Kappsta, Nysätravägen 10A

Bostadsrätt 163 + 15 kvm
12 750 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Planlösning

Planlösning

Mjukt inbäddad i lummig grönska ligger de vackra, sjönära och nybyggda Ekvillorna med modern, stilren och spännande arkitektur av den prisbelönta arkitektduon Tham & Videgård. Platsen är en vacker södersluttning mot vattnet och Stockholms inlopp och det vackra naturreservatet som närmaste granne. Ett attraktivt, idylliskt och naturnära läge på tysta och lugna Nysätravägen 10A i trivsamma Kappsta.

Ett eftertraktat och väldisponerat boende om 163 kvm fördelade på två plan med generösa och trivsamma sällskapsytor, fem rofyllda sovrum, två exklusiva badrum samt en stor och solig takterrass om 70 kvm med en fantastisk och hänförande havsutsikt. Fastigheten präglas av en underbar och hänförande havsutsikt, ljus och rymd, generös takhöjd samt magnifika fönsterpartier med härligt ljusinsläpp i fastighetens samtliga rum. Genomgående stilrena och påkostade materialval, goda förvaringsutrymmen, praktiska, dekorativa och effektfulla lösningar, ljusa ytskikt samt vackra trägolv.

Den fina trädgården rymmer flertalet soliga uteplatser, fina grusade gångar, dekorativa stensättningar, härliga gräsytor, buskar och träd. Generöst gästhus med stort sovrum med fönster och fantastisk havsutsikt. Gästhuset kan med fördel nyttjas av familjen tonåring, hyras ut alternativt som kontor för den egna företagaren.

Varmt välkomna till denna underbara fastighet attraktivt och idylliskt belägen i en sagolik och havsnära miljö invid Kappstas vackra naturreservat, underbara grönområden, härliga promenadstråk längs vattnet, badplatser och båthamnar. Bra kommunikationer med Lidingöbanan samt fina båtförbindelser till Stockholms innerstad, Waxholm och vidare ut i skärgården. Närliggande förskolor, skolor, mataffärer, gym, frisör, järnaffär, restauranger, Lidingö Saluhall samt all övrig och önskvärd service.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättsvilla
 • Byggår 2017
 • Lägenhetsnr 1502
 • Våningsplan Bottenvåning
 • Boarea 163 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Biarea 15 kvm
 • Antal rum 8 rum och kök, varav 5-6 sovrum.

  Bostaden är enligt lägenhetsförteckningen registrerad som 5 rum och kök. Nuvarande ägare har byggt och möjliggjort ytterligare två sovrum samt även byggt ett gästhus vilket rymmer ytterligare ett rum varför bostaden idag rymmer totalt 8 rum och kök.
 • Avgift 3 850 kr/mån
 • TV Fiber.
 • Internet Fiber.
 • Bilplats Rymlig uppfart med plats för två bilar.
 • Uppvärmning Nibe el/frånluftsvärmepump med värmeåtervinning

Planlösning

Entréplanets ljuvliga sällskapsrum med dess generösa takhöjd samt enorma fönsterpartier är något alldeles extraordinärt. Här njuter man av den fantastiskt fina utsikten över vattnet och Stockholm inlopp. Sällskapsrummet kan även med fördel nyttjas som ett arbetsrum, gästrum alternativt nyttjas av familjens tonåring eller familjens barnflicka. Rummet är förberett för att kompletteras och inredas med ett mindre kök. Den generösa takhöjden möjliggör även att man med enkla medel kan bygga ett fint sovloft. Stort intilliggande förråd som även rymmer fastighetens teknik. Angränsande badrum med stilrena och påkostade materialval, badrummet är utrustat med dusch, wc och handfat.

En effektfull trappa förbinder entrén och sällskapsrummet med det underbara köket. Stort kök med fantastiska fönsterpartier samt utgång till den stensatta och soliga uteplatsen med utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Utsikten här är ljuvlig! Fint kök med full maskinell utrustning, generösa arbetsytor samt en trevlig och funktionell köksö. Rymlig matplats med plats för det stora sällskapet invid magnifikt fönsterparti.

Stilren och mycket effektfull trappa leder upp till fastighetens övervåning men också vidare upp till den stora och ljuvliga takterrassen. Vyn upp mot övervåningen tillför karaktär och bidrar till husets härliga atmosfär och fina rymd. Övervåningen rymmer fem bra och rogivande sovrum varav masterbedroom utrustat med hel garderobsvägg. Övervåningen rymmer även en separat klädkammare samt flertalet rymliga garderober. Samtliga rum med generösa fönsterpartier och vackert ljusinsläpp. Exklusivt intilliggande badrum utrustat med dubbla handfat, dubbla duschar med dekorativ glasvägg, wc samt ett effektfullt takfönster som ger ett fint ljusinsläpp.

Väggen mellan sovrummet som vetter mot vattnet samt intilliggande sovrum kan med enkla medel tas ned för att möjliggöra ett underbart vardagsrum med ljuvlig utsikt över vattnet, Stockholms inlopp och den vackra omgivningen. Tas väggen ner så rymmer våningsplanet tre bra sovrum istället för fem sovrum enligt befintlig planlösning.

Den stilrena och effektfulla trappan leder upp till fastighetens fantastiska takterrass om 70 kvm. Här skiner solen hela dagen. Utsikten från takterrassen är fantastisk och måste upplevas! Den generösa takterrassen rymmer en stor matplats med plats för det stora sällskapet men också gott om plats för solstolar, loungemöbler, parasoll, krukor, lyktor och grill.

Praktisk tvättstuga i anslutning till fastigheten entré. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt fina förvaringsutrymmen. Intilliggande klädkammare med gott om plats för förvaring av ytterkläder. Välkomnande hall utrustad med ett fint och praktiskt kalkstensgolv. Ytterdörren har ett elektroniskt kodlås.

Fastigheten och trädgården är utrustad med genomtänkt, dekorativ och välplacerad utomhusbelysning. Den fina trädgården rymmer flertalet soliga uteplatser, fina grusade gångar, dekorativa stensättningar, härliga gräsytor, buskar och träd. Generöst gästhus med fina ytor och fönster med fantastisk havsutsikt. Gästhuset kan med fördel nyttjas av familjen tonåring, hyras ut alternativt som nyttjas som kontor för den egna företagaren.

Varmt välkomna till trivsamma Nysätravägen 10A och ett magnifikt boende attraktivt beläget nära vattnet, strandpromenaden och Kappstas vackra naturreservat.

Ekonomi

12 750 000 kr/bud. Avgift 3 850 kr/mån. I avgiften ingår vatten. Övrig driftkostnad är ca 2 202 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 583 kr, försäkring 416 kr, renhållning 120 kr, uppvärmning 1 083 kr. Andel i föreningen är 25%. Uppgift om andel av årsavgift har ej gått att få fram. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Stockrosen på Lidingö. Föreningen beskattas som . I föreningen finns 4 lägenheter.

Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Stockrosen 14 med adresser Parksätravägen 1 AA och 1 AB och Stockrosen 15, med adresser Nysätravägen 10 A och 10 B på Lidingö.

Föreningen har 4 bostadsrätter om totalt 652 kvm.

Ekonomisk förvaltning genom Conzignus Hem och Fastighet AB.

Övrigt

Husen planlösning är uppbyggd kring en kontinuerlig sekvens av fyra stora rum på fyra nivåer. Som en följd av tomtens sluttning ned mot vattnet skapas en variation i rumshöjd och fina inre samband med en halvplanförskjutning. Från entré och ateljérum med fyra meter i takhöjd, rör man sig via en skridande trappa upp till de mer horisontellt utsträckta rummen, köket i trädgårdsnivå och vardagsrummet med storslagen utsikt i söder. Även sovrummen får fina utblickar och tar in den omgivande grönskan. Via huvudtrappan med vackert överljus från en lanternin, når man takterrassen, som kan beskrivas som husets största sociala rum med plats för både vila och fest.

De generösa fönstren är anpassade för att ge de olika rummen kvalitén av rikligt dagsljus och är placerade för att optimera utblickar mot vatten och trädgård. De stora rummen i huset har flera möjligheter och erbjuder en flexibilitet i hur de ska användas och möbleras. Till exempel ateljén i entréplan öppnar för både hemmakontor, gäststudio, eller generationsboende med avskilt tonårsrum där takhöjden dessutom kan ge plats för ett sovloft.

Konstruktionen är en träregelstomme som exteriört är klädd i oljat massivt lärkträ. Även fönster och vädringsluckor utförs i lärkträ som ger en bra åldersbeständighet och en varm färgton. Interiört återkommer trä i golv, snickerier och vissa detaljer såsom räcken och köksbänk. Genom sin kompakta planform och välisolerade väggar och fönster är husen klimatsmarta, både energi- och resurseffektiva. /Tham & Videgård