Gåshaga Pirar, Skepparkroken 8

Bostadsrätt 189 kvm
12 750 000kr/bud

stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
  Varmt välkomna till Skepparkroken 8 i Gåshaga
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Planlösning

Synnerligen tilltalande bostadsrättsradhus attraktivt beläget på lugna och barnvänliga Skepparkroken 8 i Gåshagas trivsamma kvarter nära vattnet och den härliga strandpromenaden. En generös totalyta om 189 kvm fördelade på tre trivsamma våningsplan. Hemmet präglas av ljus och rymd, öppna och väldisponerade sällskapsytor, generös takhöjd samt fina fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Smakfulla materialval, ljusa ytskikt samt goda förvaringsutrymmen. Den fina trädgården rymmer härliga uteplatser, gräsmatta, fin grönska samt plats för studsmatta eller spabadkar. Stor inglasad terrass med fin utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Här njuter man av härliga stunder året runt.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan men också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, paddelbanor, mataffärer samt mindre närcentra.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättsradhus
 • Byggår 2004
 • Boarea 189 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 5 rum varav 3-4 sovrum
 • Avgift 7 873 kr/mån
 • Internet Bredband och telefoni, leverantör Com Hem.
 • Bilplats Carport samt uppfart. Laddare elbil, 250 kr/mån (frivilligt). Garageplats går att hyra för 700 kr/mån. Det finns 73 platser i garaget. Till platserna är det separat kö. Det finns även kostnadsfria parkeringsplatser på gatan.
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Balkong/Uteplats Två uteplatser i markplan, en vid entrén och en i anslutning till trädgården på baksidan.

Planlösning

Ljuvligt vardagsrum med öppna och generösa sällskapsytor. Två separata altandörrar leder ut till den insynsskyddade och soliga uteplatsen samt den gröna och härliga trädgården. I anslutning till vardagsrummet ligger den trivsamma matplatsen med plats för det stora sällskapet. Stor och ljust kök utrustat med generösa arbetsytor, goda förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning. Rymlig matplats invid generöst fönsterparti samt utgång till den mysiga och insynsskyddade uteplatsen i anslutning till entrén.

Stilren trappa leder upp till husets privata del. Våningsplanet rymmer tre härliga sovrum varav det ena är ett härligt masterbedroom med två franska balkonger. Här njuter man av den fina utsikten över vattnet och den vackra omgivningen. Intilliggande sällskapsrum med direktaccess ut till den stora och soliga terrassen med fin utblick över den härliga trädgården. Våningsplanet rymmer även ett fint badrum utrustat med handfat, toalett och badkar. Rymlig intilliggande klädkammare.

Trappan leder upp till ytterligare ett rum som med fördel kan nyttjas som arbetsrum, gästrum alternativt bibliotek. Rummet leder ut till den underbara och inglasade terrassen med gott om plats för härliga loungemöbler, krukor och lyktor. Härlig utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Här njuter man av härliga stunder året runt.

Välkomnande hall med gott om plats för förvaring av ytterkläder. Stilrent och påkostat badrum i anslutning till entrén. Badrummet är utrustat med dusch, handfat och wc. Från köket nås den rymliga tvättstugan utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen.

Carport och rymlig uppfart. Två intilliggande förråd med goda förvaringsutrymmen.

Varmt välkomma till Skepparkroken 8 i Gåshagas trivsamma och barnvänliga kvarter!

Gemensamma utrymmen

Det finns en övernattningslägenhet som kan hyras av medlemmarna.

Ekonomi

12 750 000 kr/bud. Avgift 7 873 kr/mån. Pantsättningsavgift uppgår till 525 kr. Driftkostnad är ca 2 552 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 1 038 kr, uppvärmning 1 094 kr, vatten/avlopp 420 kr. I avgiften ingår kabel-TV, bredband & telefoni. Andel i föreningen är 1.73858%. Andel av årsavgiften är 1.51712%.

Bostadsrättsförening

Brf Gåshaga Pirar 4. Föreningen beskattas som äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 73 lägenheter.

Husen på höjden färdigställdes under 2004 och ligger endast ett stenkast från havet. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Cisternen 1. På fastigheten finns 6 flerbostadshus i 5 våningsplan innehållande totalt 67 lägenheter samt 1 byggnad med radhus i 3 våningsplan innehållande 6 lägenheter. Samtliga 73 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.

Nedersta planen i flerbostadshusen innehåller cykelrum, barnvagnsförråd samt ett antal lägenhetsförråd. Det finns även en gemensam tvättstuga och en övernattningslägenhet för medlemmarna att hyra samt även ett garage som förutom garageplatserna även innehåller lägenhetsförråd.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köpare.

Vidare information om föreningen, se årsredovisning samt stadgar.

Avgiften höjdes med 7,7% 1/7-23. Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i nuvarande ränteläge men kan bli aktuellt vid eventuella framtida räntehöjningar.

Renoveringar

2023 Platsbyggd skjutdörr på plan 2 
2022-2023 Målat om alla väggar och tak i hela huset
2022 Ny tvättmaskin och torktumlare
2022 Byggt altan
2022 Byggt staket
2021  Byggt om tvättstugan
2021  Renoverat förråd plan 2
2020 Bytt fjärrvärmepump