Gåshaga Pirar, Skepparkroken 14

Bostadsrätt 71 kvm
4 850 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen välskött, eftertraktad och väldisponerad lägenhet om 71 kvm attraktivt belägen nära vattnet på Skepparkroken 14 i Gåshaga Pirar. Lägenheten präglas av öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd samt generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp. En stor och inglasad balkong med fin utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp. En mycket tilltalande och eftertraktad lägenhet trivsamt belägen i modern och stilren fastighet med eftersökt och sjönära läge. Möjlighet till båtplats.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 2004
 • Lägenhetsnr 112
 • Våningsplan 1 av 4
 • Boarea 71 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
 • Avgift 3 818 kr/mån
 • Hiss Finns
 • TV Ansluten till kabelnät, leverantör Com Hem.
 • Internet Bredband, leverantör Com Hem.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 600 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Härligt och lättmöblerat vardagsrum med fin utsikt över vattnet, fantastiska fönsterpartier samt utgång till lägenhetens stora och inglasade balkong med skjutbara glaspartier och ljuvlig utsikt över vattnet, Stockholms inlopp samt den vackra omgivningen. Trevligt kök med öppen planlösning mot lägenhetens rymliga matplats och trivsamma vardagsrum. Trivsamt kök med bra arbetsytor, goda förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning. Två härliga och rogivande sovrum varav det ena sovrummet har en angränsande och stor klädkammare med goda förvaringsutrymmen. Generöst badrum utrustat med badkar, tvättställ, wc, hamddukstork, tvättmaskin, torktumlare samt mycket goda förvaringsutrymmen. Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för ytterkläder i flertalet rymliga garderober.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, caféer, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan men också vidare ut i skärgården. Bra förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra.

Varmt välkommen till Skepparkroken 14 i Gåshaga Pirars sjönära och mycket trivsamma kvarter!

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd, samlingslokal, övernattningslägenhet och tvättstuga med torkrum.

Ekonomi

4 850 000 kr/bud. Avgift 3 818 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband & telefoni. Övrig driftkostnad är ca 668 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 500 kr, försäkring 168 kr. Andel av årsavgiften är 0.94521%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Gåshaga Pirar 4. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 73 lägenheter.

Husen på höjden färdigställdes under 2004 och ligger endast ett stenkast från havet. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Cisternen 1. På fastigheten finns 6 flerbostadshus i 5 våningsplan innehållande totalt 67 lägenheter samt 1 byggnad med radhus i 3 våningsplan innehållande 6 lägenheter. Samtliga 73 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.

Nedersta planen i flerbostadshusen innehåller cykelrum, barnvagnsförråd samt ett antal lägenhetsförråd. Det finns även en gemensam tvättstuga och en övernattningslägenhet för medlemmarna att hyra samt även ett garage som förutom garageplatserna även innehåller lägenhetsförråd. Den totala boytan är 8 833 kvm.

Föreningen förvaltas av SBC. Båtplatserna administreras av Genova Gåshaga. Kötiden varierar beroende på båtplatsens storlek. Kostnaden baseras på båplatsens bredd.

Vidare information om föreningen, se årsredovisning samt stadgar.