Gåshaga Pirar, Slipvägen 9

Bostadsrätt 95 kvm
8 000 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Therese Klockare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktad och väldisponerad lägenhet om 95 kvm högt och fritt belägen i modern och stilren fastighet med sjönära läge på trivsamma Slipvägen 9 i Gåshaga Pirar. Lägenheten präglas av dess fantastiskt fina utsikt över vattnet och den vackra omgivningen, öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd, stilrena och påkostade materialval samt generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Lägenheten har en stor och inglasad balkong samt två längsgående balkonger med fin sol och härlig utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp. En mycket tilltalande lägenhet med ett eftersökt och sjönära läge med möjlighet till båtplats i Gåshagas trivsamma och underbara skärgårdsmiljö.

Fakta

 • Byggnad Flerfamiljshus
 • Byggår 2000-2001
 • Våningsplan 4 av 5
 • Boarea 95 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
 • Avgift 5 402 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Basutbud från ComHem ingår i avgiften.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Stilrent och påkostat kök med öppen planlösning mot lägenhetens rymliga matplats och trivsamma vardagsrum. Trivsamt kök med rymlig matplats, bra arbetsytor, fina förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning. Härligt och generöst vardagsrum med fin utsikt över vattnet, fantastiska fönsterpartier samt utgång till lägenhetens stora balkong med skjutbara glaspartier. Två härliga och rogivande sovrum, båda sovrummen med egen utgång till lägenhetens längsgående balkonger med sol morgon och förmiddag respektive eftermiddag och kväll. Rymligt badrum utrustat med badkar, handfat samt wc. Tvättstuga med utgång till den längsgående balkongen med utsikt över vattnet. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Intilliggande gästwc utrustad med dusch, handfat och wc. Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för ytterkläder i flertalet rymliga garderober samt rymlig separat klädkammare.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand. Vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan med också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra.

Varmt välkomna till Slipvägen 9 och ett underbart hem i Gåshagas vackra och rogivande skärgårdsmiljö!

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, övernattningslägenhet, soprum och tvättstuga.

Ekonomi

8 000 000 kr/bud. Avgift 5 402 kr/mån. Driftkostnad är ca 642 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 319 kr, försäkring 323 kr. I avgiften ingår värme, vatten, TV och fiber. Andel av årsavgiften är 1.60999%.

Bostadsrättsförening

Brf Gåshaga Pirar 2. Föreningen beskattas som bostadsrättsförening. I föreningen finns 55 lägenheter.

Brf Gåshaga Pirar 2 är en av fem bostadsrättsföreningar i Gåshaga Pirar. På fastigheten finns 7 stycken bostadshus med adresserna Slipvägen 3, 5, 7, 9 samt Trossvägen 2, 4 och 6. Bostadshusen rymmer 55 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, dessutom finns det en lokal. Den totala bostadsytan är 6145 kvm och lokalytan 63 kvm. Föreningen bildades 2 februari 2000. De 7 husen och området som är föreningen Gåshaga Pirar 2 byggdes under 2001-2002 med fastighetsbeteckning Stapelbädden 6, Lidingö stad.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

För mer information om föreningen, se årsredovisning, stadgar samt föreningens hemsida.

Inga beslutade avgiftsförändringar.