Gåshaga Pirar, Skepparkroken 5

Bostadsrätt 122 kvm
7 250 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2019-03-20 17:30-18:00
 • 2019-03-24 12:00-12:30
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktad takvåning om 122 kvm attraktivt belägen högst upp i den moderna och stilrena fastigheten på Skepparkroken 5 i Gåshaga Pirar. Våningen präglas av dess magnifika utsikt över vattnet och den vackra omgivningen, ljus och rymd, generösa och väldisponerade ytor, stora fönsterpartier samt fina materialval. Stor inglasad balkong med fin havsutsikt samt en härlig terrass med fantastisk utsikt över vattnet och vackra Kyrkviken. Ett fint tillfälle att förvärva en av Gåshaga Pirars finaste våningar med ett högt, fritt och insynsskyddat läge samt dubbla terrasser med sol från tidig morgon till sen kväll. Möjlighet till båtplats!

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 2004
 • Lägenhetsnr 543
 • Våningsplan 5 av 5
 • Boarea 122 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 4 rum och kök, varav 2-3 sovrum.

  3 rum och kök enligt lägenhetsförteckningen men kan med fördel nyttjas och disponeras som 4 rum och kök om man väljer att möblera den rymliga klädkammaren.
 • Avgift 5 685 kr/mån
 • Hiss Finns
 • TV Ansluten till kabelnät, leverantör Com Hem.
 • Internet Bredband, leverantör Com Hem.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 600 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
 • Energideklaration Energiprestanda 136 kWh/m² år.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Stort och härligt vardagsrum med generösa fönsterpartier samt ljuvlig utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Utgång till den generösa och inglasade balkongen med utsikt över Stockholms vackra inlopp. Angränsande terrass med fin sol och utsikt. Stilrent kök med köksö samt full maskinell utrustning, gott om köksskåp och bra arbetsytor. Köket är öppet mot matplatsen med plats för det stora sällskapet samt också det härliga vardagsrummet.

Två trivsamma och lättmöblerade sovrum med fin havsutsikt. Det ena sovrummet har en hel garderobsvägg med skjutdörrar och goda förvaringsutrymmen. Rymlig intilliggande klädkammare samt separat och bra garderobsutrymmen. Ljust och fint badrum med fönster samt fin utsikt över vattnet och vackra Kyrkviken. Badrummet rymmer även tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen i skåp samt garderober. Separat wc utrustad med dusch, wc och tvättställ. Välkomnande hall med mycket goda förvaringsutrymmen för ytterkläder i rymlig klädkammare med fönster och utsikt över Kyrkviken. Rummet kan med fördel nyttjas som ytterligare ett sovrum, gästrum, bibliotek alternativt arbetsrum.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, caféer, badplatser, båthamnar med möjlighet till båtplats, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer, förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra. Varmt välkommen till ett perfekt boende endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd, samlingslokal, övernattningslägenhet och tvättstuga med torkrum.

Ekonomi

7 250 000 kr/bud. Avgift 5 685 kr/mån. I avgiften ingår kabel-tv, värme, vatten, bredband & telefoni. Övrig driftkostnad är ca 420 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 130 kr, försäkring 150 kr, uppvärmning 140 kr. Andel av årsavgiften är 1.40751%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Gåshaga Pirar 4. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 73 lägenheter.

Husen på höjden färdigställdes under 2004 och ligger endast ett stenkast från havet. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Cisternen 1. På fastigheten finns 6 flerbostadshus i 5 våningsplan innehållande totalt 67 lägenheter samt 1 byggnad med radhus i 3 våningsplan innehållande 6 lägenheter. Samtliga 73 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.

Nedersta planen i flerbostadshusen innehåller cykelrum, barnvagnsförråd samt ett antal lägenhetsförråd. Det finns även en gemensam tvättstuga och en övernattningslägenhet för medlemmarna att hyra samt även ett garage som förutom garageplatserna även innehåller lägenhetsförråd. Den totala boytan är 8 833 kvm.

Föreningen förvaltas av SBC. Båtplatserna administreras av Genova Gåshaga. Kötiden varierar beroende på båtplatsens storlek. Kostnaden baseras på båplatsens bredd.

Vidare information om föreningen, se årsredovisning samt stadgar.

Killinge, Vinbärsvägen 9

Friliggande villa 204 + 14 kvm
11 300 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2019-03-21 17:30-18:00
 • 2019-03-24 13:00-13:30
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Med ett högt och fritt läge ligger den eftertraktade och arkitektritade fastigheten Villa Vi med ett idylliskt, naturnära och barnvänligt läge på lugna återvändsgatan Vinbärsvägen 9 i Killinges trivsamma villakvarter. Arkitektritad, smakfull och mycket tilltalande fastighet med en spännande arkitektur av Emma Kinch. Fastigheten med dess generösa totalyta om 218 kvm bjuder på öppna sällskapsytor, ljus och rymd, generös takhöjd, stora fönsterpartier samt fint ljusinsläpp. Den stora och barnvänliga trädgården om 800 kvm rymmer soliga och insynsskyddade uteplatser, härliga gräsytor, stensatta gångar, fina planteringar, uppvuxna buskar och fruktträd. Rymlig uppfart, stort förråd, intilliggande cykelförråd samt vackert växthus.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i idylliska och barnvänliga villakvarter med omedelbar närhet till Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, Kyrkviken och Kottlasjön, trevliga promenadstråk längs vattnet, belysta motionsspår, vackra grönområden, badplatser, båthamnar, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till restauranger, caféer, bageri, mataffärer, lekplatser, gym, bra kommunikationer, förskolor och skolor.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Motormannen 2
 • Adress Vinbärsvägen 9
  181 64 Lidingö
 • Boarea 204 kvm. Areauppgifter enligt mätning.
 • Biarea 14 kvm
 • Antal rum 7 rum, varav 5 sovrum.
 • Byggnad Friliggande villa, 1 ½ plan.
 • Byggår 1998
 • Uppvärmning Bergvärme 
 • TV Fiber.
 • Internet Fiber.
 • Servitut Planbestämmelser detaljplan (1990-04-12) , fastighetsplan (1989-10-30).

Planlösning

Trevligt kök med fint ljusinsläpp, full maskinell utrustning, generösa arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen. Rymligt skafferi. Stor köksö med gas, grill och halogen, förbinder köket med husets härliga matplats. Generös takhöjd öppet mot det övre våningsplanet, öppningen tillför karaktär och bidrar till fastighetens trivsamma atmosfär och härliga rymd. Glasade skjutdörrar leder ut till den stora, soliga och insynsskyddade terrassen med plats för matgrupp, solstolar och soffgrupp samt grill, krukor och lyktor. Här njuter man av härliga stunder från tidig vår till sen höst.

Öppet mot köket och den fina matplatsen ligger fastigheten ljusa vardagsrum med fint ljusinsläpp. Den centralt placerade öppna spisen bidrar till våningsplanets inbjudande och varma känsla. Glasad altandörr leder ut till den stora och insynsskyddade terrassen.

Fastighetens privata flygel rymmer en underbar hall med generösa fönsterpartier, garderober samt förvaring som förbinder husets masterbedroom, intilliggande badrum samt ytterligare ett sovrum. Masterbedroom är utrustat med en stor klädkammare med fönster samt en glasad altandörr med direktaccess till den stora, soliga och insynsskyddade terrassen.

Trappan leder upp till fastighetens övre våningsplan som rymmer tre bra sovrum varav det ena är ljudisolerat och med fördel därför kan nyttjas som biorum/spelrum för familjens barn. Den stora öppningen mellan övervåningens allrum och entréplanet tillför ljus, rymd och karaktär samt en naturlig kontakt med det levande entréplanet. Övervåningen rymmer även en inredd walk-in-closet. Stilrent, påkostat och nyrenoverat badrum med fint ljusinsläpp. Badrummet rymmer handfat, dusch och toalett.

Välkomnande entré med goda avhängningsmöjligheter och en rymlig garderob med skjutdörrar. Angränsande gästwc med fönster samt intilliggande klädkammare. Stor, och ljus tvättstuga med goda förvaringsutrymmen samt praktisk groventré.

Insynsskyddad, välplanerad och välkött trädgård med härliga gräsytor, fina planteringsytor, buskar, träd, dekorativa stensättningar samt stora, soliga och insynsskyddade uteplatser. Rymligt förråd med plats för utemöbler, grill, trädgårdsredskap och allt övrigt. Intilliggande cykelförråd under tak samt härligt växthus och kryddträdgård. Fasaden och trädgården är utrustad med en genomtänkt, dekorativ och välplacerad utomhusbelysning. Rymlig uppfart med plats för två bilar.

Ett fint tillfälle att förvärva denna trivsamma fastighet attraktivt belägen i lugna, idylliska och barnvänliga villakvarter med omedelbar närhet till Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, Kyrkviken och Kottlasjön. Vackra och gröna omgivningar, fina promenadstråk längs vattnet, badplatser, Breviksbadets utomhuspooler, motionsspår, golfbana, skidbacke, gym och närliggande båthamnar. Närhet till restauranger, caféer, bageri, mataffär samt mindre närcentra. Promenadavstånd till bra förskolor och skolor i både privat och kommunal regi. Bra kommunikationer med både Lidingöbanan och Waxholmsbåtarna in till stan med också vidare ut i skärgården.

Varmt välkommen till ett naturskönt boende på trivsamma Vinbärsvägen 9 attraktivt beläget i Killinges idylliska villakvarter endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Tomt

Tomtarea 800 m² (friköpt).

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betongpannor. Utv Plåtarbeten: Målad galvaniserad plåt. Ventilation: Styrd självdrag. Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp.

Ekonomi

11 300 000 kr/bud. Taxeringsvärdet är 6 918 000 (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 730 000 kr. Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd. Värdeår 1998. Driftkostnaden är ca 28 550 kr/år och fördelas enligt följande: hushållsström 6 000 kr, försäkring 4 000 kr, renhållning 1 350 kr, uppvärmning 13 000 kr, vatten/avlopp 4 200 kr.

Renoveringar

2019 Ny bergvärmepanna
2019 Golv slipades och väggar målades
2017-2018 Målning av fasad
2004-2016 Löpande byte av vitvaror

Kappsta, Nysätravägen 10A

Bostadsrätt 163 kvm
13 250 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Planlösning

Planlösning

Mjukt inbäddad i lummig grönska ligger de vackra, sjönära och nybyggda Ekvillorna med modern, stilren och spännande arkitektur av den prisbelönta arkitektduon Tham & Videgård. Platsen är en vacker södersluttning mot vattnet och Stockholms inlopp och det vackra naturreservatet som närmaste granne. Ett attraktivt, idylliskt och naturnära läge på tysta och lugna Nysätravägen 10A i trivsamma Kappsta.

Ett eftertraktat och väldisponerat boende om 163 kvm fördelade på två plan med generösa och trivsamma sällskapsytor, fem rofyllda sovrum, två exklusiva badrum samt en stor och solig takterrass om 70 kvm med en fantastisk och hänförande havsutsikt. Fastigheten präglas av en underbar och hänförande havsutsikt, ljus och rymd, generös takhöjd samt magnifika fönsterpartier med härligt ljusinsläpp i fastighetens samtliga rum. Genomgående stilrena och påkostade materialval, goda förvaringsutrymmen, praktiska, dekorativa och effektfulla lösningar, ljusa ytskikt samt vackra trägolv.

Den fina trädgården rymmer flertalet soliga uteplatser, fina grusade gångar, dekorativa stensättningar, härliga gräsytor, buskar och träd. Generöst gästhus med stort sovrum med fönster och fantastisk havsutsikt. Gästhuset kan med fördel nyttjas av familjen tonåring, hyras ut alternativt som kontor för den egna företagaren.

Varmt välkomna till denna underbara fastighet attraktivt och idylliskt belägen i en sagolik och havsnära miljö invid Kappstas vackra naturreservat, underbara grönområden, härliga promenadstråk längs vattnet, badplatser och båthamnar. Bra kommunikationer med Lidingöbanan samt fina båtförbindelser till Stockholms innerstad, Waxholm och vidare ut i skärgården. Närliggande förskolor, skolor, mataffärer, gym, frisör, järnaffär, restauranger, Lidingö Saluhall samt all övrig och önskvärd service.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättsvilla
 • Byggår 2017
 • Lägenhetsnr 1502
 • Våningsplan Bottenvåning
 • Boarea 163 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 8 rum och kök, varav 5-6 sovrum.

  Bostaden är enligt lägenhetsförteckningen registrerad som 5 rum och kök. Nuvarande ägare har byggt och möjliggjort ytterligare två sovrum samt även byggt ett gästhus vilket rymmer ytterligare ett rum varför bostaden idag rymmer totalt 8 rum och kök.
 • Avgift 3 850 kr/mån
 • TV Fiber.
 • Internet Fiber.
 • Bilplats Rymlig uppfart med plats för två bilar.
 • Uppvärmning Nibe el/frånluftsvärmepump med värmeåtervinning

Planlösning

Entréplanets ljuvliga sällskapsrum med dess generösa takhöjd samt enorma fönsterpartier är något alldeles extraordinärt. Här njuter man av den fantastiskt fina utsikten över vattnet och Stockholm inlopp. Sällskapsrummet kan även med fördel nyttjas som ett arbetsrum, gästrum alternativt nyttjas av familjens tonåring eller familjens barnflicka. Rummet är förberett för att kompletteras och inredas med ett mindre kök. Den generösa takhöjden möjliggör även att man med enkla medel kan bygga ett fint sovloft. Stort intilliggande förråd som även rymmer fastighetens teknik. Angränsande badrum med stilrena och påkostade materialval, badrummet är utrustat med dusch, wc och handfat.

En effektfull trappa förbinder entrén och sällskapsrummet med det underbara köket. Stort kök med fantastiska fönsterpartier samt utgång till den stensatta och soliga uteplatsen med utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Utsikten här är ljuvlig! Fint kök med full maskinell utrustning, generösa arbetsytor samt en trevlig och funktionell köksö. Rymlig matplats med plats för det stora sällskapet invid magnifikt fönsterparti.

Stilren och mycket effektfull trappa leder upp till fastighetens övervåning men också vidare upp till den stora och ljuvliga takterrassen. Vyn upp mot övervåningen tillför karaktär och bidrar till husets härliga atmosfär och fina rymd. Övervåningen rymmer fem bra och rogivande sovrum varav masterbedroom utrustat med hel garderobsvägg. Övervåningen rymmer även en separat klädkammare samt flertalet rymliga garderober. Samtliga rum med generösa fönsterpartier och vackert ljusinsläpp. Exklusivt intilliggande badrum utrustat med dubbla handfat, dubbla duschar med dekorativ glasvägg, wc samt ett effektfullt takfönster som ger ett fint ljusinsläpp.

Väggen mellan sovrummet som vetter mot vattnet samt intilliggande sovrum kan med enkla medel tas ned för att möjliggöra ett underbart vardagsrum med ljuvlig utsikt över vattnet, Stockholms inlopp och den vackra omgivningen. Tas väggen ner så rymmer våningsplanet tre bra sovrum istället för fem sovrum enligt befintlig planlösning.

Den stilrena och effektfulla trappan leder upp till fastighetens fantastiska takterrass om 70 kvm. Här skiner solen hela dagen. Utsikten från takterrassen är fantastisk och måste upplevas! Den generösa takterrassen rymmer en stor matplats med plats för det stora sällskapet men också gott om plats för solstolar, loungemöbler, parasoll, krukor, lyktor och grill.

Praktisk tvättstuga i anslutning till fastigheten entré. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt fina förvaringsutrymmen. Intilliggande klädkammare med gott om plats för förvaring av ytterkläder. Välkomnande hall utrustad med ett fint och praktiskt kalkstensgolv. Ytterdörren har ett elektroniskt kodlås.

Fastigheten och trädgården är utrustad med genomtänkt, dekorativ och välplacerad utomhusbelysning. Den fina trädgården rymmer flertalet soliga uteplatser, fina grusade gångar, dekorativa stensättningar, härliga gräsytor, buskar och träd. Generöst gästhus med fina ytor och fönster med fantastisk havsutsikt. Gästhuset kan med fördel nyttjas av familjen tonåring, hyras ut alternativt som nyttjas som kontor för den egna företagaren.

Varmt välkomna till trivsamma Nysätravägen 10A och ett magnifikt boende attraktivt beläget nära vattnet, strandpromenaden och Kappstas vackra naturreservat.

Ekonomi

13 250 000 kr/bud. Avgift 3 850 kr/mån. I avgiften ingår vatten. Övrig driftkostnad är ca 2 202 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 583 kr, försäkring 416 kr, renhållning 120 kr, uppvärmning 1 083 kr. Andel i föreningen är 25%. Uppgift om andel av årsavgift har ej gått att få fram. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Stockrosen på Lidingö. Föreningen beskattas som . I föreningen finns 4 lägenheter.

Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Stockrosen 14 med adresser Parksätravägen 1 AA och 1 AB och Stockrosen 15, med adresser Nysätravägen 10 A och 10 B på Lidingö.

Föreningen har 4 bostadsrätter om totalt 652 kvm.

Ekonomisk förvaltning genom Conzignus Hem och Fastighet AB.

Övrigt

Husen planlösning är uppbyggd kring en kontinuerlig sekvens av fyra stora rum på fyra nivåer. Som en följd av tomtens sluttning ned mot vattnet skapas en variation i rumshöjd och fina inre samband med en halvplanförskjutning. Från entré och ateljérum med fyra meter i takhöjd, rör man sig via en skridande trappa upp till de mer horisontellt utsträckta rummen, köket i trädgårdsnivå och vardagsrummet med storslagen utsikt i söder. Även sovrummen får fina utblickar och tar in den omgivande grönskan. Via huvudtrappan med vackert överljus från en lanternin, når man takterrassen, som kan beskrivas som husets största sociala rum med plats för både vila och fest.

De generösa fönstren är anpassade för att ge de olika rummen kvalitén av rikligt dagsljus och är placerade för att optimera utblickar mot vatten och trädgård. De stora rummen i huset har flera möjligheter och erbjuder en flexibilitet i hur de ska användas och möbleras. Till exempel ateljén i entréplan öppnar för både hemmakontor, gäststudio, eller generationsboende med avskilt tonårsrum där takhöjden dessutom kan ge plats för ett sovloft.

Konstruktionen är en träregelstomme som exteriört är klädd i oljat massivt lärkträ. Även fönster och vädringsluckor utförs i lärkträ som ger en bra åldersbeständighet och en varm färgton. Interiört återkommer trä i golv, snickerier och vissa detaljer såsom räcken och köksbänk. Genom sin kompakta planform och välisolerade väggar och fönster är husen klimatsmarta, både energi- och resurseffektiva. /Tham & Videgård