Skärsätra, Gavelvägen 13

Bostadsrätt 213 kvm
12 000 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Eftertraktat och unikt parhus attraktivt och centralt beläget på Gavelvägen 13 i Bergsätras lugna och trevliga kvarter. Generösa totalyta om 213 kvm fördelade på två trivsamma våningsplan. Hemmet präglas av en enastående karaktär, stilrena och påkostade materialval, underbara sällskapsytor, generös takhöjd, ljus och rymd samt magnifika fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Modern, stilren och spännande arkitektur med signum de väl ansedda och internationellt uppmärksammade arkitekterna Tham & Videgård Hansson. Genomgående exklusiva materialval, praktiska och effektfulla lösningar samt vackra och ljusa ytskikt.

Underbar, uppvuxen och välskött trädgård om 737 kvm. Generös och solig uteplats gjuten i betong, härliga gräsytor, fina stensättningar, planteringsytor, buskar och häckar. Fasaden är utrustad med genomtänkt, dekorativ och välplacerad utomhusbelysning. Rymligt garage, generös och stensatt uppfart samt goda förråds- och förvaringsutrymmen.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i trivsamma och barnvänliga kvarter med närhet till trevliga promenadstråk längs vattnet, vackra grönområden, motionsspår, badplatser, båthamnar och bryggor. Promenadavstånd till restauranger, caféer, mataffärer, gym, lekplatser, skolor, dagis, bra kommunikationer med Lidingöbanan samt fina båtförbindelser till och från stan men också vidare ut i skärgården. På bekvämt avstånd ligger Lidingö Centrum med all övrig önskvärd service.

Varmt välkomna till ett mycket eftersökt läge på lugna och barnvänliga Gavelvägen 13 attraktivt beläget på tyst och lugn återvändsgata i Bergsätras eftertraktade och trivsamma kvarter.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 2006
 • Lägenhetsnr 3
 • Våningsplan Bottenvåning
 • Boarea 213 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 6 rum varav 4 sovrum
 • Avgift 5 900 kr/mån
 • Internet Fiber
 • Bilplats Garage samt stensatt uppfart.
 • Uppvärmning Frånlufsvärmepump samt genomgående vattenburen golvvärme.

Planlösning

Entréplanets ljuvliga vardagsrum med dess generösa fönsterpartier är något alldeles extraordinärt. Det stora vardagsrummet är utrustat med en dekorationseld som bidrar till entréplanets varma och trivsamma atmosfär. I anslutning till vardagsrummet ligger den rymliga matplatsen med plats för det stora sällskapet. Fastigheten präglas av ljus och rymd tack vare den generösa takhöjden. Stilrent och påkostat kök med generösa arbetsytor, goda förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning. Intilliggande tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Stilrent och påkostat badrum utrustat med dusch, handfat och wc. Välkomnande entré med mycket goda förvaringsutrymmen.

Stilren trappa leder upp till det övre våningsplanet och husets privata del. Ett fint takfönster ger ett härligt ljusinsläpp. Fönstret tillför karaktär och bidrar till husets härliga atmosfär, ljus och rymd. Våningsplanet rymmer fyra stora och rogivande sovrum med mycket goda förvaringsutrymmen i rymlig klädkammare samt angränsande garderober. Ett av sovrummen kan med fördel för den som önskar nyttjas som ytterligare ett sällskapsrum. I anslutning till sovrummen ligger ett stilrent och påkostat badrum utrustat med dubbla badkar, dusch, handfat och wc.

Välplanerad och välskött trädgård med insynsskyddade och soliga uteplatser samt den underbara och soliga terrassen som är gjuten i betong. Fina stensättningar, planteringsytor, buskar och häckar. Rymligt garage, stensatt uppfart samt generösa förrådsutrymmen. Fasaden är utrustad med dekorativ och välplacerad utomhusbelysning samt en markis för ett optimalt utomhusklimat. Hemmet är även utrustat med ett specialdesignat ledljussystem på nedre plan. Ett larmsystem är installerat samt ett kodlås från Yale Doorman.

Ekonomi

12 000 000 kr/bud. Avgift 5 900 kr/mån. Övrig driftkostnad är ca 3 280 kr/mån och fördelas enligt följande: försäkring 350 kr, renhållning 180 kr, uppvärmning 2 300 kr, vatten/avlopp 450 kr. Andel i föreningen är 25%. Andel av årsavgiften är 25%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Villa Bergsätra. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 4 lägenheter. Bostadsrättsföreningen har 4 lokaler.

Renoveringar

2020 Nyplantering av 15 meter häck på tomtens baksida (Häckspecialisten AB, entreprenad med garanti).
2019 Nya duschdörrar Hafa i härdat glas i badrum nedre plan.
2018 Omfattande utvändig renovering och måleri av hela fasaden, samtliga fönsternischer och garagebyggnad, utfört på helentreprenad med garanti.
2018 Renovering övre plan med nya skjutdörrsgarderober i hallen och ett sovrum, nytt enstavigt ekträgolv i hall samt två sovrum övre plan, måleri väggar och tak hall och två sovrum.
2018 Ny Siemens diskmaskin samt ny köksblandare installeras.
2018 Installation av sidomarkiser för uteterassen 3 x 3 meter med automatisk inrullning.
2017 Installation fiber/bredband.
2017 Installation bostadslarm via Sector Alarm.
2017 Installation nytt kådlås för ytterdörr Yale från Doorman.
2015 Ny kompressor i värmepannan installeras.
2014 Specialdesignat ledljussystem nedre plan platsbyggs (Level light Danderyd)
2014 Skjutdörr i trapphus från entréplanet
2014 Ljuddämpande dörrar installeras i två sovrum och samtliga sovrumsväggar ljudisoleras övre plan.
2014 Ny kyl Electrolux med automat för kolsyrat/kylt vatten.
2014 Ny frys Electrolux med automat för isbitar.
2011 Ny induktionshäll köket.