer hemmets underbara kök. Fina pardörrar leder ut till den mysiga uteplatsen som vetter mot den fina trädgården som enkelt nås via trappan. Här njuter man av härliga stunder från tidig vår till sen höst. Stort och härligt kök med köksö, generösa arbetsytor i carraramarmor, goda förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning. Generös intilliggande matsal med plats för det stora sällskapet förbinder köket och vardagsrummet. Ljuvligt vardagsrum med vackra fönsterpartier med utblick över den fina omgivningen. Våningens generösa takhöjd bidrar till hemmets trevliga rymd och trivsamma känsla. Våningsplanet rymmer även två härliga och rogivande sovrum. Det ena sovrummet är utrustat med en rymlig klädkammare samt mycket goda förvaringsutrymmen i flertalet garderober. Stilrent och påkostat badrum med fina materialval. Badrummet är utrustat med dusch, handfat och wc.

Den vackra och breda trappan som förbinder våningens övre och sociala våningsplan, leder ner till det privata entréplanet och våningens andra sällskapsrum. Trivsamt sällskapsrum utrustat med en braskamin som bidrar till våningens varma och trivsamma atmosfär. Entréplanet rymmer ytterligare ett härligt sovrum med fina fönsterpartier i två väderstreck. Sovrummet kan med fördel nyttjas som gästrum, arbetsrum, bibliotek alternativt lekrum. Exklusivt inredd spaavdelning utrustad med badkar, dubbla handfat, dusch samt ångbastu. Rymlig tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, tvättbänk med ho samt goda förvaringsutrymmen. Husets stora och välkomnande entré ger ett varmt och härligt första intryck. Hallen är utrustad med mycket goda förvaringsutrymmen i flertalet rymliga garderober med gott om plats för ytterkläder samt annan förvaring. Hela våningsplanet är smyckat med ett vackert kalkstensgolv från Öland. Vattenburen golvvärme bidrar till komfort samt en varm och skön känsla.

Våningen har genomgående exklusiva materialval, praktiska, stilrena och påkostade lösningar, ljusa ytskikt, vackra golv samt goda förvaringsutrymmen. Våningen är även utrustad med ett larm och entrédörren är utrustad med ett kodlås från Yale Doorman.

Välskött trädgård med härliga gräsytor, planteringar, buskar, häckar, vackra träd, fina stensättningar och soliga uteplatser. Den fina trädgården sköts om och nyttjas gemensamt av föreningens medlemmar. Trädgården omgärdas av ett staket. Generös uppfart med rymliga parkeringsplatser för föreningens medlemmar.

En synnerligen eftertraktad och påkostad etagevåning attraktivt belägen i en vacker och mycket välskött sekelskiftesvilla med omedelbar närhet till den härliga naturen.

Varmt välkomna till trevliga Västra Norevägen 10 belägen i Torsviks trivsamma och idylliska villakvarter endast 10 minuter från Stockholm innerstad.

Ekonomi

10 750 000 kr/bud. Avgift 6 160 kr/mån. I avgiften ingår värme, varmvatten & förråd Andel i föreningen är 26.86%. Andel av årsavgiften är 26.86%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Villa Skuggan. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 4 lägenheter.

Fastigheten är bebyggd med ett bostadshus om fyra bostadslägenheter med adress Västra Norevägen 10/Friggavägen 10. Ursprungligen var det ett parhus från 1911 som under 1950-talet byggdes om till ett flerfamiljshus med fyra lägenheter. Byggnaden ombyggdes och renoverades till nyskick under perioden 2012-2015. Under 2019 genomfördes en utbyggnad av byggnaden varmed den totala bostadsytan ökade med 26 kvm (från 607 kvm till 633 kvm). Bostadsytan är totalt 633 kvm och föreningen upplåter fyra lägenheter med bostadsrätt.

Renoveringar

2019 Utbyggnad av vardagsrum
2015 Ombyggnadsår, fastigheten genomgick en totalrenovering
2015 Stambyte