Ekholmsnäs / Killinge, Ekholmsnäsvägen 123C

Bostadsrätt 106 kvm
6 500 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Planlösning

Mjukt inbäddad i lummig grönska ligger detta väldisponerade och yteffektiva gavelradhus om 106 kvm fördelade på tre trivsamma våningsplan. Modern och stilren fastighet med byggår 2008. Naturnära och eftersökt läge på härliga Ekholmsnäsvägen 123C i trivsamt och barnvänligt villaområde. Fin utsikt över den vackra omgivningen samt en liten glimt av Kyrkviken. Bostaden präglas av ljus och rymd tack vare bostadens härliga takhöjd samt generösa fönsterpartier. Stilrena och påkostade materialval samt goda förvaringsutrymmen. Mysig trädgård med flertalet soliga och insynsskyddade terrasser som fridfullt vetter mot den vackra och gröna omgivningen. Fina gräsytor, häck, planteringar, grind samt fina stensättningar. Till bostaden hör en parkeringsplats med uttag för motorvärmare samt en gästparkeringsplats i anslutning till ett av de separata förråden. Bostaden med dess lugna och eftersökta läge är magnifikt belägen med ett idylliskt och naturnära läge invid Ekholmsnäs och Långängens naturreservat.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 2008
 • Lägenhetsnr 4:3
 • Våningsplan Bottenvåning
 • Boarea 106 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 5 rum och kök, varav 3-4 sovrum.
 • Avgift 5 390 kr/mån
 • Internet Fiber, leverantör Telia. Kostnad 429 kr/mån.
 • Bilplats Till bostaden hör en parkeringsplats i direkt anslutning till bostaden med uttag för motorvärmare samt en gästparkeringsplats i anslutning till det separata förrådet.
 • Energideklaration Energiprestanda 95 kWh/m² år.
 • Balkong/Uteplats Mark i anslutning till bostadsrätten: Uteplatser och trädgård. Ingår i upplåtelsen av bostadsrätten

Planlösning

Välkomnande och rymlig entré med dekorativt klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter. Trevligt och funktionellt kök i vinkel med fönster mot entrésidan samt fint ljusinsläpp. Vita köksluckor och rostfria vitvaror. Generösa arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen.

Köket är öppet mot det luftiga vardagsrummet med dess generösa takhöjd. Stora fönsterpartier med utsikt över den vackra omgivningen samt en liten glimt av Kyrkviken. Vardagsrummet är utrustat med en braskamin som bidrar till bostadens varma, härliga och hemtrevliga atmosfär.

Helkaklat badrum med klinkergolv och fönster i anslutning till entrén. Badrummet är utrustat med dusch, wc, tvättställ, handdukstork, värmegolv samt spotlights med dimmer.

Trappan leder upp till bostadens övre våningsplan respektive ner till bostadens nedre våningsplan. Stort och härligt rum på övre plan med två takfönster samt ytterligare ett fönster på gaveln som ger ett fint ljusinsläpp. Rummet kan med fördel nyttjas som ytterligare ett sällskapsrum, masterbedroom, arbetsrum, bibliotek alternativt gästrum. Rymligt separat förråd alternativt klädkammare.

Bostadens nedre våningsplan rymmer tre bra och lättmöblerade sovrum, samtliga med fint ljusinsläpp. Två av sovrummen är utrustade med glasade altandörrar som leder ut till den härliga och generösa altanen som vetter mot den tysta, lugna och vackra baksidan. Ytterligare ett sovrum med högt sittande fönster samt goda förvaringsutrymmen i rymlig garderob. Badrum med badkar, tvättställ, wc, handdukstork och värmegolv. Mindre separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Stort förråd under trappen.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i idylliska och barnvänliga villakvarter med omedelbar närhet till Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, trevliga promenadstråk längs vattnet, motionsspår, vackra grönområden, badplatser, båthamnar, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till flera restauranger, caféer, bageri, mataffärer, lekplatser, bra kommunikationer, skolor och dagis. Varmt välkommen till ett perfekt boende endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Gemensamma utrymmen

Utöver stort förråd vid gästparkering finns också ett nybyggt förråd i direkt anslutning till entren.

Ekonomi

6 500 000 kr/bud. Avgift 5 390 kr/mån. I avgiften ingår vatten. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1113 kr som betalas av köparen. Övrig driftkostnad är ca 1 766 kr/mån och fördelas enligt följande: försäkring 252 kr, uppvärmning 1 514 kr. Andel av årsavgiften är 16.67%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Killinge Park. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 6 lägenheter.

Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Lidingö Björkhagen 4 och 5. Fastigheterna förvärvades 2008. Fastigheterna omfattar två bostadshus som innehåller sammanlagt 6 radhuslägenheter vilka samtliga upplåtits med bostadsrätt den 18 augusti 2008. Utöver de två bostadshusen äger föreningen även en förrådsbyggnad uppdelad i sex separata förrådsutrymmen.

Fiber installerades år 2016.

Under år 2017 har grindarna, förrådet samt träytor på fasaderna renoverats och målats om. Grindarna byttes ut i dess helhet. Vidare har brevlådorna bytts ut och de nya har monterats på befintliga betongplattor. Slutligen har samtliga takrännor och stuprör rensats. Sedan har även stadgarna uppdaterats enligt rekommendation från föreningen Bostadsrätterna.

Östermalm, Ruddammsbacken 28

Bostadsrätt 81 kvm
6 250 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Med design och känsla i Oscar Properties attraktiva prestigeprojekt Biografen bjuds nu denna underbara lägenhet ut till försäljning. Med ett högt och fritt läge ligger denna eftertraktade och exklusiva pärla om tre rum och kök. Fastigheten byggdes 1939 och har omsorgsfullt totalrenoverats av Oscars Properties, fastigheten stod färdigställd med inflytt under 2014.

Mjukt inbäddad i lummig grönska med ett idylliskt och naturnära läge på grönskande Ruddammsbacken 28 endast ett stenkast från innerstadens rikliga utbud finner ni detta härliga boende med karaktär och historia i väggarna. Lägenheten präglas av stilrena och påkostade materialval, öppna sällskapsytor, ljus och rymd, generös takhöjd, magnifika fönsterpartier, fint ljusinsläpp samt utsikt över den vackra omgivningen.

Brf Biografen erbjuder även sina medlemmar en service utöver det vanliga. I fastigheten finns det en gemensam och bokningsbar biograf, gym, barnvagnsförråd, hundspa samt ett kylrum för matleveranser. Varje lägenhet disponerar även ett källarförråd.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i en trivsam och rogivande oas med omedelbar närhet till innerstadens rikliga utbud, trevliga liv och härliga puls. Promenadavstånd till närliggande grönområden såsom Lill-Jansskogen, Norra Djurgården, Brunnsviken och Hagaparken. Omedelbar närhet till innerstadens rikliga utbud av restauranger, caféer, mataffärer, butiker, gym samt all övrig önskvärd service. Närliggande lekplatser, bra förskolor och skolor. Runt hörnet ligger både Stockholms Universitet, Kungliga Tekniska Högskolan samt också Handelshögskolan för den som studerar. Närliggande och bra kommunikationer med både buss, tunnelbana och Roslagsbanan som utgår från Östra Station.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 1939
 • Lägenhetsnr 36861101
 • Våningsplan 4 av 5
 • Boarea 81 kvm. Areauppgifter enligt mätning.
 • Antal rum 3 rum och kök, varav 2 sovrum.
 • Avgift 4 279 kr/mån
 • Hiss Finns
 • TV Ansluten till kabelnät. Leverantör: Ownit. Basutbud ingår i månadsavgiften.
 • Internet Bredband, med hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Ownit. Ingår i månadsavgiften.
 • Bilplats Föreningen upplåter 5 parkeringsplatser. Parkeringsplats uthyres för 1500 kr/månad. Till parkeringsplatserna är det separat kö. I övrigt gäller boendeparkering i området.
 • Energideklaration Energiklass E, energiprestanda 158 kWh/m² år.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Ett spatiöst och mycket trivsamt vardagsrum med härlig atmosfär, generös takhöjd samt underbart och effektfullt panoramafönster med sagolikt vackert ljusinsläpp. Fridfull utsikt över den vackra och grönskande omgivningen. Öppna och trivsamma sällskapsytor med gott om plats för matgrupp, soffgrupp samt övrig önskvärd inredning.

Stilrent och påkostat kök från Kvänum med generösa arbetsytor, bänkskiva i exklusiv kvartskomposit, goda förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning. Härlig matplats med plats för det stora sällskapet.

Underbart och rogivande sovrum med ett magnifikt fönsterparti från golv till tak, fint ljusinsläpp samt utblick över den lugna och vackra omgivningen. Lägenheten rymmer ytterligare ett stort sovrum med plats för dubbelsäng.

Sovrummet är utrustat med ett fantastiskt fönsterparti samt en platsbyggd garderob med goda förvaringsutrymmen. Sovrummet kan med fördel nyttjas som barnkammare, kontor, gästrum alternativt bibliotek.

Ett stilrent, påkostat och smakfullt badrum inrett med crèmefärgad mosaik samt utrustat med en dusch med glasad duschvägg, handfat, toalett och badrumsskåp. Badrummet rymmer även tvättmaskin och torktumlare.

Välplanerad och trevlig hall med gott om utrymme för ytterkläder, skor samt goda förvaringsutrymmen. Ytterdörren är en säkerhetsdörr och lägenheten är utrustad med ett larm från Verisure. Genomgående golv i vitpigmenterad ask samt ljus färgsättning av väggarna.

Varmt välkomna till Rudammsbacken 28 och denna trivsamma, underbara och exklusiva pärla om 81 utmärkt planerade kvadratmeter.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns det en gemensam och bokningsbar biograf, gym, barnvagnsförråd, hundspa samt ett kylrum för matleveranser. Varje lägenhet disponerar ett källarförråd.

Ekonomi

6 250 000 kr/bud. Avgift 4 279 kr/mån. I avgiften ingår kabel-tv, värme, vatten, & bredband. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1163 kr som betalas av köparen. Pantsättningsavgift uppgår till 465 kr. Övrig driftkostnad är ca 550 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 300 kr, försäkring 250 kr. Andel i föreningen är 1.615%. Andel av årsavgiften är 1.62%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Biografen 28. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 77 lägenheter.

Brf Biografen är en äkta bostadsrättsförening som äger och förvaltar fastigheten vilken förvärvades 2014 efter en totalrenovering av Oscar Properties. Fastigheten med adresserna Ruddammsbacken 28 och Roslagstullsbacken 10 är i dagsläget bebyggd med ett flerbostadshus i fyra våningsplan samt ett souterrängplan och innefattar 77 lägenheter.

En påbyggnad av fastigheten om två våningsplan är planerad. Stomförstärkning samt ingrepp i enskilda medlemmars lägenheter kommer att krävas för att göra påbyggnaden. Styrelsen har anlitat jurister för att se över avtalen angående påbyggnaden.

Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbelopp (1163 kr) och pantsättningsavgift med 1% av prisbasbelopp av låntagaren (465 kr).

Övrigt

Högt upp på Ruddammsbacken mitt i en park med utsikt över hela innerstaden ligger Biografen. På kort avstånd väntar Lill-Jansskogen, Norra Djurgården, Brunnsviken och Hagaparken, men också stadens liv och puls. Biografen är byggd 1939 i tidsenlig arkitektur, perfekt lämpad för bostäder. Oscar Properties har utvecklat och förädlat husets många goda kvaliteter till ett modernt storstadsboende med mycket karaktär och känsla. Byggnaden är en fristående solitär, skyddad från insyn och med fritt ljusinsläpp. 1940-talet till åren efter Biografen byggdes brukar kallas Hollywoods guldålder. Därför har vi adderat små detaljer, inspirerade av filmens värld, som lyfter boendeupplevelsen. Entrén under tak och korridorerna med vackra mässingsarmaturer och heltäckande mattor är bara några exempel. En trappa ner från den pampiga entrén ligger husets alldeles egna nybyggda biograf, därav namnet. Det första du kommer att lägga märke till när du närmar dig Biografen är den pampiga entrén. Via den rundande uppfarten är det möjligt att ta bilen ända fram till porten där du möts av det utskjutande taket, inte olikt dem som finns på äldre biografer. Taket har dessutom klätts med guldblänkande plattor som ger ett varmt sken. Entrén innanför porten är inredd med många noga utvalda detaljer som tillsammans skapar en ombonad känsla. I samtliga Oscar Properties-hus inreds såväl entré som trapphus med samma omsorg som resten av byggnaden. Boendeupplevelsen börjar trots allt i samma sekund som du ser husets entré. Väl inne i huset har väggarna målats plommonfärgade och i taket lyser mässingsarmaturer upp rummet. Intrycket är dramatiskt men samtidigt härligt välkomnande. Trapphuset har klätts med en heltäckande matta, hotellkänsla är ett ord som väl beskriver atmosfären i huset. Den stora trappen dominerar entrén och leder upp till lägenhetsplanen samt till det nedre planet där biografen samt ett mindre gym finns. I Biografens bostäder har vi skapat ett ljust och rejält boende. De ljusgrå köken är specialritade och byggda av Kvänum. Samtliga bostäder har öppna planlösningar med integrerade kök och vardagsrum. Golven är genomgående i vitpigmenterad ask. Badrummen är crèmevita med mässings- och trädetaljer som gör dem varma och personliga. /Oscar Properties

Gåshaga / Killinge, Björkhagsstigen 2B

Bostadsrätt 104 kvm
6 450 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2019-07-27 13:00-13:30
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Planlösning

Mjukt inbäddad i lummig grönska ligger detta väldisponerade och yteffektiva radhus om 104 kvm fördelade på tre trivsamma våningsplan. Modern och stilren fastighet med byggår 2011. Naturnära och eftersökt läge på härliga Björkhagsstigen 2B attraktivt beläget i trivsamt och barnvänligt villaområde. Huset präglas av ljus och rymd tack vare husets härliga takhöjd samt generösa fönsterpartier. Stilrena och påkostade materialval samt goda förvaringsutrymmen. Mysig trädgård med flertalet soliga och insynsskyddade terrasser som fridfullt vetter mot den vackra och fridfullt intilliggande skogen. Föreningen är i slutskedet av att färdigställa byggnation av en gemensam pool om 4x8 meter med tillhörande soldäck samt utedusch. Till bostaden hör två parkeringsplatser varav en med uttag för motorvärmare. Bostaden med dess lugna och eftersökta läge är magnifikt belägen med ett idylliskt och naturnära läge i utkanten av Gåshaga Strands villaområde med omedelbar närhet till Ekholmsnäs och Långängens naturreservat.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättsradhus
 • Byggår 2011
 • Lägenhetsnr 2
 • Våningsplan Bottenvåning
 • Boarea 104 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 4 rum och kök.
 • Avgift 4 000 kr/mån
 • Bilplats Två parkeringsplatser.
 • Uppvärmning El via värmepump
 • Balkong/Uteplats Altaner om ca 40 m² ingår i upplåtelsen av bostadsrätten

Planlösning

Mysig och barnvänlig trädgård med flertalet soliga och insynsskyddade uteplatser fridfullt belägna intill den vackra och fridfulla skogen. Entré med klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter. Trevligt och funktionellt kök i vinkel med fönster mot entrésidan. Vita köksluckor och rostfria vitvaror. Generösa arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen.

Köket är öppet mot det luftiga vardagsrummet med dess generösa takhöjd. Stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp samt utsikt över den vackra omgivningen. Vardagsrummet är utrustat med en braskamin som bidrar till husets varma, härliga och hemtrevliga atmosfär.

Helkaklat badrum med klinkergolv och fönster i anslutning till entrén. Badrummet är utrustat med dusch, wc, tvättställ, handdukstork, värmegolv samt spotlights med dimmer.

Trappan leder upp till bostadens övre våningsplan respektive ner till bostadens nedre våningsplan. Stort och härligt rum på övre plan med två takfönster som ger ett fint ljusinsläpp. Rummet kan med fördel nyttjas som ytterligare ett sällskapsrum, masterbedroom, arbetsrum, bibliotek alternativt gästrum. Separat förråd/klädkammare.

Husets nedre våningsplan rymmer två bra och lättmöblerade sovrum, samtliga med fint ljusinsläpp. Båda sovrummen med glasade altandörrar som leder ut till den härliga uteplatsen mot den lugna, tysta och vackra baksidan. Angränsande och generös walk in closet. Badrum med dusch, tvättställ, wc, handdukstork och värmegolv. Mindre separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Stort förråd under trappan med goda förvaringsutrymmen.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i idylliska och barnvänliga villakvarter med omedelbar närhet till Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, Gåshaga och dess trevliga promenadstråk längs vattnet, vackra grönområden, badplatser, båthamnar, motionsspår, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till flera restauranger, caféer, bageri, mataffärer, lekplatser, bra kommunikationer, skolor och dagis. Varmt välkommen till ett perfekt boende endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Ekonomi

6 450 000 kr/bud. Avgift 4 000 kr/mån. I avgiften ingår vatten, bredband & förråd. Övrig driftkostnad är ca 936 kr/mån och fördelas enligt följande: försäkring 216 kr, uppvärmning 720 kr. Andel i föreningen är 33.33%. Andel av årsavgiften är 33.33%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Gåshaga Park. Föreningen beskattas som . I föreningen finns 3 lägenheter.

Föreningen består av 3 radhus med adress Björkhagsstigen 2A, B och C som tillsammans äger fastigheten Lidingö 12:62 med tomtareal om 1 114 kvm.

Gåshaga Pirar, Trossvägen 5

Bostadsrätt 131 kvm
7 750 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2019-08-04 12:00-12:30
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Synnerligen eftertraktad och väldisponerad 4:a (ursprunglig 5:a) om 131 kvm med ett mycket attraktivt och sjönära läge på trevliga Trossvägen 5 i Gåshaga Pirar nära vattnet och vackra strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, caféer, badplatser, badholmen och ett rikt båtliv. Lägenheten präglas av dess härliga läge nära vattnet, generösa och väldisponerade ytor, ljus och rymd samt stora fönsterpartier. Generös och inglasad terrass samt en längsgående balkong med sol morgon och förmiddag samt en stensatt terrass i markplan samt ytterligare en längsgående balkong med sol eftermiddag och kväll. Lägenheten kan med fördel och med enkla medel göras om till en 5:a.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 2002
 • Lägenhetsnr 13112
 • Våningsplan 1 av 5
 • Boarea 131 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 4 rum och kök (kan göras om till 5 rum), varav 3 sovrum.

  Bostadsrätten är enligt lägenhetsförteckningen registrerad som en bostadsrätt om 5 rum och kök men disponeras idag som en bostadsrätt om 4 rum och kök.
 • Avgift 6 282 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Bredband, leverantör Com Hem.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö.
 • Energideklaration Energiprestanda 133 kWh/m² år.
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Balkong/Uteplats Mark i anslutning till bostadsrätten: Den stensatta terrassen ingår i upplåtelsen av bostadsrätten, varvid föreningens regler avseende uteplatser gäller.

Planlösning

Stort och trevligt kök med öppen planlösning mot lägenhetens rymliga matplats och stora och trivsamma vardagsrum. Glasad altandörr leder ut till den generösa och inglasade terrassen samt den längsgående balkongen med fin utsikt över vattnet och Stockholms inlopp. Här njuter man av fin sol morgon och förmiddag. Stilrent och påkostat kök med bra arbetsytor, goda förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning. Stort och härligt vardagsrum med generösa ytor, fina fönsterpartier samt utgång till den längsgående balkongen samt den stensatta terrassen med sol eftermiddag och kväll. Här njuter man av den ljuvliga utsikten över vattnet och den vackra omgivningen. Det stora vardagsrummet kan med fördel delas av för att möjliggöra ytterligare ett bra rum.

Tre ljusa, rymliga och rogivande sovrum. Masterbedroom är utrustat med en hel garderobsvägg samt egen utgång till den längsgående balkongen med härlig sol eftermiddag och kväll. De andra två sovrummen har glasade altandörrar som leder ut till den längsgående balkongen med sol morgon och förmiddag. Ljust och fint badrum med fin utsikt över vattnet. Badrummet är utrustat med tvättställ, wc och badkar. Separat tvättstuga med utgång till den längsgående balkongen. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, tvättho samt mycket goda förvaringsutrymmen. I anslutning till hallen ligger lägenhetens gästwc utrustad med dusch, wc och tvättställ. Välkomnande och rymlig hall med gott om plats för förvaring ytterkläder i garderober samt rymlig klädkammare.

En mycket tilltalande och eftertraktad lägenhet attraktivt belägen i en underbar marin miljö. Nära strandpromenaden, badplatser, båthamnar, restauranger, caféer samt grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. I närheten finns Breviksbadets utomhuspooler, golfbana, belysta löp-/skidspår samt slalombacke. Närhet till bra förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra. Mycket bra kommunikationer med både Lidingöbanan och båtarna in till stan men också vidare ut i skärgården.

Varmt välkommen till trivsamma Trossvägen 5 och denna underbara lägenhet attraktivt belägen i lugna och barnvänliga kvarter endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, stort källarförråd, övernattningslägenhet, soprum och tvättstuga.

Ekonomi

7 750 000 kr/bud. Avgift 6 282 kr/mån. I avgiften ingår kabel-tv, värme, vatten. Övrig driftkostnad är ca 950 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 750 kr, försäkring 200 kr. Andel av årsavgiften är 2.00001%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Gåshaga Pirar 3. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 54 lägenheter.

Föreningen registrerades 2000-02-21. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 2002-06-07 och nuvarande stadgar 2015-06-26 hos Bolagsverket.

Föreningen är ett s.k. privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen (1999:1229) och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening.

Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Gåshaga Hamnpromenad samfällighetsförening GA1 med en andel på 13% och Stapelbäddens samfällighetsförening GA2 med en andel på 25%. Samfälligheten förvaltar strandpromenaden samt garage, planteringar, parkeringsplatser samt gatunät och gatubelysning mm.

Fastigheten bebyggdes 2002 och består av sex flerbostadshus i fem våningar. Föreningen upplåter 54 lägenheter med bostadsrätt samt en gemensam gästlägenhet. Föreningen har sex uppgångar från Södra Kungsvägen 340 i väster till Trossvägens slut vid vattnet. Bostadshusen är tre till fyra våningar med en takvåning i varje uppgång och med terrasser i flera väderstreck. Närheten till havet tillvaratas genom stora fönsterytor och nästan alla lägenheter kan se de omkringliggande vattnen helt eller delvis. De gemensamma utrymmena präglas av elegans genom helglasade balkonger och generöst tilltagna trapphus. Lägenheterna har en öppen planlösning, generös takhöjd samt längsgående balkonger på två sidor.

Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 6401 kvadratmeter varav 6401 kvadratmeter utgör lägenhetsyta.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

Renoveringar

2018 hela lägenheten målad
2018 omlackade garderobsdörrar samt nya beslag
2018 tvättstugan renoverades
2018 omlackade luckor i badrum
2018 ny blandare i kök
2018 omfattande larminstallation på alla fönster och dörrar, övervakningskamera samt brandvarnare kopplat till larmsystem
2015 köket totalrenoverades, byggnation av köksö samt nya vitvaror