Gåshaga Pirar, Norra Hamnpromenaden 3

Bostadsrätt 104 kvm
10 750 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Unikt tillfälle att förvärva detta synnerligen exklusiva och mycket tilltalande hem om 104 kvm attraktivt beläget närmast vattnet i modern och stilren fastighet på Norra Hamnpromenaden 3 i trivsamma Gåshaga Pirar. Hemmet präglas av en extraordinär och hänförande sjöutsikt, generösa och väldisponerade öppna ytor, stora fönsterpartier, generös takhöjd samt genomgående påkostade och smakfulla materialval.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 2007
 • Lägenhetsnr 0801
 • Våningsplan 1 av 5
 • Boarea 104 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 2 rum varav 1 sovrum
 • Avgift 5 999 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Föreningen har avtal för gruppanslutning av TV, bredband och telefoni med Telia till en kostnad om 219 kr/månad, obligatorisk avgift.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 650 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Balkong/Uteplats Inglasad balkong samt uteplats i markplan ingår i upplåtelsen varvid föreningens regler för uteplats gäller.

Planlösning

Nyrenoverat, stilrent och påkostat kök med generös och härlig köksö i direkt anslutning till den rymliga och intilliggande matplatsen med utrymme för det stora sällskapet. Full maskinell utrustning, gott om köksskåp och samt generösa arbetsytor. Öppen planlösning mellan kök, matplats och lägenhetens fantastiska vardagsrum som vetter mot vattnet med utsikt över Stockholms vackra inlopp och den vackra omgivningen. Härligt vardagsrum med generösa ytor samt utgång till den stora och inglasade terrassen samt den underbara och självklara havsutsikten. Från terrassen nås den underbara lilla trädgården och den mysiga uteplatsen som vetter mot vattnet och den vackra strandpromenaden.

Våningens ljuvliga, generösa och rogivande masterbedroom vetter mot vattnet, båthamnen och den underbara, självklara och rogivande havsutsikten. Angränsande badrum med fönster, dusch, tvättställ samt wc. Badrummet rymmer även tvättmaskin samt torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Rymlig intilliggande walk-in-closet med exklusiv inredning.

I anslutning till entrén finns våningens stilrena och påkostade gästwc utrustad med ett handfat från Kosta Boda samt wc. Intilliggande walk-in-closet samt ytterligare en rymlig klädkammare som med fördel kan nyttjas som förråd.

Generös och välkomnande entré med omedelbar och underbar utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Generösa förvaringsutrymmen för ytterkläder i rymlig garderob med skjutdörrar.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö närmast vattnet och den vackra strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, badplatser, båthamnar med möjlighet till båtplats. Närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med Lidingöbanan till Ropsten samt också Waxholmsbåtarna till och från stan samt vidare ut i skärgården. Närliggande förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra.

Varmt välkommen till ett synnerligen unikt, exklusivt samt mycket tilltalande hem attraktivt beläget närmast vattnet på Norra Hamnpromenaden 3 i trivsamma Gåshaga Pirar.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal, tvättstuga i samma fastighet samt övernattningslägenhet.

Ekonomi

10 750 000 kr/bud. Avgift 5 999 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Övrig driftkostnad är ca 350 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 150 kr, försäkring 200 kr. Uppgift om andel av årsavgift har ej gått att få fram. Bostadsrätten är inte pantsatt.

Bostadsrättsförening

Gåshaga Pirar 5. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 73 lägenheter.

På fastigheten finns 5 stycken bostadshus innehållande 73 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Den totala boytan är 7 592 kvm. Föreningen registrerades 2005-03-30. Nuvarande ekonomiska plan registrerades 2006-11-16 och nuvarande stadgar registrerades 2017-08-31. Föreningen förvaltas av Storholmen Förvaltning AB.

För mer information om föreningen, se årsredovisning, stadgar samt föreningens hemsida.

Båtplatserna administreras av Genova Gåshaga. Kötiden varierar beroende på båtplatsens storlek. Kostnaden baseras på båplatsens bredd.

Gåshaga Pirar, Hamnvägen 13

Bostadsrätt 69 kvm
5 200 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Eftertraktad, nyrenoverad och mycket väldisponerad 2:a (möjlig 3:a) om 69 kvm med trivsamt och eftertraktat läge nära vattnet på trevliga Hamnvägen 13 i Gåshaga Pirar. Lägenheten präglas av generösa och väldisponerade ytor, ljus och rymd, stora fönsterpartier samt stilrena och påkostade materialval. Härlig balkong med morgonsol samt ljuvlig terrass i markplan med kvällssol. Möjlighet till båtplats.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Lägenhetsnr 6311
 • Våningsplan 1 av 5
 • Boarea 69 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 2 rum varav 1 sovrum
 • Avgift 3 489 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Fiber, leverantör Telia. 300 kr/mån. Obligatorisk avgift.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Balkong/Uteplats Den stensatta terrassen ingår i upplåtelsen av bostadsrätten, varvid föreningens regler avseende uteplatser gäller.

Planlösning

Synnerligen tilltalande lägenhet om 69 kvm attraktivt belägen i modern och stilren fastighet med eftersökt och sjönära läge på trivsamma Hamnvägen 13 i eftertraktade Gåshaga Pirar.

Stilrent och påkostat kök från italienska Binova. Öppen planlösning mot lägenhetens rymliga matplats och trivsamma vardagsrum. Trivsamt kök med bra arbetsytor samt full maskinell utrustning. Härligt och ljust vardagsrum med generösa ytor och fantastiska fönsterpartier. Vardagsrummets vägg smyckas av en platsbyggd bokhylla i ask. Glasad altandörr leder ut till lägenhetens härliga och längsgående balkong samt den stensatta terrassen i markplan. Uteplatsen är omgärdad av vacker grönska. Här njuter man av sol eftermiddag och kväll. Ett härligt och rogivande sovrum med utgång till lägenhetens längsgående balkong med sol morgon och förmiddag. Här njuter man av den fina utsikten över vattnet och Stockholms vackra inlopp. Ljust badrum med fönster. Badrummet är utrustat med badkar, tvättställ, wc, tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för ytterkläder samt separat rymlig klädkammare med inredning från italienska Lema. I hallen finns det en inbyggd och dekorativ bokhylla. Genomgående enstavigt ekgolv i en ljus och stilren nyans.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, caféer, badplatser, båthamnar med möjlighet till båtplats. Närliggande vackra grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer, förskolor, skolor, mataffärer, gym samt mindre närcentra. Varmt välkommen till ett ljuvligt boende endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Ekonomi

5 200 000 kr/bud. Avgift 3 489 kr/mån. I avgiften ingår kallvatten. Andel av årsavgiften är 0.67454%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Gåshaga Pirar 1. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 102 lägenheter. Bostadsrättsföreningen har 3 lokaler.

På fastigheten finns 12 bostadshus som innehåller 94 lägenheter och fyra parhus med sammanlagt åtta lägenheter vilket innebär totalt 102 lägenheter vilka samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 12 273 kvm varav 12 011 kvm utgör lägehetsyta och 262 kvm utgör lokalyta.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

För mer information om föreningen, se årsredovisning, stadgar samt föreningens hemsida.

Båtplatserna administreras av Genova Gåshaga. Kötiden varierar beroende på båtplatsens storlek. Kostnaden baseras på båplatsens bredd.

Skärsätra, Pyrolavägen 18

Bostadsrätt 88 kvm
5 950 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Anmälan önskas! Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Unikt tillfälle att förvärva detta synnerligen spektakulära, unika och omsorgsfullt renoverade hem trivsamt beläget i det vackra Vattentornet i Skärsätra. Lägenheten i två plan är attraktivt belägen med ett högt, fritt och insynsskyddat läge i en av områdets vackraste fastigheter. Mjukt inbäddad i lummig grönska omgärdas lägenheten av den härliga trädgården. Lägenheten präglas av vackra och välbevarade detaljer, stilrena och påkostade materialval, ljus och rymd, generös takhöjd, fina fönsterpartier med härligt ljusinsläpp samt öppna och trivsamma sällskapsytor. Direktaccess till den gemensamma trädgården och den härliga uteplatsen.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat hem centralt beläget i omtyckta och centralt belägna kvarter nära vackra grönområden, härliga promenadstråk längs vattnet, Kottlasjön, badplatser och båthamnar. Bra kommunikationer med Lidingöbanan samt närliggande båtförbindelser till Stockholms innerstad, Waxholm och vidare ut i skärgården. Närliggande förskolor, skolor, mataffärer, gym, restauranger, caféer, Lidingö Saluhall samt Lidingö centrum med all önskvärd service.

Föreningens medlemmar nyttjar gemensamt den gröna trädgården. En varierad naturtomt med både fruktträd, blommor, buskar och vackra tallar. Här finns odlingsmöjligheter för den som önskar. Trädgården är belägen på en av Lidingös högsta punkter och här njuter man av soliga och härliga stunder från tidig vår till sen höst.

Varmt välkomna till detta enastående och vackra hem attraktivt och centralt beläget på trivsamma Pyrolavägen 18 i Skärsätra.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Lägenhetsnr 1
 • Våningsplan 1 av 6
 • Boarea 88 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
 • Avgift 4 818 kr/mån
 • Internet Bredband, leverantör ComHem.

Planlösning

Ljuvligt vardagsrum med dess vackra fönsterpartier i tre väderstreck är något alldeles extraordinärt. Stort vardagsrum med härliga sällskapsytor öppet mot den stilrena och påkostade köket och den ljusa och rymliga matplatsen med gott om plats för det stora sällskapet. Härligt kök med en centralt placerad köksö, generösa arbetsytor, goda förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning.

Dekorativ spiraltrappa leder upp till det övre och privata våningsplanet som rymmer tre ljusa och rogivande sovrum med goda förvaringsutrymmen varav det ena sovrummet med en rymlig walk-in-closet. Samtliga sovrum smyckas av dess vackra fönsterpartier med fin utblick mot den gröna trädgården och den vackra omgivningen. Våningsplanet rymmer även ett angränsande badrum utrustat med dusch, handfat, wc, tvättmaskin samt torktumlare.

Välkomnande entré med goda förvaringsutrymmen.

Föreningens medlemmar nyttjar gemensamt den gröna och lummiga trädgården. Välskött trädgård med insynsskyddade och soliga uteplatser.

Varmt välkomna till detta enastående och sagolikt vackra hem attraktivt och centralt beläget på lugna och barnvänliga Pyrolavägen 18 i trivsamma Skärsätra.

Gemensamma utrymmen

Separat förrådsbyggnad med ett förråd per lägenhet. Rymlig gemensam tvättstuga.

Ekonomi

5 950 000 kr/bud. Avgift 4 818 kr/mån. I avgiften ingår vatten, kabel-tv och parkering. Övrig driftkostnad är ca 1 700 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 1 500 kr, försäkring 200 kr. Andel av årsavgiften är 0.2411%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Skärsätra Vattentorn. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 5 lägenheter.

Brf Skärsätra Vattentorn äger och förvaltar 5 stycken lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt. Vattentornet är ritat av arkitekten P Husberg 1912 på uppdrag av Skärsätra elektricitets- och vattenverk. Byggnadsstilen är nationalromantisk. Förutom vattenreservoaren högst upp fanns i tornet tre tjänstebostäder för vattenverkets personal. Vattentornet var i drift en bit in på 1950-talet. Vattenreservoaren har därefter monterats bort och det numer privatägda tornet innehåller nu fem bostadsrätter. I Stockholms läns museums inventering av kulturhistoriskt värdefull bebyggelse 1971-1986 betecknas huvudbyggnaden som ett värdefullt kulturminne. I "Lidingös kulturhistoriska miljöer" som är Lidingö stads kulturmiljöprogram från 1990 tas vattentornet upp som ett värdefullt kulturminne. Mellan åren 2015 och 2017 har staden inventerat öns bebyggelse och Skärsätra vattentorn bedöms utgöra ett objekt av mycket högt kulturhistoriskt värde.