Gåshaga Pirar, Norra Hamnpromenaden 1

Bostadsrätt 104 kvm
6 250 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktad och väldisponerad lägenhet om 104 kvm attraktivt belägen nära vattnet på trivsamma Norra Hamnpromenaden 1 i Gåshaga Pirar. Lägenheten präglas av dess fantastiskt fina utsikt över vattnet och den vackra omgivningen, öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd, stilrena och påkostade materialval samt generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp. En stor och inglasad balkong med fin sol och härlig utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp. En mycket tilltalande och eftertraktad lägenhet högt och fritt belägen i modern och stilren fastighet med eftersökt och sjönära läge i välskött förening med god ekonomi. Möjlighet till båtplats.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 2005-2007
 • Lägenhetsnr 0723
 • Våningsplan 2 av 5
 • Boarea 104 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 3 rum och kök (kan göras om till 4 rum), varav 2 sovrum.
 • Avgift 5 999 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Föreningen har avtal för gruppanslutning av TV, bredband och telefoni med Telia till en kostnad om 399 kr/månad, obligatorisk avgift.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 650 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
 • Energideklaration Energiprestanda 160 kWh/m² år.
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Balkong/Uteplats Stor och inglasad balkong med underbar utsikt över vattnet, båthamnen och strandpromenaden.

Planlösning

Trevligt kök med köksö i direkt anslutning till den rymliga matplatsen med utrymme för det stora sällskapet. Full maskinell utrustning, gott om köksskåp och bra arbetsytor. Öppen planlösning mellan kök, matplats och lägenhetens härliga vardagsrum. Underbart vardagsrum med generösa ytor samt utgång till den stora och inglasade balkongen med den trivsamma utsikten över vattnet, Stockholms inlopp och den vackra omgivningen.

Två härliga sovrum med rogivande utsikt över vattnet, båthamnen och den vackra omgivningen. Masterbedroom med härliga ytor samt fint fönsterparti med ljuvlig och rogivande utsikt. Sovrummet är utrustat med en rymlig garderob med skjutdörrar. Angränsande generöst badrum med fönster samt fin utsikt över vattnet och båthamnen. Badrummet rymmer badkar, tvättställ, wc, tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Rymlig klädkammare i anslutning till entrén. Klädkammaren har ett fint fönsterparti som vetter mot vattnet och rummet kan med fördel nyttjas som ytterligare ett sovrum, arbetsrum alternativt gästrum. Angränsande gäst wc med dusch, toalett och handfat. Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för avhängning av ytterkläder.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, café, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan men också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra.

Varmt välkomna till Norra Hamnpromenaden 1 i trivsamma Gåshaga Pirar.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal, tvättstuga samt övernattningslägenhet.

Ekonomi

6 250 000 kr/bud. Avgift 5 999 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten. Övrig driftkostnad är ca 710 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 540 kr, försäkring 170 kr. Uppgift om andel av årsavgift har ej gått att få fram. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Gåshaga Pirar 5. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 73 lägenheter.

På fastigheten finns 5 stycken bostadshus innehållande 73 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Den totala boytan är 7 592 kvm. Föreningen registrerades 2005-03-30. Nuvarande ekonomiska plan registrerades 2006-11-16 och nuvarande stadgar registrerades 2017-08-31. Föreningen förvaltas av Storholmen Förvaltning AB.

För mer information om föreningen, se årsredovisning, stadgar samt föreningens hemsida.

Båtplatserna administreras av Genova Gåshaga. Kötiden varierar beroende på båtplatsens storlek. Kostnaden baseras på båplatsens bredd.