Gåshaga Pirar, Norra Hamnpromenaden 5, 1 tr

Bostadsrätt 121 kvm
9 250 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • 2018-04-24 18:15-18:45
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen eftertraktad våning om 121 kvm attraktivt belägen med ett eftersökt och sjönära läge närmast vattnet på Norra Hamnpromenaden 5 i Gåshaga Pirar. Våningen präglas av dess magnifika utsikt över vattnet, Stockholms inlopp, Kyrkviken och den vackra omgivningen. Generösa och väldisponerade öppna ytor, stora fönsterpartier samt påkostade och smakfulla materialval. Stor inglasad balkong med fantastisk havsutsikt. Ett unikt tillfälle att förvärva ett av Gåshaga Pirars absolut bästa lägen närmast vattnet, strandpromenaden och båthamnen. Möjlighet till båtplats!

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 2005-2007
 • Lägenhetsnr 0911
 • Våningsplan 1 av 5
 • Boarea 121 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 4 rum och kök (kan göras om till 5 rum).
 • Avgift 6 766 kr/mån
 • Hiss Finns
 • Internet Föreningen har avtal för gruppanslutning av TV, bredband och telefoni med Telia till en kostnad om 399 kr/månad, obligatorisk avgift.
 • Bilplats Kostnadsfri parkering för boende i området på kringliggande gator. Garageplats går att hyra för 650 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
 • Energideklaration Energiprestanda 160 kWh/m² år.
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Balkong/Uteplats Stor och inglasad balkong med underbar utsikt över vattnet, båthamnen och strandpromenaden.

Planlösning

Stilrent kök med mobil köksö i direkt anslutning till rymlig matplats med utrymme för det stora sällskapet. Full maskinell utrustning, gott om köksskåp och bra arbetsytor. Öppen planlösning mellan kök, matplats och lägenhetens fantastiska vardagsrum som vetter mot vattnet med utsikt över Stockholms inlopp, vackra Kyrkviken och båthamnen. Härligt vardagsrum med generösa ytor samt utgång till den stora inglasade balkongen, även den med den självklara och underbara sjöutsikten.

Tre trivsamma sovrum varav ett masterbedroom, samtliga sovrum med rogivande sjöutsikt. God förvaring i rymliga garderober. Ett av sovrummen kan med fördel för den som önskar delas av för att möjliggöra ytterligare ett sovrum.

Angränsande stilrent badrum med fönster och fin utsikt över vattnet. Badrummet rymmer badkar, tvättställ, wc, tvättmaskin samt torktumlare. I anslutning till entrén, separat gästwc utrustad med dusch, tvättställ och wc. Välkomnande entré med omedelbar sjöutsikt. Gott om plats för ytterkläder i rymliga garderober med skjutdörrar.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende attraktivt belägen i en underbar marin miljö invid vattnet och den vackra strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, caféer, badplatser, båthamnar med möjlighet till båtplats, områdets fina badö med badbrygga och sandstrand samt vackra grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna in till stan med också vidare ut i skärgården, förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra. Varmt välkommen till ett perfekt boende endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal, tvättstuga och övernattningslägenhet.

Ekonomi

9 250 000 kr/bud. Avgift 6 766 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten. Övrig driftkostnad är ca 800 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 600 kr, försäkring 200 kr. Uppgift om andel av årsavgift har ej gått att få fram. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Gåshaga Pirar 5. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 73 lägenheter.

På fastigheten finns 5 stycken bostadshus innehållande 73 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Den totala boytan är 7 592 kvm. Föreningen registrerades 2005-03-30. Nuvarande ekonomiska plan registrerades 2006-11-16 och nuvarande stadgar registrerades 2017-08-31. Föreningen förvaltas av Storholmen Förvaltning AB.

För mer information om föreningen, se årsredovisning, stadgar samt föreningens hemsida.

Båtplatserna administreras av Genova Gåshaga. Kötiden varierar beroende på båtplatsens storlek. Kostnaden baseras på båplatsens bredd.