Gåshaga Pirar, Hamnvägen 11

Bostadsrätt 95 kvm
6 550 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2018-05-27 11:30-16:00
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktad och väldisponerad lägenhet om 3 rum och kök attraktivt belägen nära vattnet på trivsamma Hamnvägen 11 i Gåshaga Pirar. Lägenheten präglas av dess fina utsikt över vattnet och den vackra omgivningen, öppna och väldisponerade ytor, ljus och rymd, stilrena och påkostade materialval samt generösa fönsterpartier med fint ljusinsläpp. En stor och inglasad balkong och en längsgående balkong med fin utsikt över vattnet och Stockholms vackra inlopp samt härlig sol morgon och förmiddag, ytterligare en längsgående balkong med fin utsikt över vattnet samt fin sol eftermiddag och kväll. En mycket tilltalande och eftertraktad lägenhet högt och fritt belägen i modern och stilren fastighet med eftersökt och och sjönära läge i välskött förening med god ekonomi. Möjlighet till båtplats.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 2000/2001
 • Lägenhetsnr 6222
 • Våningsplan 2 av 5
 • Boarea 95 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 3 rum och kök.
 • Avgift 3 941 kr/mån
 • Internet Fiber, leverantör Telia. 300 kr/mån. Obligatorisk avgift.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
 • Energideklaration Energiprestanda 110 kWh/m² år.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Trevligt kök med öppen planlösning mot lägenhetens rymliga matplats och trivsamma vardagsrum. Härligt och lättmöblerat vardagsrum med fin utsikt över vattnet, fantastiska fönsterpartier samt utgång till lägenhetens stora och inglasade balkong med skjutbara glaspartier. Trivsamt kök med bra arbetsytor, goda förvaringsutrymmen, full maskinell utrustning samt separat utgång till lägenhetens inglasade balkong. Två härliga och rogivande sovrum, båda sovrummen med egen utgång till varsin längsgående balkong varav den ena har sol morgon och förmiddag och den andra har sol eftermiddag och kväll. Masterbedroom rymmer en hel garderobsvägg med skjutdörrar samt påkostad och fin inredning. Generöst badrum med utsikt över vattnet. Badrummet är utrustat med badkar, tvättställ samt wc. Intilliggande tvättstuga med utgång till den ena längsgående balkongen med underbar utsikt över vattnet och den vackra omgivningen. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsutrymmen. Rymlig angränsande klädkammare som med fördel kan göras om till ytterligare ett badrum. Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för ytterkläder i flertalet rymliga garderober.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, caféer, badplatser, båthamnar, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra och närliggande grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan med också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra. Varmt välkommen till ett perfekt boende endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd, övernattningslägenhet, soprum och tvättstuga.

Ekonomi

6 550 000 kr/bud. Avgift 3 941 kr/mån. I avgiften ingår kallvatten. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1120 kr som betalas av köparen. Pantsättningsavgift uppgår till 448 kr. Övrig driftkostnad är ca 1 886 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 250 kr, försäkring 316 kr, uppvärmning 1 020 kr, vatten/avlopp 300 kr. Andel i föreningen är 0.83828%. Andel av årsavgiften är 0.83828%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Gåshaga Pirar 1. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 102 lägenheter. Bostadsrättsföreningen har 2 lokaler.

På fastigheten finns 12 bostadshus som innehåller 94 lägenheter och fyra parhus med sammanlagt åtta lägenheter vilket innebär totalt 102 lägenheter vilka samtliga upplåtna med bostadsrätt.