Gåshaga Pirar, Skepparkroken 5

Bostadsrätt 96 kvm
6 250 000kr/bud

Intresseanmälan
stäng ×
stäng ×
Location
 • Karta
 •  
 • Visning
 • För visning vänligen kontakta
  Therese Klockare
  tel 070 735 99 22
View

Therese Klockare


070 735 99 22


therese@klockare.se


Planlösning

Synnerligen tilltalande lägenhet om 96 kvm magnifikt belägen närmast vattnet på trivsamma Skepparkroken i Gåshaga Pirar med en hänförande utsikt över vattnet, Stockholms inlopp, Svanholmen och den vackra omgivningen. Stilrena, påkostade och mycket smakfulla materialval. Generösa och väldisponerade öppna ytor, stora fönsterpartier samt en härlig inglasad terrass med utsikt över vattnet endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, caféer, badplatser och båtliv. Möjlighet till båtplats.

Fakta

 • Byggnad Bostadsrättslägenhet
 • Byggår 2004
 • Lägenhetsnr 501
 • Våningsplan Bottenvåning
 • Boarea 96 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
 • Antal rum 2 rum och kök, varav 1 sovrum.
 • Avgift 4 733 kr/mån
 • Hiss Finns
 • TV Ansluten till kabelnät, leverantör Com Hem.
 • Internet Bredband, leverantör Com Hem.
 • Bilplats Kostnadsfria parkeringsplatser på gatan för boende i området samt parkeringsplatser för gäster. Garageplats går att hyra, till garageplatsen är det separat kö.
 • Energideklaration Energiprestanda 136 kWh/m² år.
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Planlösning

Ljuvlig tvåa magnifikt belägen nära vattnet med en hänförande utsikt över Stockholms inlopp, Svanholmen och den vackra omgivningen. Trivsam och öppen planlösning mellan köket, matplatsen och det generösa vardagsrummet. Lägenheten präglas av en omedelbar känsla av ljus och en rymd tack vare den generösa takhöjden samt de stora fönsterpartierna.

Nyrenoverat, stilrent och påkostat kök med köksö i anslutning till matplats med utrymme för det stora sällskapet. Vit köksinredning, gott om köksskåp, bra arbetsytor med vacker Carraramarmor ovan köksbänk samt full maskinell utrustning. Ljust, härligt och lättmöblerat vardagsrum med generösa ytor, burspråk med fönster i tre väderstreck samt utgång till den stora, härliga och inglasade terrassen i markplan.

Rogivande sovrum med underbar havsutsikt. God förvaring i rymlig garderob med skjutdörrar. Nyrenoverat, stilrent och påkostat badrum utrustat med badkar, dubbla handfat, wc, golvvärme samt handdukstork. Golv och väggar klädda i vacker Carraramarmor. Badrummet rymmer även tvättmaskin och torktumlare och är utrustat med goda förvaringsutrymmen.

Rymlig walk in closet i anslutning till entrén med gott om plats för förvaring samt ytterkläder. Rummet nyttjas idag som ett sovrum men kan med fördel även nyttjas som kontor alternativt gästrum. Nyrenoverad gäst wc utrustad med handfat och wc. Väggar och golv klädda i vacker Carraramarmor. Rymlig och välkomnande hall med omedelbar utsikt över vattnet. Gott om plats för förvaring av ytterkläder i rymliga garderober.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar marin miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med den härliga mixen av restauranger, caféer, badplatser, båthamnar nära grönområden som Ekholmsnäs och Långängens naturreservat. Närhet till bra kommunikationer, förskolor, skolor, gym, mataffärer samt mindre närcentra. Varmt välkommen till ett perfekt boende endast 20 minuter från Stockholms innerstad.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd, samlingslokal, övernattningslägenhet och tvättstuga med torkrum.

Ekonomi

6 250 000 kr/bud. Avgift 4 733 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband & telefoni. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1120 kr som betalas av köparen. Pantsättningsavgift uppgår till 448 kr. Övrig driftkostnad är ca 650 kr/mån och fördelas enligt följande: hushållsström 500 kr, försäkring 150 kr. Andel av årsavgiften är 1.17179%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Gåshaga Pirar 4. Föreningen beskattas som privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 73 lägenheter.

Husen på höjden färdigställdes under 2004 och ligger endast ett stenkast från havet. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Cisternen 1. På fastigheten finns 6 flerbostadshus i 5 våningsplan innehållande totalt 67 lägenheter samt 1 byggnad med radhus i 3 våningsplan innehållande 6 lägenheter. Samtliga 73 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.

Nedersta planen i flerbostadshusen innehåller cykelrum, barnvagnsförråd samt ett antal lägenhetsförråd. Det finns även en gemensam tvättstuga och en övernattningslägenhet för medlemmarna att hyra samt även ett garage som förutom garageplatserna även innehåller lägenhetsförråd. Den totala boytan är 8 833 kvm.

Föreningen förvaltas av SBC. Båtplatserna administreras av Genova Gåshaga. Kötiden varierar beroende på båtplatsens storlek. Kostnaden baseras på båplatsens bredd.

Vidare information om föreningen, se årsredovisning samt stadgar.

Länkar:
Föreningens hemsida