Gåshaga Pirar, Slipvägen 10

Bostadsrätt 150 kvm
11 900 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2018-06-24
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Planlösning

Med ett unikt och mycket eftertraktat läge närmast vattnet ligger detta fantastiska parhus om 150 kvm i två plan samt en generös takterrass med underbar utsikt över vattnet, Stockholms inlopp och båthamnen. Öppna och mycket trivsamma sällskapsytor, generösa fönsterpartier samt högt i tak ger en härlig känsla av ljus och rymd. Lyxigt och väldisponerat boende med modern, stilren och spännande arkitektur. Underbara balkonger samt en ljuvlig takterrass med vidsträckt och hänförande utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Möjlighet till båtplats.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 2000/2001
 • Lägenhetsnr 09899
 • Våningsplan Bottenvåning
 • Boarea 150 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 5 rum och kök, varav 4 sovrum.
 • Avgift 5 559 kr/mån
 • Internet Fiber, leverantör Telia. 300 kr/mån. Obligatorisk avgift.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
 • Energideklaration Energiprestanda 110 kWh/m² år.
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Balkong/Uteplats Mark i anslutning till bostadsrätten: Gräsytan ingår i upplåtelsen av bostadsrätten, varvid föreningens regler avseende uteplatser gäller.

Planlösning

Ljuvligt sällskapsrum med härliga ytor och underbar utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Utgång till den inglasade terrassen med fantastisk utsikt över vattnet, båthamnen och den vackra strandpromenaden. I anslutning till sällskapsrummet ligger den trivsamma matplatsen med plats för det stora sällskapet. Trevligt kök med full maskinell utrustning. Vita köksluckor, generösa arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen.

Stilren trappa leder upp till husets privata del. Våningsplanet rymmer tre härliga sovrum, samtliga med utgång till någon av våningsplanets härliga balkonger. Ljust och rymligt badrum med utgång till våningsplanets längsgående balkong. Badrummet är utrustat med dusch, tvättställ och wc samt rymmer även en tvättmaskin och goda förvaringsutrymmen. Rymlig intilliggande walk-in closet som även den har access till den längsgående balkongen med utsikt över vattnet.

Trappan leder upp till bostadens underbara takterrass samt det inglasade uterummet med gott om plats för härliga loungemöbler, matplats, grill, krukor och lyktor. Fantastisk utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Utsikten från terrassen måste upplevas!

Välkomnande hall med gott om plats för förvaring av ytterkläder. Stilrent och påkostat badrum med dusch i anslutning till entrén. Intilliggande mindre sovrum som med fördel kan nyttjas som arbetsrum, gästrum, bibliotek alternativt klädkammare.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö attraktivt beläget alldeles intill den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, caféer, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan med också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra. Varmt välkommen till ett perfekt boende endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd, övernattningslägenhet, soprum och tvättstuga.

Ekonomi

11 900 000 kr/bud. Avgift 5 559 kr/mån. I avgiften ingår kallvatten. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1138 kr som betalas av köparen. Pantsättningsavgift uppgår till 455 kr. Övrig driftkostnad är ca 2 350 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 450 kr, försäkring 250 kr, uppvärmning 1 200 kr, vatten/avlopp 450 kr. Andel av årsavgiften är 1.1824%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Gåshaga Pirar 1. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 102 lägenheter. Bostadsrättsföreningen har 2 lokaler.

På fastigheten finns 12 bostadshus som innehåller 94 lägenheter och fyra parhus med sammanlagt åtta lägenheter vilket innebär totalt 102 lägenheter vilka samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Brevik, Saltsjövägen 37B

Friliggande villa 271 + 76 kvm
15 750 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2018-06-24
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Tillfälle att förvärva denna eftertraktade fastighet attraktivt belägen på Saltsjövägen 37B i trivsamma Brevik med ett tyst och lugnt läge nära vattnet, båthamnen och den vackra och gröna omgivningen. Fastigheten präglas av dess fina utsikt över vattnet, öppna och generösa sällskapsytor, ljus och rymd samt fina fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Fastigheten har en generös totalyta om 347 kvm samt även ett fristående hus om ytterligare 25 kvm.

Välplanerad och välskött trädgård om 1023 kvm med flertalet soliga uteplatser samt en stor, underbar och insynsskyddad terrass utrustad med en murad eldstad/utegrill. Rymlig uppfart med plats för flertalet bilar samt ett stort dubbelgarage med direktaccess till fastigheten. Omedelbar närhet till vattnet, båthamnen, strandpromenaden, badplatser, lekplatser samt vackra grönområden.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Kuriren 29
 • Adress Saltsjövägen 37B
  181 62 Lidingö
 • Boarea 271 kvm. Areauppgifter enligt mätning.
 • Biarea 76 kvm
 • Antal rum 9 rum, varav 6 sovrum.
 • Byggnad Friliggande villa, 2 plan varav 1 plan i souterräng.
 • Byggår 1976
 • Uppvärmning Direktverkande el, luft/luft värmepump, braskamin & öppen spis 
 • Energideklaration Energiklass D, energiprestanda 64 kWh/m² år. Energideklaration är utförd 2015-03-13.
 • Servitut Planbestämmelser stadsplan (1954-07-19) , tomtindelning (1975-09-01).

Planlösning

Fastigheten präglas av den fina utsikten över vattnet från det ljusa och ljuvliga vardagsrummet med dess härliga sällskapsytor, generösa takhöjd samt dess stora och fina fönsterpartier. En glasad altandörr leder ut till den underbara balkongen med högt och fritt läge samt fin och rogivande utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Vardagsrummet är utrustat med en öppen spis som bidrar till våningsplanets trivsamma och varma atmosfär. I anslutning till vardagsrummet ligger det härliga köket som är öppet mot den stora matplatsen med plats för det stora sällskapet. Trevligt och påkostat kök utrustat med en centralt placerad köksö, full maskinell utrustning, goda förvaringsutrymmen samt generösa arbetsytor. Glasad altandörr leder ut till den stora och härliga trädgården. Separat altandörr leder ut till den generösa, soliga och insynsskyddad terrassen. Stora och härliga ytor med plats för stor matgrupp, solstolar, loungedel, krukor och lyktor för härliga stunder från sen vår till tidig höst. Altanen är utrustad med en murad eldstad, en ho med tillgång till vatten, ett klassiskt och dekorativt golv från Höganäs samt ett vackert koppartak. Våningsplanet rymmer även tre trivsamma och rymliga sovrum samt även ett angränsande badrum utrustat med badkar invid fönster, tvättställ samt wc.

Trappan leder ned till fastighetens entréplan och fastighetens andra sällskapsrum som även det är utrustat med en braskamin. Rummet kan med fördel nyttjas som bibliotek, arbetsrum, gästrum, masterbedroom alternativt gym. Våningsplanet rymmer även ytterligare tre ljusa sovrum. Angränsande badrum utrustat med dusch, tvättställ och wc samt intilliggande bastu. Ljus och rymlig tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt goda förvaringsutrymmen. Välkomnande och representativ entré med goda förvarings- och avhängningsmöjligheter i rymlig garderob med skjutdörrar. Vacker Borghamnskalksten pryder golvet i stora entrén. Fint angränsade blomsterrum i teak med fantastiskt fönsterparti och underbart ljusinsläpp samt separat utgång till fastighetens framsida. Vacker entrédörr i teak samt dekorativt entrétak i koppar. En trappa leder ner till det fristående huset som med fördel kan nyttjas som kontor, gym alternativt sällskapsrum för familjens tonåringar. Generösa ytor samt stor vind med goda förvaringsutrymmen. Stensatt gång samt separat grind från gatan.

Generös, barnvänlig och lättskött trädgård omgärdad av uppvuxna häckar, staket och grindar. Välplanerad och välskött trädgård med härliga gräsytor, fina placeringar, en vacker rhododendron, en magnifik ek samt flertalet insynsskyddade och soliga uteplatser, fastighetens stora och ljuvliga terrass samt en härlig balkong med utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Rymlig uppfart med plats för flertalet bilar samt stort dubbelgarage med vackra dörrar i teak och direktaccess till fastigheten samt angränsande förråd. I huset finns en stor vind med goda förvaringsutrymmen.

Fastigheten är attraktivt belägen i en underbar, eftertraktad och sjönära miljö i Breviks trivsamma villakvarter med omedelbar närhet till vattnet, båthamnen, strandpromenaden, badplatser, lekplatser, fotbollsplaner, tennisbana, fina promenadstråk samt vackra grönområden. Närhet till bra kommunikationer, förskolor, skolor, mataffärer samt mindre närcentra med café, bageri och restauranger. Varmt välkommen till Saltsjövägen 37B endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Tomt

Tomtarea 1 023 m² (friköpt).

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Murad i souterrängplanet. Trä på det övre planet.. Bjälklag: Betong. Fasad: Kalksandsten. Takbeklädnad: Betongpannor. Utv Plåtarbeten: Målad galvaniserad plåt. Fönster: Kopplade tvåglasfönster, treglas- & tvåglasfönster. Ventilation: Mekanisk frånluftsventilation. Larm: Finns. Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp.

Ekonomi

15 750 000 kr/bud. Taxeringsvärdet är 8 019 000 (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 3 069 000 kr. Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd. Värdeår 1983. Driftkostnaden är ca 41 900 kr/år och fördelas enligt följande: hushållsström 6 000 kr, försäkring 7 500 kr, renhållning 3 400 kr, uppvärmning 22 000 kr, vatten/avlopp 3 000 kr.

Renoveringar

2016 ny diskmaskin
2013 ny varmvattenberedare.
2010 installerades en luft/luft värmepump.
2005 altan med koppartak och eldstad.
2003 byggdes fastigheten till med entré och sovrum med ovanliggande vardagsrum och med blomsterrum samt ovanliggande balkong.
2003 byggdes köket om.
2003 målades utvändiga snickerier om.
2003 målades fönster om på utsidan.
2003 tilläggsisolerades vinden.
2003 gjordes tätskikt och ytskikt om på terrassen.
2000 byggdes badrummet om på det övre planet.
1996 byggdes duschrummet om i souterrängplanet.
1995 dränerades delar av fastigheten om.

Övrigt

Fastigheten är besiktigad. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för besiktningsprotokoll samt mer information.

Gåshaga Pirar, Norra Hamnpromenaden 3

Bostadsrätt 110 kvm
9 500 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2018-06-24
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktad våning attraktivt belägen högt upp i fastigheten med ett eftersökt läge närmast vattnet på Norra Hamnpromenaden 3 i Gåshaga Pirar. Våningen präglas av dess magnifika utsikt över vattnet, Stockholms inlopp och Kyrkviken. Stor inglasad balkong med fantastisk havsutsikt samt ytterligare en generös terrass med magnifik och vidsträckt utsikt över vattnet, båthamnen och den vackra omgivningen. Generösa och väldisponerade öppna ytor, stora fönsterpartier samt påkostade och smakfulla materialval. Ett unikt tillfälle att förvärva ett av Gåshaga Pirars absolut bästa lägen närmast vattnet, strandpromenaden och båthamnen. Möjlighet till båtplats!

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 2005-2007
 • Lägenhetsnr 0841
 • Våningsplan 4 av 5
 • Boarea 110 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 3 rum och kök (kan göras om till 4 rum), varav 2 sovrum.
 • Avgift 6 271 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Föreningen har avtal för gruppanslutning av TV, bredband och telefoni med Telia till en kostnad om 399 kr/månad, obligatorisk avgift.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 650 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
 • Energideklaration Energiprestanda 160 kWh/m² år.
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Balkong/Uteplats Stor och inglasad balkong samt ytterligare en ljuvlig terrass med underbar utsikt över vattnet, båthamnen och strandpromenaden.

Planlösning

Trivsamt kök med mobil köksö i direkt anslutning till rymlig matplats med fantastisk havsutsikt. Full maskinell utrustning, gott om köksskåp samt bra arbetsytor. Öppen planlösning mellan kök, matplats och lägenhetens fantastiska vardagsrum som vetter mot vattnet med ljuvlig utsikt över Stockholms inlopp, vackra Kyrkviken och båthamnen. Härligt vardagsrum med generösa ytor samt utgång till den stora inglasade balkongen samt den intilliggande terrassen. Här njuter man av den magnifika och vidsträckta utsikten över vattnet och den vackra omgivningen.

Två härliga och rogivande sovrum med fantastiska fönsterpartier samt underbar utsikt över vattnet, båthamnen och strandpromenaden. God förvaring i rymliga garderober.

Angränsande stilrent badrum med fönster och fin utsikt över vattnet. Badrummet rymmer badkar, tvättställ, wc, tvättmaskin samt torktumlare.Separat gästwc utrustad med dusch, tvättställ och wc. Stor intilliggande klädkammare med fönster som med fördel kan nyttjas som ytterligare ett sovrum, arbetsrum alternativt gästrum. Välkomnande entré med omedelbar havsutsikt. Gott om plats för ytterkläder i rymliga garderober med skjutdörrar. Våningen är utrsutad med ett larm från Verisure.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende attraktivt belägen i en underbar marin miljö närmast vattnet och den vackra strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, caféer, badplatser, båthamnar med möjlighet till båtplats, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan med också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra. Varmt välkommen till ett perfekt boende endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd, samlingslokal, tvättstuga och övernattningslägenhet.

Ekonomi

9 500 000 kr/bud. Avgift 6 271 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten. Övrig driftkostnad är ca 955 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 849 kr, försäkring 106 kr. Uppgift om andel av årsavgift har ej gått att få fram. Bostadsrätten är inte pantsatt.

Bostadsrättsförening

Gåshaga Pirar 5. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 73 lägenheter.

På fastigheten finns 5 stycken bostadshus innehållande 73 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Den totala boytan är 7 592 kvm. Föreningen registrerades 2005-03-30. Nuvarande ekonomiska plan registrerades 2006-11-16 och nuvarande stadgar registrerades 2017-08-31. Föreningen förvaltas av Storholmen Förvaltning AB.

För mer information om föreningen, se årsredovisning, stadgar samt föreningens hemsida.

Båtplatserna administreras av Genova Gåshaga. Kötiden varierar beroende på båtplatsens storlek. Kostnaden baseras på båplatsens bredd.

Gåshaga Brygga, Gåshaga Brygga 20

Radhus 172 + 39 kvm
13 750 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2018-06-24
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Planlösning

Synnerligen exklusivt och tilltalande livsstilsboende med en underbar och hänförande utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Fastigheten är högt och fritt belägen med ett mycket attraktivt läge på eftertraktade Gåshaga Brygga. Fastigheten präglas av modern, stilren och spännande arkitektur av Thomas Sandell. Byggår 2002. Lyxigt och väldisponerat boende med en totalyta om 211 kvm fördelade på tre generösa och trivsamma våningsplan. Härlig trädgård samt tre generösa, stensatta och soliga terrasser. Ett härligt, inbjudande och smakfullt boende med en underbar känsla av ljus och rymd. Båtplats, sjöbod samt garageplats i eget garage följer med fastigheten.

Fakta

 • Fastighet Lidingö Lyftkranen 7
 • Adress Gåshaga Brygga 20
  181 66 Lidingö
 • Boarea 172 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
 • Biarea 39 kvm
 • Antal rum 6 rum, varav 4 sovrum.
 • Byggnad Radhus, 3 plan varav 1 plan i souterräng.
 • Byggår 2002
 • Uppvärmning Vattenburen fjärrvärme, golvvärme samt konvektorer 
 • Bilplats Garageplats i eget garage samt parkeringsplats på uppfart.
 • Servitut Gemensamhetsanläggning Lidingö Lyftkranen GA:1, Lidingö Lyftkranen GA:2, Lidingö Lyftkranen GA:3, Lidingö Lyftkranen GA:4 Planbestämmelser detaljplan (1999-02-22) , ändring av detaljplan (1999-11-16). Last ledningsrätt fjärrvärme. Rättigheter-last: Ledningsrätt Fjärrvärme

Planlösning

Fastigheten präglas av ljus och rymd, öppna ytor, generös takhöjd, stora glaspartier, fantastisk havsutsikt med ett rikt och spännande båtliv utanför samt ett härligt ljusinsläpp i samtliga rum på fastighetens tre, generösa våningsplan. Genomgående exklusiva materialval, goda förvaringsutrymmen, praktiska, stilrena och effektfulla lösningar, ljusa ytskikt och oljade massiva trägolv i ett nästintill underhållsfritt boende.

Fastighetens luftiga vardagsrum med dess enorma fönsterparti samt generösa takhöjd är något alldeles extraordinärt. Ett magnifikt fönsterparti med glasad altandörr leder ut till den härliga trädgården och den stora och insynsskyddade terrassen Här finns plats för stor matgrupp, solstolar eller soffgrupp samt grill för härliga middagar från sen vår till tidig höst. I vardagsrummet är det öppet i tak till våningsplanet ovanför, vilket ger en svindlande takhöjd om cirka sex meter. Öppningen tillför karaktär och bidrar till husets spatiösa atmosfär och rymd. Vardagsrummet är utrustat med en öppen spis. Våningsplanet rymmer även ett sovrum som med fördel kan nyttjas som gästrum, allrum eller bibliotek. För den som önskar kan även väggen tas ned för att skapa ett ännu större vardagsrum med exempelvis angränsande matsalsdel. Intilliggande relaxavdelning utrustad med bastu, dusch samt en separat wc med tvättställ. Intilliggande förvaringsutrymmen samt även fastighetens teknik.

Exklusivt kök med köksö från italienska Boffi med full maskinell utrustning. Vita högblanka köksluckor, vackra bänkskivor i Carraramarmor med generösa arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen. Rymlig matplats med plats för det stora sällskapet. Angränsande sällskapsrum med fin utsikt över vattnet och och den vackra omgivningen, rummet kan med fördel nyttjas som matsalsdel, arbetsrum eller bibliotek. Från köket nås den mysiga, soliga och insynsskyddade framsidan och den generösa och stensatta uteplatsen. Våningsplanet är öppet ned till nedre planets härliga sällskapsrum vilket skapar en fin kontakt mellan fastighetens sällskapsytor.

En stilren trappa med diskret belysning infälld i väggen leder upp till fastighetens övre våningsplan, tillika husets privata våningsplan. Våningsplanet rymmer tre härliga sovrum utrustade med exklusiva garderober. Från två av sovrummen njuter man av den underbara utsikten över vattnet och den vackra omgivningen. Från masterbedroom nås den härliga terrassen med fin utsikt över vattnet och Stockholms inlopp samt det vackra och rika båtlivet. Utsikten måste upplevas! Angränsande stilrent och påkostat badrum inrett med exklusiv mosaik. Badrummet är utrustat med badkar invid fint fönsterparti, dubbla tvättställ, golvvärme och handdukstork. Badrummet rymmer även en tvättmaskin och en torktumlare. Intilliggande klädkammare med goda förvaringsutrymmen.

Husets entré ligger i anslutning till den härliga uteplatsen på den fina framsidan. Välkomnande hall utrustad med en hel garderobsvägg med exklusiv inredning från Boffi med med gott om plats för ytterkläder. Från hallen nås våningsplanet stilrena och påkostade badrum exklusivt inrett med en rund mosaik, dusch, tvättställ, wc, golvvärme och handdukstork.

Fastigheten är utrustad med ett automatiskt markissystem som styrs av sol och vind för ett optimalt inomhusklimat året runt. Fasaden i lärkträ och stål är i det närmaste helt underhållsfri och utrustad med en genomtänkt, dekorativ och välplacerad utomhusbelysning.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö med härlig havsutsikt och självklar skärgårdskänsla. Fastigheten är attraktivt belägen nära vattnet och områdets trevliga strandpromenad med den härliga mixen av restauranger, caféer, badplatser, båthamnar samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan med också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra. Varmt välkommen till ett extraordinärt boende endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Tomt

Tomtarea 258 m² (friköpt).

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Betong. Bjälklag: Betong. Fasad: Sandblästrad plåt/lärkträ. Takbeklädnad: Rostfri bandplåt. Hängrännor: Rostfri plåt. Fönster: Isolerglasfönster. Ventilation: Mekanisk ventilation. Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp.

Ekonomi

13 750 000 kr/bud. Taxeringsvärdet är 7 389 000 (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 2 389 000 kr. Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd. Värdeår 2002. Driftkostnaden är ca 62 635 kr/år och fördelas enligt följande: hushållsström 10 000 kr, försäkring 8 235 kr, samfällighet 26 400 kr, uppvärmning 15 000 kr, vatten/avlopp 3 000 kr. En samfällighetsförening med totalt 40 medlemmar förvaltar gemensamhetsanläggningar såsom pirar, bryggor, vägar, belysning, grönområden, parkering och garage. I avgiften tilll samfälligheten om 2 200 kr/mån (inkluderade i driftkostnaden) ingår garageplats, båtplats, vatten, avlopp, sophantering, snöröjning, tv och bredband.

Gåshaga Pirar, Hamnvägen 11

Bostadsrätt 95 kvm
6 200 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2018-06-24
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktad och väldisponerad lägenhet om 3 rum och kök attraktivt belägen nära vattnet på trivsamma Hamnvägen 11 i Gåshaga Pirar. Lägenheten präglas av dess fina utsikt över vattnet och den vackra omgivningen, öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd, stilrena och påkostade materialval samt generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp. En stor och inglasad balkong och en längsgående balkong med fin utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp samt härlig sol morgon och förmiddag, ytterligare en längsgående balkong med fin utsikt över vattnet samt fin sol eftermiddag och kväll. En mycket tilltalande och eftertraktad lägenhet högt och fritt belägen i modern och stilren fastighet med eftersökt och och sjönära läge i välskött förening med god ekonomi. Möjlighet till båtplats.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 2000/2001
 • Lägenhetsnr 6222
 • Våningsplan 2 av 5
 • Boarea 95 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 3 rum och kök.
 • Avgift 3 941 kr/mån
 • Internet Fiber, leverantör Telia. 300 kr/mån. Obligatorisk avgift.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
 • Energideklaration Energiprestanda 110 kWh/m² år.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Trevligt kök med öppen planlösning mot lägenhetens rymliga matplats och trivsamma vardagsrum. Härligt och lättmöblerat vardagsrum med fin utsikt över vattnet, fantastiska fönsterpartier samt utgång till lägenhetens stora och inglasade balkong med skjutbara glaspartier. Trivsamt kök med bra arbetsytor, goda förvaringsutrymmen, full maskinell utrustning samt separat utgång till lägenhetens inglasade balkong. Två härliga och rogivande sovrum, båda sovrummen med egen utgång till varsin längsgående balkong varav den ena har sol morgon och förmiddag och den andra har sol eftermiddag och kväll. Masterbedroom rymmer en hel garderobsvägg med skjutdörrar samt påkostad och fin inredning. Generöst badrum med utsikt över vattnet. Badrummet är utrustat med badkar, tvättställ samt wc. Intilliggande tvättstuga med utgång till den ena längsgående balkongen med underbar utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Rymlig angränsande klädkammare som med fördel kan göras om till ytterligare ett badrum. Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för ytterkläder i flertalet rymliga garderober.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, caféer, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan med också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra. Varmt välkommen till ett perfekt boende endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd, övernattningslägenhet, soprum och tvättstuga.

Ekonomi

6 200 000 kr/bud. Avgift 3 941 kr/mån. I avgiften ingår kallvatten. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1138 kr som betalas av köparen. Pantsättningsavgift uppgår till 455 kr. Övrig driftkostnad är ca 1 886 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 250 kr, försäkring 316 kr, uppvärmning 1 020 kr, vatten/avlopp 300 kr. Andel i föreningen är 0.83828%. Andel av årsavgiften är 0.83828%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Gåshaga Pirar 1. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 102 lägenheter. Bostadsrättsföreningen har 2 lokaler.

På fastigheten finns 12 bostadshus som innehåller 94 lägenheter och fyra parhus med sammanlagt åtta lägenheter vilket innebär totalt 102 lägenheter vilka samtliga upplåtna med bostadsrätt.