Gåshaga Pirar, Slipvägen 7

Bostadsrätt 95 kvm
5 750 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Eftertraktad och väldisponerad 3:a om 95 kvm med trivsamt och mycket eftertraktat läge på trevliga Slipvägen 7 i Gåshaga Pirar endast ett stenkast från vattnet och den vackra strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, caféer, badplatser och båtliv. Lägenheten präglas av dess härliga läge nära vattnet, generösa och väldisponerade ytor, ljus och rymd samt stora fönsterpartier. Härlig balkong med sol morgon och förmiddag samt ljuvlig uteplats i markplan med sol eftermiddag och kväll. Möjlighet till båtplats.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 2001/2002
 • Lägenhetsnr 10112
 • Våningsplan 1 av 5
 • Boarea 95 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 3 rum och kök (kan göras om till 4 rum), varav 2-3 sovrum.
 • Avgift 5 402 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Basutbud av digitala TV-kanaler, bredbandstjänst samt IP-telefoni via Com Hem. Ingår i avgiften.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
 • Energideklaration Energiprestanda 137 kWh/m² år.
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Balkong/Uteplats Mark i anslutning till bostadsrätten: Den stensatta ytan ingår i upplåtelsen av bostadsrätten, varvid föreningens regler avseende uteplatser gäller.

Planlösning

Stort och trevligt kök med öppen planlösning mot lägenhetens rymliga matplats och trivsamma vardagsrum. Glasad altandörr leder ut till den inglasade terrassen samt den längsgående balkongen med sol både morgon och förmiddag samt fin sjöutsikt. Trevligt kök med bra arbetsytor samt full maskinell utrustning. Stort och härligt vardagsrum med generösa ytor, fina fönsterpartier samt utgång till den längsgående balkongen samt den stensatta uteplatsen i markplan med fin utsikt över vattnet och den vackra omgivningen samt sol eftermiddag och kväll. Det stora vardagsrummet kan med fördel delas av för att möjliggöra ytterligare ett rum.

Två bra sovrum varav det ena sovrummet har utgång till den längsgående balkongen med sol morgon och förmiddag och det andra sovrummet med utgång till den stora och inglasade terrassen. Ljust och fint badrum utrustat med tvättställ, wc samt badkar. Separat tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Glasad altandörr leder ut till den längsgående balkongen samt stensatta uteplatsen i markplan. I anslutning till hallen ligger lägenhetens gästwc utrustad med dusch, wc och tvättställ. Välkomnande och rymlig hall med gott om plats för förvaring ytterkläder.

En mycket tilltalande lägenhet attraktivt belägen i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, caféer, badplatser, båthamnar med möjlighet till båtplats samt närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer, skärgårdsbåtar, förskolor, skolor, mataffärer samt mindre närcentra. Varmt välkommen till ett ljuvligt boende endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, stort källarförråd, övernattningslägenhet, soprum och tvättstuga.

Ekonomi

5 750 000 kr/bud. Avgift 5 402 kr/mån. I avgiften ingår kabel-tv, värme, vatten, & bredband. Övrig driftkostnad är ca 480 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 375 kr, försäkring 105 kr. Andel av årsavgiften är 1.60999%. Bostadsrätten är inte pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Gåshaga Pirar 2. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 55 lägenheter. Bostadsrättsföreningen har 1 lokaler.

Brf Gåshaga Pirar 2 är en av fem bostadsrättsföreningar i Gåshaga Pirar. På fastigheten finns 7 stycken bostadshus med adresserna Slipvägen 3, 5, 7, 9 samt Trossvägen 2, 4 och 6. Bostadshusen rymmer 55 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, dessutom finns det en lokal. Den totala bostadsytan är 6145 kvm och lokalytan 63 kvm. Föreningen bildades 2 februari 2000. De 7 husen och området som är föreningen Gåshaga Pirar 2 byggdes under 2001-2002 med fastighetsbeteckning Stapelbädden 6, Lidingö stad.