Ekholmsnäs / Killinge, Ekholmsnäsvägen 123C

Bostadsrätt 106 kvm
6 550 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Planlösning

Planlösning

Mjukt inbäddad i lummig grönska ligger detta väldisponerade och yteffektiva gavelradhus om 106 kvm fördelade på tre trivsamma våningsplan. Modern och stilren fastighet med byggår 2008. Naturnära och eftersökt läge på härliga Ekholmsnäsvägen 123C i trivsamt och barnvänligt villaområde. Fin utsikt över den vackra omgivningen samt en liten glimt av Kyrkviken. Bostaden präglas av ljus och rymd tack vare bostadens härliga takhöjd samt generösa fönsterpartier. Stilrena och påkostade materialval samt goda förvaringsutrymmen. Mysig trädgård med flertalet soliga och insynsskyddade terrasser som fridfullt vetter mot den vackra och gröna omgivningen. Fina gräsytor, häck, planteringar, grind samt fina stensättningar. Till bostaden hör en parkeringsplats med uttag för motorvärmare samt en gästparkeringsplats i anslutning till ett av de separata förråden. Bostaden med dess lugna och eftersökta läge är magnifikt belägen med ett idylliskt och naturnära läge invid Ekholmsnäs och Långängens naturreservat.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 2008
 • Lägenhetsnr 4:3
 • Våningsplan Bottenvåning
 • Boarea 106 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 5 rum och kök, varav 3-4 sovrum.
 • Avgift 5 390 kr/mån
 • Internet Fiber, leverantör Telia. Kostnad 429 kr/mån.
 • Bilplats Till bostaden hör en parkeringsplats i direkt anslutning till bostaden med uttag för motorvärmare samt en gästparkeringsplats i anslutning till det separata förrådet.
 • Energideklaration Energiprestanda 95 kWh/m² år.
 • Balkong/Uteplats Mark i anslutning till bostadsrätten: Uteplatser och trädgård. Ingår i upplåtelsen av bostadsrätten

Planlösning

Välkomnande och rymlig entré med dekorativt klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter. Trevligt och funktionellt kök i vinkel med fönster mot entrésidan samt fint ljusinsläpp. Vita köksluckor och rostfria vitvaror. Generösa arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen.

Köket är öppet mot det luftiga vardagsrummet med dess generösa takhöjd. Stora fönsterpartier med utsikt över den vackra omgivningen samt en liten glimt av Kyrkviken. Vardagsrummet är utrustat med en braskamin som bidrar till bostadens varma, härliga och hemtrevliga atmosfär.

Helkaklat badrum med klinkergolv och fönster i anslutning till entrén. Badrummet är utrustat med dusch, wc, tvättställ, handdukstork, värmegolv samt spotlights med dimmer.

Trappan leder upp till bostadens övre våningsplan respektive ner till bostadens nedre våningsplan. Stort och härligt rum på övre plan med två takfönster samt ytterligare ett fönster på gaveln som ger ett fint ljusinsläpp. Rummet kan med fördel nyttjas som ytterligare ett sällskapsrum, masterbedroom, arbetsrum, bibliotek alternativt gästrum. Rymligt separat förråd alternativt klädkammare.

Bostadens nedre våningsplan rymmer tre bra och lättmöblerade sovrum, samtliga med fint ljusinsläpp. Två av sovrummen är utrustade med glasade altandörrar som leder ut till den härliga och generösa altanen som vetter mot den tysta, lugna och vackra baksidan. Ytterligare ett sovrum med högt sittande fönster samt goda förvaringsutrymmen i rymlig garderob. Badrum med badkar, tvättställ, wc, handdukstork och värmegolv. Mindre separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Stort förråd under trappen.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i idylliska och barnvänliga villakvarter med omedelbar närhet till Ekholmsnäs och Långängens naturreservat, trevliga promenadstråk längs vattnet, motionsspår, vackra grönområden, badplatser, båthamnar, golfbana och skidbacke. Promenadavstånd till flera restauranger, caféer, bageri, mataffärer, lekplatser, bra kommunikationer, skolor och dagis. Varmt välkommen till ett perfekt boende endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Gemensamma utrymmen

Utöver stort förråd vid gästparkering finns också ett nybyggt förråd i direkt anslutning till entren.

Ekonomi

6 550 000 kr/bud. Avgift 5 390 kr/mån. I avgiften ingår vatten. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1113 kr som betalas av köparen. Övrig driftkostnad är ca 1 766 kr/mån och fördelas enligt följande: försäkring 252 kr, uppvärmning 1 514 kr. Andel av årsavgiften är 16.67%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Killinge Park. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 6 lägenheter.

Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Lidingö Björkhagen 4 och 5. Fastigheterna förvärvades 2008. Fastigheterna omfattar två bostadshus som innehåller sammanlagt 6 radhuslägenheter vilka samtliga upplåtits med bostadsrätt. Utöver de två bostadshusen äger föreningen även en förrådsbyggnad uppdelad i sex separata förrådsutrymmen.

Fiber installerades år 2016.

Under år 2017 har grindarna, förrådet samt träytor på fasaderna renoverats och målats om. Grindarna byttes ut i dess helhet. Vidare har brevlådorna bytts ut och de nya har monterats på befintliga betongplattor. Slutligen har samtliga takrännor och stuprör rensats. Sedan har även stadgarna uppdaterats enligt rekommendation från föreningen Bostadsrätterna.